DANVARI
|
Madona ste se razpisale no nekaj mojih hitrih komentarjev Ve vse pravite, da upate, da ne boste šle čez 70 kg. Jaz upam, da ne bom dosegla devetdesetke. Sedaj imam 76 kg in se še dobro počutim . No jaz sem jo pa že pa sem res pridna s +7kg to je tko če že konkreten štartaš. Kolki mi bojo narazen padli, ko vstanem rabim dolgo da se zravnam in začnem hodit... Me je pa strah, zdej ko bom doma, da bom začela žret - to je vedno tko pri meni, ko mi je dolgcajt, isto v prvi nosečnosti sem v zadnjih dveh mesecih pridelala večino od tistih končnih +15kg Za kozmetiko so nam v MŠ priporočili naslednje: * mandljevo ali olivno olje (za gubice), a je potrebno? Je, ampak maš lahko tudi kaj drugega, mi imamo npr. tudi Ribodermin * trdo nevtralno milo; kje ga boste ve kupile mi smo ga imeli zelo kratek čas , ker mi je šlo na živce banjico pucat vsakič s krtačko, da je šla zadeva stran - smo hitro prešaltali na kopeli, kupila sem ga pa v DMu * fiziološko raztopino kupiš v lekarni, odvisno koliko jo boš rabila, ampak ker boš imela dva lahko kar liter vzameš * bepanten kremo pride vedno prav, lahko pa za bradavice npr uporabljaš lanolin * alkohola, pa skoraj ne bi potrebovali mi smo ga samo za razkuževanje previjalke, če se je polulala, popek na začetku smo s fiziološko, drugega pa ni bilo potrebno * pa vato in sterilne zložence, zložence rabiš za popek na začetku, pa še za očke čistit s fiziološko so bolj praktični kot vata, za vse ostalo je vata kul Mene je pa zdaj počasi začela grabit panika, da za res še nimamo ničesar. Bo teba it počasi v nabavo. Ampak sploh ne vem kam čem it. Kombinizonček bom po moje kar komu od familije naročila, ker bodo potem itak vsi spraševali kaj naj kupijo, za vse ostalo bo pa treba it v akcijo. jaz sem imela paniko tale vikend. Sem se mal preveč naprezala in smo šli skoraj rodit v soboto mene pa panika, ker še nisem nič pripravila in še k frizerju se moram it postrič ker potem res ne bo cajta me je najbolj frizer skrbel Naša "big sister" se je končno malo pozdravila, pa smo se odločili da jo babi in dedi še dva dni mal pocrkljata, potem gre pa nazaj v vrtec (verjetno po novo virozo ). Končno smo ji mal apdejtal garderobo, zdej je pa treba za tamalo mal poštudirat, kaj manjka. Mam en gromozanski kup v posteljici nametan od tavečje, ki čaka že en mesec na sortiranje, no z naslednjim tednom sem službe frej, pa bo čas za te fore. Glede imena sva jo že začela po imenu klicat ko se o njej pogovarjava, tako da bo zgleda obveljalo. Mi je blo pa mal smešn ga že napisat na obrazce za porodniško Držte se pa kr čvekajte naprej, vasw je tko luštno brat, samo mal težje se ažurno vključujem v pogovor, ker nisem na RR vsak dan.