|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  222 223 [224] 225 226   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
9.10.2007 22:05:01   
Tanayya29
martita so ble dobre palačinke,ane?
bom mojmu možu povedala,da je fajn speku palačinke(ne vem,če veš,da je moj kuhar v marnu)....

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 5576
9.10.2007 22:16:44   
gruška
Hej, katera je pa še prišla potem, ko sem jaz šla? Jaz sem videla Scubadiver, Ninocko, Jooly, Martito, Nayyo in Mamatheo........

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 5577
9.10.2007 22:29:33   
ninocka
men se ne da nc pisat, ker sem tam cvekala user posted image user posted image user posted image user posted image
sem se mela pa fajn, res mormo kmal ponovit user posted image user posted image user posted image

Nayya, ni panike za prevoz, še kdaj drugič user posted image sej če bi kaj bolj proti tvojmu koncu živela, bi te do doma peljala, glede na to, da sem dans avtek nahranla user posted image user posted image user posted image

martita, strehica je zadej v tisti plastiki zgužvana.

dr. house - uh, jst bi ga kr pojedla, mi je ful sexy user posted image user posted image user posted image drugač pa sem ga napol gledala, ker sem te dele že vse vidla ... a se spomnete tega igralca iz črnega gada user posted image user posted image user posted image ni bil prav nič sexy user posted image user posted image user posted image

jst grem spat, jutr greva verjetno očetovstvo uredit (tak je bil plan, upam da moj ni spet pozabil), pol pa še pregled pri G...uh, mi bo šlo spet enih živcev user posted image user posted image

lepo pančite in mirno noč

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5578
9.10.2007 22:30:34   
nicolina
Ja, res ni nobene gor, ste se vse že tamle zmenle user posted image

Martita, jaz sem tudi iskal kot nora na lupinici strehico, sem joh že mislila klicat, kaj so mi ti poslali.
Čist zgoraj odzadaj na lupinici imaš en tak gumb, ga pritisni noter, potem pa primi okvir in ga potegni k sebi in boš vidla, noter je strehica. Joj, kako sem ti blesavo razložila user posted image . Upam, da bo šlo.

Nočko vsem.... 

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5579
9.10.2007 22:43:47   
Mamathea
Pozdravljene

Jaz sem šele sedaj prišla do računalnika in Vam poskušam poslati slikco iz današnjega srečanj pri Marnu. Res sem zelo vesela, da
smo se končno uspele srečati. Vse ste zlo prijetne sogovornice in res upam, da se bomo dobile tudi kdaj z vozički.

user posted image
user posted image

Originalne slike :
http://shrani.si/f/46/uf/33BmYNHO/img1915mala.jpg
http://shrani.si/f/2s/OZ/7f6TlNn/img1914.jpg

< Sporočilo je popravil Mamathea -- 9.10.2007 22:55:43 >

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 5580
9.10.2007 22:56:40   
martita
Oooo....super, našli smo strehico! Ninočka in Nikolina, hvala za inštrukcije! user posted image

Nayya, tega pa nisem vedela....res so bile fine! Pol se pa tebi godi doma, ko imaš takega profesionalca pri hiši! user posted image

Jaz tu čvekam, moj pa pridno sesa po stanovanju, ker pridejo jutri moji starši na obisk. Točno ta trenutek je naredu majhno pavzico in me vprašal, al sam čvekam al tudi kaj povem kako je on medtem priden...no..user posted image user posted image ...zdej ga pa morem res še enkrat pohvalit, ker bo ziher prebral, kaj sem napisala....ja, dragi, pravi cukrček, si....user posted image

Pridne bodte,
user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5581
9.10.2007 22:56:48   
scubadiver
jestt sem tud gledala dr. house. Če se le da je to serija ki je NIKOLI ne zamudim. Ok, da bi prov ostala doma zarad tega to ne, sam če pa sem je pa sigurno ne zamudim. po housu sem pa pa mal zadremala na kavču.
Mi je pa danes prav hudo, lani pozimi smo hodili plavat - pač potapljači je blo treba ostat v formi. Jaz sem hodila dokler nisem izvedela da sem noseča. NO in danes so spet otvorili sezono in je moj dragi šel. Jest bi tuddddddd pa ne upam user posted image . Pa še na morje grejo čez vikend, sam tokrat pa jest verjetno ne bom šla z njimi, pa čeprav grejo na krk tko da je blizu. sam nekako se mi ne ljubi zraven, leprav bo krasno vreme, vsaj po napovedi sodeč.

Grem počasi kar spat preden me spet zmanjka kar na kavču. Vsem želim lahko noč, lepe sanje in čim manj pohodov na WC. Martita pa prosim ne sanjaj da sem rodila, sem se kr ustrašila danes user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 5582
9.10.2007 23:04:43   
potepinka
user posted image user posted image user posted image  super ljubljančanke da ste se dobile sam bi pa še rada razlago kdo je na sliki.
Super slikca in lepi trebuščki

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 5583
9.10.2007 23:10:57   
martita
Madonca, to pa so velike slike...tako kot naši bušiji...mi je skoraj 5 minut odpiralo stran (mam bolj počasno povezavo), pa mi ni bilo jasno zakaj!! user posted image user posted image user posted image Sem se že ustrašla, da spet kej šteka internet...user posted image

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 5584
9.10.2007 23:20:29   
martita
Scubadiver,

po danešnjem naključju mislim, da bi blo boljs, če sploh ne grem več spat vsaj tja do novembra!! user posted image user posted image Še posebej če se spomnim, kake sanje ste opisovale par dni nazaj....

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 5585
9.10.2007 23:21:50   
scubadiver
Potepinka naj nas jaz izdam..
Na slikci kjer stojimo smo od leve proti desni:

Nayya28, Ninocka, Martita, scubadiver, Gruška
čepita: jolly, mamathea user posted image

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 5586
9.10.2007 23:29:16   
jooly
sam bi pa še rada razlago kdo je na sliki.

evo, bom jst dala "podnapise". Spodnja slika od leve proti desni stojijo naya28, ninocka, martita, scubadiver in gruska; čepiva pa na levi jooly in na desni mamathea.

Prov vesela sem da smo se srečale, naslednjič pa verjetno res z vozički. Glede na to, kje ma gruska že trebuh, mislm, da nam bo še ena pobegnila v oktober in ne bo časa še za en shod user posted image

Jst bom "Stašev izdelek" probala gor spravit jutr, dons sem res že čist adijo. Aja, za tiste, ki vas ni bilo zraven - jaz sem bila na meetingu s sinekom, in nas je on slikal, ampak ni imel preveč živcev za babje finte, tko da smo mogle pol fehtat kelnarja user posted image

Sem pa bla zvečer še v cerkvi (v nedeljo sem botra nečakinji) in sevede pri spovedi. Pa me je župnik okregal, ker živim na koruzi user posted image . Dobr da ni vidu še trebuha!!! user posted image user posted image user posted image

Jutr mam pa pregled in verjetno tud prvi CTG.
Zdej se pa že tok obiram, da je tud kšna druga že napisala "podnapise" pod sliko user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5587
9.10.2007 23:31:24   
jooly
Zdej se pa že tok obiram, da je tud kšna druga že napisala "podnapise" pod sliko

a ne scubadiver?? user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 5588
9.10.2007 23:32:19   
scubadiver
Se opravičujem Jolly user posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 5589
9.10.2007 23:33:43   
tintin
Ljubljanske" trebušonke" - luštne steuser posted image . Sem pa ravno mojemu razlagala (ko sem gledala slike), kje ima že gruška trebušček....moj je še čist "pod joški"..user posted image
Ampak glede na to, da imam čist na začetku novembra rok, nobenega prehitevanja prosimuser posted image user posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 5590
9.10.2007 23:36:16   
potepinka
hvala punce super steuser posted image user posted image user posted image

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

Neposredna povezava do sporočila: 5591
10.10.2007 0:02:40   
pikapikica
Hojla pa je nekaj ponočnjakinj tukaj user posted image !!!

Hoj user posted image kako ste luštne in vaši buhiji tudi  user posted image   ... Hvala za slikice!!! ja res, da ne bo katera prehitevala user posted image user posted image user posted image ... tudi mene že stiska...
sem danes že mislila, da bo kaj, ampak me je naša mami pomirila, da se najprej začne, tisto pravo, z bolečino v križu... sicer pa je tukaj toliko izkušenih, da... kaj pa vem... jaz jih v v prvi nosečnosti nisem imela... si pa želim, da bi bilo kakšen teden prej...
Sem pa sedajle tako utrujena, da grem samo še naravnost v mižuleuser posted image ...

lepo bodite...

Jooly da ne boš v nedeljo nečakinji težave naredila... brez popadkov ali pa prosim, da bi ti voda odtekla ...user posted image ... potem bo šele župnik debelo gledal...

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5592
10.10.2007 0:05:17   
Tanayya29
Lahko noč tudi z moje strani...
Se beremo jutri...user posted image

(odgovor članu pikapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 5593
10.10.2007 8:07:16   
scubadiver
Dobro jutro punce. Najprej ena kavica user posted image .
Danes sicer nimam materinske šole, me je pa nespečnost že prignala za računalnik. Nisem mogla več zaspat po tem ko je šel moj dragi v službo čeprav sem v bistvu zaspana user posted image .
Je pa prišel včeraj iz plavanja ob pol dveh ponoči. Pridni so bli ni kej user posted image  No in sedaj zjutraj mi pove, da naj grem s takisjem v trnovo po avto. In jaz navdušena kako je pameten da ga je pustil tam, če je pil in šel rajši s takisjem. No pa mi pove, da se ni ravno sam odločil, da so ga odločili policiaji po tem ko je napihal user posted image  Ajajaj kdaj ga bo srečala pamet. No sej pihnil je sicer čist nad mejo dovoljenega ampak vseeno. GRRR... .

Vsem želim prav lep dan, pa se kasneje še kaj javim...

Neposredna povezava do sporočila: 5594
10.10.2007 8:16:22   
nicolina
Scubadiver, hvala za kavico in tudi jaz vam pošiljam eno velikoo user posted image .

Joj, kolk ste lepe Ljubljančanke, sami lepi bušiji user posted image .
Jaz sem tudi že pokonci, grem v službo po papirje za CSD, malo se bom oglasila pri sodelavkah in otrocih.
Prinas je tako oblačno, grdo vreme. user posted image
Ja, kaj češ scubadiver, se pač zgodi, ampak verjemi, da je vsaka šola dobrodošla za naslednjič. 

Grem se oblečt in šibam, pridne bodite, lep dan...

Neposredna povezava do sporočila: 5595
10.10.2007 8:27:03   
scubadiver
Nicolina, sej sem ga bolj zafrkavala kot kaj drugega. SEj nisem zares besna. Bi bla, če bi ful napihal, tako pa ko je čist čez mejo, pa se ne mislim jezit. Važn da se mu ni kaj zgodilo...

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5596
10.10.2007 8:45:40   
ajtak
user posted image Dobro jutro!
danes vam pa jaz skuham eno user posted image
Ljubljancanke toook ste lusne, da mi je prav zal, da se ne morem vec tok vozit in nisem mogla se na vase srecanje... Drugo leto takle cajt mormo narest en kostanjev piknik za vse novemberke!!!

Celjanke, ker ste me cakale z mojo MS se cutim dolzna, da sedaj tole zorganiziram tako kot se zagre, ker drugace bo res kera prej rodila user posted image .
Dobimo se v Pomaranci, v pon. 15.10. ob 9h !!!
Hitro se pofockajte katera pride user posted image .

sedaj se pa sibam oblect in na MS! Danes imamo dojenje.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 5597
10.10.2007 8:50:55   
maks
Jutro!

Lepa slika Lj user posted image ! Jaz tudi mal pogrešam druženja, sploh zdaj, ko je Maks bolan in sva že od nedelje notri! Sem prav sitna, mali pa tudi na trenutke! Bo že...
Meni se pa zdaj že dva dni dogaja, da se mi ponoči, ko se vračam z wc-ja vrti- čez dan se mi je samo enkrat; se še kateri to dogaja..., no če katera kaj več ve, naj javi.
Drugače imam pa prvič ctg v čet, 18, pa bomo videli kako kaj kaže. Ker sedaj me res že vse špika in boli....
Lp, Nina

Neposredna povezava do sporočila: 5598
10.10.2007 8:56:49   
Tanayya29
Dobro jutro tudi z moje strani.
Jaz sem tudi danes malo prej vstala,me je spet zbudil poštar,je prinesel neko pismo priporočeno..

Hvala za kavice....fulll je bila dobra.
Grem malo pozajtrkovat,pa kasneje še kaj napišem.

Lep dan!

(odgovor članu maks)
Neposredna povezava do sporočila: 5599
10.10.2007 9:13:51   
Mamathea
Pozdravljene

Scubadiver in vse ostale, ki ste namesto mene dale "podnapise" k slikcam najlepša hvala. Jaz sem bila včeraj zvečer nekako zmedena in se pozabila pripisat imena, saj sem imela že z vstavljanjem slikc velike probleme.
Danes zjutraj sem pa tudi mislila, da grem slučajno že v Rim, pa zelo prehitro, glede na rok 26.11. Zvijalo me je in špikalo kot še nikoli do sedaj. Bila sem čist potna in cela sem se tresla od bolečin, ki so bile podobne menstrualnim krčem. No čez nekaj minut se je izkazalo, da so zraven tudi črevesne težavice, saj sem veselo sedela na prestoluuser posted image in čakala, da se črevesje izprazni. Zdaj se počutim veliko bolje in upam, da bo tako tudi čez cel dan.
Danes moram stanovanje v red spravit, saj me jutri obiščeta tast in taščauser posted image .
Lepo se imejte, počas se odpravljam v službo, moram tud jaz papirčke za CSD uredit, se javim še kasneje.Držte se.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

Neposredna povezava do sporočila: 5600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  222 223 [224] 225 226   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  222 223 [224] 225 226   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?