|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
7.10.2007 21:21:37   
majrim
katero kodo vzameš za tvojo velikost???

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 226
7.10.2007 21:37:50   
KT
majrim - ta prvo, če delaš na slikomat-u.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 227
7.10.2007 21:39:01   
majrim
user posted image user posted image user posted image hvala...zdej pa grem počasi spat,če bo spet kratka noč...se čujemo jutri,mirno noč in čimveč....kar si želite!!user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 228
7.10.2007 21:42:53   
hanna1
320×240 in večje,ko pa se ti po nalaganju pokaže slika in 4 ali 5 kod,označiš čisto prvo,jo kopiraš in potem prilepiš v ta prostor.Izpisala se ti bo koda in če greš na predogled (spodaj),se ti mora pokazat slika.
Probaj.

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 229
8.10.2007 10:24:36   
Anonimen
pa
IZVIRNO SPOROČILO: viator

Duskamb - glede noska - jaz sem ravnokar dobila eno zadevo za pucat nosek, prinesla mi ga je prijateljica iz italije - aspirator narhinel. Nosek spereš s fiziološko, počakaš 10 minut, potem pa nastavek vtakneš v nosnice, na drugem koncu cevke je nastavek, ki ga daš v usta in posesaš mačke ven....Ne vem, če ti je kaj jasno iz tega opisauser posted image ...ampak zadeva dela super.  Sem pa našla debato na to temo, in je slikica aspiratorja...in izkušnje mamic
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1778597&mpage=1��

Hvala za odgovor, sem že slišala za ta aspirator. Mi imamo doma elektronskega (ki ima nastavek za novorojenčke) in z njim večjima dvema potegnem vem boga in pol pri tem malčku pa nič ne pride ven.  Od včeraj mu v nosek kapljam kamilični čaj in t kar pri vsakem previjanju in se mi zdi, da je danes boljši. Tudi noč je  bila mirna.user posted image user posted image user posted image  Bravo za kamilični čaj!

Imate zelo lepe otroke. Ko bom potegnila fotke iz fotoaparata bom  pripopala še moje tri.

(odgovor članu viator)
  Neposredna povezava do sporočila: 230
8.10.2007 10:39:32   
viator
Duskamb - samo da je boljšeuser posted image . Mogoče bo pa lažje šlo ven z aspiratorjem, ko bo malo večji. Meni se zdi ta aspirator pravo čudo tehnike. Pri prvih dveh ga še ni bilo..smo pa imeli precej težav z zamašenimi noski in vnetji ušes.

Hanna1- tvoja dva sta res cukrčka, Blaž se bo moral punc pošteno otepat.

Majrim - prav imaš, mene tele učke in nasmeški čisto raznežijo. Tvoja Neža je tudi prava modrooka lepotica. Naša Lara bo imela rjave oči, se ji že malo spreminjajo. Sicer pa nima kaj dosti šans za drugo barvo - oba z možem imava temne..
Puberteta...haha...se že borimo z njo...neskončna pregovarjanja, užaljenost, itd...je kar pestro pri nas.

Julci - kako si? Mislimo nate...

Naša Lara ima zadnje 3 dni spet hude krče, predvsem popoldne.. tako joka, da se meni kar srce trga.. ...kapljice seveda nič ne nucajo....V četrtek bo stara 3 mesece - pa nič ne kaže, da se bo tole kaj nehalo. Ponoči pa k sreči spi - zaenkrat - tam nekje  od 24.00 - 6:30.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 231
8.10.2007 11:28:01   
viator
Hanna1 obljubila sem ti odgovor glede pilatesa in CR-ja. Sem kar po mailu vprašala mojo inštruktorico...pravi, da je pilates najprimernejša vadba po porodu, tudi s CR-jem....sploh po parih mesecih, ko so šivi že lepo zaceljeni, tako da ni ovir.

Na zdaj pa gremo jest....

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 232
8.10.2007 19:10:34   
hanna1
viator,hvala lepa za tako hitro informacijo-tako,da že lahko obremenim tudi malo trebušne mišice.pa itak sem čisto brez kondicijeuser posted image .Doma imam sicer knjigo 8 minut je dovolj(na dan),samo moraš biti zopet discipliniran user posted image user posted image user posted image ,ampak,če so vse druge stvari pomembnejše za naredit,potem se ve,kaj rata ven iz tegauser posted image .
Nič,Hana hoče ven iz ležalnika,greva brat knjigo.Imam zbirko DISNEYEV SVETOVNI POPOTNIK še od Blaža(dobila sem jih,ko sem delala v Mc`Donaldsu v Šiški) in jih dobesedno požira,ker so notri take zanimive slike in ne vem,koliko sploh mene poslušauser posted image ,ampak namen je dober.

Drugače pa,kako ste kaj punce,julci,kako je bilo na praznovanju-a ste ga imeli v nedeljouser posted image ?Če bi se prej spomnili iti z bajte,bi pritišali voziček gor(nazaj ne bi bilo problema).

Jaa,že grem,Hanauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 233
8.10.2007 19:46:39   
Anonimen
Naš malček pa danes že cel dan spi. Se vidi, da je nosek malo bolje. Prespal je dolgi sprehod, pa šoping, zdaj spi na sedežni v dnevni. Vmes sem ga podojila in celo previla.
Le kaj bo delal ponoči?user posted image

V petek se prvič kopamo!user posted image

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 234
8.10.2007 20:12:02   
hanna1
duskamb,je pa fajn slišat,da je vaš malček boljeuser posted image user posted image .Kako so še ti malčki nebogljeni,ko včasih enostavno ne veš,kako jim pomagati.

(  cit:V petek se prvič kopamo!)  Kako hitro mine čas,se mi zdi,da smo našouser posted image šele prvič kopali,pa je stara že 4 mesece user posted image .Se še kar spomnim tistih okroglih očk,ko jo je prvič položila patronažna v vodo-to so taki nepozabni trenutkiuser posted image user posted image user posted image .Mirno nočko želim tvojemu Matijiuser posted image .

Pa-pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 235
9.10.2007 8:21:07   
hanna1
user posted image COFFEE TIME!!!!!!

Dobro jutro,naše male user posted image in mamice user posted image user posted image .

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 236
9.10.2007 8:22:34   
natasaom
dobro jutrouser posted image .kavo že popila-sedaj razmišljam da bi še eno

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 237
9.10.2007 8:25:40   
KT
tut jest sem že eno zvrnila, ampak bi komot še eno user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 238
9.10.2007 8:30:32   
natasaom
jest jo že kuham.si bom do 9h cajt vzela,pol morm pa zajčke nafutrat pa mal vrt poštimat,likat,pospravt,skuhat.pa bo ura 2 ko moram po tamalo v vrtec

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 239
9.10.2007 8:37:03   
hanna1
Ej,natasaom,malo premzaj konje,bom imela slabo vestuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 240
9.10.2007 8:40:18   
Barbs
Uf, šele zdaj zašla med stare konzerve -

pokorno javljam :

starost 38 let ....

1.user posted image  pri 22tih
2.user posted image  pri28tih
    in
3.user posted image pri 37tih

Je pa kar pestro... tavelika najstnica, ki jo vredu meče, ta srednja nabita z energijo in prava amazonka, tamali, fantiček, pa mamin mucekuser posted image  Pravzaprav...crtalo malo od vsehuser posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 241
9.10.2007 8:43:07   
natasaom
pozdravljena stara konzerva barbsuser posted image user posted image user posted image .hana1 morm mal pomigat tud doma,da nebo moj mislu,da sem skoz na rruser posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 242
9.10.2007 8:50:01   
Anonimen
Pozdravljene!

Barbs - dobrodošla!user posted image

Mi smo imeli mirno noč - potegnil je celo 6 ur in jaz sem lepo naspana in torej polna energije user posted image . Še v nosečnosti sem več vstajala in hodla lulatuser posted image . Zdaj si grem naredit kavo , nekaj pojest, potem pa počakam, da se polhek zbudi in greva v šoping. (Kupit moram nekaj za kosilo)

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 243
9.10.2007 9:00:30   
hanna1

hanna1  (37) -       12l user posted image , 4muser posted image

viator (42) -           13luser posted image , 10luser posted image , 3muser posted image

trixi (40) -              18luser posted image , 4luser posted image

julči (32) -              11luser posted image , 4mesuser posted image

KT (36) -                3muser posted image

jacklyn (42) -        20luser posted image , 16l user posted image , 10luser posted image , 22.9. user posted image

aja 32 -                  3l user posted image , 1l user posted image

strunjan11 (39) -  13luser posted image , 10luser posted image , 2luser posted image

majrim (36) -        3muser posted image

evik (39) -          11m user posted image

FORZA (37) -         21luser posted image , 10luser posted image , 20muser posted image

marogica (41)-        6luser posted image , 3luser posted image

natasaom (35) -      3luser posted image

neli99 (35) -            1luser posted image , user posted image (novembrauser posted image )

duskamb (35) -        9luser posted image ,7luser posted image , 16 dniuser posted image

malo sem še pokukala po forumu in dodajam

rija (37) -              1,5luser posted image

poem (38) -            9muser posted image

anajmad (38,5?) -  13luser posted image , sin  user posted image   21muser posted image

že 35 (35) -             8luser posted image , user posted image (novembra user posted image )

splišni (41) -         5,5luser posted image

tajtaja (39) -          15luser posted image , 10luser posted image , 5luser posted image , 17muser posted image ,18muser posted image

lonib (34) -             12luser posted image , 7luser posted image , 7muser posted image

aja32 (34) -             2luser posted image , 9muser posted image

zvezda (36) -      1,5m? 

barbs (38) -           16luser posted image , 10luser posted image ,1luser posted image

Lepo pozdravljena med namiuser posted image user posted image user posted image barbs,bom vsaj vedela koga še lahko vprašam za nasvet o najstnikih,ki že itak imajo takoooo zakomplicirano življenje,pa še nas morajo prenašatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 244
9.10.2007 9:04:35   
natasaom
o šiiit!ura je 9..kolk hitr cajt mine za računalnikom!mejte se babe-konzerveuser posted image .grem se kmetijstvo

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 245
9.10.2007 9:39:07   
hanna1
natasaom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 246
9.10.2007 9:53:17   
potonika
Se lahko tudi jaz priključim? 36 let (zaenkrat še

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 247
9.10.2007 9:55:59   
potonika
Se opravičujem, mi je besedilo kar nekako skočlo goruser posted image  Torej, stara 36 let (še 3 mesece), imam tri otročke: punčko oz. že punco (1o let) ter dva fantka: 6 let in 6 mesecev.

(odgovor članu potonika)
Neposredna povezava do sporočila: 248
9.10.2007 10:13:36   
hanna1

hanna1  (37) -       12l user posted image , 4muser posted image

viator (42) -           13luser posted image , 10luser posted image , 3muser posted image

trixi (40) -              18luser posted image , 4luser posted image

julči (32) -              11luser posted image , 4mesuser posted image

KT (36) -                3muser posted image

jacklyn (42) -        20luser posted image , 16l user posted image , 10luser posted image , 22.9. user posted image

aja 32 -                  3l user posted image , 1l user posted image

strunjan11 (39) -  13luser posted image , 10luser posted image , 2luser posted image

majrim (36) -        3muser posted image

evik (39) -          11m user posted image

FORZA (37) -         21luser posted image , 10luser posted image , 20muser posted image

marogica (41)-        6luser posted image , 3luser posted image

natasaom (35) -      3luser posted image

neli99 (35) -            1luser posted image , user posted image (novembrauser posted image )

duskamb (35) -        9luser posted image ,7luser posted image , 16 dniuser posted image

malo sem še pokukala po forumu in dodajam

rija (37) -              1,5luser posted image

poem (38) -            9muser posted image

anajmad (38,5?) -  13luser posted image , sin  user posted image   21muser posted image

že 35 (35) -             8luser posted image , user posted image (novembra user posted image )

splišni (41) -         5,5luser posted image

tajtaja (39) -          15luser posted image , 10luser posted image , 5luser posted image , 17muser posted image ,18muser posted image

lonib (34) -             12luser posted image , 7luser posted image , 7muser posted image

aja32 (34) -             2luser posted image , 9muser posted image

zvezda (36) -      1,5m? 

barbs (38) -           16luser posted image , 10luser posted image ,1luser posted image

potonika (36) -       10luser posted image ,6l user posted image ,6muser posted image

potonika,tudi tebi en velikuser posted image user posted image user posted image .

Kako je fajn,ko nas je vedno več user posted image user posted image user posted image .Je tako zanimivo debatiratuser posted image .NAS JE ŽE 26!!!!

Jaz vmes,ko kaj delam,hitro pokukam tudi na RR,če je kaj novega-in danes se dogaja  user posted image .

Pa-pa

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 249
9.10.2007 10:27:54   
KT
dobrodošli barbs & potonika med partizankami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...
To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?