majas
|
Julija za korake.. pa boga ustnica , da bo čimprej zdrava In Maj mora tudi biti tako zlati... Jaz komaj čakam na besedo moja moja , zdaj se samo dere cele dneve mama mama Zdaj pa še mi čakamo ne... jaz včasih že komaj čakam da jo vidim kako bo capljala, se mi zdaj še tako mala da bi že lahko hodila, čeprav od stola do stola ko se drži šiba ko mali hudiček Tudi mene danes že cel dan glava boli, polna luna je baje al prazna, saj nevem, svetlo ni zunaj pa še nizek pritisk imam in sem vsa nikakva. Danes spet delala, zdaj imam 3 sobote zaporedoma izobraževanje, tako da bo ati skoraj cel dan sam z Kajo, a joj joj... to se bo pvič zgodilo, že vidim kako bo vse moralo biti na listu napisano, ah ti moški (Žiga ne mislim tebe ti si sigurno bolj priden ) Je pa Kaja danes dobila darilo za roj. dan ker pač soseda ni morala počakati še en mesec ne, pa jo je imela v varstvu pa ji je dala, češ samo da vidi kako bo reagirala in potem bo pospravila, je pa bila Kaja tako zelo navdušena in zmeašana od veselja da so mi že v mms-u poslali slikico, Kajo na tem avtočku z nasmeškom do uh Je čisto norela, se vozila, ga porivala, je bila 3 ure pri njih in niti malo ni šla stran od avta ko sve prišle domov je po tuširanju in flaški kar omagala in zaspala. Moj smrči na kavču, jaz pa bom tudi počasi šla... Barby glede srečanja, pa jaz ne morem v soboto ker imam zdaj šolanje. Pa še to, srečanje imamo v četrtek 25.oktobra, sošolke iz sr.šole... pa to ob 19ih zvečer,,, to mi je pa full pozno, pa še v LJ... saj bom videla če bo šla ena z mano ki je od tukaj, če ne ne grem... pa tako rada bi šla. UUUU cel roman sem napisala... to se pa že res dolgo ni zgodilo...
< Sporočilo je popravil majas -- 11.10.2007 22:35:16 >