|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo oktobra!
8.10.2007 13:05:15   
fragola
Drage punce, kako ste kaj upam de bolje kot jaz! potrta sem sto na uro do tečke manjkajo še štirje dnevi in nevem ma čutim, da jo bom dubila! Vselih močno upam , da je ne bom vsaj upanje zadnje umre!!!!!!
Vsem borkam želim veliko črtic in naj bo ta oktobrski mesec ploden sto na uro!!!!!!!!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 951
8.10.2007 13:07:38   
sonček33
Joj, teejaa, tudi jaz sem nakako tako kot ti - kot ****s :) Moram it po eno čestitko, ima ena kolegica 30. let, pa nimam pojma kaj naj ji napišem (imaš kakšno idejo?). Pa dobr bi blo, če bi se za šolo mal lotila brat knjige za domače branje, ampak se mi kar ne da. Popoldne pa obvezno en sprehod po zapadlem listju.

Jah, pol leta bo treba čakat. Tudi meni se zdi dolgo, predolgo. Upam vsaj, da bo že prvi poskus uspešen. Hvala, ker upaš z menoj, da bo morda vendarle kaj prej.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 952
8.10.2007 13:16:48   
MP30
sonček33 hvala za odgovor. Midva sva v 18 krogu, čakam na g., da mi upam predlaga kako naprej. imam sredanoviča, ti povem živa groza, čakam na tale pregled k zmešana, ima ful dolgo čakalno dobo, več k pol leta user posted image ! pridejo dnevi ko sem totalno na tleh, obupana,.... Ampak se tolažim, da mi bi na otrocih poplačano! user posted image
teejaa - če me spomin ne vara si vzgojiteljica ali učiteljica? v tej smeri iščeš službo, ali ti pride v poštev tudi kaj drugege?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 953
8.10.2007 13:48:21   
sonček33
MP30 - Sredanovič je fajn dohtar, zato tudi take čakalne dobe. Jaz sem pri Komanovi na Bledu pa nisem zadovoljna. Sicer se pa itak zdej zdraviva v Lj, tako da kar bo.
Ja, kar tolaži se s tem, da bomo enkrat dobile svoje pikice in bomo pozabile na ta leta muk, zdarvnikov, pregledov, operacij in solza.

(odgovor članu MP30)
Neposredna povezava do sporočila: 954
8.10.2007 13:51:43   
oktavija
user posted image živjo punce,
mam danes tolko delauser posted image user posted image  da kr ne morem pridit kej poklepetat, vidim da še nimamo novih srečk user posted image  in da smo bolj modre kot roza...user posted image
Jaz pa navijam user posted image user posted image do bomo vse rozikeuser posted image !

LP user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 955
8.10.2007 14:33:05   
ninčy
Joj, kolk sem jaz smotana! Ko jih je že nekaj danes delalo test z nejutranjim urinom, sem ga naredila še sama. Seveda je bil negativen. user posted image
Resnično upam, da je bilo prekmalu, saj sta MV in BT še vedno visoka ... upanje pa itak umira zadnje, ne?!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 956
8.10.2007 14:35:00   
sonček33
ninčy - držim pesti in prav imaš o upanje.

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 957
8.10.2007 14:38:13   
oktavija
No zdaj pa sem si vzela malo časa da počvekam z vami...

kera mi bo kaj lepega povedala...user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 958
8.10.2007 14:40:02   
sonček33
oktavija jaz imam nekj minut za klepet. kaj lepega? jah kaj pa vem, da bo kmalu konec ponedeljka, ki je najbolj grozn dan, pa da zunaj sije sonček in da bo sprehod po jesenskem listju pravi balzam. Pa ti? Kaj boš počeka?

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 959
8.10.2007 14:41:06   
pikica36
ninčy še vedno je upanje , sploh če si delala test prehitro
navijam in držim pesti, da zagledaš user posted image user posted image

no, seznam se ja začel rahlo barvat na roza, čeprav... še vedno prevladuje modra barvauser posted image user posted image

jaz imam danes dela, da je groza in vsake toliko časa malo prečekiram kaj se dogaja tule gor.
jaz sem že tudi neučakana in komaj čakam da mine še en teden in da vidim , če nam je kaj ratalo.
sicer imam neke čudne občutke- skeleče prsi in nekakšni vali me oblivajo(enkrat me zebe pol mi je vroče..)user posted image menda pa ja nisem v meniuser posted image user posted image user posted image  
eh, brezveze..po mojem se mi samo zdi , moram poskusit malo odklopit pa ne greuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 960
8.10.2007 14:44:50   
oktavija
Ja krasen jesenski dan, sam jaz sem malo utrujena od dela, ker imam pred sabo še naporen teden...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 961
8.10.2007 15:09:09   
Erin
sonček - kar se tiče ideje za napisat  prijateljici za roj dan...hmmm ne vem, jaz ponavadi kar nekaj skupaj spesnim, ampak moram imeti dan za to...je pa res da ponavadi čestitk ne kupujem...
Glede gin - jaz sem tudi pri Komanovi na Bledu in mi je super, vedno je vse naredila zame, prijazna je, vsakič ko je bilo kaj narobe je dala vse preiskave skozi, ma men je 1A res...je nebi zamenjala za nič...user posted image user posted image user posted image

MP30 - imam 2 šoli, vzgojiteljsko in ekonomsko tako da iščem zaposlitev v obeh smereh, kar bo pa bo, Zakaj? Maš kako delo zame?user posted image user posted image user posted image user posted image

ninčy - počakaj še kak dan in test ponovi...user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 962
8.10.2007 15:15:11   
sonček33
teejaa - super, da si zadovoljna s Komanovo. Jaz žal nisem. 

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 963
8.10.2007 15:29:05   
Anonimen
Živijo drage moje. Se malo manj javljam, pa vas vseeno kar redno berem.  Vidim, da sta danes najmanj dve novi nosečki. Iz srca čestitam. In pa seveda ostalim. Pa čbeli, ki me je ful prijetno presenetila, skupaj sva držali pesti, zdaj pa ji je uspelo. Go girl user posted image  Za vse, ki vas je spet presenetila tečka boječka smrdečka, pa želim čimveč upanja in da nekako stisnete zobe in pesti in greste pogumno v nove boje. Za tiste, ki ste obupale, da se kmalu spet poberete. Enkrat bo uspelo vsem. Jah, jaz pa sem pričakovala ovulacijo šele čez 4-12 dni, ker imam zelo mešane cikluse, pa me je prehitela in jo imam že danes. Mojega pa do jutri zvečer ne bom videla, tako da je vlakec ta mesec po vsej verjetnosti odpeljal. Sem kar mirna zadnje čase, čeprav me je grabila panika in depresija prejšni mesec, pa sem se nekako prepričala, da enkrat bo že. Upam, da se me bo optimizem čimdlje držal. Še naprej držim pesti za vse, čimveč user posted image  in držite se. Teejaa, M ne pričakujem nekje od 24-26 oktobra.  Papauser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 964
8.10.2007 15:29:25   
MP30
teejaa, žal sama nimam dela zate, bom pa mal pozorna, če mi bo kaj prišlo na ušesa. Slišala sem, da na novi zdravstveni na jesenicah ful učiteljev iščejo, pa sem se spomnila nate. Sicer se mi je zdelo, da si vzgojiteljica, ampak prašala sem vseeno...
Saj bo, držim pestke! Me pa kar malo skrbi kdo nam bo potem ko ti ne boš imela več toliko časa ažuriral seznamčke? user posted image user posted image  Malce heca, brez zamere!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 965
8.10.2007 15:31:47   
ataner
Dan, prijateljice!!!
Moram poročati, a ne? Ste držale pestke zame?
Hm, v laboratoriju mi niso hoteli vzeti kri pa preveriti user posted image . Baje, da tega ne delajo!
Sem pa šla potem kupi CB in ..........
+
Popoldan grem k G, da potrdi ali ovrže. Kaj pa če je lažen +?
Moj user posted image  je tako vesel! Jaz pa tudi, tako da sem skoraj dihati pozabila, ko sem videla +.

Drage, moje ne obupat!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nisem si mislila, da bo tako hitro ratal!!!!

V TREBUŠČKU JE MAJCENA, DROBCENA PIKA, KI POSTAJA VEDNO VEČJA IN VELIKA!
ZDAJ JE PA ŽE OD 15.06.2008 OB MENI!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 966
8.10.2007 15:32:48   
sonček33
MP30 opa, sem zasledila, da si slišala, da na naovi zdravstveni iščejo učitelje. Kje pa si to prebrala?

(odgovor članu MP30)
Neposredna povezava do sporočila: 967
8.10.2007 15:36:45   
spelka12
ku,ku sonček33, MP30 jaz sem tudi pri Sredanovičuuser posted image . No to je moj osebni g. drugače hodim k Ribičevi na Bled (seveda privat) sonček33 se pa tako kot ti hodim zdravit v Lj. No pa mava skoraj vse isto a ne?
Nekje sem zasledila 2 novi nosečki. Hmmmm rožica pa, pa,pa aja lunca14user posted image user posted image . Pa tudi če je črtica tenka, važno je, da se črtica sploh pokaže.user posted image
teejaa moja user posted image  je danes prišla s polno paro. Sicer bi mogla bit med navijačicami, ampak zgleda da se mi nečeš odpovedatuser posted image tak da farbni me v modro pa šibam v november, da se ti pofočkam. 
današnje nečakajoče veliko sreče pri odganjanju user posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 968
8.10.2007 15:37:26   
Taula
vedno je vse naredila zame, prijazna je, vsakič ko je bilo kaj narobe je dala vse preiskave skozi, ma men je 1A res...je nebi zamenjala za nič...

Glede nje...jaz sem tudi pri njej in odkar sem user posted image  je super. Redni pregledi, vedno dela UZ (po zakonu ti pripadata med nosečnostjo uradno le dvauser posted image ), vzame si čas zame. Zame kot user posted image  je super. Prej ko še nisem bila noseča mi je pa bilo smotano..pa ne zaradi nje same, ampak čakanja.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 969
8.10.2007 15:38:23   
spelka12
user posted image user posted image user posted image ataner gooooooooooooooooooooooooo girl.user posted image user posted image
čestitam nosečka

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 970
8.10.2007 15:39:23   
Anonimen
Pa danes pa nosečke kar dežujejo. Lunca, ataner, rožca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 971
8.10.2007 15:42:23   
Erin
MP30 - jah ne vem katera bo potem delala seznamčke, ko mi enkrat rata zagledat user posted image user posted image ..najbolje da ko magični + zagledam kar začnete veselo trenirat, ne bom vas pa kar tako zapustila, verjemite, sem si tukaj nabrala toliko novih prijatleljic da se me ne boste kar tako znebile, hehe...user posted image

ataner - bravoooooooooooooooo, sem rekla, jes , jessssssssss...čestitam!!user posted image user posted image user posted image Vse naj naj!

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 972
8.10.2007 15:43:01   
ataner
Hvala! Upam, da bo G potrdila +, ker drugače bom user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse ki čakate da postanete user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 973
8.10.2007 15:46:05   
oktavija
user posted image user posted image user posted image user posted image Ataner Č E S T I T A M!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ŽELIM TI NAJLEPŠIH user posted image  IN ZDRAVEGA user posted image !!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ataner)
Neposredna povezava do sporočila: 974
8.10.2007 15:46:11   
ataner
Ne morem verjeti!!!
Sem srečka user posted image !!!
Hvala vsem za podporo! Res, hvala. A lahko ostanem še nekaj časa pri vas???
Rada bi med navijačice pa da sem vam v oporo!
Držim pestke še za ostale!!!!
Teejaa - hvala!!!

(odgovor članu ataner)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?