Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 5.10.2007 14:17:14
|
|
|
|
beyba
|
to ti pa nebi znala povedat, mogoče teejaa, ki je mal bolj izobražena, sam se je nekam potuhnila TEEJAAA kje si......
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 5.10.2007 14:19:32
|
|
|
|
spelka12
|
quote]IZVIRNO SPOROČILO: beyba Pa potem imajo vedno ene izgovore o tem kako mi ninmamo nobenih stroškov, pa kako jih imajo oni več, da vsak mesec pride kaj nepredvidljivega in da jim potem to vse pobere in od kje naj šparajo..... ....pomoje imamo me takole razporejeno; mesečni stroški: Lastni stroški: Nepredvidljivi stroški: Hranilna knjižica: ....moški pa takole Stroški ostali iz prejšnjega meseca: Stroški tega meseca: Stroški ki jih lahko prenesem v naslednji mesec [/quote] beyba kake pa ti ven strelaš
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 5.10.2007 14:21:15
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba ....pomoje imamo me takole razporejeno; mesečni stroški: Lastni stroški: Nepredvidljivi stroški: Hranilna knjižica: ....moški pa takole Stroški ostali iz prejšnjega meseca: Stroški tega meseca: Stroški ki jih lahko prenesem v naslednji mesec Ta je dobra, hehehe... Am, nimam časa sedaj, pridem kasneje čez kake 2 urce nazaj...
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 5.10.2007 14:23:51
|
|
|
|
Erin
|
aja, Mv...kako že gre...če je pred M visoko in mehak je , če je nizko in trd bo prišla ...A je tak? Upam, da s ene motim, je mene tudi zadnjič zanimalo ko sem bila pred M...najdete okoli 25. septembra temo to na M ne pričakujemo septembra....če se kateri da iskat... Zej pa res grem, pridem prec nazaj Papaa
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 5.10.2007 14:23:59
|
|
|
|
spelka12
|
sončk, lunca, lejca danes je vaš dan. Upam, da vam je ratalo pridelat eno veliko no al pa tud dve . Evo eno za srečo. Pa to velja tudi za vse ostale od 1.10. do 5.10.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 5.10.2007 14:28:37
|
|
|
|
beyba
|
Me veseli, če sem vam mal polepšala dan.... S tem da sem itak med naše stroške pozabla še nepredvidene stroške prištet, s tem da če jih čez mesec ni, gre na hranilno.... Zdej pa recte da ni tko!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 5.10.2007 14:38:34
|
|
|
|
beyba
|
Drugače pa čakamo punce na dobre novičke in kaj dogaja: petrca26 01.10. - belavrtnica 03.10. - ataner 03.10. - shelly 04.10. - metir 04.10. - trinity22 04.10. - CIPRESA 05.10. - sončk1 05.10. - lejca Je kaj novega, imate kake znake, a ste samo tko vesele da ste pozabile deliti veselo noovico?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 5.10.2007 14:47:40
|
|
|
|
beyba
|
No pa da zdej še jst neki neumnega vprašam, kdaj naj bi pa se pa pred M spustil maternični vrat?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 5.10.2007 15:03:12
|
|
|
|
Eva2008
|
Mene pa tako špika v spodnjem delu trebuha, da kar čakam, kdaj se bo M vlila. Ampak se ne dam in bom čakala, da pride. Naj ji bo pa jasno, da dobrodošlica ne bo lepa. Upanje umre zadnje, a ne? In jaz upam naprej. Veliko sreče vsem, da bomo naredile čisto roza oktober.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 5.10.2007 15:09:15
|
|
|
|
beyba
|
Tako je kanta kar tko naprej v takem duhu pa bo že ratal kaj!!!!! AMter ste zgovorne, ste že vse dam skliznile kaj Petetk pa to..... Jst sem odgovor že našla, da se maternični vrat spusti 3 dni pred , tako da vseeno hvala.... No želim vam lep vikend z veliko ljubezni pa vas berem v ponedeljek popoldan ko pridem zopet v službo. Itak vem da boste načvekale par strani...Pa konec koncev saj dolgčas ne bo!!! LEp vikend pupike pa da je v ponedeljek objavljenih vsaj 7 novih rozik!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 5.10.2007 15:15:06
|
|
|
|
ninčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba No pa da zdej še jst neki neumnega vprašam, kdaj naj bi pa se pa pred M spustil maternični vrat? Saj nisem ravno ekspert, ampak meni se navadno spustil nazaj kakšen dan ali dva po O, ta mesec pa kar vztraja gor, o krvi, ki je bila pred nekaj urami, pa ni več ne duha ne sluha. Je pa danes 8. dan po O. Upam, da je to to ... sporčim čez par dni.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 5.10.2007 16:06:51
|
|
|
|
ataner
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba Drugače pa čakamo punce na dobre novičke in kaj dogaja: petrca26 01.10. - belavrtnica 03.10. - ataner 03.10. - shelly 04.10. - metir 04.10. - trinity22 04.10. - CIPRESA 05.10. - sončk1 05.10. - lejca Je kaj novega, imate kake znake, a ste samo tko vesele da ste pozabile deliti veselo noovico? Alo! Dopoldan sem vam še pisala, pa ste se do zdaj full razpisali tako, da sem komaj prebrala! Lepo, lepo! 3 srečke so? beyba znaki te zanimajo? -vrtoglavica -občutljive bradavičke -"čuden" apetit -bolečine v jajčnikih,... toda vsi ti znaki me spremljajo pred vsako ! Tako, da se ne veselim preveč. prebrala sem, da ne zaupate tem testom preveč, kako pa potem lahko greš na odvzem krvi? verjetno rabiš prej tisti listek, ki ti ga dr. napiše?
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 5.10.2007 16:27:27
|
|
|
|
kodrana
|
dan punce. dva dni se nisem mmogla povezat in vas prit pozdravit, sja anm telefon ni delal in posledično tudi net ne. še vedno navijam sto na uro za vas in vam iz srca želim, da se, če se že niste preselile še na forum nosečnost. vsem nosečkam, iskrene čestitke!!! zelo zelo sem vesela za vas, junijke08. vse sem vas zelo pogrešala in mislim na vas non-stop. ta mesec pa mora bit še bolj ploden od prejšnjih. ajde punce, akcija.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 5.10.2007 16:38:14
|
|
|
|
trinity22
|
POzdravljene punce! Vsem srečnim iskrene čestitke . Vse, ki vas je grda tetka obiskala pa veliko, veliko , za vse ki pa še čakate pa , da je ta mesec ne bo in da bo veliko . No pa da povem še, da moje še vedno ni, znaki pa neki čudni, včeri so me ful pekle prsi( ne bolele tako kot vedno pred ampak pekle od vznotraj ven), ko sem si pa pogdala, pa nisem opazla nobenih sprememb. Pa boli me v križu, imam veliko, veliko belega toka, pa kaka dva dni nazaj me je neki pikalo po ledvicah, sam mislim dato ni povezano z nosečnostjo, al ja? Bom javila kako in kaj čez vikend, ker če je še neki časa ne bo bom ponovila test. Sam si skor ne upam, da ne bo spet razočaranje preveliko, ker sedaj nekako upanje kar ostaja.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 5.10.2007 18:06:53
|
|
|
|
tinkamiška
|
Hojla kolker jst vem je MV trd in visoko, ko si in mehek in nizko ko pride M. M mora ostato visoko do konca nosečnosti, ko bi se naj začel spuščati pred porodom8no ne čisto prej, počasi se spišča) Mehek pa nizko je pa, da lahko nastopi M. Tinka
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 5.10.2007 20:16:41
|
|
|
|
metir
|
pozdravljene nove .Bravo! jaz še vedno čakam, da pride , upam,da je ne bo in bo zato kaj drugega?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 5.10.2007 20:43:15
|
|
|
|
pikica36
|
in kje ste danes punce? nobene nikjer?? seveda petek je, pa dte vse šle v lajf uživajte- čim vč rozik čez vikend
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 5.10.2007 20:44:08
|
|
|
|
Erin
|
Punce kle imate nekaj od materničnega vratu itd. ... http://kofetek.com/content/view/485/318/
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 5.10.2007 20:46:58
|
|
|
|
Erin
|
Aja pa še ena razpredelnica za izračun plodnih dni: http://kofetek.com/component/option,com_womancalendar/Itemid,351/
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 5.10.2007 20:49:48
|
|
|
|
ataner
|
Ali pikica36. Kako? Ma ne, v posteljo! Da bo čimprej jutro, da naredim test in vidim, kaj bo. Čeprav mislim da se bo kmalu prikazala!
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 5.10.2007 20:57:23
|
|
|
|
ataner
|
Drage moje, sedaj pa grem spat, da bo čimprej jutro! Držte mi pestke da bo en lep +, jutri pa seveda poročam. Upam, da se ne bomzjutraj zbudila z ! Nočko, pusa za vse!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 5.10.2007 20:59:13
|
|
|
|
Erin
|
ataner - držim pesti za +!! Pa lepo spančkaj.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 5.10.2007 21:03:09
|
|
|
|
pikica36
|
ataner držim pestke da zagledaš
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 5.10.2007 21:04:14
|
|
|
|
Erin
|
pa še en koledar imate tukaj: http://www.mambaby.com/websystem301/site/index.php?mode=&lid=sl&articleid=2193 p.s. mal mi je dolgcajt pa iščem tabelce pa te stvari ki nam prav pridejo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?