|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  474 475 [476] 477 478   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
8.10.2007 14:56:28   
skačica
dan!

Sem si vzela čas za RR, Iza spi popoldansko spanje. Sva šele pred urco domov prišli, smo s svakovo ženo po trgovincah letale pa mal po sončku se pasle. Zdej sem skuhala polnozrnate špagete in tunino omako, se najedla, zdaj pa imam čas za računalnik.

barči- res lepa torta, verjamem, da je bla tud dobrauser posted image . Pa mali tud pravi frajerček.

pikca- aja, še vedno ta dieta. No, sicer za kilce je fajn, ampak revica, ker se morš nazaj držat pri dobrih stvarehuser posted image .

sezam- hitro engauser posted image  za tvoje zdravje. Sicer naj bi kar nekaj vedela o tem kaj domačega je dobro za suh kašelj, ampak sorry, moji možgani so kot ementaler sir in ti ne znam svetovat. Mogoče rukneš enga kratkega pa bo boljšuser posted image .

LeIna- upam, da ni z malim nič hudega. Moja Iza je tudi začela danes smrkat, ji kar teče venuser posted image  pa kiha tud. Upam, da bo ostalo samo pri tem.

Ne vem, če ne bom šla še jaz mal v vodoravnega.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11876
8.10.2007 15:36:24   
thaiss
Matia je že eno uro v postelji, pa zaspi za 10 minut pa potem 10 minut joka in tako že celo uro...ne vem kaj mu jeuser posted image user posted image user posted image
Barči lepe fotke pa super mere ima Žanuser posted image

Leina javi kaj ste opravli pri P.
Lidl - sem bla že zjutraj tam pa mi ni bilo nič kej preveč všečuser posted image

Erna WBuser posted image  user posted image  Si že poslala user posted image  po nov telefon?? user posted image
FRUKCVERGE - piši kao što govorišuser posted image ima full E-jev, jaz mu raje dam skutico LM

Meaa http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1932615&mpage=1

Tejčica si opravla??? Je blo hudo???

sezam user posted image   user posted image  nov avatar user posted image

Naomi prijetno čofanje vam želim

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11877
8.10.2007 17:03:21   
Anonimen
No mi smo nazaj.P misli,da je kaksna rahla crevesna okuzba...Pogledala vse od uhic,grla,trebuscka....jutri moramo nesti blato v laboratorij,da se ugotovi,ce je prisoten kaksen virus.V sredo se prit nazaj pokazat...Linux pa svecke mu dat,pa korenckovo soljeno juhico skuhat...Za vsak slucaj,ce bi zacel bruhat in kazat znake dehidracije smo dobili napotnico za pediatrijo...Mali tako zasvical v avtu,sma prisla ssem ga na hitro preoblekla,ziza in zdaj spi.Ko se zbudi pa dobi linux pa vrocino zmerino..Poleg vrocine in driske je se najbolj vidna sprememba to,da mali ne pali na dudo.Ima jo 80%manj kot prej ko je bil zdrav...

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 11878
8.10.2007 17:09:18   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: skačica
Sicer naj bi kar nekaj vedela o tem kaj domačega je dobro za suh kašelj, ampak sorry, moji možgani so kot ementaler sir in ti ne znam svetovat.

user posted image  sej pri men je isto, zato sem pa vprašalauser posted image user posted image

Ostalim pa hvala za nasvete.

LeINA - user posted image user posted image user posted image  da čimprej ugotovite, kaj je vašemu mlčku

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 11879
8.10.2007 17:30:50   
K_a_t_i
PLAZIMO SE user posted image
(ostalo potem, šibam za mulcem user posted image )

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 11880
8.10.2007 17:43:05   
Naomi
...vse je pomorjenooooooo, vse je pokosenoooooooo...user posted image
...kako pa nej bo, po pol ure cofotanja user posted image ...

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 11881
8.10.2007 17:46:17   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: slumpo
žabika ...ampak tale tvoja Hana je pa cukerček....a je že oddana

JA user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 11882
8.10.2007 19:00:08   
draja
Thaiss kako je zdaj z Matio? Je nehal jokati? Revček maliuser posted image .

Tejčica kako je šlo?

Sezam, Erna bravo za nova avatarja!!!!

Žiga bravo za plazenje!!! He, he, zdaj pa bo mami lahko rolala kar po stanovanju za tabouser posted image .

Naomi kako se je imel Svit na plavanju? Aja, drugače ga pa dobr sračkateuser posted image . pa dokler ni driska je vse ok, nič skrbet!

LeINA držim pesti za Taia, da nima kakšnega virusa!
Midve sva bili na dveh sprehodih in pri moji mami. Pa Živa je zjutraj lepo papcala proseno kašicouser posted image , popoldne pa jabolko in malo nektarine (vse skuhano). Pridna moja ljubica. Samo jaz ne vem kako hudiča je po npr. 60 ml goste hrane tolk sita, da se še tri ure po obroku noče dojituser posted image ! Upam, da dovolj poje.

Skačica že dolgo te hočem nekaj vprašat - ti ki si bolj leteča, a se Iza še rada doji, ko sta kje okrog - npr. trgovine, avto, pri tvojih doma, gostilna,... Ker Živa ni šans, da se doji če ni doma na postelji v 100 % miru, še pri moji mami, kjer ji je vse domače in poznano se komaj doji - mora bit res lačna. V bistvu se fajn naje pri meni samo zvečer in ponočiuser posted image .

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 11883
8.10.2007 19:04:05   
Žabika
Sem obljubila slikice od včeraj.

Hana v dobri družbi (na fotki manjka avtor slikice)user posted image :
user posted image

Hana je že surove bučke:
user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 11884
8.10.2007 19:14:09   
pocka
ojla, si bom vzela malo časa za vas. Mi smo cel dan pohajali, zdaj bomo pa počasi šli pančat. Taja je bogatejša za eno igračko, tisti stolp od Fisher Price, pa mami za plašček user posted image .

thaiss - ma midve pohajava po istih koncih zadnje čase, mi smo tudi bili v Lidlu, ampak prav brzinsko. Matia pa verjetno joka, ker so spet kaki zobki na pohodu.user posted image

kati - braaavooo za plazenje
naomi - user posted image za sračouser posted image user posted image user posted image , pa za malega plavalca

sezam - meni pomaga mleko z žajbljem (v kozici stopiš sladkor, ko rata karamela zaliješ z mlekom, ko zavre daš notri ene 10 listov žajblja in pustiš 5-10 minut), smrekovi vršički pa so itak zakon, jaz se moram prav nazaj držat, da ne zmežem cele flaše naenkrat user posted image user posted image user posted image

barči - fuuullll lepe fotke, pa  Žan, pa mamica, pa torta, spolh zgornji del bi jaz zmazala, njammmiiii user posted image user posted image user posted image

tejčica - kako si opravila pri zdravniku?
pikca - user posted image Jerneju za uspešno papico

leina - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za malega pikeca, da bo čimprej zdrav

žabika - lepe slikice Hane user posted image

Sigurno sem kaj pozabila pokomentirat...bom pa jutri user posted image user posted image user posted image

še par slikic....ena šminkerska
user posted image

pa ena kako se igramo
user posted image

in še ena s kužo
user posted image

nočko

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 11885
8.10.2007 19:14:41   
pocka
žabika - iiiii ke lepeee slikice

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 11886
8.10.2007 20:05:30   
draja
uuuuuu spet same lepe slikice tukaj goruser posted image user posted image user posted image  najlepše pa so tiste kjer so še štirinožci zraven!

Živa je pa padla dol že ob 19:30, tako da se nadejam lepega in dolgega večera ob pečenem kostanju in Razočaranih gospodinjah (držim pesti, da ne bo male kaj mučilo in zbujalo iz spanca):

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 11887
8.10.2007 20:16:53   
erna14
draja-jaz tud drzim pesti,itak pa ne dvomim da ne bo pridna k je itak mala pridna princeska

punce vse ki zelite nove tel.prneste zigcu telefoneuser posted image user posted image da vam jih unic.grem spat lahko noc

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11888
8.10.2007 21:07:17   
Naomi
no, moje 03 RR jevke...

tadaaaaaaaaaaam..napocil je cas, da kaj izveste o Landnu user posted image

...u cetrtek smo sli tja in se vrnil u torek...

that's that user posted image

ampak, slikce pa tut neki povejo user posted image

no, tuki je prsu moj avioncek user posted image

user posted image

blize smo bli Piccadilyju, bolj sem si obetal novih stvari zame user posted image
user posted image

sprehod po Covent gardnu je tko lep, da sem ocaran zaspal in si nabral moci za kilo dreka user posted image user posted image
user posted image

kdor se pokaka, ne dobi nogavick user posted image
user posted image

in tako se jaha angleske medvede user posted image
user posted image

...in to se ni vse...

papa

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11889
8.10.2007 21:18:08   
thaiss
bravo žiga!!!

erna user posted image  user posted image  nov avataruser posted image   user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: draja
Thaiss kako je zdaj z Matio? Je nehal jokati? Revček maliuser posted image .

Joj prav bogica je bil, nič ni pomagalo, nošenje, flaša ničuser posted image  Pojma nimam kaj ga je matralo??? Zdej je ok, pančka!!

draja se že mastiš s kostanji??moji se še kuhajouser posted image  Kaj si olupla mandarino za Živo???

pocka pomojem smo že  v kaki trgovini istočasno zapravlale user posted image  sam še zdej se ne poznamo!!! A si kej kupla v Lidlu??
Lepe slikice Hane in Taje user posted image

erna
user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11890
8.10.2007 21:20:30   
thaiss
user posted image user posted image user posted image iiiiiii lllllleeeeeeeeeepppiiiii Svit u Landnu!!!!

mama Naomi čakamo nadaljevanje!!!!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 11891
8.10.2007 21:22:02   
Naomi
da nadaljujem...

tukaj sem si ponoci nabiral moci za nove podvige, oblozen s poustri zato, ker sem mel taveeeeeeeelko postlooooo user posted image

user posted image

po dobre pol leta sem se spet pocutil, kot v trebuscku, ker sem bil z majhnim paskom privezan na mamin pas...user posted image

user posted image

ocijeva roka mi je stala ob strani pri turbolencahuser posted image

user posted image

in takoj ko smo prisli domov, ceprav v pizami, sem sprobal moj nov avto user posted image

user posted image

no, bilo je fajn...

cauci

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 11892
8.10.2007 21:39:27   
draja
Naomi kaj naj rečem - super ste se imeliuser posted image user posted image . Svit ti je pa vsak dan bolj podoben! Res lepe slikice in dogodivščine.

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

draja se že mastiš s kostanji??moji se še kuhajouser posted image  Kaj si olupla mandarino za Živo???

ja, kostanj je že pečen, samo je čist zanič - vse črvivouser posted image . Ni čudno, ko mi ga je pa tašča dalauser posted image user posted image .

Drugače pa si verjetno mislila nektarino in ne mandarinouser posted image  - ja, sem jo olupila. joj si me zdaj nasmejalauser posted image user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 11893
8.10.2007 21:58:15   
thaiss
naomi 2.del user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: draja

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

ja, kostanj je že pečen, samo je čist zanič - vse črvivouser posted image . Ni čudno, ko mi ga je pa tašča dalauser posted image user posted image .

Drugače pa si verjetno mislila nektarino in ne mandarinouser posted image  - ja, sem jo olupila. joj si me zdaj nasmejalauser posted image user posted image

pri meni tut vse črvivo user posted image , pa sem ga v šparu kuplauser posted image

ojoj ta z mandarino pa je hudauser posted image user posted image user posted image  sem jedla mandarine ko sem post pisalauser posted image user posted image  pa itak da olupljeneuser posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11894
8.10.2007 23:22:50   
skačica
čer!

Luštne slike naomi, verjamem, da ste uživali, še posebej mali Svituser posted image .

žabika- tvoje slike so pa itak vedno krasne. Se pozna, da ima oči malo umetniške žilice. Res lepo.

pocka- luštna tvoja punčka!user posted image

draja- Iza se doji vedno in povsod, brez problemauser posted image . Sicer včasih zvedavo firbca okrog namesto da bi papala, ampak če je lačna lepo poje toliko, da se nasiti. S tem nimamo težav. Sicer pa če sva od doma takrat, ko je čas za sadje, vzamem s seboj HIPP, ne kompliciram, če sem pa doma pa je vedno doma pripravljeno sadje.

kostanj- mi ga pečemo vsako nedeljo, ko je čas za družinsko druženje. Ponavadi ga nabere tast, ker ima največ časa, prejšnjo nedeljo sem šla pa tud jest ponjga in sem ga kar nekaj nabrala. Tu pri nas je sladek in brez črvovuser posted image . No, vsaj upam. Pa koruzo tud še vedno pečemo, jo je tast posadil tisto ta sladko za jest in je super.

Izi sem danes skuhala cvetačno in bučno juhico, noter zakuhala malo polente in kasneje dodala še malo sirčka Kiri za okus. Mala je s takim užitkom jedla. Ne vem, če ji jutri ne bom malo purančka dodala pa pire krompirček in špinačko. Bom še vidla.

Grem spat, sem tako utrujena. 

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 11895
9.10.2007 7:09:12   
amy26
dobro jutro,

Naomi, luštne slikiceuser posted image  se vidi da je Svit uživaluser posted image
Draja, naša se tudi najraje doji doma v ležečem položaju na spalnici, če sva kje drugje mora biti fejst lačna da bo jedla, pa še to moram včasih večkrat poskusiti da sploh enkrat zagrabi.

Danes je imela Ela žurko, pokonci bila od 2.45 pa tam do 5.30 ko je končno zaspala, vmes sem jo še previla, ker se je ogromno pokakala, drugače zadnje dni lepo spi edino danes nevem kaj jo je dajalo.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 11896
9.10.2007 7:54:21   
Žabika
Včeraj je bilo premalo časa za kaj resnega napisat. Sem šla ob 11:30 od doma samo do ZD, pediatrinjo vprašat za mnenje, pa sem prišla domov ob 18:30. Pa ne se za glavo držat, koliko časa sem čakala, ker sem pri P kar hitro opravila, potem sva se pa s Hano nenačrtovano potepali, pojedli dve kosili, nakupili vrečo knjigic in NE našli jaknice za zimske dni. Zvečer so bile pa druge aktivnosti na sporedu.

Pa lepo po vrsti.

Dobili smo izvid testiranja imunskega sistema. Vrednost IgG nizka, cepljenje odsvetovano. To koliko sem vesela, da imamo takšno P, itak ne morem opisat. Skratka zaenkrat vse ok, cepljenje prestavljeno še za najmanj pol leta, ko bomo spet kontrolirali. Poleg tega ima Hana še nizke vrednosti celične imunosti, ampak P pravi da ni razlogov za preplah. Pravi da si ji vidi, da ji nič ne manjka in da je noro vesela punčka. Odsvetovala je le vrtec, ampak ta je zaenkrat itak še daleč.

jakna: izbira je katastrofalna. Ne vem, kako naj tega mojega malega miška stlačim v te centimeter debele koce, ki jih prodajajo. Ne vem, kako se ne spomnijo in naredijo jakno iz kvalitetnega materiala, najtanjše možne debeline. Da o kombinezonih sploh ne govorim. Bo treba še malo pogledat.

pikca: kako skuhaš polento? Mislim, a jo zavreš v svojem mleku, ali jo skuhaš na vodi, pa potem zamešaš? A se naše mleko lahko pogreva? Pa še eno vprašanje: a se naše spumpano in ohlajeno mleko lahko skisa, če ga zliješ v toplo čežano? Glupo vprašanje, ampak sej veste, če ne vprašaš, ne veš!user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 11897
9.10.2007 8:10:44   
tinaaja
Jutro user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 11898
9.10.2007 8:14:13   
thaiss
user posted image

Tinaaja

user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11899
9.10.2007 8:43:16   
erna14
TINAAJA-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

thaiss-kok si ti zgodnja a se ze setkas okrog ali si se vedno doma
naomi-kaj naj recem,itak slike vse povedouser posted image user posted image
draja-kako je nasa zivauser posted image
amy26-pr nas tud tako nekako zgleda hranjenje odzun kot pr vasuser posted image
kostanj-user posted image user posted image user posted image
crvi-njamauser posted image user posted image
skacica-a kiri ze lahko dajamouser posted image to je tist k je v zelenem pakiran a ne

no pa dobro jutro

sezam-kako siuser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 11900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  474 475 [476] 477 478   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  474 475 [476] 477 478   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?