|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  454 455 [456] 457 458   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
2.10.2007 16:16:27   
thaiss
pozdravljene čvekice!!!

vse naj naj TAI in JURIJuser posted image

Mi smo imeli danes prvo uro plavanja, Matia je užival 100 na uro, vriskal in brcal je od navdušenja, komaj čakam naslednji torek!!!
tejčica- Matia spije čez dan cca 150 ml vode, po kosilu pa dobi 100 - 150 ml sokauser posted image

čestitke Maksu za plazenje
user posted image

pocka škoda da se nismo dobile, prideš še kej dol ta teden??

sol - jaz uporabljam morsko sol in to samo če ne dam sirčka oz. kislo smetano

Echinax bimbi- imam brošurico, če te zanima ti pošljem
majcika user posted image  za tretjo pikico in mereuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 11376
2.10.2007 16:39:46   
tinaaja
Echinax bimbi-

ga imam ze doma, hvala. jaz bom verjetno ji dajala eno zlicko (ne 2), ce ne bo kaksna res odsvetovala tega ker danes je brina prakticno OK, jaz pa user posted image

naomi, mati svitova, kje si... daj javi svoj prihod, da te zagnjavim z vprasanji glede londona

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 11377
2.10.2007 17:04:22   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
patronazka mi je rekla, da lahko ze od zacetka. naj bi bila pa jodirana sol (avstrijska ali italijanska).. sem zaenkrat kar z navadno,moram kupit to zadevo (nasvet P)

Saj v Sloveniji imamo jodirano sol. Zakaj pa naj bi bila avstrijska ali italijanska user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11378
2.10.2007 17:10:48   
draja
Ma ta GH je cela beda. Živa je bila naravnost navdušena nad jabolkom in hruško, zdaj pa jo boli trebušček in jo napenja. Ni sicer ne vem kako hudo ampak sem ji tudi zelo malo dala za pojesti tko da ne vem kaj bo, ko ji bom dala več.
Torej: Jabolke same ne mara preveč, bučk in krompirja ji ne smem dati, ker dobi drisko in krče že samo če jih jaz jem, po hruški jo napenja, ne sme nobenega alergenega sadja ali zelenjave. Bolj slabo izbiro imamouser posted image .

Tinaaja drži se. Res upam, da ne zboliš prehudo. Če je Brina ok ji pa jaz raje ne bi nič dala. No je pa tudi res, da nimam pojma o teh vitaminih.

Thaiss super za prvo uspešno uro plavanja. Bo Matia sigurno kopališki reševalec ko bo velikuser posted image  (vsaj čez poletje, naše pupe pa se bodo po vodi metale in klicale na pomoč, da jih bo ven iz vode vlekel. Ups, Erna, ne, ne, ne naša Živa ne, ker ima Žigca, ampak druge pa).

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11379
2.10.2007 17:24:12   
Encijan
Jap, najpomembenjše pa pozabla povedat, danes zjutraj nas je razveselil 1. zobek, sicer je komaj preboldel ven, zjutraj je bila na njem še pikica krvi, dva večera je bilo malo problem zaspati, tako da sem jo malo dlje nosila, pa s Calgelom sem jo namazala, da je se je sploh hotela dojiti in potem obakrat lepo zaspala, včeraj pa je zaspala celo brez joka, le prej se je začela zbujati. Kolikokrat se je zbudila, niti ne vem, ker jo, ko se prvič zbudi, vzamem k nama in se potem še ene parkrat malo podoji in pocarta in že obe spiva naprej. Včeraj ni bilo nič drugače! Nam je tale zobek sicer kar dal vetra, saj smo ga pričakovali že avgusta, ko tudi nič razen Calgela ni pomagalo, tako da zdaj sploh nisem več mislila, da bo "že" prišel ven, ker ni bilo nobenih drugih znakov. Me prav zanima, če bo pri drugem kaj drugače...

Pa še par slikc, takole je danes zmazala 150 ml korenčkove kaše z jabolčkom...
user posted image
Tole je njen najnovejši hobi (ravnokar mi je plezala na stojalo za obešanje perila in ga stresala!!!)
user posted image  
Tole pa eden njenih zadnjih brezzobih nasmehov...
user posted image   Mimogrede,  na shrani.si so mi zaradi neaktivnosti zbrisali vse slike, se vidi, da mati nima časa za računalnik. Nič, zdaj pa spet šibava ven, dokler je še kaj sonca!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11380
2.10.2007 18:06:36   
erna14
cv-cestitke za plazenjeuser posted image
draja-boga nasa ziva k jo buba trebuscek,joj kaj pa vem kaj bi ti rekla da se probaj dajat bom mal razmislna no ne vem melono se lahko daje ali pa kaksno cvetacko lahko probas ali tud to ne smetauser posted image
tinaaja-cim prej se pozdrav madona da bo kaksen kofe padu lahkouser posted image user posted image
encijan-user posted image user posted image za zobka,lepe fotke
jjasna-user posted image user posted image user posted image
thaiss-kok sm ti fovs za tole plavanje user posted image user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 11381
   [Brisano sporočilo]
2.10.2007 18:07:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Encijan)
  Neposredna povezava do sporočila: 11382
2.10.2007 18:07:38   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
patronazka mi je rekla, da lahko ze od zacetka. naj bi bila pa jodirana sol (avstrijska ali italijanska).. sem zaenkrat kar z navadno,moram kupit to zadevo (nasvet P)

Saj v Sloveniji imamo jodirano sol. Zakaj pa naj bi bila avstrijska ali italijanska user posted image

ce sem jaz prav razumela P, naj bi nasa bila manj kot it ali at soli... nekaj v stilu 25mg na 1kg soli (nisem sla se v trgovino raziskovat, kaj je teh 25..)

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 11383
2.10.2007 19:27:46   
slumpo
aloo

sem bla pri G in je vse OK...zakaj so te krvavitve..pravi da najberž zaradi napora pride do pokanja žilic v maternici in to je to...lahko pa da je predstopnja M...bomo videli..

sicer sva se pa tudi napohajala in naklepetala, pa doma sem bla pri mojih, pa na firmo sem šla malček...in domov prišla čist zrukana...sem voziček doma potzabla in sem malega nosila...in me ponovno bolijo spodnje mišice na buhiju...bo treba krepit

KREMA MATERINE DUŠICE...katra pa ali od JUSTA ali kera druga...in za kaj je ta vse uporabna...?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11384
2.10.2007 19:44:54   
erna14
punce jaz grem spat pravzaprav lazem grem mal pred tv pa mal se cartat pa tko sej veste.....see you pa pa

sm neizvirna a neuser posted image user posted image

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 11385
2.10.2007 20:03:38   
tinaaja
KREMA MATERINE DUŠICE...katra pa ali od JUSTA ali kera druga...in za kaj je ta vse uporabna...?

Es. MATERINA DUŠICA
SESTAVA:materina dušica ekstrat 40%, kamilice 40% in emulzna olja
DELOVANJE: je odličen stimulator proti slabokrvnosti. Odpravlja fizično in psihično utrujenost. Pomirja kašelj, zdravi dihalne poti( sinuse bronhije, astmo, alergije, vnetje žrela,…), uravnava telesno temperaturo, blaži vnetja ran, mozoljev, ekcemov. Zdravi preležnine, otekline, opekline, ekceme in izpuščaje.
UPORABA: kopeli, sedeče kopeli, parne kopeli, inhalacije,… Nato se namažemo z kremo materine dušice po sencah, hrbtu na glavi zadaj kjer imamo luknjico, ter po plečih. Ali pa z evkaliptusovim oljem.

navodila za vse justove izdelke

http://www.bambino.si/forum/viewtopic.php?t=3929

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 11386
2.10.2007 20:20:06   
zoom zoom
Živjo,

a mi lahko prosim poveste, kako prilimate slikce, da se jih vidi v odgovoru.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11387
2.10.2007 20:25:53   
Naomi
hello,

we're back on track user posted image user posted image

...sej ce se prsilm, lahko ksno porocilo napisem, sam nebi lih zabasala RR..tko da...ce kero kej zanima nej prasa, drgac pa kukr hocte user posted image user posted image

a se loh se 1x pohvalm z vozickom...tole je Svitov nov avto...

http://www.mamasandpapas.co.uk/product-101696200/type-i/

tole je pa za nasga pilota, ker mu poleti ugajajo user posted image user posted image

http://www.mamasandpapas.co.uk/product-s0003562/type-s/

no, ne bom vec user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11388
2.10.2007 20:38:15   
draja
Naomi dober Svitov nov avto! Pa huda obleka. Itak. Dobr nam delaš skomineuser posted image user posted image . Drugače pa mene še neki zanima. Kaj si pa nam prineslauser posted image ?

Meaa Alnatura je nemška. Prodaja jih pa DM ja. Imajo pa riževo, proseno, pirino kašico, kašico 4 žita (tudi brez glutena, čeprav je meni sumljivo ker je notri tudi pšenična moka) in kašico iz riža, jabolk in hrušk. Nobena ne vsebuje že adaptiranega mleka in se lahko pripravlja z mlekom ali delno z vodo in mlekom.
Pa super, da je Lan zdrav in sta se lahko udeležila srečanja.

jjasna sam res - KJE SI?

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 11389
2.10.2007 20:40:16   
draja
zoom zoom na strani shrani.si naložiš slikico in nato skopiraš kodo za forum in jo prilepiš v odgovor. Če daš predogled odgovora lepo vidiš namesto kode slikico. Lahko pa sliko na isti strani zmanjšaš in jo nato kar skopiraš v odgovor.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11390
2.10.2007 20:43:36   
Naomi
Drugače pa mene še neki zanima. Kaj si pa nam prinesla ?

a kaj...dost materiala za na kavo...besednga mislm user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11391
2.10.2007 20:57:13   
Anonimen
Punce tlele sem!!!

Imamo že par groznih noči - Jure se kr naprej premetava. Včasih je pomagalo, če sem ga dala k nama spat, sedaj, pa ne pali niti to več. Ampak zadnja noč je bila pa nekaj ekstra. Spala sem max. 3 urce, pa sem mislila, da bom lahko kaj čez dan, pa se našemu mulcu ni dalo spat. Spal je sam pol urce okoli 12-ih, tolk da sem nekaj skuhala, drugače sva pa bila cel dan zunaj na sončku in se sprehajala.

GH - nam sploh ne gre. Poskusila sem že vse... ne mara ne sadja, ne zelenajve, niti kombinacij, niti če je soljeno, če je sladkano, če ej zraven moje mleko, adaptirano mleko, če je bolj gosto, bolj redko, toplo, mrzlo, žlička takšna in drugačna... ne gre in en gre. Pa sem naredila pavzo 14 dni, da ga ne bom slilila, pa da malo pozabi, pa zopet nič! Edino kar spravi vase je rižolino. Sam ne morem mu ga pa dati za malico, kosilo in večerjo?!

No, tko kratko poročilo od nas. Čaka me še pegljanje in obešanje cunj (no, stroj še ni opral), kuhinjo sem že v nula zrihtala, ostalo em čaka pa jutri.

Lp

(odgovor članu Naomi)
  Neposredna povezava do sporočila: 11392
2.10.2007 20:57:33   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

a kaj...dost materiala za na kavo...besednga mislm user posted image user posted image

Pa dobr, tud to bo nekiuser posted image

Jjasna user posted image user posted image  sej bo boljš. Drži se!

< Sporočilo je popravil draja -- 2.10.2007 20:58:39 >

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 11393
2.10.2007 21:09:26   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: draja

IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

Pa dobr, tud to bo nekiuser posted image

no, skromne ldi mam rada...zarad tega draja bo Ziva dons spala OK user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11394
2.10.2007 21:14:24   
erna14
ja a sm rekla da kam grem neeeeeeeeeee pozabte sm ze tle k moj gleda fuzbaluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11395
2.10.2007 21:20:41   
zoom zoom
Draja hvala.

user posted image

Še poskusim, če dela.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11396
2.10.2007 21:21:17   
zoom zoom
Ok, ful preveliko. Na koliko pa pomanjšate?

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 11397
2.10.2007 21:22:34   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

ja a sm rekla da kam grem neeeeeeeeeee pozabte sm ze tle k moj gleda fuzbaluser posted image user posted image user posted image user posted image

pol pa dej še ti Kmetijo pa si bota bot user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11398
2.10.2007 21:23:18   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: zoom zoom

Ok, ful preveliko. Na koliko pa pomanjšate?

skopiraj kodo za predogled

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 11399
2.10.2007 21:23:21   
zoom zoom
Se opravičujem, ker se tukaj štulim, obljubim, da ne bom več, ampak samo še enkrat probam.

user posted image

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 11400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  454 455 [456] 457 458   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  454 455 [456] 457 458   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?