andreja2000
|
Muca83 podobno je bilo pri meni,saj ko se nekaj začne ponavljati enostavno težko začneš vrjeti,da bo ti kdaj sploh uspelo,vendar je mnogo primorov,ko uspe.In ravno taki primeri so mene vedno držali pokonci,občudovala sem ženske,ki so kljub padcem poizkšale,bile močne in se niso vdale.Se spominjam pred leti,ko sem v nekem časopisu brala o eni ženski,ki je imela ogromno splavov,vendar na koncu ji je pa le usplo,se pa žal ne spomnim kaj je že bilo krivo ,da je prišlo do tolikov ss.No in ta ženska je rekla,"zato nikar ne obupajte,poglejte mene,vstrajajte,če si resnično želite " Potem sem se vedno spominjala teh njenih besed,iskala v njih moč in začela vrjeti,da bo tudi meni uspelo.Ja,seveda sem za tem še šla skozi izgube,vendar sedaj sem končno na dobri poti. Zato,draga moja,vrjemi,da bo tudi tebi uspelo......,pa srečno! lindy oh,žal mi je,in še ena žalostna zgodba in še en več.Resnično mi je hudo,vendar pojdi pogumno naprej po začrtani poti.Držim pesti,da kmalu zagledaš spet in da se potem tudi vse vredu konča in dobiš zdravega aurora28 joj,kako čas beži,da si že 10 tednov ,ja vse lepo ti želim za naprej !