|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  655 656 [657] 658 659   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
11.10.2007 21:45:18   
urška76
Čer!
Prov na hitr vas mal pozdravm, pol pa šibam spat, k me glava boli, pa nos mam zabasan. Prov paše tale bolniška, ker drgač vem, da bi vsa nikakva v službo hodila. Ja noga gre našmu korenjaku na bolje. Pa dopoldne mu tud oteklina uplahne, ker res počiva, popoldne pa rata lump in neha ubogat, pol pa spet mal noga oteče. Ma važn, da gre na bolje. Bom že preživela še en dan med štirimi stenami. Mala je pa taka tečka popoldne. Mi očitno kaže, da sem grda mamica, k jo nimam več cel dan pr seb. user posted image  Drgač, pa baje danes ni nč jokala, k jo je prišel Žiga iskat. Pa pohvaljena je bila, da vse je, pa da je tanajbolj pridna za spat user posted image . Itak, da spi tam, če nama pa doma ponoči nagaja.
max pr nas nov še nč akcije. Mava pa lahk ta tretjega istočasnouser posted image . Tvoj ta drug user posted image  bo takrat že tok velik, pa se lahk zmeniva user posted image .
Aja če ne dobiš nič drugega ti povem, da slinčki vedno prav pridejo, pa taka mala pozornost je user posted image
Barby srečanje lahko prestavimo na eno nedeljo kasneje, če ne bodo takrat že druge začele rojstne dneve praznovat. K ob sobotah pa Krfjolca ne more.  Punce kaj pravite. Al vse skupaj pustimo do januarja, ko bo mimo nori mesec rojstnih dni in se bo tudi veseli december že zaključil.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 16401
11.10.2007 21:45:59   
Aja1
Zamima, hvala za idejo. Bom malo pogledala po BC spletni trgovini, da bom jutri hitreje našla.

Naša še kar ne spi. Je ravnokar kakala kar redko in zelene barve user posted image ...pa rita je čist pikasta (pa sem jo preoblekla takoj -no največ 5 minut je minilo).

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 16402
11.10.2007 21:49:36   
Aja1
Zdaj grem pa kmetovat user posted image ...pa Nejo zraven uspavat.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 16403
11.10.2007 21:57:03   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: ircica

Aja1 - jaz sem razmišljala o kruhu brez jajc. Kaj p če nabaviš kruhopek, potem vsaj veš točno, kaj bo v vašem kruhu. Strošek pa tudi ni tak in kolikor slišim, imajo vsi radi svoje kruhopeke.

Jaz mojega ne dam za noben denar. To je moj najljubši aparat user posted image . Kruha skoraj več ne kupujeva, ker se ful prišpara. Cena aparata se je že vsaj 20x amortizirala. Pa ful okusen kruhek je in vedno svež. Pa super je, ker veš, kaj je noter, nobenih konzervansov, nič. Jaz vedno delam iz polnozrnate moke, pa voda, sol in kvas v prahu. To je vse. Če se mi pa ne ljubi, pa samo vržem noter mešanico za kruh iz Lidla.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 16404
11.10.2007 21:59:23   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Aja če ne dobiš nič drugega ti povem, da slinčki vedno prav pridejo, pa taka mala pozornost je user posted image

Slinčke sem že prejšnjo rundo dala zraven, tako da zdaj odpadejo. Vseeno hvala.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 16405
11.10.2007 22:00:39   
krfjolca
Anže je danes tudi bolj redko kakal. Pomojem je krivo sadje. Je dobil prvič mandarine. Pa rita je bila ful flekasta, čeprav sem ga takoj previla. Za nameček je bil popoldan v varstvu pri moji mami, pa je kakal in ni opazila, in je bil vsaj kako uro fsran. Rezultat - totalno rdeča in pikasta ritula. Zdaj se čez noč marinira v mešanici Ribodermina in Praške paste, bomo videli, če bu zjutraj kaj bolje.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 16406
11.10.2007 22:21:14   
Aja1
Jaz sem ji rito namazala pa s cinkovo pasto (mislim da praška pasta vsebuje tudi cink).

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 16407
11.10.2007 22:32:32   
majas
Julija user posted image za korake.. pa boga ustnica user posted image , da bo čimprej zdrava
In
Maj mora tudi biti tako zlati... Jaz komaj čakam na besedo moja moja , zdaj se samo dere cele dneve mama mama
Zdaj pa še mi čakamo ne... jaz včasih že komaj čakam da jo vidim kako bo capljala, se mi zdaj še tako mala da bi že lahko hodila, čeprav od stola do stola ko se drži šiba ko mali hudiček user posted image

Tudi mene danes že cel dan glava boli, polna luna je baje al prazna, saj nevem, svetlo ni zunaj user posted image   pa še nizek pritisk imam in sem vsa nikakva.

Danes spet delala, zdaj imam 3 sobote zaporedoma izobraževanje, tako da bo ati skoraj cel dan sam z Kajo, a joj joj... to se bo pvič zgodilo, že vidim kako bo vse moralo biti na listu napisano, ah ti moški (Žiga ne mislim tebe ti si sigurno bolj priden user posted image )

Je pa Kaja danes dobila darilo za roj. dan ker pač soseda ni morala počakati še en mesec ne, pa jo je imela v varstvu pa ji je dala, češ samo da vidi kako bo reagirala in potem bo pospravila, je pa bila Kaja tako zelo navdušena in zmeašana od veselja da so mi že v mms-u poslali slikico, Kajo na tem avtočku z nasmeškom do uh user posted image Je čisto norela, se vozila, ga porivala, je bila 3 ure pri njih in niti malo ni šla stran od avta user posted image ko sve prišle domov je po tuširanju in flaški kar omagala in zaspala. user posted image

Moj smrči na kavču, jaz pa bom tudi počasi šla...

Barby glede srečanja, pa jaz ne morem v soboto ker imam zdaj šolanje. user posted image

Pa še to, srečanje imamo v četrtek 25.oktobra, sošolke iz sr.šole... pa to ob 19ih zvečer,,, to mi je pa full pozno, pa še v LJ... saj bom videla če bo šla ena z mano ki je od tukaj, če ne ne grem... pa tako rada bi šla.

UUUU cel roman sem napisala...  to se pa že res dolgo ni zgodilo...

< Sporočilo je popravil majas -- 11.10.2007 22:35:16 >

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 16408
11.10.2007 22:33:36   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

IZVIRNO SPOROČILO: majas

Kaja skače zunaj v hojici, da je vsaj malo na zraku.

tole sem si pa zdaj prav predstavljala dobesedno kot si napisala user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 16409
11.10.2007 22:35:06   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Jaz sem ji rito namazala pa s cinkovo pasto (mislim da praška pasta vsebuje tudi cink).

vsebuje cink ja... nam takoj pomaga če je rdeča in vneta, če pa so izpuščajčki pa  traja par dni.
Sestrična ej rekla da je tamala dobila gnojni mazoljček na ritki, in to od takrat ko ej kupila zdaj nove pampers z nekim losionom. Sem 100% da je pleični izpuščaj in sem ji rekla naj takoj plenice menja. Sem imela prav ne user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 16410
11.10.2007 22:39:05   
Aja1
Evo, mi smo se nakmetovali, Neja je pa v tem času tudi zaspala. Končno.

Majas, držim pesti da bo šla sošolka s tabo. Sicer pa je res pozna ura user posted image ...ja, ja...vi ste še tako mladi, pa boste žurali user posted image user posted image user posted image . Podnevi se ne da tako žurat.

Grem spat. Nočko.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 16411
11.10.2007 22:45:27   
max81
ha, ha Urška, si boš pa za tretjega mogla najdt kr eno drugo žtrev k ti bo družbo delala...ko rodim, si dam še samo ključavnico gor in bastauser posted image user posted image ...jao zdej se klele norca delam na koncu bomo mel pa res triuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja1 mi smo rito pozdravili s praško pasto in je zdej že kšn teden dobra, lepa kt je bla prejle, sedaj jo pa namažem kr z nivejino kremo za ritko in že rkam na les, da bo tako tudi ostalo....bebphen pa vržem u smeti, ker se je očitno rita na to kremo že navadla in ji ne odgovarja več

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 16412
11.10.2007 22:48:04   
majas
Aja1 ja ja ja user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image ... žurala bi že žurala, a kaj ko imam doma user posted image  user posted image user posted image user posted image pa nevem kako se bo to izšlo...

sem tudi jaz 5min gledala kmetijo in ko so jedli tisto mleko in kruh, sem šla takoj v hadilnik si nalila mleko in kos kruha vrezala user posted image je prav pasalo user posted image Potem pa sem šla raje kar stran, da si nebi še kakih žgancov skuhala user posted image

pa lahko noč

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 16413
11.10.2007 22:50:20   
atanja
Čer
No jaz sem pa danes ful razočarana prišla iz službe k se grejo kar nekja in dajejo vse punce odpoved k majo dost šefof k sta zaostala v glavi. mislim saj sta ful delavna človeka, sam enostavno ne funkcionira če hočeš bit vse: fizično jima ne more znest, poslušata ma ama nobenga, robo prodajam že TRI LETA ISTO.... da bi kaj novga naročila se pa bojita... Ampak vzvišena pa hodta okrg da dol padeš pa nič ne pohvalta... ma res jaz tud dam takoj k kaj dobim...

No mali je ful priden. Je sicer full živahen pa en velik lump ampak ako rpiden. danes je za vrtec dobil ruza. Sam moram it še k zdravnici po potrdilo.

P ga cepit ni hotla k ne vemo na kaj je alergičen in je rekla da boljše da počakamo... in da naj zdaj zatežim za teste da ga bo lahko cepla....
user posted image Juliji za korake
Nič to je vse grem pančat

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 16414
11.10.2007 22:50:28   
max81
majas a sam še mi2 vztrajava...moj prihaja zdejle počas domov

me je pa na brzino spravu v slabo voljo..je že neki namigvov da gremo jutri k njim na južno pa sem rekla da ne..edin dan v tednu k smo lahko frej in skupi kt družina bom jest zdej letala okol in pol gre dan okol ker mormo tm viset 4h..mislm, halo....drgač mamo pa že plane za jutr in ker moj dec zlo kmalu pozab stavri, ga bo treba pol spet mal spomnt, kaj mamo v planu za jutriuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 16415
11.10.2007 22:54:57   
majas
Aha še to sem zdaj našla, da je prazna luna oz. mlaj user posted image me je firbec matral...

Fajna stran klik

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 16416
12.10.2007 7:34:16   
Aja1
jutro.

Spali katastrofalno. Zaspala je šele ob 22.30 in se skoz zbujala, jokala. Vstali sva že ob 6ih. Niti za minuto je ne smem dati iz naročja, ker se takoj joka. Rita je še kar pikasta... Kakala je spet full redko in zeleno user posted image . Mislim, da ne bova šli na srečanje, ker ne vem kako bi jo pripeljala v Lj v naročju user posted image . No, bom vidla še vidla, kakšna bo dopoldan. user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 16417
12.10.2007 8:22:16   
majas
Jutro!
Oh aja1, danes pa smo spet žalostni ker ga je Neja sračkala... Kaj tako ti v avtu joče? Kaj pa če ji daš kake igračke, navesiš kaj gor... ker tega ti ne bo smela delati. Ker že ko voznik vozi je full nervozen čese otrok dere... saj pri meni je tako... Pri nas duda takoj pomaga. Mi se res radi vozimo v avtu hvalabogu...

Spali še kar, zbujanje 2X ... pa spet polni nos zdaj je že ok ko sem ji vse ven potegnila, pa se je drla ko user posted image zraven. Zdaj pa se noče zaigrati da grem v miru kavice spit. Tu okoli mene leta.

Danes sem fraj, moj baje pride prej iz službe. Upam...

Max saj jaz vedno rečem-ah ti moški... user posted image upam da se zmenita in bo enkrat tvoja obveljala ne kar oni rečejo. Pozabljivi po so itak

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 16418
12.10.2007 8:33:21   
Aja1
Ja, Max,vsi so isti- pri nas je bilo včeraj podobno -pol veš, zakaj sva bila skregana user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 16419
12.10.2007 8:34:31   
Aja1
TED, ANŽE IN NIK ČESTITKE ZA 11 MESECEV!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 16420
12.10.2007 8:42:25   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Ja, Max,vsi so isti- pri nas je bilo včeraj podobno -pol veš, zakaj sva bila skregana user posted image

uf, pol pa ok, ker sem mislila da je pa zdej že res z mano neki narobeuser posted image user posted image user posted image
majas ja itak, da je moja obveljala..u to ni bilo za dvomituser posted image

drugače pa dobro jutro...o ti ti Neja, mislim, da je ne smemo preveč hvalituser posted image
Aja1, kaj pa če je miška mela krče k je kakala zelenouser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 16421
12.10.2007 8:46:16   
Aja1
Max, svaka ti čast user posted image ....pri nama je obveljala njegova user posted image . Kadar se gre za to temo, vedno zmaga on (nikoli ne popusti user posted image ).

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 16422
12.10.2007 8:47:28   
Aja1
Pojma nimam, če je imela krče. user posted image  Jedla ni pa nič "novega"user posted image ...že ene tri dni kaka čudno.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 16423
12.10.2007 8:48:42   
Aja1
Evo, naša tečka je zaspala nazaj.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 16424
12.10.2007 8:49:23   
max81
čestitke slavljenciuser posted image user posted image user posted image user posted image , uuuu taglavno pa pride čez en mesec  user posted image ,user posted image

jest se že upadam s tem kam bomo šli na kosilo in kje bi naročila torto...sej bi jo doma naredila, sam pol jo pa ne pride za toliko ljudu kot jih bo povabljenih...pa še cel hladilnik bom mogla spraznit, da bom lahko vanj dala tortouser posted image user posted image user posted image  gorenjke kje majo dobre torte????????  mami krfjolca bo sigurno vedla..ona je kot en mali leksikonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kavico sva popila skupajuser posted image , zdejle je šel pa neki delat in pride čez ene tri urce nazaj, pol pa kosilo in po kosilu šibamo vennnnn

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 16425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  655 656 [657] 658 659   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  655 656 [657] 658 659   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

velika noč
Lelly28 RR

Ali boste letos veliko noč praznovali klasično (s pirihi, potico in vsemi drugimi dobrotami) ali boste malce omejili hrano, zaradi kornavirusa?

klasično (41%)

malce drugače (53%)

ne vem še (6%)

Število vseh glasov: 34

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!