|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  243 244 [245] 246 247   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
4.10.2007 20:59:51   
Miss Piggy
Hoti, en user posted image za Elo! Upam, da ne bo nič hujšega in da bo čimprej mimo! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6101
4.10.2007 21:39:21   
Bubamaraa
Hotka moja...... en velik user posted image user posted image user posted image  za Elo!!! pa pomoje so res zobki...ker vsi znaki na to kažejo..in res upam, da imam prov, da ti revca ne zboli......user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 6102
4.10.2007 21:41:39   
Anonimen
Hvala punce. user posted image  Na objemčke od Tajeve mamice še čakam. user posted image  Jih je obljubila. user posted image

No, Ela zdej spi, sam slabo, se je že ene 5x zbudila od sedmih, ko je šla spat. Upam, da bo vseeno mirna noč, ker sem kr sesuta. Grem zdej enga Đeka pogledat (Romana, si ga gledala?), potem pa spat. user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 6103
4.10.2007 21:49:17   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Hvala punce. user posted image  Na objemčke od Tajeve mamice še čakam. user posted image  Jih je obljubila. user posted image

No, Ela zdej spi, sam slabo, se je že ene 5x zbudila od sedmih, ko je šla spat. Upam, da bo vseeno mirna noč, ker sem kr sesuta. Grem zdej enga Đeka pogledat (Romana, si ga gledala?), potem pa spat. user posted image

nisem še uspela... pa dons tud pomoje ne bo, ko je dec doma...... če se bo kej treslo po Zasavju ni potres..tolk da vete...user posted image user posted image user posted image

bova pa en film pogledala zdele....user posted image ..pol pa akcija...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa naj se Ela drži in res naj ne zboli......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6104
4.10.2007 22:07:46   
mily
Ja punce, kaj ga pa zdej vsi otročki sračkajo? Hoti, upam da ne bo hujšega in so res samo zobki. Budit je pa res ni treba. Kr mal jo potipi, pa boš tko mela občutek, če ji vročina narašča. Pa sej bo tko verjetno bolj tečkasta in se bo zbujala. No vseeno upam, da preživite mirno noč.

Pa ostale čveke, že spite? Jst še mojga čakam, da pride iz kopalnice, da se grem še jst na brzino stuširat z vročo vodo, ker me zebe ko psa. Nočko...

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

Neposredna povezava do sporočila: 6105
4.10.2007 22:16:36   
Čebelica - trot
Za ELO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

TAJ

la la la

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 6106
4.10.2007 22:28:08   
Anonimen
Ela je nadvse ganjena in Taju vrača
user posted image

(odgovor članu Čebelica - trot)
  Neposredna povezava do sporočila: 6107
4.10.2007 22:32:53   
Anonimen
Romana, naju z Elo pa nisi nič povabila jutri na user posted image  in neki sladkega. user posted image

Ne vem, a čem bit užaljena, al kako? user posted image

Nč, se grem zdej k naši tamičkeni tiškat. user posted image

Nočko! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6108
5.10.2007 2:47:23   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

aja pa neki bom spekla, tko, da ste jutri vabljene na kufe in na nekja sladkega.....user posted image user posted image user posted image

evo sebe citiram!!!!

HOTHIEN evo vse babure sm povabila...... pa me nobena ne šmirgla...user posted image ..tko, da je vsega dovolj....

ajoj...kuk je ura jaz pa ne morem spat......user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6109
5.10.2007 8:33:33   
Anonimen
oj.

Evo mene po dolgem času.user posted image

SAm na hitro se oglasim:

C&A: tko bom rekla, zadnjič sem bila in sem bila kar presenečena. Mel so kar precej luštnih stvari ampak se mi ravno ni ljubilo probavat stvari, ker nisem bila razpoložena za šoping. Kupla sem si nazadnje en puloverček iz flisa - ful lep, itak roza barveuser posted image na zadrgo, za cca. 10€. Je pa res, da majo ful čudne številke. Tud jaz ne spravim na sebe S številke, ta pulover je pa S.. Sem najprej itak številko pogledala in vidim S in tko dam nazaj na polico ker mi itak ne bo prav. Pol se mi je pa le zdel mal velik in ga probam in je ful fajn - npr. tko kot št. L. Tako, da to majo res mal zmešan, ostalo je pa fajn. Itak grem jutri spet, pa bom mal bolj pogledala.

Skratka, kaj je novega pri vas??

Elisa
: v soboto sem vas vidla tam pri burger baru, k ste se sprehajal.. Sva šla midva tud mal peš po TRB.

Hoti: tud ti si bla tam pri sodišču z vozičkom in tvojim user posted image .. ste se ravno pogovarjal z nekom..

No, pri men se stvari nekak normalizirajo. No, službe itak še nimam, ampak sem bla pa sprejeta na vse fakse kamor sem se vpisala na magisterij (vse skupaj kar 3). In vsaj to me je mal potolažl.

No, sej se bom še kaj oglasila.
ajde, bodte pridne, pa pocrklajte svoje user posted image .

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 6110
5.10.2007 9:23:56   
lunca2
O BIBA se je oglasla po dolgem času. Sem te pogrešala.Lepo, da si bla sprejeta user posted image user posted image user posted image . In na kater faks boš šla?

Kako ste kaj ostale? Upam, da danes ne bo dežja.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6111
5.10.2007 9:28:36   
lunca2
Se opravičujem sem neki probavala!user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 6112
5.10.2007 9:32:54   
Anonimen
oj lunca!!

Nimam pojma na katerga.. Se odločam med pravom in javno upravo..

Ma katera kakšen nasvet??

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 6113
5.10.2007 9:39:49   
Bubamaraa
Biba po dolgem času si se javila men pa nič napisala....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6114
5.10.2007 9:56:10   
Anonimen
Romana, sorči!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6115
5.10.2007 10:15:42   
Bubamaraa
nej ti bo, ko si glih ti....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6116
5.10.2007 10:17:09   
Anonimen
no, lepo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6117
5.10.2007 10:31:05   
lunca2
Če te zanimajo zakoni pa take stvari pejt na pravo, drgač pa na javno upravo.

A si že dala pakete tisti user posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6118
5.10.2007 10:37:22   
Anonimen
sm dala!! user posted image

Sej sem pol dobila še ful stvari. Marčevke in januarčice so dale ful veliko škatlo.. Pa par dni nazaj sem dobila še iz Francije paket.. Tako, da majo zdej tok cotk, da se lahk grejo tud modno revijo..user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 6119
5.10.2007 10:54:51   
lunca2
Lepo me veseli. user posted image Upam, da so bli veseli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6120
5.10.2007 11:51:32   
Anonimen
Jutro.

Mi smo doma, noč preživeli mirno, vendar je zjutraj še imela malo povišano temperaturo. Nisem je še imela namena peljati h P, dokler ni spet začela jokat. Pa ne jokat, tulila je, nenormalno je jokala, sploh ni do sape prišla. user posted image  Komaj sem jo oblekla, da smo se spokali h P, pridemo notri pa reče meni moj potiho:"Glej kakšna ušeska ima, vse rumeno." user posted image  Matr, saj ji redno čistim ušeska, jo hočem prijet in začne spet jokat. Seveda, ušesa so vneta. user posted image  Ne samo vneta, temveč gnojna. user posted image  Mamo antibiotike, do torka bomo kar doma, zunaj jo pa mažem s Tea tree (hvala Romana).
Joka ne več, ob 16ih ji dam zdravilo, da bomo potem lepo na 8 ur jemali.
Plavanje v torekodpade user posted image , za aprej se bom pa s P posvetovala. V glavnem, danes je na vrsti crkljanje. user posted image
pa pa

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 6121
5.10.2007 13:24:10   
Miss Piggy
Joj, ušeski! Upam, da bo hmal bolje!
user posted image

Naš tamali je pa danes celo kosilo zbruhal, zdej pa spi. Bomo vidl, kaj se bi izcimilo iz tegauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6122
5.10.2007 13:25:38   
mily
O mala boščika Ela. Če ima pa ušeska tako vneta, pa verjamem, da je tuk fejst jokala, ker meni se je lani Nika kr po postli in tleh metala od bolečin. No, upam da antibiotik kmalu prime!

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6123
5.10.2007 13:26:18   
KBM
Pozdravite se!

Mi smo imeli tud vneta ušeska in smo po 10 dneh že bolje, tko da gre v ponedeljek v vrtecuser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

Neposredna povezava do sporočila: 6124
5.10.2007 13:29:29   
mily
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

Naš tamali je pa danes celo kosilo zbruhal, zdej pa spi. Bomo vidl, kaj se bi izcimilo iz tegauser posted image .

Ja šit no, pa kaj je to zdej? A nam bojo vsi otročki tkole zbolel. Pa sej ni čudno, ko je tako vreme, enkrat hladno, zdele spet ful toplo. V Nikini skupini jih že ful veliko manjka.

Neposredna povezava do sporočila: 6125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  243 244 [245] 246 247   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  243 244 [245] 246 247   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?