|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  240 241 [242] 243 244   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
2.10.2007 22:36:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

Punce bomo jutri kako kavo spile...zjutri????user posted image user posted image user posted image

častim..user posted image

Sam ne v L-u. Štrajkamo. Se slišmo zjutri.
Očitno si uredila zadevo? user posted image  Sem vesela zate! user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 6026
2.10.2007 22:38:43   
Bubamaraa
a si dobila sms Hotka???user posted image

ja uredila sm....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6027
2.10.2007 23:03:49   
Miss Piggy
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Sam ne v L-u. Štrajkamo.

Sam firbec me je! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6028
2.10.2007 23:05:58   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Sam ne v L-u. Štrajkamo.

Sam firbec me je! user posted image

mene tud...

Elis@ prideš zraven?user posted image

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 6029
2.10.2007 23:06:48   
Miss Piggy
Nimam pojma. Se zjutri javim. Nočko!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6030
2.10.2007 23:19:03   
Bubamaraa
nočko

Neposredna povezava do sporočila: 6031
2.10.2007 23:25:31   
Čebelica - trot
KAj vse greste že spat???? Brez veze.

No pol pa lahko noč, pa se vidimo jutri na kavi. Pa ne v L-u.

la la la

Neposredna povezava do sporočila: 6032
2.10.2007 23:27:16   
Bubamaraa
čak čak čak Čbela????

kaj je zdej to v zvezi z L-jem????user posted image

(odgovor članu Čebelica - trot)
Neposredna povezava do sporočila: 6033
2.10.2007 23:35:05   
Čebelica - trot
Romana maš zs.

No kavica pa jutri itak da bo, sej mamo v Trb še veliko dobrih gostiln.

la la la

Neposredna povezava do sporočila: 6034
2.10.2007 23:46:41   
Bubamaraa
se slišmo zjutri...user posted image

(odgovor članu Čebelica - trot)
Neposredna povezava do sporočila: 6035
3.10.2007 7:23:14   
mily
Tko prosim da še mene ena razsvetli zakaj ne v L-u? Sej druga ni, ko sam firbecuser posted image . A ma spet kak prijazni natakar kej vmes?

Aja pa dobro jutro vsem. Se ravno spravljamo v vrtec.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

Neposredna povezava do sporočila: 6036
3.10.2007 9:48:03   
Bubamaraa
morning punceeee....

kje in kdaj se dons kofetka???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 6037
3.10.2007 10:33:31   
kapesanta
DAN!
KVA DOGAJA?

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 6038
3.10.2007 10:53:45   
lunca2
Dober dan!

Kako ste kaj? Ažbe pa ob 13:10 dobi pikico, upam, da ne bo prehudo. Drugače pa smo dobro.

Ta.nja lepo, da sva se spoznali pa čeprav na hitro. Sem pogledovala proti tebi vendar nisem vedela, če si prava.
Brina kdaj pa si bila v Burger baru? Jaz te ne poznam. Zakaj me pa nisi ogovorila? Sej ne grizem. A mi poveš geslo za tvoj album. Prosim!
Biba kje si in kaj kej počneš?

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 6039
3.10.2007 11:22:59   
Miss Piggy
Sam tko da sporočim, da me ne bo na kofe. Verjetno ste že ugotovile, ker že kofetkate brez mene user posted image . Ati gre čez uro in pol v službo, pa ga je treba mal z južno podkrepit user posted image .
Popoldon mam pa s tamalim zdravnika - smo železo kontrolirali, pa gremo po izvide. Upam, da bo tokrat vse OK!user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 6040
3.10.2007 12:09:02   
KBM
Ažbe pa ob 13:10 dobi pikico, upam, da ne bo prehudo

Saj bo vse ok, javi kako je bilouser posted image

Elis@, upam da bo kri okuser posted image

No midve smo bile tudi danes na kontroli in je vse ok, tako, da bo šla v ponedeljek v vrtec je rekla, da jo naj še malo pocrkljam dva dniuser posted image
Sedaj pa Karin spi, jaz pa mal po netu brskamuser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 6041
3.10.2007 13:39:15   
mily
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

Sam tko da sporočim, da me ne bo na kofe. Verjetno ste že ugotovile, ker že kofetkate brez mene user posted image . Ati gre čez uro in pol v službo, pa ga je treba mal z južno podkrepit user posted image .
Popoldon mam pa s tamalim zdravnika - smo železo kontrolirali, pa gremo po izvide. Upam, da bo tokrat vse OK!user posted image

A si bla v ponedeljek tut pr zdravniku z njim? Mislim, da sem te vidla ko sta šla nazaj, pa se nisem hotla dret za tabo. No pa tko sem pol zavila v Špara, tko da ni mel smisla.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?

Neposredna povezava do sporočila: 6042
3.10.2007 14:19:59   
Miss Piggy
Jo, v laboratoriju smo bli. So mu kri iz vene vzel user posted image . Ga je še enkrat po nesreč  špiknla, k se tok upira. Ko bi ve vidle, kako mu zobke umivamuser posted image - ga morem z nogami pa eno roko držat, da mu z eno lahko zobke zdrgnem - pa se tok upira, da sva oba čist mokrauser posted image . Ja, takle mamo pr nas...sej bo! user posted image

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 6043
3.10.2007 14:51:31   
Bubamaraa
joj bošček mal... Danaja si pa tako rada umiva zobke, da ji komi stran držim ščetko.... vez dan bi si jih umivala... pa mam vseen črvičke.... nič zato...

aja čist tko mimo, ko glih govorimo o zobkih... Kako bi se ve počutile, če bi zvedele, da je vaša prijateljica govorila o vašemu otroku po Zasavju, da kako ima grde in črvive zobke... da je prov obupna...user posted image ...men je to tako grdo, da še danes ne morem verjet, da je lahk ena oseba tako hudobna, da se spusti in "šinfa" 3 leta staro punčko...user posted image   ne morem pozabit....res...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6044
3.10.2007 15:05:11   
KBM
aja čist tko mimo, ko glih govorimo o zobkih... Kako bi se ve počutile, če bi zvedele, da je vaša prijateljica govorila o vašemu otroku po Zasavju, da kako ima grde in črvive zobke... da je prov obupna... ...men je to tako grdo, da še danes ne morem verjet, da je lahk ena oseba tako hudobna, da se spusti in "šinfa" 3 leta staro punčko... ne morem pozabit....res...

O noro to ej pa res podnuser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

Neposredna povezava do sporočila: 6045
3.10.2007 15:16:45   
mily
Elisa, bošček. Pa sej to železo se da hitro zrihtat, pa bo spet ok. user posted image  Za zobke pa kr vztraji. Nej si skupaj umivata, pa pohvali tavečjega kako ima lepe zobke, ko si jih tko umiva, pa bo mogoče dobil voljo.

Romana ma ne sekiraj se. Ti že veš, da si lepo umivata zobke, ampak nekateri otroci imajo pri mlečnih zobeh zelo slabo zobno sklenino in se ne da pomagati. Od moje prijatlce mali ima enako, pa si tudi redno umivata zobe. Sej ko bo dobila pa stalne, bo pa imela lepe, boš vidla.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 6046
3.10.2007 15:28:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26
aja čist tko mimo, ko glih govorimo o zobkih... Kako bi se ve počutile, če bi zvedele, da je vaša prijateljica govorila o vašemu otroku po Zasavju, da kako ima grde in črvive zobke... da je prov obupna...user posted image ...men je to tako grdo, da še danes ne morem verjet, da je lahk ena oseba tako hudobna, da se spusti in "šinfa" 3 leta staro punčko...user posted image   ne morem pozabit....res...user posted image

Ravno zarad tega, a ne? Ah ne sekiraj se, meni je Danaja itak ena najlepših punčk, kar sem jih kdaj vidla, pa Nika tud. Najlepša je pa moja seveda, pa vsaka mamica ma svojo, ne de? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6047
3.10.2007 15:30:09   
Anonimen
Elis@, ravno zadnjič mi je od čebele sestrična razlagala o tem železu, ker je njen mali isto imel, da je treba hrano, kjer je veliko železa (špinača npr.) mešati s C vitaminom (limonin sok recimo), da se železo veze na C vitamin al kako že. user posted image  No, to morš skupi dat, pa mu bo železo naraslo! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6048
3.10.2007 15:36:29   
Bubamaraa
Sekiram se itak ne, sam da je pa nekdo tako plitek, da reče nakaj takega o tvojem otroku pa mi ne gre iz glave... ker razumem vse stvari... vsa opravljanja..sam, da pa se nekdo sputi na tako nizko raven in šinfa čez otroka mi pa ne gre v glavo in iz nje...user posted image

ima pa itak vsaka mami najlepšega otroka....user posted image

vete punce, da včasih takole razmišlaj o prijateljicah... pa še dons smo govorile o tem na kufetu... kolk imam res veliko dobrih ljudi okrog sebe.. koliko prijateljic sem pridobila prek forumov itd... da včasih se naredi, da nas pokličejo tud trije na dan, če pridemo na obisk ali če gremo ven na kosilo al na večerjo in prov ne veva kam naj greva, da se ne bi zamerila...sam potem ponavadi se odzoveva na prvo povabilo... da prov govoriva z mojim, da res kolk nas obkorožajo dobri ljudje in res pravi prijatelji, ki jih ni malo... tud vas punce tle gor imam prov rada in ste mi resnično prov prijateljice postale.. res, da z nekaterimi se malo bolj slišim in čvekam z drugimi malo manj.... nekatere morm še spoznat...a ne KBM???user posted image  tko mal čustev sm mogla vrž iz sebe, ker drgač bom jutr preveč čustvena do deca, ko pride domov....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6049
3.10.2007 16:01:02   
lunca2
KBM je bilo malce hudo a ni bilo sile.user posted image

Romana res se ne splača sekirat. Pusti take ljudi. Meni so taki ljudje podn od podna.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

Neposredna povezava do sporočila: 6050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  240 241 [242] 243 244   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  240 241 [242] 243 244   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Ime za punčko
mia02

Najlepše ime za punčko

Daša (26%)

Korina (12%)

Mija (42%)

Lora (20%)

Število vseh glasov: 392

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!