|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  223 224 [225] 226 227   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
10.10.2007 9:14:07   
TANTRA
Dobro jutro,

še eno kavico od mene, v tem turobnem jutru...Mene je iz postelje vrgel poštar, ker je prinesel priporočeno pismo.....user posted image  Hitri skok iz postelje....

Najprej pohvale za luštne mamice z trebuščki.... No, podoben trebuh kot gruška imam tudi jaz.... Najprej pride trebuh, potem pa jaz user posted image user posted image user posted image
Upam, da se na naslednjem z user posted image  vidimo....

Drugače sem pa jaz včeraj zvečer imela popadke, kar kaki dve uri...Niso se hoteli nehat..... Smo bili že v pripravljenosti...Pa se je potem končno umirilo, samo me je celo noč trebuh močno bolel....Skoz me je pritiskalo na lulanje, blato.....
Me prav zanima, če  sem že kaj odprta....So bili kar močni krči....No, v ponedeljek imam spet pregled....
Moji pa že vsi nestrpno čakajo..... Ne vem a bo imel Luka sploh čas spat, saj sta sestrici tako neučakani za pestvanje..... To bo razvajenček.....

Zdaj se moram še do konca zbudit, potem nekaj pojest....malo pospravit....

Žirafa ti boš danes zvedela novičke, zato mislim na tvoji princeski, da se bo vse srečno izteklo....

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 5601
10.10.2007 9:19:35   
ninocka
Dobro jutro!

JSt sem lihkar iz CSD, sva sla z mojim uredit ocetovstvo. Me je pa una tolk razpizdila tam, matr, glavo bi ji odsraufala...Sva lih prsla in vidva, ko gre v pisarno, pa potrkava...nic, se enkrat potrkava...nic. Cakava ene par minut, pol pa odpre vrata in rece Ja naprej pridte, ne (???? - kaj naj ji kr uletim v pisarno al kaj ). Pol pa prjav, ce imava priznanje ocetovstva (ja) in a je to po porodu al prej (???? sem 3 dni nazaj rodila, zdej sem pa ze v 9 mesecu in cakamo novega???). Potem ji dava dokumente, neki tipka, prebere naslov in vprasa kje je to, ce sva bla ze kdaj porocena in ce sva partnerja (ne brat in sestra - verjetno, ce ziviva na istem naslovu, pa ocetovstvo sva prisla priznat ).Potem tam neki tipka, tipka, tipka in na koncu rece imena ne morte dat otroku, to lahko sele po rojstvu in sprinta papirje in jih vrze na mizo, da jih podpiseva. Na papirju pa ene 10 crtic in kam naj se podpisem  (da ne omenjam tud, da nimajo niti placa za podpisat in smo tam na kupih enih fasciklov podpisval zapisnik). Moj jo vprasa, kje podpise in mu pokaze, pol pa hocem jst za njim podpisat in preletim zapisnik in je napisan njegov priimek in datum rojstva narobe. Sem ji zavrnla papirje in jih fliknla tja pod nos, pol pa se rece a ni tak priimek - ne ni, pa datum rojtva lahko tud pravilno 2x prepises iz dokumenta, menda pa to znas, zenska???
V glavnem pol tist popravi, jst se enkrat preverim , podpisemo, gremo ven, tud pogleda ne, v avtu pa mal berem zapisnik - mislim, kot da ga je nekdo v OS sestavljal - ful napak, manjkajo vejice, skloni...katastrofa in to je uraden dokument...za posrat...

Prvic, ko sva sla priznat, sva sla pa na UE Ljubljana in je blo ful uradno (so naju zapisali v eno knjigo), preverli identiteto, vprasali, ce se moj strinja, da je oce otroka, ki ga bom jst rodila na ta in ta dan, potrem ce se jst strinjam, da je on oce in da prizna ocetovstvo za otroka, ki se bo rodil....Men je blo skor tko, kot da bi se porocila, ne pa da bi sla  samo ocetovstvo urejat. Nama je slo ful na smeh in se je pol se un zacel smejat. Naju je vprasu, ce ze veva ime, pa sva rekla, da ne, priimek smo pa vseen vpisali. Pa ful je bil prijazen in se cestital nama je na koncu za otrocka...Pa zapisnik je bil pol tud 2 strani dolg in not nastetih ful enih clenov in zakonov...v glavnem dokument kot se sika.

Uh, sej sem cel roman napisala, tolk me je una razjezila sem se mogla mal skasljat
Se opravicujem, zdej se grem pa se h G sekirat in zivcirat. Porocam, ko pridem s pregleda

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 5602
10.10.2007 9:22:31   
ninocka
Sem hotla ze vceraj neki povedat, pa sem pozabila - ko sem sla domov, sem kupila mamo in je noter clanek o Ultivi (ko smo se lih pogovarjale na pijacki o tem).  Sicer ga se nisem prebrala (bom zdej pri G), ce pa kero ful zanima, lahko pa skeniram in vam posljem po mailu, da ne boste samo zarad tega Mame kupovale.

OK, zdej pa res grem (se mal porihtat za ginekologinjo user posted image user posted image )

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 5603
10.10.2007 9:26:50   
Tanayya29
UFF..hudič ninočka,kaj ji dogaja..verjetno je sreda,pa bo mogla cel dan viset tamuser posted image ...

ja mene zanima ULTIVA.

bom ti mail poslala v Z.S.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 5604
10.10.2007 9:35:44   
scubadiver
Jaz sem imela super zajtrk. Sveže stisnjen pomarančni sok - zdej ko imam tudi ožemalec in ne samo škatle user posted image , in kos kruha z maslom in medom. Mnjamsk...
joj Ninočka tale teta tam na CSD je pa res biser. Sej jest bi mogla pa tud poklicat in se zmenit kdaj lahko prideva uredit okoli očetovstva. Bi tud raje to prej urejala, da bo imelo dete že takoj tudi očeta. Čeprav moj se skos heca da bo še premislil če bo priznal očetovstvo in da se mu zdi sumljivo da ga hočem "prisilit" še preden se otrok rodi. Me je vprašal če se bojim da bo črn user posted image  
Tantra sem te že enkrat prosila da me ne strašit s popadki.. Isto velja zate Mamathea. Madona me bo še res panika zagrabila. No sej res sicer je, da sem jaz na vrsti bolj na koncu novembra, ampak vseeno.. ne prehitevajte punce prosim user posted image  
Zdej pa mačka zjagam dol z likalne deske in se počasi lotim likanja.. Pol pa bo treba še pospravit. Danes bom baje itak cel dan sama ker bo moj delal do večera...
Ninocka dobro opravi pri G.
Žirafa držim pestke za izvide danes user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 5605
10.10.2007 9:42:01   
naraščaj
Dobro jutro tut od mene in hvala za kavico. Sem se tak fino najedla in napila kakava.

Ljubljančanke, super ste. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajtak, jaz pridem na srečanje.

Drugače pa je noč bla tak tak, okol enih na WC skoz me nekaj tišči in špika. Zjutraj pa opet selitev v dnevno.

Ninočka, jaz pa mam ful dobro izkušnjo z priznanjem očetovstv na našem CSDju. Podobno kot ti prvič na UE. Se mi je prav fajn zdelo. Jaz jo lahk sam pohvalim. VBse je odvisno od posamezne osebe.

No se beremo.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

Neposredna povezava do sporočila: 5606
10.10.2007 9:46:00   
Tanayya29
scubadiver ti bom kar tukaj odgovorila glede prtiska..jaz sem si ga prej tudi namerila velik..140 85user posted image user posted image .
Ponavad imam doma občutno manj...

Sicer pa sm neki znervirana..bom poskušla potem še enkrat...pri zdravniku mi bo potem raznesl un merilecuser posted image ....zdj me pa prov mal skrbi

A proti koncu začne naraščat?

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5607
10.10.2007 9:48:26   
TANTRA
Ja, Scubadiver, mi ni bilo včeraj nič za rodit....Imava še kar nekaj dela, da bo vse nered za prihod....No, Lukec se očitno tega zaveda in se še drži....user posted image user posted image user posted image , hkrati me pa mal straši....ti ti lumpek...

Sicer pa me mami vedno vpraša, kako sem...če pa me ne dobi na domač telefon, misli da sem v porodnišnici...Moj pa tudi, če se ne oglasim že panika....ali pa ko gre domov vpraša, če se že mudi... user posted image

Jaz imam tudi originalno zgodbo o priznanju očetovstva... Ker je kazalo, da bom do konca v porodnišnici oz. na porod, sem klicala na CSD kako naj urediva glede priznanja....Najprej je en teden ni bilo dobit na telefon...Potem pa problem, da ne priznavajo nobenega potrdila o zadržanosti, nobenega pooblastila...Haloo?????
Na koncu smo naredili tako, da je šel moj sam tja, sta vse izpolnila potem pa je ona prišla k meni v porodnišnico po podpis....
Ne morem verjeti, da za en tak podpis taka procedura.....Očitno je očetovstvo zelo velika zadeva.....

Ninočka, pomiri živčke, da te ne bo spet kaj začelo zvijat in špikat...Ta živčna vonja ni dobra za tvojegauser posted image

Sonchek, dobrodošla nazaj, sem te že pogrešala....user posted image

< Sporočilo je popravil TANTRA -- 10.10.2007 9:53:17 >

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 5608
10.10.2007 10:02:16   
Mamathea
Joj mamice drage, kaj vse vi doživljate, s priznavanjem očetovstva, pa z visokim pritiskom... Jaz pa jamram, ko me enkrat ful špika in zvija, pa že mislim, da je to priprava na pot v Rim. Scubadiver ne se bat, jaz sem na vrsti še za tabo, zato nič ne strašim, ampak samo razmišljam kaj bi lahko bil vzrok krčem, ampak kot sem že ugotovila, je čakanje na "carskem prestolu" user posted image podalo odgovor in sem sedaj že vsa dobre volje in skoraj polna energije v službi.
Ninočka ne se jezit zaradi "babnc" na CSD, sej itak so v veliki večini vse zaposlene na uradih strašankso "pametne", pa ful odveč jim je delat in se ukvarjat s strankami... No se najde tudi kakšna izjema, ampak to je res bolj redko.
Ko sva šla z možem prejšnji teden po papirje za porodiško...na CSD Vič jih je nama una tetka, ki tam dela tud kr metala na mizo in sploh ni bila prijazna. Odslovila naju je nakeko v tem stilu:"izpolnite papirje, dodajte vse potrebne fotokopije in pridite nazaj z vsemi papirji izpolnjenimi, sicer pa ste pismeni in so vsa navodila na hrbtni strani". Halo, res neverjetno, kako so te "tetke" včasih nadute. No ja, pa bo že, vse se da potrpeti. Jaz jim ponavadi nato odvrnem "Najlepša hvala za Vašo prijaznost" in se potem kr malo zamislijo.user posted image
Skratka nič se ne jezit, vse bo še ok. Bosite super.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5609
10.10.2007 10:08:51   
Foxina
maks meni se že tudi 2 dni vrti in sem čist švoh...sem samo v postli, ne morem ne kuhat, kaj šele it na sprehod user posted image

(odgovor članu maks)
Neposredna povezava do sporočila: 5610
10.10.2007 10:20:51   
gruška
Ojla,

pošiljam vam link, na katerem si lahko ogledate prve fotke Mamuškinega Dominika........:
komlosi.moj-album.com

Ej, scubadiver, naj ti jaz povem kaj je moj enkrat naredil, ko je malo preveč pogledal v kozarec...... Ko se je odpravljal iz lokala, se je odločil, da tak pa ne bo vozil (user posted image ) in da bo poklical taxi.... v tistem trenutku, pa se je mimo lokala (ob treh zjutraj) pripeljal njegov kolega, ki se je vračal z avtovleke proti domu, živi pa blizu nas.... mojmu pa domišljija itak dela, pa ga je poklical, stari dej ti nalož mene in avto, pa naju pel dam...... in sta ob treh zjutraj nalagala sred Ljubljane avto in ga potem doma lepo razložila.......user posted image  

Scubadiver, ti pa loh naložiš likalno desko, pa cunje, pa prid k men likat, k morem jaz tud, pa bova skupaj likale, pa čvekale.......user posted image

Baj!!!
P.s.: pa smo res luštne na fotkah, a ne? user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 5611
10.10.2007 10:26:37   
Špelka
Ojla!

Ful ste fletne - vse na sliki od Marna! user posted image  Verjetno ste si dodobra obrusile jezičke, a ne? Saj tako je tudi prav, zdej k mamo še čas - kmalu bo dela s štručkami čez glavo! user posted image Mate pa ful fletne trebuščke - in tud dost velike, sploh Gruška - a si ti prepričana, da boš mela samo enega? user posted image user posted image

Ninocka - tud jaz mam podobno izkusnjo iz CSD, ampak iz pisarne, kjer urejas vse ostalo (kjer oddas papirje). Zadnjic sem bla tam in bolj ko sem uni zančurini razlagala, da bi rada počakala še 18., da dobim nakazano plačo, ker bo to moja 12., ker sem bla do lanskega oktobra na zavodu, bolj mi ona sika nazaj, da je v zakonu določenih 60 dni pred PDP za oddajo papirjev, itd. user posted image  Kar sploh ni res! Kot jaz vem je rok od 60 d0 30 dni pred PDP, al kako???? A kera to tuki gor natančno ve? Da ne govorimo o tem, da mi prvič, ko mi je dala papirje, ni namenila popolnoma nobene razlage, katere mora izpolnit on, katere jaz, katere se kdaj odda, itd. user posted image  Mislim, zgleda da so tele državne službe prava legla nesposobnežev. user posted image  Mava pa z dragim lepo izkušnjo iz pisarne, kjer podpišeš očetovstvo, kjer je vse potekalo tako, kot si ti, Ninočka opisovala iz prvikrat. user posted image

No, da ne bom nabila preveč - vidim, da tudi vas dajejo krči. Tudi mene občasno kar fejst zvije in tud jaz sem že vsa prestrašena kaj to je.... A ste že pogruntale, kaj bi to blo? user posted image  Drgač moj angelček v trebuščku brca kot nor, kar me zelo veseli! user posted image  

Za konec pa prilagam še slikco mojga trebuščkota pri dopolnjenem 33. tednu:

user posted image

Mejte se! Bye

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 5612
10.10.2007 10:32:44   
gruška
Ej punce, jaz sem z Mamuškinega sms-ja prepisala, kje naj bi bile slikce, ampak odpret pa ne morem......user posted image  A je kateri ratal?

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 5613
10.10.2007 10:39:23   
Laubica
Gruška -ne ni slikicuser posted image
Ljubljančanke ste vse fletne,vam kar zavidam ker iz MB pa sva zgleda samo 2user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5614
10.10.2007 10:42:17   
gruška
Že35, pa tud če sta samo dve, sta vseeno dobrodošli naslednjič na srečanje....... Včeraj nas je bilo 7, pa sta bili samo dve iz Lj., vse ostale pa iz bližnje in daljne okolice............

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 5615
10.10.2007 10:44:11   
Laubica
Gruška -res lepa hvala za povabilo samo mi je daleč LJ,ker me ful križ daje pa mi je že tukaj težko v avtu sedet par minut

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5616
10.10.2007 10:45:40   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Ej punce, jaz sem z Mamuškinega sms-ja prepisala, kje naj bi bile slikce, ampak odpret pa ne morem......user posted image  A je kateri ratal?

Meni ni!!!!Sploh ne najdem.

Špelka, sexy trebušček. Si me prav spomnla, da bi se jaz spet lahk kaj slikala. Se že kr neki časa nisem.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5617
10.10.2007 10:46:07   
GB
NO drage LJubljancanke prav fletne ste od prve do zadnje . Ce po pravici povem se meni niti ena ne zdi ,da bi imela prevelik trebuh ( mogoce je moj tok velik pa se mi vasi zdijo majhni ) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  Prav vesela sem ,da ste se imele fajn in se seveda dobr scvekale. Mal sem fovz. Jest bi tud tko, ampak s telimi anglezinjami ne shajam ne vem kako dobro user posted image user posted image user posted image user posted image . Edino ena punca ( filipinka ) je tko za sceno a druge user posted image . Ma sej bo.

Ponoc sem pa mal zapanicarla . Sicer navajena sem ,da otrocek skoz brca in snoc je bil cist miren in to skori celo noc . Jest cist panicna sem hotla za mojga budit . Proti jutru se kr nc. No vstanem pripravim zajtrk, zacnem jest in nato zacutim prve brce . Jest seveda vesela kot za novo leto in sedaj noce pa noce nehat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mislim ,da mi bo tale otrocek se dal vetra. user posted image user posted image

No toliko za sedaj , zelim lep dan , dobro opravite preglede in upam ,da ne bo prevec spikanje in bolecin.

P.S. Vceri vsa pametna grem kupovat spodnje hlace in sem hotla mal bl vecje kupt in kupim tri cifre prevelike in trikrat pregloboke user posted image user posted image user posted image user posted image . BOjo pa za mojo babico user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5618
10.10.2007 10:47:55   
Laubica
. Vceri vsa pametna grem kupovat spodnje hlace in sem hotla mal bl vecje kupt in kupim tri cifre prevelike in trikrat pregloboke . BOjo pa za mojo babico

user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 5619
10.10.2007 10:48:05   
naraščaj
Glede oddaje vlog na CSDju iz zakona. Upam, da kaj pomaga

54. člen (roki za uveljavljanje pravic)
Pravico do porodniškega dopusta, očetovskega dopusta in porodniškega ter očetovskega nadomestila se uveljavlja 30 dni pred predvidenim nastopom porodniškega oziroma očetovskega dopusta ali 60 dni pred predvidenim datumom poroda na podlagi potrdila ginekologa. Center v ta namen izroči stranki vse obrazce in jo opozori na obveznosti do delodajalca ter jo seznani z nadaljnjim postopkom uveljavljanja posameznih pravic ter tudi s posledicami zamude rokov iz 16., 22., 29., 33. in 37. člena tega zakona.
   Pravica do dopusta za nego in varstvo otroka in nadomestilo za nego in varstvo otroka se uveljavlja 30 dni pred iztekom porodniškega dopusta.
   Pravica do posvojiteljskega dopusta in posvojiteljskega nadomestila se uveljavlja najkasneje 30 dni po nastopu posvojiteljskega dopusta. Po tem roku se pravice ne more uveljaviti.
   Roki iz tega člena ne veljajo v primerih, kjer ta zakon določa krajše roke za obveščanje delodajalca.
55. člen
(odločanje centra)
Center odloči o pravici do starševskega dopusta v 15 dneh od prejema vloge.

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 5620
10.10.2007 10:54:51   
Špelka
Aha, potem je vseeno teh 60 dni... Hvala, naraščaj! user posted image  Mah, jest bom vseeno počakala še teh nekaj dni, pa bo kar bo.... user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5621
10.10.2007 11:17:36   
TANTRA
Oj, jaz sem oddala kar vse papirje.... Moj naj bi ko bom rodila sporočil v roku 3 dni na socialno, da začne uveljavljat očetovski dopust.  Odločbo za porodniški dopust sem že dobila. Kaj pa za nego? A tisto dobim ko se mi izteka porodniška, po 3 mesecih?

Danes sem še na dopustu....jutri pa 1.dan porodniške....

Sem naložila eno slikco za moj profil...mi je tako cot...upam, da bo Lukec tudi znal mežikat....

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 5622
10.10.2007 11:18:01   
scubadiver
Gruška to bi bil pa res hec ja, da bi prišla k tebi likat in čvekat user posted image  Sam dons tko al pa tko ne bi bilo možno. En avto imam v trnovem, z drugim je šel pa moj v službo. Matr kaj mi pomaga met dva avta  če sem pa potem brez avta doma user posted image

Špelka ful luškan trebušček..

Joj kako je luštkan Mamuškin DOminik. Pravi cukerček. Pa že smejčka se user posted image  Hvala mamuška za link.

Za tiste ki vam ne rata odpret pripopam dve slikci:

user posted image

user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 5623
10.10.2007 11:19:30   
Laubica
Tantra-ja tisto oddaš po 3 mesecih-ali ti tam ni nič povedala.Meni je še datum gor napisalauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5624
10.10.2007 11:20:36   
Laubica
OOOOOOO KAKŠEN KORENJAKuser posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 5625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  223 224 [225] 226 227   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  223 224 [225] 226 227   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?