|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  456 457 [458] 459 460   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
2.10.2007 23:31:44   
urla
Matr sem besna, ravnokar pogledala zadnji del House MD in dr. Hous ostane čist sam. Čist mim konec. Sigurno bo še 4. sezona.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11426
2.10.2007 23:38:06   
sezam
pitje - tudi mi spada med NEpivce. Glede na to, da GH poje še malo, mu tudi ne dajem kaj drugega. Zadnje dni sem mu probala dat čaj, pa ga je v nedeljo max. popil - 50 ml, drugače tam okoli 20 ml user posted image  Sem mu do sedaj dajala čaj, bom probala še z navdno vodo ali kakim sokcem.

plazenje - pri nas še nič ne diši po plazenju. Je rita še kar težka in je kar na tleh. Se pa kotali in vrti okoli svoje osi. Pa nazaj se tudi nekaj rine user posted image

vrtec - je pa pri nas ta teden malo krize za v vrtec. Je kar jok zjutraj, ko je treba it in pa ko jo pridem iskat tudi zajoka. Upam, da bo hitro spet rada šla user posted image

cv - user posted image user posted image  za plazenje

draja - vi ste pa res bogi z vašo hrano. Najprej ti, nato še Živa user posted image  Upam, da jo kmalu neha bolet trebušček user posted image

Encijan - luštni ste user posted image user posted image

tinajaa - ups, sem vidla da si že našla navodila za Just user posted image

zdej pa spat .... nočko

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 11427
3.10.2007 0:10:58   
tejčica
Thaiss, super da je mali užival. Kolikokrat pa imate?
Encijan, user posted image  Špeli za prvega zobka.
Meaa, super da je Lan že ok in user posted image  za mere.

Slumpo, fino da je bilo pri G vse ok. Pa malo več počivaj, da se ti to ne bo ponavljalo.user posted image

Naomi, WB. Vidim da šoping je bil uspešen.user posted image

Jjasna, Jure te pa res testira do maksimuma. user posted image  Je pa cortkan mali.user posted image

Tinaaja, zate pa en koš zdravje z Obale.

Kr_enamami, pol boš pa res v formi, če te jutri še ena runda čaka.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: urla

Matr sem besna, ravnokar pogledala zadnji del House MD in dr. Hous ostane čist sam. Čist mim konec. Sigurno bo še 4. sezona.

Dej mal več povej. Jaz spremljam, koliko imam pač možnost, na Popu, sem pa firbčna kaj bo naprej.

Tole je bilo čist na hitro od mene. Imam učke še komaj odprte in grem po dolgem.

user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 11428
3.10.2007 1:42:29   
Anonimen
No, jst pa Jure dežurava tle na RR-ju, ker se mu čisto nič ne spi.user posted image Pojma nimam kaj mu je. ČEz dan nič ne spi, ponoči tudi ne bi. Sam kdaj pa bo? Mami pa bi mal spala, če bi bla kakšna možnost...

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11429
3.10.2007 4:46:59   
cv105
jutro !

ne, vsi smo ok ... mali je pojedel ... spi dalje ... comp je pržgan user posted image , pa sem vas mal od včer prebrala ... komentirala bom podnev ...

nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11430
3.10.2007 7:07:35   
skačica
jutro!

Še čist koma se spravljam pod tuš in glavo prat. Iza spi, verjetn ne bo več dolgo.
Danes naju čaka pester dan. Najprej FT pol pa LJ, najprej čvek pol pa verjetn mal šopinga pol pa mogoče še mal k mami zavijeva. Bova vidle kake volje bova.

Evo, se je že zbudila.

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 11431
3.10.2007 7:11:55   
tejčica
Samo & Ksenjica 78, user posted image  za 7 mesecev.
Nika & Soncek78, user posted image  za 6 mesecev.

Mi smo pa po enem tednu imeli noč brez zbujanj zaradi noska!user posted image  Ampak jaz seveda še vedno nisem naspana. Bo treba prej hodit spat, ne pa šele ob enih, ker ob šestih je itak auf pri nas. Ampak preveč raje ne jamram, ker vidim da bi bil za marsikatero teh mojih pet ur spanja luksuz.

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 11432
3.10.2007 7:48:06   
thaiss
user posted image

Samo & Ksenjica 78, user posted image  za 7 mesecev.
Nika & Soncek78, user posted image  za 6 mesecev

Naše zadnje noči so tudi user posted image user posted image !!!

Tejčica plavanje imamo 10x enkrat v sredini decembra končamo. Prideš kej v koper, gremo na kafe?? Pa še katera druga vabljena!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11433
3.10.2007 7:59:36   
tejčica
Thaiss, u, pol pa to kar  nekaj časa traja. Mi smo Taji obljubili tečaj plavanja to zimo. Je bila mala letos prikrajšana s plažo in dopustom, ker res ni bilo časa in možnosti. Upam da se ji po selitvi najprej oddolžimo s krajšim dopustom v kakšnih toplicah, pol pa še s tečajem. No, ta tečaj je tudi obljuba za sodelovanje pri zobarju. Za kavico bi se pa mogoče za petek kaj zmenile. Ampak to je še tooooolk daleč, da nič ne upam obljubit.user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 11434
3.10.2007 8:06:33   
Sibil_
Jutro!

Jaz bi ful šla na kafe samo mi Lukas nekaj šmrka in ne upam.Sicer ni nič zeleno itd samo ziher je ziher.No, v končni fazi Thaiss ti povej če upaš reskirat, pol pridemo.user posted image

Danes sem bila že 6.40 na tržnici, ker sem šla po bučo in jesenke plodove za Patrika.Se je zbudil potem doma in je bil tako vesel, da ima bučo za v vrtec-se je izplačalo vstajanje po temi!Tejčica kaj Taja mora tudi kaj nest v vrtec?Ali pa od ostalih otroci?Tile naši skozi nekaj ustvarjajo, baje da bodo iz buč nastala strašila, no bomo videli.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11435
3.10.2007 8:12:50   
tinaaja
 reka iz nosu se je (zaenkrat) malo umirila, zdaj je tu prijatelj kasel, pljuca imam user posted image  user posted image sem mal arcnije 31 spila, prvic v zivljenju, upam, da res kaj pomaga. 100% pa pomaga pri odmasevanju nosu, ce se namazes spodaj user posted image ce bo katera rabila... no brina je pridna spala do 4, pol se je prisla futrat, jaz pa se seveda brisem nos in mala je to narobe razumela - odprla oci in wopaaaa akcija... sva jo oba ignorilala 45min, da je dojela, da je treba spat..

tok zaenkrat, grem se cajckat

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11436
3.10.2007 8:14:12   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR
Danes sem bila že 6.40 na tržnici, ker sem šla po bučo in jesenke plodove za Patrika.Se je zbudil potem doma in je bil tako vesel, da ima bučo za v vrtec-se je izplačalo vstajanje po temi!Tejčica kaj Taja mora tudi kaj nest v vrtec?Ali pa od ostalih otroci?Tile naši skozi nekaj ustvarjajo, baje da bodo iz buč nastala strašila, no bomo videli.user posted image

Ne da bi jaz vedela. Mi je kar šit letos, ko nimam skoraj nobenega kontakta z vrtcom. V in iz vrtca vozi Tajo moj, jaz sem bila samo na roditeljskem. Pol pa skoz mojmu težim če so kakšna obvestila, pa da naj to in to vpraša... Sicer pa itak ves čas nekaj ustvarjajo. Bodo pa letos, ko so največji v vrtcu (na kar je noro ponosnauser posted image ), imeli kar dosti športnih dejavnosti in bodo tudi pohajali.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 11437
3.10.2007 8:19:35   
erna14
jutro

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11438
3.10.2007 9:35:54   
draja
Jutro tudi od naju.

Sva bili zgodnji danes, že načrpali mleko in pojedli kašico, zdaj spi, jaz sem že avto en krog peljala, ker mi nonstop dela zvok za smernike in mi bo glih kar baterijo skurilouser posted image . Pol šibamo k P, kličemo servis, kličemo bolnico za izzvide, kuhamo kosilo,.... In pol zvečer, ko naj bi bil čas za romantiko v dvoje, pademo doluser posted image .

Punce držte pesti, da je naša Živa kaj v dolžino zrasla, ker sva jo z mojim doma zmerila enako kot na pregledu pred enim mesecem in sva čist zaskrbljenauser posted image .

Čestitke današnjim slavljencem!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11439
3.10.2007 9:50:02   
sezam
jutro tud z naše strani

user posted image   user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11440
3.10.2007 10:00:54   
tejčica
Erna, ti si pa kar mal preveč zgovorna danes.user posted image

Draja, držimo pesti da bodo izvidi dobri in da dobro opravite pri P.user posted image

Sezam, hvala za kofi in jabčka, hambija pa kateri s premajhno ritjo prepustim.user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 11441
3.10.2007 11:00:37   
Dajadada
Naomi, dej se še mal pohvali kaj si še kej kupilauser posted image . Saj veš, da smo firbčne, pa da rabimo ideje za dnar zapravt. Mi bi bli tudi pilotkiuser posted image .

Sezam, vzamem hambija. Me je pa še na pomfri asociiral, si ga še bolj želim. Že dolg ni blo džank foodauser posted image .

Mi bomo dons jedel pire s korenčkom pa krompirčkom, da vidmo, če našemu pobčku to paše. Zaenkrat sem kar zadovoljna z njegovim apetitom, samo z načinom prehranjevanja pa ne. Se mora vmes pogovarjat, pa pljuvat, pa ne vem kaj še vse počet, tko da je hrana vedno vsepovsod.

Draja, zihr je zrasla. Al so jo nazadnje pri P narobe zmerl, pa mal povečal, al sta jo pa vidva doma pomanjšala. Sej boš kmalu videla, pa še nam sporoči.

Jjasna, a spiš? Upam da!!!!! Cukr jure. Verjetn se zaveda da je lep, pa noče spat, bi rajš bejbe osvajaluser posted image .

Našga je pa včer spet ena prestrašla, nazadnje Hana, včer pa Katja. Tale naš mali je taka mamina maza, da me je kar groza. Zadnje cajte jokca za vsako figo, pol se pa k men stiska, pa skriva pred svetom. Sej lepo, da me ima rad, ampak jaz bi imela vseeno malo bolj pogumnega sinkota. Zahtevna mama, a ne? Že zdej ga hočem v svet poslatuser posted image , saj ko bo pa šel mi bo pa hudouser posted image . Si nisem nikoli mislila, da mu bom kdaj rekla: "a si dec al nisi", zdej si pa kar ne morem kej, da ne bi.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11442
3.10.2007 11:01:36   
Pikca
user posted image me je že 2x ven zabrisalo, backspace pri meni ne deluje - se vseeno vse zbrišeuser posted image

še 3. pa ne grem pisat, sam tole - mi2 s tamalim imava tudi pregled danes in tudi meni se zdi, da ni kaj dosti pridelal, ne v višino, ne v kguser posted image , no pustimo se presenetit...

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11443
3.10.2007 11:03:43   
Dajadada
Erna, včer monolog, pol si šla prekmalu spat, ko se je razvila debata, zdaj pa samo jutrouser posted image . A si obupala? 

Tinaaja, tole s smrkanjem in brisanjem nosa mi je znano. Jaz sem vedno ven iz sobe letela kihnt, al pa se useknt, drugač se je takoj zbudu in akcija.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 11444
3.10.2007 11:04:22   
Dajadada
me je že 2x ven zabrisalo, backspace pri meni ne deluje - se vseeno vse zbriše

enako

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 11445
   [Brisano sporočilo]
3.10.2007 11:18:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Dajadada)
  Neposredna povezava do sporočila: 11446
3.10.2007 11:36:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

Jjasna, a spiš? Upam da!!!!! Cukr jure. Verjetn se zaveda da je lep, pa noče spat, bi rajš bejbe osvajaluser posted image .

Ja, ampak sem mu že stokrat povedala, da mal lepotnega spanca pa tud ne škodi.user posted image
Vstala sva ob 8.30, on bo šel sedaj pančkat, jst pa kuhat. Upam, da bo vsaj urco spal.

(odgovor članu Dajadada)
  Neposredna povezava do sporočila: 11447
3.10.2007 12:37:39   
tinaaja
No pa da vidimo, ce sedaj dela meni RR... prej mi je napisalo eno cudno sporocilo 

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11448
3.10.2007 12:40:28   
tinaaja
OK, dela..
Draja, drzim pesti! Javi..

Jjasna, nic ti nisem fous user posted image Sem pa jaz tud  zaspana, ker me tok zdeluje ta prehlad, da je groza. Brina je ravnokar zaspala, jaz pa ne morem, ker sem si dala govejo zupo kuhat, pa cakam, da zavre user posted image   Ne spomnim se, kdaj sem anzadnje kuhala goveju zupco, se vid, da nisem ta prava user posted image user posted image

dajadada, a tvojga pa tkole strasijo babe user posted image kaj pa mu je naredila katja user posted image user posted image buuuu

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11449
3.10.2007 12:45:09   
draja
Evo nas s pregleda. Hvala punce da ste držale pesti.
Naše nove mere pri 6-ih mesecih so: 7110 g, 64,5 cm (jeeee, zrasli za 1,5 cm v enem mesecu), obseg glave 42,5 in obseg trebuščka 42 cm.
Denverski test smo bolj tako tako opravljali, ker je imela Živa preveč dela s tem, da se je bala zdravnice in se cmerilauser posted image , pol ko je pa končno ratala dobre volje, pa se nam je že mudilo. V glavnem rozino prime, ampak ne s pincetnim prijemom, in vse kar prime gre v isti sekundi v usta.
Pa na splošno je bil cel pregled bolj v luči njenih trenutnih težav in ne toliko sistematski v pravem pomenu besede.
Cepljeni seveda raje nismo bili in bomo šele po testiranju na pediatrični, ki ga imamo 27.10.
Imamo manjši problemček, ker Živa vsako sekundo v budnem stanju in na ravni podlagi preživi na trebuh, kar naj ne bi bilo priporočljivo za razvoj. Samo kako jo prepričat da ostane vsaj minuto na hrbtu mi pa tudi ni jasno, saj je takoj jok, če ji ne pustim na trebuh. Jah nič, bo treb askoz zraven bit pa jo animirat in adijo prosti trenutki, ko se je tako lepo sama igrala v dnevni na tleh.

Dajadada Nejc ima sigurno samo tako obdobje. Nekje med 6. in 9.mesecem naj bi se namreč otrok začel zavedati, da z mamo nista eno in isto, obenem pa še ne razume, da če mam aizgine za vogal, da ni dejansko izginila in s ebo vrnila. Zato so v tem obdobju lahko zelo nezaupljivi do tujcev in jokajo vsakič, ko mama gre. Tudi Živa ratuje vedno bolj taka, ampak vem da gre le za fazo, ki jo mora dat vsak otrok čez in se zato ne sekiram preveč.

Jjasna ti si ista kot jaz -kuhaš in pospravljaš, ko mali spi, namesto da bi takrat tudi sama počivala. A JUre ne zdrži ob tebi ko  kuhaš npr. v ležalniku ali vozičku? Živa je zelo rada v svojem ležalniku, samo zadnje čase me mora imeti na vidiku, tko da jaz se bom poskusila disciplinirati in kuhati, ko je budna, da bom med njenim spanjem tudi jaz več počivala.

Pikca dobro opravite danes na pregledu.

Tinaaja upam, da se prehlad kmalu umiri in da ga Brina ne stakne!

Meaa upam, da gresta vseeno malo ven na sončku, saj je res lep dan zunaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  456 457 [458] 459 460   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  456 457 [458] 459 460   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?