|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
7.10.2007 5:55:08   
Lunca1
Katee ful luštne cotke. Kje si kupila črtaste bodije na preklop? A v H&M?

Piškamiška držite se, naj tamaladva še mal počakata na toplem.

Kar se zgage tiče. Očitno bomo imeli spet otroka z laski.user posted image  Samo se ne spomnim, da bi me pri Pini tako hecala.

Jaz imam trebuh tudi že konkreten, se mi zdi da sem se napihnila predvsem v zadnjih tednih.user posted image  Mi  je bratranec rekel, da bi mi dal ene 30 tednov (sem bila v 26.). Tisti 4 tedni so pa špeh nabran od prej.user posted image  Aja pa še zdaj nosim spredaj, prejšnjo nosečnost sem pa zadaj. Mi je trebuh včasih kar mal v napoto, sploh kadar jem se hitro popacam.

Zasanjana, kar se pa teže tiče, bi me pa tvoj G po moje že na infuzijo priklopil, ker sem pridobila samo 1,5 kg.user posted image  Teli se pa res ne morejo odločit, pri enih je bolje manj, pri drugih pa več. A je tudi user posted image  bolj majhne? No pri meni je tamala bila, samo je bilo potem lažje za ven jo spravit. Zdaj pa po višini čisto lepo konkurira sovrstnikom.

Drugače sva bile pa midve s tamalo zdaj 2 dni brez mojega moža, ker so bili službeno v Lendavi. Sva šli mal obiskat eno prijateljico, včeraj sva bili na enem rojstnem dnevu, no danes pa 1. rojstni dan praznuje moj nečak. Same torte, se bo izgleda treba res zredit.user posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
7.10.2007 8:20:25   
katee
Dobro jutro user posted image !

Jaz sem danes spala samo do 6.30, pol sem se pa še eno uro po postelji premetavala - sem bila kot vrtiljak.
Lunca1: ti pa si zgodnja ni kaj!! Bodyje sem v H&Mu kupla. Edin enga ali dva v Okaidi.

Zima07: kje si se skrivala včeri ves dan??? Se slišva za drug teden!

Lep dan želim vsem srečkam nosečkam. Uživajte!!!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
7.10.2007 9:45:01   
Lunca1
Ja sem se zbudila že ob 5h. Ni kej, stranišče kliče user posted image , pol pa ne morem nazaj zaspat.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
7.10.2007 10:22:31   
klepetka
dobro jutro

kako kaj?

Danes sem pa predolgo !!! spala(od 22-9.30) in me kar križ boli od ležanja.Ponoči enkart na  wc,amapak ne vem niti kdaj ,ker nisem zaradi zaspanosti nič videla na urouser posted image .Matr,spim kot otrok,to mi ni glih najbolj poznano iz prejšnjih dveh nosečnosti.

Mi pa grem o danes v Alpsko deželo gledat kravo Milko.Ali je že katera bla zdaj dva dni?kako zgleda,kaj posebnega?
Glede obsega trebuha ,ko pravite da imate ene že meter ali ene malo manj.Nalašč sem še šla zdaj zmerit,ker se mi je zdelo ,da se mi je trebuh zadnje dva tedna drastično povečal.In še prav se mi je zdelo;obseg imam 115 user posted image cmuser posted image .Se bom slikala,pa bom dala  slikco v album ,pa da vidite  tudi ve.

Tinča1 ,hvala za pojasnilo o gibih.Sem že pomirjenauser posted image .(kot da bi bila prvič nosečauser posted image ,da ne vem kako zgeleda.Amapk sem začela komplicirat že-očitnouser posted image user posted image )Insamo ,da je z vam ivse vredu.verjamem  pa ,da si se ustrašila.

lepo nedeljo vam želim

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
7.10.2007 11:54:43   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
Glede obsega trebuha ,ko pravite da imate ene že meter ali ene malo manj.Nalašč sem še šla zdaj zmerit,ker se mi je zdelo ,da se mi je trebuh zadnje dva tedna drastično povečal.In še prav se mi je zdelo;obseg imam 115 user posted image cmuser posted image .Se bom slikala,pa bom dala  slikco v album ,pa da vidite  tudi ve.

Zato sem pa nano35 vprašala, če ima mogoče že 2 m okrog pasa, ker vem, da smo mero 1 m nekatere že prerasle.user posted image  Jaz sem se tudi izmerila, ker se mi zdi trebušček iz dneva v dan full večji in me zdaj že kar močno ovira pri prepogibanju. Pridobila sem 2 cm, tako da imam zdaj 103 cm. Sem kar vesela, ker ugotavljam, da te centimetre pridobivam lepo počasi. Mi bo moja koža še hvaležna, seveda tudi sama sebi bom, samo da se ne pojavijo strije.user posted image  

Jaz sem bila tudi danes že bolj zgodnja. Sem vstala ob 7.00 in sem že oprala in obesila en stroj cujn, zlikala cujn za dva stroja, zdaj bom šla kuhat kosilo...uglavnem danes sem zelo pridna in se že kar pripravljam na tempo, ki bo po novem letu. Me pa od lenarjenja in ležanja na kavču že boli hrbet in sem vse to delala tudi zaradi tega.

Uživajte v turobni nedelji.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
7.10.2007 11:55:51   
Tinča1
Pozdravljene!

Kako ste kaj?

Tu na Štajerskem že sonček kuka iza oblakov. Tudi meni se zdi, da mi je trebuh močno zrasel, ga moram zmerit. Čeprav mi je čistilka včeraj na CTG-ju rekla, da mi ni videt, da grem rodit januarja. Zdaj pa ne vem, a je mislila da je trebuh premajhen ali prevelik.user posted image  Nisem se ubadala z njo, ker sem poslušala kako bije user posted image  mojega user posted image  in sem bila cela blažena.user posted image

Zdaj pa grem malo vohljat v kuhinjo, kaj tako diši? Mislim, da se kuha goveja juhica njami.

Lp

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
7.10.2007 19:45:55   
Ketrin24
Čer!

Vidim, da ste kar nekaj napisala čez vikend, vendar nisem še uspela vsega prebrati. Ravno sva se vrnila iz Bohinja, kjer sva užkivala čeprav je bilo grdo vreme.

Nekaj me močno skrbi, zato me prosim malo potolažite. Skoz sem vam govorila kolk je moje dete živahno in kako že visoko brca v rebra in to, sedaj ga pa že dva dni ne čutim. Zvečer samo nekakšno lahko premikanje ali kakšen mehurček. Ali imam razklog za skrb? Prve brce sem začutila okrog 17 tedna,  od 19 tedna je bil skoz živahen, sedaj pa nevem kaj bi to bilo. Prav živčna sem. Na forumu od dr. Pušenjaka sem brala da je to normalno ker se plodovnica povečuje in matrnica. Ali se kateri isto dogaja kot meniuser posted image

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
7.10.2007 20:26:13   
Zasanjana
Čer!

Piškamiška, držim pesti, da bosta user posted image user posted image  počakala na zimo.

Katee, luštni bodiji! Mi delate ful lušte s temi slikicami, jaz bi tud nakupovala cotke, pa imamo že skoraj vse.

Mi je uspelo si izmerit obseg trebuha in je 103cm. Si nisem mislila, da je že čez meter. user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
   [Brisano sporočilo]
7.10.2007 20:45:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zasanjana)
  Neposredna povezava do sporočila: 3109
7.10.2007 22:06:31   
mala pikica
Ketrin malo ga poskušaj iz zunanje strani 'razjezit'. Jaz če ga nekaj časa ne čutim, malo po trebuhu pobutam, no, kako ti naj povem... Pritisnem malo bolj moćno na različnih delih trebuha, pa se čez čas odzove. Ga verjetno zbudim, potem pa se razjezi user posted image Ne vem, pri meni ponavadi deluje. Če pa ti še jutri ne uspe, potem pa le pokliči h G, če se lahko prideš pokazat.

Nalin kaj bi ti lahko zvedela pri svojem dragem, kje točno to odpirajo v Mariboru? Sem že zasledila, da je otvoritev 18., ampak nikjer ne piše kje. Bom pa verjetno tisti dan šla kaj pogledat, tako da se brez problema dobimo na kakšni kavici. Pa mogoče še pride kakšna Mariborčanka user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
7.10.2007 22:08:54   
nana35
Ketrin24,bolj slabo te bom potolažila,ker se sama bolj malo spoznam,ampak otroček je itak kak dan bolj miren,kot drugi.Tudi moj otroček je npr.zadnjič brcal ves dan,potem naslednji dan pa je bil tako umirjen da sem ga trikrat poslušala z Angel s.,ker sem bila v dvomih in ker me je bilo strah.Ali nimaš AS?Ali pa če ti ga katera posodi?In če te je res strah,pojdi jutri h ginekologu in povej za svoje strahove,ne dvomim,da ti bodo pomagali.
No,želela sem še povedati,da je potem bil otroček naslednji dan malo bolj živahen,včeraj pa je spet razgrajal ves dan,danes pa nekaj srednjega.In če tu in tam čutiš brciko,potem že brca.Ravno zadnjič-kak dan nazaj je ena pisala,da je šla zaradi dvomov h gin.in je otroček brcal v križ,pa zato ni kaj čutila.Če si v skrbeh,pojdi.Ampak upam,da si zdaj že bolje in da si odgnala dvome.

Saj bo vse ok,vse nosečnice kdaj skrbimo,ker nas je strah.Poskusi menjati položaje,pobožaj svoj trebušček malo močneje,pokrči noge,kaj pa vem.Mogoče ti ga bo uspelo predramiti.Pa veliko sreče.
Upam,da sem te kaj potolažila.Lp,Nana

Neposredna povezava do sporočila: 3111
7.10.2007 22:12:04   
nana35
Mala pikica,glede C&A!Mislim oz.slišala sem da je to v Hotelu Orel v MB,kjer ga prenavljajo.Saj veš kje je to,ne?Če se bosta dobili,potem mogoče pridem tudi jaz,če ne bom imela obveznosti,ker imam od torka naprej še izpite v šoli.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
8.10.2007 8:58:25   
martinca
dobro jutro souser posted image !

ooo danes sem pa jaz prva user posted image sicer sem spala do pol devetih, to je že kr malo dolgo za mene.

je bil ta vikend kar naporen. v soboto sva bila z user posted image na rojstnem dnevu, včeraj pa sva bila na krstu od mojega nečaka Urbana (drugač pa je to že tretji nečak, se moram malo pohvalituser posted image ). ko smo bili v cerkvi pa ko so peli je mali tako brcal ko en veliki user posted image . zdaj pa ne vem, ali mu je glasba bila všeč ali mu ni bila?

piškamiška, jaz tudi držim pestke zate, da boste čim dlje ostali v enem kosu.

nalinRR, jaz imam čas. bi se lahko dobile. ker zagotovo bodo kaj lepega imeli v C&A za naše male bejbe. pa še H&M imava blizu. tak da bi lahko vse trgovine oblaufale. če si za akcijo te mi še piši na ZS pa se zmeniva dokončno. vidim da sta še nana35 in mala pikica za akcijo. joj kaj nas bo, kak bo luštn.

lp Martina

Neposredna povezava do sporočila: 3113
   [Brisano sporočilo]
8.10.2007 9:07:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu martinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3114
8.10.2007 9:14:24   
martinca
mi lahko katera da kako telefonsko številko od g, ker bi šla samoplačniško nekam na UZ pregled za merjene materničnega vratu, za prezgodnji porod. pa sem skoraj malo pozna ker sem že 27 tednov noseča to pa delajo samo od 25 do 27 tedna. 
zdaj pa me panika grabi. ker mam UZ pri moji G danes teden da mi bo pogledala kaj je s plodovnico. jaz bi pa še kako drugo mnenje hotla slišat.

tak da vse informacije zares lepo dobrodošle

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
   Januarčice
8.10.2007 9:17:27   
karatina
Pozdravljene.

Če bom 18. prosta, se vam tudi jaz pridružim na otvoritvi C&A.

Neposredna povezava do sporočila: 3116
8.10.2007 9:36:20   
sani1
Pozdravljene!
Evo začel se je nov teden in nove dogodivščine...
Čez vikend pri meni sploh ni časa za računalnik in imam v ponedeljek potem dosti za nadoknadit....
Piška miška držim pesti, da se vse lepo uredi in da bo vse dobro... Bi te prišla obiskat malo, da te razvedrim...
Sunny morning jaz sem dobila izvid v enem tednu in sem potem mogla še en teden čakat na kontrolo. Zdej imam tudi kontrolo šele 23.10... No tako nekako na 14 dni bom mogla hodit. Razen, če se ne bo zdravnica kako drugače odločila. Kam pa ti hodiš? V Ljubljano?
Luša ti moram povedat, da moj dragi res super pripravi kitajsko hrano. Tako, da včasih res komaj čakam, da je vikend in se on spravi kuhat...

Drugače pa kar gre. Sem pridna in se strogo držim diete. Čeprav bi včasih kar malo cukra dala v usta... Ampak se zamotim in potem niti ne mislim na to...
Kako pa ste kaj ve? Kakšne nove težavice? Bebe brcajo in vam ne pustijo spati?
Koliko ste se kaj zredile?
Jaz sem včeraj se spravila še v stare moje kavbojke in obula špičake ter se skockala in me je nato dragi peljal na kavico v mesto. Res prav malo sem pogrešala petke in to.... Mogoče me katera razume, če pa ne....user posted image
Lep dan vam želim!!!

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
8.10.2007 9:59:51   
Ketrin24
Jutro!

hvala za tako pomirjajoče besede mala pikica in nana35 .
AS nimam, vendar sem probala pritiskati malo močneje na trebuh, nekaj malega sem začutila vendar to ni to. Zjutraj sem sicer začutila neke nežne mehurčke kot pri 16 tednih, samo nevem če je to dobro, glede na to kolk so bile brcike moje user posted image močne. A je možno, da mu že zmankuje prostora za premikanjeuser posted image malo hitro bi bilo glede na to, da je začel teči šele 25 teden.

Bom sicer poklicala mojega g. vendar moram počakati do 13.00, ker danes dela popoldan.

Lepo se imejte in držite pesti, da je z mojo bebico sve OK.

user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
8.10.2007 10:10:36   
Lunca1
no še moj obseg - 109 cm user posted image , ja mi kar pridno raste trebuhuser posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
8.10.2007 10:30:41   
barbas
Živjo!
A katera že razmišlja o porodu? O načinu poroda? O lajšanju bolečin? Se bo mogoče katera odločila za EA? Upam da ni prezgodaj za ta vprašanja, ampak me ful zanima EA, pa če ima katera s tem že izkušnje in kako je s tem v lj. porodnišnici? Prebrala sem že kar nekaj člankov na to temo, pa me zanima če ima katera že izkušnje s tem in vaša mnenja.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
8.10.2007 11:00:03   
nana35
Ketrin24,ko sem se jaz zbudila z izcedkom,nisem čakala,da bo torek,ko moj gin.dela,pa še to vsak drugi torek,ampak sem kar šla,ker se nisem mislila sekirat.Sploh nisem nič klicala,v bolnico sem se odpravila in tam povedala,potem pa me je moj gin.ker je bil v službi (je tudi porodničar in je bil v sobah)takoj peljal na UZ in tudi pregledal.Še to mi je rekel prejšnji teden,da lahko pridem vsak dan če hočem,samo da bom pomirjena.In če me to pomiri,ni problema,da me bo vsak dan pregledal.

Saj te lahko pogleda tudi drug gin.če je tebi nujno,pač poveš,zakaj si prišla in da si v skrbeh.Daj,poskusi,ne čakaj do 13h.Že zaradi sebe in tvojih živčkov,saj vem kako je,ker si ful v skrbeh...sem že šla skozi to in vem.Nihče ti v bolnici ne bo rekel,da ti ne bo naredil UZ,ker se njemu ne zdi potrebno,vsak bo pomislil,kaj pa če je potrebno in da ne bo kaj narobe,če ga ne naredi.Pojdi in kasneje poročaj.

Lp in drži se.

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
8.10.2007 11:03:27   
sovica3
Hello, vsem!

No, pa bom tudi jaz sedaj malo napisala o sebi... Berem sicer vas, ampak se ne vklopim... To nosečnost sem pridobila že 7 kg, kar pridno papcam, obseg je tudi blizu metra (pri obeh prejšnjih nosečnostih je bil tak obseg pri šestem mesecu in pol, ne pa že pri petih in pol (25 tednov) user posted image user posted image user posted image ; malo se sekiram, da ne bom kmalu širša kot daljša...user posted image  Precej sem štorasta, reflekse imam zelo zelo zapoznele... Doma sem na bolniški - rizična nosečnost - že od dopolnjenega 1 meseca, ker sem imela prejšnjo nosečnost zelo nesrečno, imam enega user posted image , fantka Eneja, ki je umrčkal v sedmem mesecu nosečnosti. Sedaj tudi pričakujemo fantka, trenutno se zelo zelo ukvarjam z njegovim imenom... user posted image  Mojemu user posted image  nobeno ime ni všeč, ki ga predlagam... Zmenila sva se (preden sva izvedela za spol), da on izbere ime za deklico, jaz pa za dečka... Ma, saj imamo še čas! Drugače sem fizično zelo ok, psihično me pa kar daje... Ves čas premišljujem, da se tudi ta nosečnost ne bo končala tako tragično, če ga recimo ne čutim pol urce, me daje že panika, kar malo začnem user posted image , ga začnem buditi... Verjetno mi je zaradi tega udarila na plan luskavica, ki je nikdar v življenju nisem imela... In to po celem telesu...user posted image

V glavnem, drugače sem vesela user posted image , poroda se zelo veselim, čim prej bi rada v rokah držala svojega sinka. Poroda se niti malo ne bojim, nobena bolečina ni tako huda kot je boleče rojevati otročka, za katerega veš, da je umrčkal... Na 14 dni imam preglede, vsakič znova se bojim, da ne bom več slišala srčka...

A vidte, zarad takih mojih črnogledih misli se raje nisem vklapljala v vaše debate... 

Vsem želim čim lepšo user posted image , predvsem pa zdravega user posted image !!!!!!!!!!!

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
8.10.2007 11:45:44   
mml
Dan,

jaz pravzaprav sploh nimam kaj napisati, ker nimam nobenih težav in se mi nič ne dogaja...

....v službi je norišnica in sploh ne vem, kdaj bom imela čas, da naredim kakšen proejkt zase, ker je toliko vsakodnevnih obveznosti...no ja nekako bom že še zdražala tale 2 meseca...

sovica jaz te čisto razumem, da si v skrbeh in mislim, da bi vsaka od nas ravno tako bila v skrbeh, če bi iemla podobno izkušnjo kot ti user posted image .   Tako da ti se kar mirno oglašaj s svojimi skrbmi in dvomi

piškamiška upam, da so ti danes samo dali infuzijo za dozorevanje pljuč in te poslali domov počivat. Držim pesti, da tvoja dva user posted image  čim dalj časa počakata, da te spoznata tudi od zunaj user posted image

barbas jaz nisem prvič nič komplicirala in tudi sedaj ne nameravam...roditi nameravam povsem "klasično", upam, da tokrat spontano brez proženja poroda, tako da bi lahko bila čim dalj časa doma in pokonci, če pa ne bo šlo, pa pač z indukcijo in umetnimi popadki...sploh ni tako hudo, da se ne bi dalo zdržat user posted image . Nekako nisem pristaš epiduralne anestezije, porod v vodi mi tudi ne vzbuja zaupanja...tako da...

ketrin24 meni pri bujenju user posted image  pomaga, če nekajkrat zapored stisnem globoko trebušno mišico, po tem se začne user posted image  sigurno pritoževati nad "omejevanjem" svojega življenjskega prostora user posted image . Sicer je pa dosti bolj aktive proti večeru in zvčere oziroma takrat, ko se jaz umirim. ZAdnje čase galami tudi, če predolgo sedim, tako da očitno raste in nima več toliko prostora kot prej

sani jaz sem bolj na ravnih tleh in večinoma brez petk, samo se ne mislim kaj dosti sekirat in nameravam pozimi obut gležnarje, ki imajo malo višjo peto (seveda, če ne bo zunaj preveč poledenelo), so pa zelo stabilni, tako da sploh ni panike user posted image

Jaz se moram psihično pripravit, da se v naslednjih tednih lotim pregledovanaj škatel z Mancinimi starimi oblačilci in ugotovim, kaj bom lahko uporabila in kaj moram nujno kupiti novo user posted image . Glede na Mancine fotke mislim, da bo kar nekaj stvari prišlo v poštev vsaj v prvih treh mesecih, po tem pa postanejo stvari bolj punčkaste in roza user posted image . Sicer pa načrtujem večje nakupovanje decembra, ko bom na dopustu in bom imela več časa.
Kar se kg tiče sem na 6 kg plusa (začetek 25. tedna), trebuh si moram pa izmeriti...

Uživajte na sončku, če lahko

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu sovica3)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
8.10.2007 12:01:51   
Tinča1
Sani blagor tebi, da si se lahko spravila v stare kavboje. Pri meni to že 2 meseca ni več mogoče.user posted image  Sedaj se oblačim še samo v trenerke, ki imajo široko gumo in so malo večje. Takšne sem si tudi kupila, da jih bom lahko po porodu še uporabila.
Kar pa se petk tiče, pa popolnoma sočustvujem s tabo. Ker sem bolj majhne postave in sem to povečevala z vratolomnimi petkami. Moji sestri ni bilo jasno, kako lahko z njimi hodim, je rekla, da se ona prevrže na prvem koraku.user posted image
Zdaj pa sem kot oma samo teniski in čevlji brez pet pridejo v poštev. Pa saj bo.

Sovica, sočustvujem s tabo in verjamem, da si cela prestrašena. v pogum ti pošiljm user posted image  za srečo.

V C&A bi tudi jaz rada prišla. Bom vidla, kakšno bo kaj moje stanje. Glede na to, da bo otvoritev, bo verjetno gužva. Bom videla.

Sicer pa lep sončen dan.

Lp

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
8.10.2007 12:13:20   
barbas
Jest sem prvič tud rodila klasično in glede na to, da dva dni nisem prišla k seb, sem pomislila na EA. Nobena stvar me ni tko user posted image  bolela kot porod, zato razmišljam v tej smeri. No upam da nisem zdej kero ustrašla!
Tud jest nisem bila nikoli pristaš epiduralne, me pa zanimajo možnosti.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......