julam
|
Tevža, si pa odprla debato! Te še vedno 100% podpiram in se strinjam z Ajne, da smo mi večji problem kot otroci. Vožnja pa itak, da ne bo problem - če do sedaj ni bila. Zjutraj bo itak eno odspal, popldne pa tudi, ga bo vrtec zmatral. Zanj bo vrtec sigurno dobra sprememba, tebi pa verjetno tudi ne letijo ponudbe za dobro službo kar vsak dan pred vrata. Ali pač ? Kakorkoli, odločite se tako, da bo prav za vse tri! Držim pesti! A ja, a je skrivnost, v katerem vrtcu dela mami? Tele vzgojiteljice pri našem tavelikem so prave mame. Res lepo skrbijo za njih, znajo bit tudi hude (kar podpiram), veliko jih učijo, veliko ustvarjajo, se razgibavajo, ogromno so zunaj (smo mogli škorne kar tam pustit, da grejo lahko ven v vsakem vremenu). No, včeraj me je pa tako razžalostilo. Sem zjutraj preobuvala fantiča, pa slišim (po moje) pomočnico iz sosednje sobice, kako je poskušala "ukrotiti" jokajočo deklico (očitno je jokala za mamico): "Če ne boš takoj nehala jokat, ne boš šla popoldne k mamici". In to revčki še 1x ponovila (potem jo je zvlekla - ne grobo - noter). Halo, to mi je bilo pa čsito mimo. Sem kar s težkim srcem pustila sinkota tam, čeprav ta gospa ni v njegovi skupini. No, danes sem pa izkušnjo kar lepo zaupala naši vzgojiteljici, kar naj vejo, da tudi mame kdaj kaj nehote slišimo! Cepivo: meni je tudi pediater rekel, da moramo jajčka probat zaradi reakcije. Res čudno... Spanje: naš škratek je tako uničen po celem dnevu akcije (pa ima sicer vsako popoldne lepotnega - tri do štiri ure), da komaj čaka, da gre spat. On bi že ob 19h spal, pa nam pred 20h nikakor ne rata obeh poštimat, pa povečerjat, ... .Tako da, trkam, spanje je zaenkrat BP. Danes bo sigurno nasprotno... Kaj ste še debatirale? Se res ne spomnim, tale tempo tudi mene ubija. Ja, Tevža, pokorno obljubljam, da bom sprobala vse tvoje ... enostavne... recepte! Piškotine pa verjetno že v petek, ker gremov soboto na piknik, ki ga organizira služba od našega ateka. Pa mi danes pravi, da ženske navadno kaj spečejo. Potem pa doda: "Nimam pojma, kaj naj jaz prinesem"....mi je vse povedal! Čauči
|