|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
2.10.2007 16:18:51   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: oktoberka

Kasija78 mi je sumljiva! Dons se še nč ni javla!!!

Sem jo zjutraj srečala v P, pa so jo poslali domov.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
2.10.2007 16:24:22   
kasija78
user posted image Orka** čestitke!!!

Tave srečno jutri!

Teža in pregledi - Suzymami jaz se s tehtnico spopadam že celo nosečnost. Teža kar narašča in mi G ves čas govori - nič soli, redukcijska dijeta, ipd. No, pa sem se nazadnje zredila 3,5kg v 4 dneh. Zdaj mi pa ni več razlagala o hrani, ampak me je poslala na pregled v porodnišnico. Sigurno, da sem se krepak del vseh kg zredila, ampak tisto otečeno v rokah in nogah pa otočki po telesu pa odebeljeni in boleči podplati so pa kar od zastajanja vode. Itak bomo videli, koliko bom izgubila v dneh po porodu, pa se bo po tem videlo. Kasneje bom šla pa k svoji splošni zdravnici v kontrolo, da ni vzrok kje drugje.

Danes sem bila na pregledih v porodnišnici in so me - Valči to je zate - nadrli kar nekajkrat, sploh pa non stop spraševali o nekih izvidih in podatkih, ki jih sploh ne znam razvozlati. Zgleda da je to del prakse komuniciranja z medicinci.  V glavnem, zaprta sem še in popadkov od nikoder. Sem tam visela od 6.50 do 12.20 in sem bila že čisto uničena. Sem razmišljala parkrat vmes, da bi kar odšla domov, ampak me je skrbelo za user posted image . Raje počakam za brez veze, kot da bi bilo kaj narobe.

Klaudia včeraj nisem videla tvojega vprašanja kdaj pridem v P. Tako da, če te niso zadržali, odgovarjam za jutri - bom tam nekaj pred 8h. Spet. Pa se verjetno vidimo. Upam, da sta vsaj uspela dočakat pregled.

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
2.10.2007 16:39:25   
Ulaa
Punce vidim, da bo jutri v P gneca user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
2.10.2007 18:13:26   
Tejcha
Ojla!

Sem že sfalila in tole napisala k lanskim oktobrkam...

Upam, da vam ne bom preveč zasmetila teme, vendar sem v Mercatorjevi reklami ravnokar naletela na "Štorklje prinašajo darila!". Vsem novorojenčkom, rojenim v tednu otroka, od 1.10. do 7.10., podarjajo NIVEA baby nahrbtnik.

Do 31. oktobra je potrebno poslat kopijo rojsntega lista in naslov, kam naj pošljejo darilo.

Če pa že veste, pa tudi nič hudega, a ne? :)

LP,

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
2.10.2007 18:22:25   
lane31
user posted image Česitke za Orko....pa če sem še kero mamico izpustila user posted image
Tave......vse dobro jutri....držimo pesti user posted image
Mehurčica,.........tebe pa moram skregati in to zelooooooooo user posted image user posted image user posted image
Bi lahko dala opozorilo pred tvojim albumov : NE ODPIRAT user posted image , KI MATE TEŽAVE S KG !!
Mnjami si mi lušte naredila user posted image

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
2.10.2007 18:51:08   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Mehurčica,.........tebe pa moram skregati in to zelooooooooo user posted image user posted image user posted image
Bi lahko dala opozorilo pred tvojim albumov : NE ODPIRAT user posted image , KI MATE TEŽAVE S KG !!
Mnjami si mi lušte naredila user posted image
user posted image Sej pa so same zdrave papice. Fejst redilna je edino tista "njami torta" in tiramisu. Palačinke na koncu so pa iz samih beljakovin, edino da so pač spečene na olju. Samo si pa res sama sebi nardim lušte, ko pogledam album. hehehe.... In ko vem kak užitek je bil to vse jest.user posted image

Tave,
ti je kdo od porodničarjev kaj rekel za CR? Sem pozabila, če imaš kakšno indikacijo ali če greš na željo zaradi že predhodnega CR. Ker jaz sem se včeraj prav neumno počutila, ko me je en doktor hotel nekaj prepričevat...user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
2.10.2007 18:54:11   
mehurčica
Aja tave, držim pesti, da bo vse OK!user posted image user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3807
2.10.2007 19:12:45   
suzymami
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - Orka iskrene čestitkeeeeeee.

Kasija 78- hvala za tvoj odgovor. Mi je malo lažje, ker nisem edina, ki ima takšne težave. Me je bilo prej strah, kako bo, ko bo treba it rodit, sedaj, ko imam pa take noge, roke, obraz....  pa še kup drugih težav in se premikam ko user posted image user posted image user posted image , pa si edino želim čimprej roditi.

Vse tiste user posted image , ki imate pdp kmalu ali ste ga že imele, vam želim čimlepši porod in prijetno cartanje z user posted image .

Vedno glej na svetlo stran življenja.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3808
2.10.2007 19:46:38   
majoli
Pozdravljene oktoberke,

do PDPja imam še 16 dni in ko sem danes potožila ginekologinji, da imam ponoči zelo boleč trebuh, mi je rekla, naj vzamem eno tableto Magnesola dnevno - user posted image

Drugače pa hvala, saj vas je zelo prijetno in zanimivo brati.

Tukaj sta dva zanimiva linka: http://www.mojskratek.si/mayawrapsling.html (sling deluje, sem videla na lastne oči in sem ga že nabavila) in http://www.zazdravje.net/aktualno.asp?novica=20. Jaz sem lanolin Multi mam kupila v lekarni in ga pred dojenjem ni potrebno odstranjevati.

Čestitke vsem, ki ste že rodile.

Moji podatki: 18.10. majoli (75), Domžale --> Lj, user posted image (Maks)

(odgovor članu suzymami)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
2.10.2007 19:53:09   
*Lana*
Majoli, dobrodošla!

Kak ste ostale? Men pa user posted image  že kako uro ful dol pritiska, da prav boli. Le kaj je to?

Sem se odločla, da jutr zihr pripravim potovalko zase in oblačila na kup za našega user posted image , da jih bo ati potem samo spakiral v torbo ir prinesel v potrodnišnico.

Sem bla dans 2 uri na zraku, se mi zdi, da me mal po grlu žgečka, ker je blo kr hladno zuni.

Zdej grem v ležečki položaj pred tv, ob devetih gledam Housa.

Lepo noč vam želim user posted image

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
2.10.2007 20:28:41   
micla

Tave.....SREČNO jutri, in lepo se crtajte.
Klaudia..... zgleda, da se bomo midve še kar načakale. Jst imama jutri spet pregled in CTG. Malo me je zdej popoldne špikalo spodaj, tko zelo ostra bolečina, ma nič konkretnega.
suzymami...tudi meni zatekajo roke in imam že tri tedne "mrtve" prste na desni roki. Sploh nimam občutka za prijem, ker je vse tako mravljinčasto. ma sej bo vsega konec, ko rodimo. Še malo pa bo mimo.
Mehurčica...jst pa ne najdem tvojega albuma.user posted image  Sem pogledala med javnimi ene 10 strani, ma te nisem našla.

Kje pa je danes 2ursae, pa pandica?  Razpišemo tiralico user posted image

Vsem čim bolj mirno noč. 

PA PA,

micla

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
2.10.2007 21:13:04   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: micla

Mehurčica...jst pa ne najdem tvojega albuma.user posted image  Sem pogledala med javnimi ene 10 strani, ma te nisem našla.

Pod mojim postom poglej med ikonice(e-mail, Z.S., kontakt, album, blokiraj)in klikni na album. Pol pa izberi katerega želiš pogledat. Samo ne me blokirat, kr ne boš naslednjič vidla kaj pišem...user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
2.10.2007 21:19:08   
Klaudia
user posted image       
user posted image        

27.06. Neža81 ('81), (14.10) MAŠA user posted image   user posted image   user posted image
                                              MAJ user posted image   user posted image  user posted image   
10 user posted image   5 user posted image           6 user posted image            fantje vodijo  user posted image

(RD, nick (letnica rojstva), (PDP) ime (teža, velikost))

user posted image
23.08.'07 (14:24) - 23.09.'07 (11:16)

31.08. pikceva ('78), (23.10.) METKA
                                                MANCA
06.09. inja2 ('84), (04.10.) DAVID ( 2920g, 52cm )
13.09. tinki_winkica ('82), (09.10.) BOR ( 2600g, 47cm )

13.09. sanwebdra ('79), (09.10.) JULIJA ( 2540g, 45cm )
17.09. mamica80, (13.10.) ŽAN
18.09. pingi ('79), (04.10.) JAKA ( 2980g, 51cm )
21.09. bambi ('73), (01.10.) HEIDI ( 3200g, 46cm )
21.09. Ursikazala ('70), (05.10.) NIKA ( 3520g, 51cm )

user posted image
23.09.'07 (11:17) - 23.10.'07 (21:27)

24.09. orka** , (31.10.) ANEJ ( 2530g, 47cm ) 
29.09. Zoja*** ('76), (03.10.) MAKS

user posted image  
23.10.'07 (21:28) - 22.11.'07 (18:07)

user posted image   
61 user posted image      16 user posted image     13user posted image        8 user posted image  

(PDP, nick (letnica rojstva), kraj bivanja --> porodnišnica, spol, ime)

01.10. Kasija 78 ('78), LJ --> Ljubljana, user posted image    
01.10. picola1 ('80), NM --> Kranj, user posted image (Doris)

01.10. pajcevina ('83), LJ --> Postojna user posted image
02.10. Pandica ('79), MB, user posted image  
02.10. MissLady
04.10. Solero ('78), KP, user posted image
05.10. kovanec
05.10. pony ('74)

05.10. bušbuš, user posted image
06.10. mišk ('82), KK,  user posted image
07.10. kala10 ('79), LJ
09.10. janja ('73), LJ --> Ljubljana, user posted image (Urban)
10.10. Klaudia ('86), LJ --> Ljubljana, user posted image (Lia)
10.10. tave ('74), user posted image
11.10. Micla ('77), GO, user posted image
11.10. Lillylilly ('79), Jesenice, user posted image (Žan)
11.10. 2ursae ('77), LJ, user posted image   (Bor)
12.10. kmarija, LJ, user posted image
13.10. oktoberka ('85), LJ --> Ljubljana, user posted image (Zarja)
13.10. AnaB. (79), --> Ljubljana, user posted image
14.10. Jasna ('76), LJ, user posted image
14.10. skuštrana ('77), CE, user posted image
15.10. bonci ('77), (dvojčki) 
16.10. Jan@
16.10. JennyAnny ('79), Domžale, (Lana ali Miha)

16.10. ULLA K. ('77), LJ, user posted image
17.10. prymorka ('84), KP --> Izola,  user posted image
18.10. sončnica5

18.10. majoli ('75), Domžale --> LJ, user posted image  (Maks)
19.10. MB*TANJA*   
19.10. domennatalija
19.10. čohalka ('78), user posted image
20.10. valči ('79), Brežice, user posted image
20.10. suzanamai ('73), Ljubljana
21.10. Daschi ('76), --> Postojna, user posted image
21.10. Spark ('77), --> Ljubljana
21.10. inibini, user posted image
23.10. Janice
24.10. metkica1 ('80), CE  --> Celje
24.10. Natasa-6 ('74), LJ, user posted image

24.10. mala ('83), LJ
24.10. Panda., LJ --> Ljubljana, user posted image

24.10. suzymami ('81), --> Ptuj, user posted image
25.10. *Lana* ('78), user posted image
25.10. pot, LJ, user posted image

25.10. nana84
26.10. Dari
26.10. mama06, user posted image                                                             
26.10. Jejica

28.10. mehurčica ('78), MB, user posted image (Eni)
28.10. pimkie ('71), KP
28.10. noa1 ('75), MB, user posted image
29.10. zivepo ('86), CE, user posted image  (Pia)
29.10. Pikapokca ('78), NG
30.10. soraja ('83), KP, user posted image
30.10. lane31 ('76), MB, user posted image  (Aneta)
30.10. ninka 80 ('80), KK
30.10. ditta ('74), LJ --> Ljubljana, user posted image
30.10. Ulaa ('74), --> Ljubljana
31.10. živa ('77), LJ --> Postojna, user posted image
31.10. miska1

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
2.10.2007 21:20:33   
tave
No še moje zadnje oglašanje pred danom D. Vsem najlepša hvala za lepe želje in upam da se bo vse izteklo kot je treba.
Mehurčica ja so me poskušal prepričat da naj poskusim po naravni poti pa se nisem dala. Možnost izbire pa imam zaradi prejšnjega cr. Meni je celo dr. prof. Novakova napisala na izvidu oz. napotnici da upa da si bom premislila. Ampak od tega ne bo NIČ.
Tako drage moje user posted image  uživajte  in božajte svoje trebuščke dokler jih še imate.

Se tipkamo ko pridem domov,

lp, tave

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
2.10.2007 21:38:39   
Jenny Anny
Hello, se še jaz malo javim.
Popoldne sem bila na CTGju, črta za popadke čist ravna, mal mi je pritisk bolj narastu (140/85), pa je rekla G, da ni panike, da grem pač proti koncu nosečnosti in to je to.

Tave in vse ostale, ki se jutri odpravljate v porodnišnico.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
2.10.2007 21:39:34   
Jenny Anny
Ups, sem mal prehitr stisnla potrdi.

Torej vse ki se odpravljate v porodnišnico veliko srečeuser posted image user posted image

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
2.10.2007 22:02:47   
2ursae
en velik user posted image in user posted image  za vse, ki se jutri odpravljate rodit. Pa dobr se naspite user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
3.10.2007 6:17:23   
oktoberka
DOBRO JUTRO! SAMO SPOROČAM DA SEM OB 3:46 PREJELA SMS OD KLAUDIJE, KI SE GLASI: "Samo sporočam, da so me zbudili popadki in da trenutno čakam na britje in klistir! Končno. Ko se bo rodila, pa sledi nov sms... Lp

Sam tok da veste! Ko zvem kaj novega vam sporočim!

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
3.10.2007 7:53:27   
Daschi
Ojla!

jaz sem doma, še vedno v enem kosu!
Obrat je uspel takoj, tako da sedaj tudi naš mali stoji na glavi!
Moram pa počivat, zato ne bom veliko več tukaj gor. Sedeti sploh ne smem, da se ne obrne nazaj.

vsem srečno!
Se še beremo!

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

Neposredna povezava do sporočila: 3819
3.10.2007 8:19:14   
metkica1
Klaudia srečnouser posted image user posted image

Daschi ja super da vas je obogal, sedaj pa le počivaj.

Jaz sem še tudi v enem kosu, jutri je spet pregled na vrsti, tako da bomo videli, kako in kaj, upam, da je vse v redu in da je plodovnice zadosti.
sem pa čisto preč, peljem malo v vrtec, potem pa še do trgovine in evo me čisto fuč.

Vsem, ki ste danes v porodnišnici en velik user posted image  in malo bolečin user posted image

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
3.10.2007 8:57:00   
mehurčica
Nekaj me zafrkava danes ta RR.....

Torej še tretjič:

Daschi, super!!!user posted image

Klaudia, upam da se že cartate!user posted image user posted image user posted image
Tave, upam da lepo in hitro porihtate, da se tudi vi začnete cartat!user posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
3.10.2007 8:57:48   
micla

Lepo sončno dobro jutro vsem,

danes pa gre očitno zares.

Tave, drži se. Klaudia, končno si dočakala.... Še katera?

mi smo ravno pozajtrkovali, zdej se pa počasi odpravimo na CTG. Javim kasneje, ker mislim, da ne bo nič kaj posebnega.
Dashi, ti kar počivaj.

Lp,  

micla

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
3.10.2007 9:02:14   
*Lana*
Pozdravček vsem!

Danes nas čaka lep sončen dan. Js sem noč kr dobro prespala, 2 x wc, drgač pa super user posted image
Sem se včeri, ko mi je vse tiščalo dol, odločila, da si danes pripravim potovalko zase in torbo za user posted image . Bom to res nardila.

Najedla sem se že, sedaj pa grem počasi kuhat kavico , da jo z mojim skupaj spijeva.

Se beremo kasneje.

Dobro opravite vse, ki vsa danes čaka ali pregled ali je že vaš dan D user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
3.10.2007 9:13:45   
oktoberka
No, zdej pa loh začnemo stave pobirat, kera bo prej fertik. Al Klaudija al Tave?user posted image

Daschi, vidš, sem ful dobr pesti držala zate, da ti je uspel!!!user posted image user posted image user posted image
Zdej pa kr počivaj in čakaj na dan D.

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
3.10.2007 10:53:19   
soraja
SREČNO TAVE IN KLAUDIAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naša punčkica,komaj te čakava!

Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.