|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
8.10.2007 13:25:24   
p@tricij@
teli recepti za štruklje morajo biti odlični. ker sem opazili v skrinji še skuto jih bom probala še ta teden naredit. user posted image  bom poročala.

sem pa danes dala nove fotke v album od mojh dveh cukrčkov, kako se z novim jeepom furata pa dodala sem še fotke trebuščka,kakšen je v 23. tednu.

dajte še kakšne recepte in ideje za kosila, kajti meni počasi zmanjkuje idej. bom pa danes vzela ven iz skrinje še govejo meso in se potrudila jutri naredit zrezke v omaki in golaž.

danes pa imam za kosilo mrzel kropir in pečenko. njamiuser posted image

papa

Urh, Anastazija, Žan - moji trije sončki

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
8.10.2007 13:34:40   
bamby
nuka, posebej zate drobnjakovi štruklejci za v juho.Moram povedat, da jih jaz še nisem delala, mi je pa recept dala mama, katerega so pripravljali na "razvpitem" Kendovem dvorcu , ko je hodila na kulinarični tečaj.

Testo se naredi rezančno: na 100g moke gre 1 jajce ali okrog 0.5-1dcl mleka ali vode (npr. 300g moke, 2 jajca, do 1dcl mleka)

Na stroj razvaljano testo s čopičem namaži z jajcem, potresi z drobnjakom in zvij iz obeh strani proti sredini. Po sredi prereži z nožem ali koleščkom, nato pa nareži 2cm dolge štrukeljce s krožnikom. V slani vodi jih kuhaj 10 minut.
Ponudi jih v juhi, z mesom ali z drobtinami.

(odgovor članu p@tricij@)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
8.10.2007 13:37:11   
nuka
O bamby najlepša hvala!!!! To bo to. Jutri jih bom verjetno nardila in bom poročala.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
8.10.2007 13:45:20   
Janey
Danes nama pridejo položit ploščice v kuhinjo in če boma pridna bova lahko jutri že jedla kosilo iz domače skrinje user posted image
Tako da hvala vam za recepte..idej mi polek vas nebo nikoli zmanjkalo..cmokec

guzvo mam tak da vas samo malo čekiram

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
8.10.2007 13:50:43   
pina-1
vidim nuka ja da jota dela čudeže....

s temi štruklji ste pa meni polna usta slin nacedile, čeprav sem ravnokar pojedla en velik sendvič s pršutom,..

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
8.10.2007 14:05:35   
Suzi*
pina, bo treba na zalogo kupit, ja, samo moram prej skrinjo spraznit. user posted image user posted image
Pina, pršut je user posted image  hrana!!! Si pozabila!!!???? user posted image user posted image

Bamby, nuka, po moje bi blo tudi dobro, če bi tala drobnjak dale v gresove knedelčke za v juho. user posted image  mmmmm

Patricija, lušna fracka in luškan trebušček!!!!!!

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
8.10.2007 14:09:51   
pina-1
ja suzi saj vem, ampak me je bauhi tako bolel, da nisem vedela več kaj bi in sem zato vzela sendvič... In je res pomagalo, ker me ne boli več:)

ti pa kar zaloge naredi...

a meni zna katera povedat kaj za hudič nardim narobe da ne morem več slik v album dat.... Mi vedno napiše NAPAKAuser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
8.10.2007 14:20:43   
vrtnica76
Lepo čvekite še naprej, jest pa grem počasi kuhat kosilce.Danes bo kar rižotka in zraven rdeča pesa.
Pozdravček vsemuser posted image skupaj.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
8.10.2007 14:29:53   
Janey
Pina imaš dovolj majhne slike? Najbrž imaš...ampak ringaraja včasih malo nagaja..pa probaj čez čas še enkratuser posted image

Punce jaz šibam počasi..danes sem babysitteruser posted image  jupiiiiiii

Nisem videla mojega malega škrata že tak dolgo. Je že taka velika punca.

Lepo se mejte

papa

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
8.10.2007 14:41:36   
pina-1
janey mi poveš kolko velike morajo bit in kje jih ti zmanjšuješ?

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
8.10.2007 14:50:13   
Janey
pina koliko velike morajo bit ne vem(mislim da mora pisat nekje v nekih navodilih na RR)..jaz imam en program se imenuje  PIX resizer pomoje si ga lahko dol potegneš z neta. ali pa tukaj

http://www.shrinkpictures.com/

ali

http://www.picresize.com/

Zdaj pa res šibam...upam da ti bo šlo...če ne pa ti jutri zjutraj povem, če ti nebo ktera druga.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
8.10.2007 14:53:55   
katka37
Sem doma, pravkar smo pojedli pečenega piščanca s krompirjem in rdečo peso, njama, je bilo dobro.
Pa tudi to ne pomaga, da bi bila danes boljše volje, mi je vse nekam za v tri krasne, vse mi je dol padlo. Predolgo zgleda tudi ni bilo pri nas JOTE, bom morala po nakupih.user posted image
Se trudim hecati, pa nima ravno smisla. Pa še ta prehlad trapast, me cel trebuh boli od kašlja. Saj vem, za dežjem posije sonce-jutri bo že boljše.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
8.10.2007 14:55:50   
pina-1
punce rabim HELP.

mene fullll trebuh boli- okoli popka in to na dotik..a je možno, da mene to bilo od raztezanja, ali bi moral zganjati kako paniko??? mene je sedaj poštenos trahuser posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
8.10.2007 15:06:15   
katka37
Pina, žal nimam pojma, če ne bo boljše, kar pokliči G. Probaj ostati čim bolj mirna,čeprav  nisem še zasledila v nobeni knjigi takih znakov in da bi bilo kaj nevarnega. Čeprav res nikdar ne veš. user posted image  Se mi zdi, da nas kar nonstop nekaj boli, pa je normalno, da se ustrašimo za svoje user posted image .Ampak ne preveč, stres tudi škodi.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
8.10.2007 15:09:56   
dolenjka
Evo mene, sem prišla s kosila in ker mojga user posted image  ni tu, nisem jedla jote user posted image  user posted image  user posted image  ampak govejo župco s slovenskim meskom in pečjakovimi rezanci. Mal sem pretiravala in si privoščila 2 zvrhana krožnika, zdej pa delat ne morem, ker sem stalno na WCju user posted image  user posted image  user posted image
Kako vam kaj s kilami kaže? Jaz se v zadnjem tednu nisem nič zredila, prej pa 9,5 kg.  Sem zvečer črtala z jedilnika vse sladkarije (skoraj vse user posted image  ) in zjutraj ne zajtrkujem več toasta ampak 1 ali 2 jogurta in sadje. Danes sem pojedla : 1 aktimel, sok 2 pomaranč, 1 jogurt aktivia z müsliji in 1 sadni jogurt, 4 slive, 1 mandarino, 2 krožnika goveje juhce in 2 kuhana korenčka pa zdajle sem zbasala 3 piškote. A je to preveč? user posted image  

Aja, pa zadnjič sem dala v album sliko bauhija user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
8.10.2007 15:10:34   
pina-1
katka hvala...sej jaz glih nisem paničar po naravi...se tudi meni zdi da bo vse skupi kaka predpona in da me od tega boli, ampak mimo tega, da bi na kaj pomislili, pa ne morem... najbolj je to ker me je to tako naenkrat začelo bolet...bom sedaj doma malo počivala pa bo upam, da bolje- no ja tudi likala bom malouser posted image  upam samo da čimprej neha bolet...

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
8.10.2007 15:11:51   
pina-1
dolenjka sem prej vidla tvoj buši in je prov lepi.....user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
8.10.2007 15:19:00   
dolenjka
Sej zdej bo pa treba novo slikco narest, ker je v zadnjem tednu še bolj ven skočil user posted image

Ej bejbe, večina bo že konec decembra frej šihta, a se bomo kej dobile in spoznale, preden gremo v Rim?

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
8.10.2007 15:49:17   
katka37
Ojoj, Pina, saj nisem mislila, da si paničar, ne me narobe razumeti, želela sem povedati, da je normalno, da se zdaj malo bolj bojimo in je to čisto prav tako. Upam, da je kaj boljše.

Dolenjka, lep bušček. Iz dneva v dan so večji in lepši.

Tudi jaz sem se potrudila in dodala nekaj slikic. Je prav zanimivo opazovati spremembe.

Imam problem-kakšno velikost modrčka za dojenje si naj sploh kupim, imam že zdaj kar večje, kaj šele bo, ko bodo polne mlekauser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
8.10.2007 15:53:42   
dolenjka
Tega ti pa jaz ne znam povedat Katka, sem se pa sama že tudi spraševala to isto user posted image
Pina, tebi pa žal tudi ne znam odgovort. Sem pa ugotovila, da vas ima več probleme z bolečinami v hrbtu. Mene desna stran v križu tko boli, da šepam. Moj mi je reku pa sem njegova mala račka user posted image
Aja, pa še to vam moram povedat, kaj mi je "ljubkovalno" rekel ko je bil tu. Jaz sem nekaj težila da preveč jem in da to ni dobro in  lalalalalala, on pa meni: "Ti si moja kantica, jaz te mam tko rad!" user posted image  user posted image  user posted image  KANTICA ??????????? Ko bo zdaj prišel v sredo, ne dobi nobenih palačink za dobrodošlico, ker kantico križ boli user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
8.10.2007 16:02:37   
katka37
Dolenjka, sem se prav nasmejala, to bi bil lahko tvoj novi nick, v čast tvojemu dragemu. Zdaj pa še ti najdi novo ljubkovalno ime za njega.user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
8.10.2007 16:03:04   
Anonimen
Kako ste kaj moje februarčice? user posted image
Se vedno nasmejim ob vaših pogovorih. Hrana je pri vas na prvem mestu, šele nato trebuščki user posted image user posted image user posted image . Luštne ste user posted image user posted image user posted image .
Vas skoz spremljamuser posted image . Vam pa tud sporočam, da se konec meseca tudi pri meni začne končno spet nekaj premikati. user posted image  Greva v nov postopek in verjamem, da bova tokrat imela več sreče. user posted image

Lep pozdravček user posted image  in pobožajte trebuščke.

(odgovor članu dolenjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3522
8.10.2007 16:04:57   
anandrej
Kantica!? user posted image user posted image
To zato, ker vse vase zmečeš al kako? user posted image user posted image

O, pozdravljena St.Ina. Veliko sreče pri novih poskusih user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
8.10.2007 16:36:58   
dolenjka
Ja anadrej, zato ja user posted image
Sej na RR je že ena ki ima nick "kanta",  tko da ne bi blo nič čudnega user posted image  user posted image  user posted image

O St. Ina user posted image  user posted image  user posted image  Zate bomo pa še posebej držale pesti, ti pa nas le lepo obveščaj user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
8.10.2007 17:46:20   
srečka nosečka
iiiii, kako lepe bušije imate. user posted image

St. Ina - lepo, da si se oglasila. Držim za vaju pesti in nam sporoči takoj dobro novico. user posted image

Moj user posted image  pa je zaspal, čakam, da se prebudi, da ga peljem malo po trgovinah. user posted image
Spet si moram nabavit kakšen nov moderc.  Joj, kako mi hitro vsi postanejo premajhni.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?