Miss Piggy
|
Evo mene! Prišli smo od zdravnika, povečerjali zdej mam pa 10 minut na off, pa pospravit razdejanje v kuhinji. Tamaladva gledata Baby TV. No, tamali ma železo in hemoglobin v mejio normale . Še zdej ne morem dojet, ker sem bla prepričana, da bomo še ta teden pičili v Italijo po zdravila. Sem vprašala zdravnika, če je prepričan, ker tamal ful slabo je! Tole kombiniranje C vitamina in živil, ki vsebujejo železo mi je znano ja, sam kaj ko jaz v našega gospodiča nič tazga ne spravim . Izbirčen + neješč = najhujša kombinacija. Bomo mel pa tud mi po moje črvive zobke, ker ma ful obloge ki jih je pridobil ravno z uživanjem zdravila za železo in jih ne spravmo dol. Takrat, ko je zdravilo jemal, bi mu morala zobe čistiti s soljo (po pediatrovem navodilu), a kaj ko si revček že normalno ne pusti umivat zob . Isto je s striženjem nohtov - včasih kar cvikam, da mu bom še kak prst zraven odrezala . No, ko smo šli gor čez v zdravstveni, mi je tavelik jamral, da mu je slabo. Sem mislila, da je sam fora, ker bi šel raje na igrišče. No pa mi je gospodič v čakalnici zakuhal- smo not zmerl temperaturo - 39. Kar crklal bi se skoz, revček, tok je bil povožen, mali mi je pa skoz letal ven. Sem bila čist fertik. Vsake tok v WC, ker je Dinotu slabo ratval, pa za malim, ki mi je ven bežal . Na koncu se me je ena gospa usmilila in je na Anisa mirkala, da sem lahko Eldina crkljala. Romana, ne sekiraj se. Ko j*** kvaziprijateljice! Jaz sem jih imela nekaj, pa se je na koncu izkazalo, da to ni to! Takšno je življenje. Jaz mam hvalabogu super mami, pa super svakinjo, pa enepar soforumašic, da se jim lahko zaupam, pa iskreno pogovorim, ostalo pa...škoda živcev. Naj govori folk kar hoče. Nevem če boste tole zastople, sam pr nas pravjo:"Nije se rodio, ko je narodu ugodio!" Važn, da mam jaz svoja dva princa, pardon- tri prince, ki so meni najboljši in najlepiši in naj naj naj! Tko, zdej sem pa še jaz en roman napisala . A je kaka luna na pohodu? Zdej pa veselo na delo, pa upam, da kasnej kej počvekamo!
|