asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR Smo pa bili prej dopoldne v Tivoliju in sem hodila po travi in stopila na en jasek in se je pokrov jaska ''odprl'' in sem padla Imam popraskano koleno na eni nogi in odrgnjeno golen na drugi nogi in se v bradavico na prstu sem se udarila (so mi jo ravno v sredo z dusikom zmrzovali) in sem mislila, da bom znorela! Naredit pa itak nic ne morem. Dobro, da sem imela vsaj gumijaste skornje, da se nisem bolj potolkla po goleni in si se kaj zlomila ali zvila in dobro da sem jaz stopila na tisto, kot pa da bi stopil mali, ker bi se najbrz se bolj poskodoval, kot jaz. In gre spet en teden mimo, jaz pa ne morem oblect krila Ga zdaj en teden nisem mogla, ker sem imela tako gromozansko modrico na desni nogi, najbrz mi je zila pocla, ker se nisem nikamor udarila (razen ce me Luna v spanju tepe ). LP, Riba Joj ribica dobro, da ni bilo kaj hujšega. Pa sej lahko krilo oblečeš s škornjami, pa magari tistimi gumijastimi IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja OOOOo sej ne morem verjet, da je tolk življenja tule gor! Bravo punce. Ja, ja prav potrudle smo se. Bravo za nas Samo še eno pogrešamo... ki res ne vem kje se skriva... IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja Asso evo posodice so že naročene, drug teden začne kolegica delat in potem mi jih prinese pa jih dobiš - verjetno najlažje po pošti. Mislim, da je rekla, da obstajajo 30 ml in 50 ml. ti verjetno rabiš te tamale. no to mi še potrdi, da ko se bova s kolegico fiksno dogovarjali, da točno vem. Ja, te 30 ml potrebujem, če je možno lahko tudi ene 10, da jih bom imela na zalogi. Ja, najlažje bo po pošti, ker nimam nobene poti na vaš konc Pa tudi prej ti lahko nakažem za poštnino, ni problema... IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja Eh, Lu ti stolčki so narejeni tako, da ni čist lahko se prevrnt! Sicer pa dobro, da ne vidimo vsega, kar se dopoldan dogaja v vrtcu. Sem ravno zadnjič opazovala samo sebe, da tolk preveč kompliciram in ne, to, ne ono...pazi boš padla, ...bogi otroci, sej se sploh ne morajo samostojno razvijat! Pa še živčni so potem... bo treba malo več svobode jim dat in pač malo manj študirat, kaj vse se lahko zgodi. Baje imajo tile naši mali take balonaste glavice, da če se udari na eni strani, se to malo izboči na drugi in ni nobenih resnih posledic.Ja, točno nekaj takega mi je zadnjič naša Skuštranka povedala. No jaz se vsekakkor bom potrudla, da jima čim manj zakompliciram življenje s tem direktnim stalnim nadzorom! Pri meni pa je tako, da mi drugi pravijo, pazi bo padla, pazi to, pazi ono... jaz pa hladnokrvno nazaj, ne bo, pa tudi če bo bo ugotovila, kaj ne sme... No, glih v nevarne situacije jih ne postavljam, ampak vsakodnevne (stopnice - nizke, stoli, mize...) pa ji dovolim, da odkriva svet pa če tudi bo kakšna buška. Tudi to mora ugotoviti... že pri Nastii sem bila tako bolj svobodna zanjo... IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja Kar se pa tiče Majinega ponavljanja za TIanom, je tole čist normalna zadeva. Se dogaja povsod. Hočejo, da jih pač obravnavamo, kot tamale, ker imajo verjetno občutek, da oni dobijo preveč pozornosti - valda, zdej je isto časa za dva in ne samo za enega, kot prej. Smo bili na morju s kolegi , ki imajo punco staro 6 let (zelo samostojna, odrasla za svoja leta...) in malega starega kot Maruša. In kaj se je dogajalo - ta punca in Marcel sta vse ponavljala za tamalimadvema in sta se totalno pootročila!! Res je to ja, da se tavečji čisto pootročijo. So jim prav zanimivi ti majčkeni. Od kolegice sin, star 6 let je tudi, ko je videl našo po vseh štirih plazit začel tudi on... Joj, pa s tem plazenjem meni se bo zmešalo. Namesto, da bi lepo že hodila je enostavnejše in hitrejše plazenje. Posledično pa luknje na kolenih Nastia je bila tako pridna, da nisem niti enih hlač krpala pri tem hudičku pa bom morala vse po vrsti. Mogoče pa je najboljše, da ji dam gor kratke hlače si bo morda kaj kmalu premislila in začela hodit... Ja, mene tudi večkrat prime volja za tretjega, ampak kmalu zveni, ko si spomnem vseh težav v nosečnosti, prve dneve, ko pogledam obe in vidim koliko obveznosti je in kakšne dodatne organizacije s tretjim... tako, da itak bomo ostali pri dveh. Čisto dovolj je... tako se lepo igrata skupaj, potem za tretjega bi spet potrebovala parček za igranje in bi potrebovali še četrtega... Ne, ne dovolj sta dve. IZVIRNO SPOROČILO: GoYa Hvala za čestitke za malo kuharico . Nagrado še čakamo. Nekaj sem zamudila O čem gre... IZVIRNO SPOROČILO: pinkiponki Kaj šele Taja, ki bo čez slabe 2 tedna stara 3 leta, ojojoj, to pomeni, da bom tut jst kmal kmal 30 . Jst se s tem kr mal obremenjujem, sem obtičala tm nekje pri 22 in sploh ne dojemam več teh let, ki tečejo kot bi jih edn v rit suval . Ja, ja jaz sem tudi obtičala tam nekje pri 24 sej, če me gdo vpraša večkrat sploh ne vem koliko let imam, moram prav izračunati. No, letos vem, ker sem tako kot ti kmalu na tridesetih, slab mesec nas loči do tridesetih, s tem da sem jaz pred tabo. Če ne drugo bomo drugo leto na veliko lahko praznovale Pa že letos, ker se bomo poslovile dvojke.... Ja, čas tako hitro mine... Upam, da boste tako lepo nadaljevale našo debato in lepo se imejte. Evo, ko začnem se pa ne morem ustavit. pa-pa asso