|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
8.10.2007 18:07:00   
dolenjka
Srečka nosečka, tole okrog modrcev mi je pa znano. Sem že tri kupila od kar sem noseča, nekaj sem imela zaloge (2) od časov, ko sem bila malo bolj polna, ampak nazadnje sem si kar za malenkost večjega kupila in ga že skoraj 2 meseca gulim, problem je samo, ker mi dol vlečejo in naramnice stegujejo user posted image  No, upam, da bo še kak mesec zdržal user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
8.10.2007 19:23:22   
vrtnica76
[IMG]http://smileys.sur-la-toile.com/repository/Grands_Smileys/3d-coucou-salue.gif[/IMG]

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
8.10.2007 22:13:47   
katka37
St.Ina, držimo pesti na vso moč user posted image .

Lahko noč, seksi bejbe user posted image , lepe sanje.

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
8.10.2007 22:38:09   
bamby
st.ina, lepo, da si se oglasila, bomo pa držali pesti, da ti tokrat uspe!!! Pa sporoči novico.

dolenjka, trebušček imaš prav lep, in ne vem od kje si pridelala 9,5 kg user posted image , saj se nikjer nič ne pozna??
Srečanje?? Jaz sem takoj za, če bom sposobna iti še na pot user posted image . Do takrat me lahko še vse doleti. Itak vam vsak dan kaj jamram, da me boli to in ono.... EMŠO, ni kaj. Jaz sem tu med vami s Katko po letih že prava stara mama in ne bodoča mamica user posted image user posted image user posted image
KANTICA praviš, da si dobila ime?? SMETIŠNICA ali METLA pa spadata zraven, a ne? user posted image

Pri nas pa ne bo nič JOTE ta teden. Smo jo v petek kuhali za večerjo, pa še drug dan za zajtrk je bila tudi user posted image user posted image . V petek smo itak imele tako debato, da je JOTA  morala past user posted image . Smo se jo očitno najedli za cel teden. On je itak ponoči v službi, tako da zase ne morem kuhati user posted image  Če bo pa jota, bom pa še povedala user posted image .

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
8.10.2007 22:52:47   
bamby
Sem pozabila omeniti, da imam jutri morfologijo. Upam, da mi bo G hotel povedat za spol, ker ni ravno radodaren glede novic o spolu user posted image user posted image . Vam poročam jutri!

Sladke sanje in lahko noč user posted image !

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
9.10.2007 7:17:05   
*Naja
En lep pozdravček v tem meglenem jutru....

A mi lahko katera pove, če te takrat, ko imaš morfologijo tud pošljejo v laboratorij dat kri in vodo?

Jst sem pa včeraj šla prvič na telovadbo za user posted image , ki poteka v ZD. V bistvu gre bolj za tehnike sproščanja in dihanja....pa utrjevanje mišic medeničnega dna....kot neka priprava na porod. Men je blo zelo všeč, tak da bom zdej kr redno hodila. Je pa vsak pon. ob 17h in je zastonj.

Vidim, da se zadnje čase vse nekam pridno bašete z jotouser posted image user posted image . Mi jo imamo tudi zelooooooooooo radi....sploh v zadnjem mesecu. Sem že rekla mojemu, da februarja jo bomo jedli kr 2x na dan....sj veste....vitaminčki pa to....se gre mogoče prej rodit.user posted image .

Še jedilnik: 3dcl vročega kakava je že steklo v želodček....mal kasneje bo čokolino....kosilo tople kumare.....pop. pa kakšna skuta z banano....za zvečer pa še ne vem.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
9.10.2007 7:31:51   
Janey
Jutrčeeek!
Evooo menee bolšeee voljeeee.....
Joj midva pa sva ta tedn brez zelja, ker sma ga prejšnji pojedla in nič z joteuser posted image user posted image  kaj pa vem zakaj...sma preutrujena da bi kuhala, ko se uspema končno videt.

St.Ina pozdravljena. Lepo da nas prideš kaj pogledat. Vsi bomo močno stiskali pesti. Pa ni vrag da nebi uspelo, ko pa nas vseh 60 največjih čvekačic drži pesti.user posted image

Lara mene je poslala v laboratorij po pregledu v 21 t, vendar mi je rekla naj kak tedn ali dva še počakam preden grem (tudi zaradi toksoplazmoze in diabetesa)..sem bla v četrtek in naslednji četrtek imam kontrolo...upam da je vse ok.

Bamby vso srečo danes. Naglej se svojga sončka. Za spol pa le izprosi. Nabluzi mu kak ne moreš spat in kak si živčna in da moreš zvedet (preizkušeno-pomagauser posted image )

Moj jedilnik danes:
jogurt (jagodni), en kos rženega in 5 malih mandarin do 3h, potem pa še ne vem...al bom pri tašči al bom pri mami, al bom pa zvečer, ker bi rada šla v mesto (sem dobila kar nekaj dinarčkov za rojstni dan, pa si je treba nekaj kupit(beri:je treba user posted image nekaj kupit)user posted image user posted image user posted image )

Evo zdaj pa si privoščim eno kavo (žal mi je zmanjkalo kapučina in sem ga pozabila kupit, moram ono iz avtomata)

Lep dan vam želim in naj vam sije sonček...cmokec

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
9.10.2007 7:32:23   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Jutrčeeek!
Evooo menee bolšeee voljeeee.....
Joj midva pa sva ta tedn brez zelja, ker sma ga prejšnji pojedla in ni nič z joteuser posted image user posted image  kaj pa vem zakaj...sma preutrujena da bi kuhala, ko se uspema končno videt.

St.Ina pozdravljena. Lepo da nas prideš kaj pogledat. Vsi bomo močno stiskali pesti. Pa ni vrag da nebi uspelo, ko pa nas vseh 60 največjih čvekačic drži pesti.user posted image

Lara mene je poslala v laboratorij po pregledu v 21 t, vendar mi je rekla naj kak tedn ali dva še počakam preden grem (tudi zaradi toksoplazmoze in diabetesa)..sem bla v četrtek in naslednji četrtek imam kontrolo...upam da je vse ok.

Bamby vso srečo danes. Naglej se svojga sončka. Za spol pa le izprosi. Nabluzi mu kak ne moreš spat in kak si živčna in da moreš zvedet (preizkušeno-pomagauser posted image )

Moj jedilnik danes:
jogurt (jagodni), en kos rženega in 5 malih mandarin do 3h, potem pa še ne vem...al bom pri tašči al bom pri mami, al bom pa zvečer, ker bi rada šla v mesto (sem dobila kar nekaj dinarčkov za rojstni dan, pa si je treba nekaj kupit(beri:je treba user posted image nekaj kupit)user posted image user posted image user posted image )

Evo zdaj pa si privoščim eno kavo (žal mi je zmanjkalo kapučina in sem ga pozabila kupit, moram ono iz avtomata)

Lep dan vam želim in naj vam sije sonček...cmokec

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
9.10.2007 7:33:12   
Janey
Ups..butl jaz...sem htela samo nekaj popravit, pa sem namesto uredi stisnila citiraj..se vidi da je jutranja urauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
9.10.2007 8:11:44   
Suzi*
Jutroooooo!!!

Danes pa tudi jaz prepevam, pina! Ampak ne zarad jote, da ne bo pomote. user posted image user posted image  Včeraj sem dobila celo vrečo nosečniških oblačil, pa vse mi je kot ulito. user posted image  To je še boljš kokr če bi si kej kupila, ker si nikol naenkrat ne kupim toooolk oblek. Jupiiiii. Kolk je to fino, ko imam naenkrat tako izbiro pri oblačenju... user posted image user posted image user posted image

Katka, dolenjka, luškani bušiji! user posted image  Smo vse že tako lepo okrogle. user posted image  

St. Ina  ti se kar še oglasi, držim pesti da nam sporočiš veselo novičko!!!!!!! user posted image

Pina, kako kaj tvoj trebuh in bolečine? Je minilo??? Pa likanje in jota??? user posted image

Dolenjka, meni se to ne zdi veliko, kar si napisala za jest. Večinoma je itak sadje in jogurti. Moje kile so zaenkrat na +6, pa tudi zdaj ta teden kar malo pazim kaj pojem.

Nosečniški modrc sem si jaz prvič kupila eno številko in eno košarico večjega kot moja normalna številka. Ampak se mi zdi da bom tokrat morala še malo večjega nabavit. No, zaenkrat bom imela te, če bo potreba bom šla pa kaj kupit pozneje.

Lara, jaz moram jutri v laboratorij it dat kri, tako da bodo izvidi do četrtka popodne, ko imam M že pri moji G. Vodo pa vedno dam kar pri G (nam ni treba v laboratorij). Kdaj imam pa pregled za sladkor bom pa v četrtek izvedla. Po moje tam čez kakšen mesec,ker mi bodo delali direkt 3 urnega.

uhh, kakšna megla je pri nas!!! user posted image  a JE ŽE KJE SONČEK???

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
9.10.2007 8:18:12   
vrtnica76
Dobro juuutro!
Uf, danes je pa res mrrrazzzz.
Včeraj sem neki poskušala s smeškoti iz une strani, pa mi ni rataluser posted image .Neki mi ne delauser posted image .

Lara,meni na morfologiji ni nič dala pregledat kri in vodo.Naredi ti samo podroben ultrazvok.Vidla boš skoraj čisto vse!Ti se samo sprosti in uživaj ob ogleduuser posted image .
Grem jest zdej user posted image pelat na sprehod.O, tuki imamo že sončekuser posted image user posted image user posted image .
Se oglasim kasneje!

Neposredna povezava do sporočila: 3536
9.10.2007 8:57:18   
nuka
Jutro!
Pri nas mamo tud sonček. Samo je pa mraz zunej.

St.Ina lepo da si se oglasila. Držimo pesti zate, da bo vse tako kot si želiš.

Bamby upam da boš zvedla za spol. Da ga user posted image ne bo skrival.
No mene čaka M in pregled naslednji teden. Tako da bom dobila eno lepo darilo za rd. Sicer za spol ne bova vprašala, bova pa vidla kako se najin user posted image razvija.

No jaz sem pa danez za zajtrk zmazala jogurt pa žgance. Za kosilo bo zelenjavna juha, rižota pa mogoče bučkini polpeti. Za malico imam še puding. Sem ga včeraj zvečer skuhala (iz 1 litra) in sem mogla eno šalčko kar skrit drugače bi ostala brez. Je bil tak promet v kuhinji user posted image .

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3537
9.10.2007 9:01:16   
pina-1
dobro jutrooooooooooooooooooooooooooooooo....

kako ste nsoečke? vidim da ste kar v redu, čeprav je blo včeraj zatišje kar se jote tiče. no ko se bo pa začela zopet kuhat se bo pa cela slovenija tresla...user posted image user posted image user posted image

tudi pri nas nič jote včeraj... sem celo popoldne bila na " kavi " z likalnikom..it tooooolko sva si imela za povedat, da bova danes ponovila srečanje..pa še ne bova prišla do dnauser posted image user posted image user posted image user posted image

moj trebuh še vedno boli... mislim, pa da je to res kaj s predpono narobe.... ali jo maternica razteguje ali pa sem si jo s čim pretegnila ne vem.... bomo že zdržali... Samo me pa res skozi nekaj zbada...se že fino zibam in me vsi hecajo da se zibam kot barka...ampak me križ boli za znoret, pa trebuh spredaj...mahhh..Ampak ne bomo jamrali, ker pol bo samo še slabše....

ST. Ina sem vesela da si se nam oglasila... Konec meseca bomo vse stiskale pesti zate, da uspe... Ti nam kar poročajo kako napreduješ....

Katka, nisem te narobe razumela včeraj. Samo v prvo mi ni falilo nič, sedaj sem pa vsa neki zaripla in vse me nekaj boli... Mah...še malo pa bo;)

bamby blagor tebi, ki ješ joto zvečer in pol še zjutraj... Jaz se ne spomnim kdaj se mi je to zgodilo..Pri nas pade enkrat in pol je mir za nekaj časa.... Sem mislila, da bi jo včeraj podgrela in servirala dragemu, pa me je zgaga obiskala in sem šla zogodaj spatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Suzi ni važen razlog za petje...važno da se poje.... user posted image user posted image user posted image  za novo garderobo..

Ej kje pa sta naša dva urejevalca seznama? Sploh ne sledim več ker ma pregled in kera ne.... A mislite, da si anandrej in polonca še vedno predajata posle?user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 3538
9.10.2007 9:17:04   
vrtnica76
Bamby držim pestiuser posted image , dobro opravi!
st.Ina user posted image user posted image user posted image , vsi navijamo zateuser posted image user posted image user posted image .Veliko srečeuser posted image user posted image user posted image .
Dolenjka,nič se ne sekiraj za vzdevek.Moj dragi se hvali pred prijatelji, da je prej vse on pojedel, zdaj pa jaz!Važne je dober apetit in, da je user posted image OK.S kilami se bomo že kasneje ubadale.
Jest sm si ravnokar privoščila pozni zajtrk - dve makovki in čajček.Zdej bi mi pa pasal še en kofetek, potem pa....bom še videla kaj.Za kosilo danes bodo pa kar žlinkrofi.Jih že dolgo nisem dalala-upam, da bo ratal.

Ej bejbe, ampak s tole joto ga pa res hudo serjeteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !Se opravičujem, ampak mi dolg ni potegnil, zakaj gre.Sm pač novinka med vami, pa sem se mogla mal poglobit v zadevo.user posted image user posted image user posted image Ja, ja jota paše,mmmm,pa še kakouser posted image .

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
9.10.2007 9:20:16   
dolenjka
Jutrooo! Obljuba dela dolg in jaz čvekam že na vse zgodaj user posted image
Ja bamby, jaz sem se tudi spraševala kam je šlo 9,5kg, ker dete še niti 0,5 kg nima user posted image  No, definitivno se mi je na bokih in v pasu kar malo nabralo, pa roke so mi sumljive, stegna niso kritična. V obraz pravijo, da se mi komaj kaj pozna. Otečena nisem nič, je pa res, da je moja prebava v k user posted image  !
Aja Suzi, tile jogurti in sadje so zdaj en teden aktualni, prej sem pa že zjutraj po toastu mahnila user posted image

O pina, a ti si tut ko barčica? Jaz se tut zibam ko hodim, ampak od bolečin v križu user posted image  user posted image

V četrtek imam pregled in bom g probala nafehtat, da mi da zadnja 2  tedna v oktobru bolniško, ker bi šla rada mal v SLO na zrak. Tu je tko bljak megleno, smogasto user posted image  .  Upam, da mi bo ratal user posted image

No, jaz sem se že okrebčala z aktimelom in sokom 2 pomaranč in 1 malim sadnjim jogurtom in 1 aktivio s kosmiči user posted image  Janey, a ti preživiš dan samo z jogurtom, kosom kruha in 5 malimi mandarinami? Lucky you user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
9.10.2007 9:27:19   
dolenjka
Evo en link, da se boste mal nasmejale:

http://www.mojvideo.com/video-risanje/9ad3e37b2593a58f3745&page=1&viewtype=&category=mr

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
9.10.2007 9:27:21   
Janey
Joj mene tudi križ boli...
dolnejka to je kaki petek ali soboto ko sem v šoli, ali pa kaki dan kot je danes, ko šibam pol malo po trgovinah. Pa zvečer še tudi kaj privoščim mojemu želodčku. Drugače pa pridno papam (se pozna mojih +7)
Se mi jih je 6 na boke vsedlo, ostalo pa je user posted image .
Sem se odločila da zdaj začnem REDNO hodit. In sem bila že 2 dni zelo pridnauser posted image user posted image bravo jaz...

Ampaaak...včeraj sem se nabasala s čokolado, ker se mi je cel dan tako luštala in ker so bili vsi pridni in mi za rd kakšno prinesliuser posted image  

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
9.10.2007 9:30:04   
dolenjka
OK, Janey, razkrinkala si me. Jaz sem se včeraj popoldan na šihtu tut nabasala z gorenjko. Ne veste kolk jo slovenci, ki ne živimo doma cenimo. Mi se skoraj stepemo zanjo user posted image  user posted image  user posted image
Aja + 7 kg imaš? Uf, ti si pa men zdej nevarna konkurenca user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
9.10.2007 9:33:55   
itata
jutro user posted image !
po krajši "odsotnosti" se javljam nazajuser posted image  prejšnji teden sem imela čist naporen in še eno izobraževanje popoldne 3 dni zaporedoma. katastrofa. čist crknjena. čez vikend se nisem mogla javit, ker nimam še interneta v hišiuser posted image  včeraj je bila v službi cela norišnica... tko da evo mene danes! pa še internet dobim tekom dneva v hišo tko da bom spet na polno prisotna. bom pa ko bo mal več časa še za nazaj prebrala kaj ste vse načvekale (sej mi "fali" sam ene 10 strani).
tudi privat imam celo akcijo. zdej se je bivša od mojga odselila. danes še omare odmontirajo in stalno prebivališče odjavijo in otroku priimek spremenijo. v čet pa še CSD in upam, da se bosta že v prvo uspela lepo dogovorit. kar stresno moram rečt, ampak kar gre.
počutje drugače ok, sam mal sem zaspana... user posted image  pa brca že ful - to bo zihr fuzbaleruser posted image
pridne bodite!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
9.10.2007 9:39:15   
anandrej
Vidim, da ste me nekaj šinfale user posted image . (Če ne bi tolk čvekale bi bili seznami na zadnji strani ne pa 10 nazaj user posted image <- smajli pomeni, da se hecam user posted image )

PDP, nick, starost, katera vaša nosečnost je to, krvna skupina, datum pregleda

Seznam februarskih srečk :

01. user posted image mala_pikica,?let, 2.user posted image (?) pregled: 16.10.
01. zoya24, 28let, 2.user posted image (B+) pregled:09.11.

02. user posted image ella79, 28let, 1.user posted image (A-) pregled: 18.10.
02.
user posted image Lanchy, 27let, 1.user posted image (A+) pregled: M 09.10.
02. bleščica, 29let, 2.user posted image (?) pregled: ?
02. user posted image neja.mat, 23 let, 1.
user posted image (A+) pregled: 19.10.
03. pajkica, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
03. teja28, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
03. user posted image user posted image speli, 31 let, 2.user posted image (?) pregled:?
03. user posted image
nizy, 28 let, 3. user posted image (A-) pregled: 25.10.
03. user posted image Vrtnica76, 31 let, 2.user posted image (0) pregled:25.10.
04. brina2006, 30 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
04. user posted image Janey, 22+1 let, 1.user posted image (0) pregled: ?
04. Bajsa, 25 let, 1.user posted image (0) pregled: 17.10.
05. itata, 29 let, 1.user posted image (A+), pregled: ?
05.
user posted image srečka nosečka, 30 let, 1. user posted image (A+) pregled:M 11.10.
05. maja80, 27 let, ?.user posted image (AB-) pregled: 18.10.
05. user posted image
Mbee, 24 let, 1.user posted image (0) pregled: ?
05. user posted image polonca78, 29 let, 1.user posted image (A-) pregled: 06.11.
06. ARIANNA L.05, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
07. Shana banana, 23 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
08. pegica 1, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
09. p@tricij@, 28 let, 3.user posted image (0+) pregled:3D 10.10, 06.11.
09. cebela, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
09. user posted image misar, 25 let, 1.user posted image (B+) pregled: ?
09. user posted image anandrej, 34 let, 1.user posted image (B+) pregled: 23.10.
09. Marusah, 24 let, 1.user posted image (B+) pregled:M 11.10., 3D 12.10.
09. Sandra*, ?let, 2.user posted image (?) pregled: ?
11.
user posted image katka37, 37 let, 4. user posted image (A+) pregled: 22.10.
12. mateja j., 29 let, 1.user posted image (?) pregled:?
13.
livia, 31 let, 2. user posted image (?) pregled:?
13.
lillchy123, 29 let,1. user posted image (0+) pregled:19.10.,
14. ŽogiMarogi, ?let, 1.user posted image (B+) pregled:3D 15.10., 29.11.
14. user posted image mary_lou, 23let, 1.user posted image (0+) pregled:?
14. bamby, 36 let, 2.user posted image (0+) pregled: M 09.10.
15. Meti7707, 24let, 1.user posted image (AB+) pregled: M 11.10.
15. anariya, 24.et, 1.user posted image (?) pregled: ?
16.
mlavla, 23 let, 1.user posted image (B+) pregled: 09.11.
16.
user posted image listek1, ?let, 1. user posted image (A+) pregled: 11.10.
16.
larisa, 29let, 1. user posted image (A+) pregled:?
17. marjanaR, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
18. Mateja81, 25let, 1.user posted image (0+) pregled:?
18.
Lara76, 30let, 1. user posted image (B-) pregled: M 10.10
19. Minky, 28let, 2.user posted image (?) pregled:?
22. melanija, 28let, 3.user posted image (A-) pregled:?
22. Merči, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
22. Suzi*, 31 let, 2.user posted image (?) pregled:M 11.10.
22.
dolenjka, 30 let, 1. user posted image (0+) pregled: 11.10.
22.
pina-1, 29 let, 2. user posted image (0+) pregled:M 17.10., 09.11, 3D 28.11
23. BEJBI T. ?let, 2.user posted image (?) pregled: ?
25. Kuba, 30 let, 1.user posted image (?) pregled:?
26. nuka, 31 let, 3.user posted image (AB+) pregled: M 15.10., 17.10
26. amaya, 29 let, 1.user posted image (B+) pregled: M 19.10.
26. matejjana, 29 let, 1.user posted image (A+) pregled: ?
26. tamala_82, 24 let, 1. user posted image (0+) pregled: M 15.10.
27. user posted image torcica, 30 let, 2.user posted image (A-) pregled: M 10.10.
27.
mojani, 28 let, 1.user posted image (0+) pregled:15.10.
29.
BarbikaB, ?let, 2.user posted image (B+) pregled: ?
? bobika81, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
? PHLMKC, ?let, 1.user posted image (?) pregled: ?
? Lejči, 31 let, 2.user posted image (?) pregled: ?

9 deklic in 9 fantkov! user posted image

< Sporočilo je popravil anandrej -- 9.10.2007 9:40:32 >

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
9.10.2007 9:42:27   
anandrej
Seznam glede na datum pregleda:

09.10. bamby (M)
09.10. Lanchy (M)
10.10. torcica (M)
10.10. lara76 (M)
10.10. p@tricij@ (3D)
11.10. Meti7707 (M)
11.10. Suzi* (M)
11.10. listek1
11.10. dolenjka
11.10. Marusah (M)
11.10. srečka nosečka (M)
12.10. Marusah (3D)
15.10. mojani
15.10. tamala_82 (M)
15.10. nuka (M)
15.10. ŽogiMarogi (3D)
16.10. mala_pikica
17.10. nuka
17.10. bajsa
17.10. anariya
17.10. pina-1 (M)
18.10. maja80
18.10. ella79
19.10. lillchy123
19.10. amaya (M)
19.10. neja.mat
22.10. katka37
23.10. anandrej
25.10. nizy
25.10. vrtnica76
06.11. p@tricij@
09.11. zoya24
09.11. mlavla
28.11. pina-1 (3D)
29.11. ŽogiMarogi

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
9.10.2007 9:46:56   
pina-1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo anandrej...user posted image user posted image user posted image

prej ste govorile okoli modrcov.,... mene je moj lubi en dan gledal v zizike in se začne smejat... je vprašal kdo bo to sploh lahko dal v usta ( ker so bradavice res ogromne)user posted image user posted image
bi pa on takoj podpisal da bi take ostale tudi kasnejeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
9.10.2007 10:26:38   
dolenjka
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Pina, ta je pa dobra! Sej bo videl kdo jih bo imel v ustih, on že ne user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
9.10.2007 10:58:52   
pina-1
jah dolenjka.... on drugače pravi... da zanj ni problema, ker bi on to zmogu...za dojenčka pa da ne veuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
9.10.2007 11:09:46   
dolenjka
Zmogu že zmogu, sam na vrsto pa vprašanje če bo prišel user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?