|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  241 242 [243] 244 245   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
3.10.2007 16:08:25   
KBM
nekatere morm še spoznat...a ne KBM???

Ja res je, ta vikend pridemo v Hrastnik in se lahko kaj zmenimouser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 6051
3.10.2007 16:22:01   
mily
Romana, ma čist si se mi raznežila user posted image

Glede železa in vitamina C, sem tut jst enkrat tko nekok brala. Železo se veže z vitaminom C in tako ga dobimo v telo.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

Neposredna povezava do sporočila: 6052
3.10.2007 17:22:36   
Bubamaraa
ja če me čustva neki dajejo......

KBM pomoje bi šlo....sej sva na vezi...

punce za vse vas tle gor: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 6053
3.10.2007 19:28:03   
Miss Piggy
Evo mene! Prišli smo od zdravnika, povečerjali zdej mam pa 10 minut na off, pa pospravit razdejanje v kuhinji. Tamaladva gledata Baby TV.

No, tamali ma železo in hemoglobin v mejio normaleuser posted image . Še zdej ne morem dojet, ker sem bla prepričana, da bomo še ta teden pičili v Italijo po zdravila. Sem vprašala zdravnika, če je prepričan, ker tamal ful slabo je! Tole kombiniranje C vitamina in živil, ki vsebujejo železo mi je znano ja, sam kaj ko jaz v našega gospodiča nič tazga ne spravimuser posted image . Izbirčen + neješč = najhujša kombinacija.
Bomo mel pa tud mi po moje črvive zobke, ker ma ful obloge ki jih je pridobil ravno z uživanjem zdravila za železo in jih ne spravmo dol. Takrat, ko je zdravilo jemal, bi mu morala zobe čistiti s soljo (po pediatrovem navodilu), a kaj ko si revček že normalno ne pusti umivat zobuser posted image . Isto je s striženjem nohtovuser posted image - včasih kar cvikam, da mu bom še kak prst zraven odrezalauser posted image .

No, ko smo šli gor čez v zdravstveni, mi je tavelik jamral, da mu je slabo. Sem mislila, da je sam fora, ker bi šel raje na igrišče. No pa mi je gospodič v čakalnici zakuhal- smo not zmerl temperaturo - 39. Kar crklal bi se skoz, revček, tok je bil povožen, mali mi je pa skoz letal ven. Sem bila čist fertik. Vsake tok v WC, ker je Dinotu slabo ratval, pa za malim, ki mi je ven bežaluser posted image . Na koncu se me je ena gospa usmilila in je na Anisa mirkala, da sem lahko Eldina crkljala.user posted image

Romana, ne sekiraj se. Ko j*** kvaziprijateljice! Jaz sem jih imela nekaj, pa  se je  na koncu izkazalo, da to ni to! Takšno je življenje. Jaz mam hvalabogu super mami, pa super svakinjo, pa enepar soforumašic, da se jim lahko zaupam, pa iskreno pogovorim, ostalo pa...škoda živcev. Naj govori folk kar hoče. Nevem če boste tole zastople, sam pr nas pravjo:"Nije se rodio, ko je narodu ugodio!"

Važn, da mam jaz svoja dva princa, pardon- tri prince, ki so meni najboljši in najlepiši in naj naj naj!

Tko, zdej sem pa še jaz en roman napisalauser posted image . A je kaka luna na pohodu?user posted image

Zdej pa veselo na delo, pa upam, da kasnej kej počvekamo!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6054
3.10.2007 19:32:25   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Miss Piggy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6055
3.10.2007 19:55:32   
Bubamaraa
Elisa se kr strinjam in je res tko....user posted image user posted image user posted image user posted image

sam zgleda, da sem jaz ene stvari zelo potrebna, ko me tuk čustva dajejo....user posted image user posted image user posted image

Elis@ dej mi lepo pazi na malega in ga crkljaj... bogi revček....eno user posted image  da se čimprej pozdravi...

Kind lady kontraaaa....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6056
3.10.2007 20:54:31   
Miss Piggy
Tko-moja dva sončka spita, pred mano pa kapučino, ker bom ponoči verjetno dežurala.
Bomo kako rekle?

Kapesanta, a si bla v C&A? Al pa katera druga? Kako je? Majo kej pametnega?

Neposredna povezava do sporočila: 6057
3.10.2007 21:02:55   
Bubamaraa
Moja soseda je bila v C&A-ju pa je danaji prinesla tako luštno majčko..je pa rekla, da je drgač ji ful vse kičasto.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6058
3.10.2007 21:06:38   
Miss Piggy
A tko. No, en dan bomo šli vseen mal pofirbcat.

No, a me bo katera razsvetlila, s čim se vam je L zasral? Me ful grize.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6059
3.10.2007 21:16:55   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

.
No, a me bo katera razsvetlila, s čim se vam je L zasral? Me ful grize.user posted image

no se te bom jaz...... ena kur**** kava se je iz 1€ podražila na 1,40€ .. pa reč, če ni to svinarija...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6060
3.10.2007 21:31:17   
Miss Piggy
Ma dej me ****!user posted image Pa sej to je okrog 350 tolarjv!!! Kaj jim pa je?

Neposredna povezava do sporočila: 6061
3.10.2007 21:46:29   
Bubamaraa
ja pa malico so podražili za 50 centov, kufe pa za 40 centov..pa reč če je tle logika....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6062
3.10.2007 21:52:43   
Čebelica - trot
O dober večer vsem skupi.

Kaj se kej dogaja?
Elis@ upam, da bosta tvoja sončka kmalu vredu.

Glede C&A..... za punčke kr nekaj stvari, kot vse povsod, za fantke bolj malo. Drugač pa res vse kao fensi, ber kičasto za odrasle mislim. Nič kaj modernega- Je H&M boljši. Cene so pa itak podobne.

la la la

Neposredna povezava do sporočila: 6063
3.10.2007 22:07:33   
Čebelica - trot
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

aja čist tko mimo, ko glih govorimo o zobkih... Kako bi se ve počutile, če bi zvedele, da je vaša prijateljica govorila o vašemu otroku po Zasavju, da kako ima grde in črvive zobke... da je prov obupna...user posted image ...men je to tako grdo, da še danes ne morem verjet, da je lahk ena oseba tako hudobna, da se spusti in "šinfa" 3 leta staro punčko...user posted image   ne morem pozabit....res...user posted image

Ej, za take stvari ni vredno izgubljati besed. Pač nismo vsi popolni.user posted image user posted image user posted image .

Prijateljicauser posted image user posted image user posted image , ta beseda ni primerna za tako osebo.

Drugač pa, zobki bojo tko še eni zrasli, prave prijateljice pa tud ostajajo in verjetno tud še kakšna pride.user posted image user posted image user posted image user posted image

la la la

Neposredna povezava do sporočila: 6064
3.10.2007 22:12:49   
Bubamaraa
ja Čbela res je....user posted image

jaz bi pa sladoled jedlaaaaaaaaa..........................user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebelica - trot)
Neposredna povezava do sporočila: 6065
3.10.2007 22:17:18   
Čebelica - trot
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

ja Čbela res je....user posted image
Sej vem user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz bi pa sladoled jedlaaaaaaaaa..........................user posted image user posted image user posted image

No kr prid, ga bomo slupi, mam unga čokoladnega s koščki čokolade, je ful dddddddddddooooooobeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrr. Jami

la la la

Neposredna povezava do sporočila: 6066
3.10.2007 22:18:44   
Miss Piggy
jaz bi tud....tega:

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6067
3.10.2007 22:19:20   
Bubamaraa
že lučko ližem.... mam v skrinji ene ful dobre iz Mercatorja....user posted image user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6068
3.10.2007 22:22:03   
Čebelica - trot
Ma Romana, tale ti pa glih ni podobna user posted image user posted image user posted image user posted image .

Elis@ ta je pa tud ful dobr.

la la la

Neposredna povezava do sporočila: 6069
3.10.2007 22:25:36   
Bubamaraa
****..sm že drugo polizala....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6070
3.10.2007 22:26:37   
Miss Piggy
ti si pa hitra. Ni kaj, praksa dela svoje...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6071
3.10.2007 22:29:48   
Anonimen
Mmmmmmmmmm, če ma katera tegale, pa jaz pridem

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6072
3.10.2007 22:31:00   
Čebelica - trot
O poglej jo Hotko, sam sladoled omeniš, pa se že oglasi.

la la la

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6073
3.10.2007 22:32:19   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

ti si pa hitra. Ni kaj, praksa dela svoje...user posted image

to ni praksa.... sam pozna se, da deca že ni od ponedeljka doma in morm mal nadoknadit...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6074
3.10.2007 22:37:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot

O poglej jo Hotko, sam sladoled omeniš, pa se že oglasi.

Ja, ja, al pa kofe. Velja jutri?

Neposredna povezava do sporočila: 6075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  241 242 [243] 244 245   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  241 242 [243] 244 245   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?