|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
3.10.2007 18:55:23   
Pandica
Picola 1 in Tajda čestitke    user posted image

Panda hvala za tvoj odgovor, saj vem, da so te meritve lahko okvirne in je lahko odstopanja + ali - 300g, samo tudi, če gremo v minus bo moja pupa imela najmanj 4 kg. Poznam pa tut veliko prijateljic, ko si jim te meritve štimale in držale v nulo. No, če bomo res imeli tako velikanko potem lahko dam bodye in žabice za 0m kar na stran user posted image

Kasija78 kaj zdaj mi2 čakama? A že ne zamujama? user posted image   Joj, meni že cele dneve telefon zvoni, me non stop kličejo, če je že kaj...

Daschi super, da je uspel obrat, čestitke. Zdaj naj user posted image  samo tako ostane na miru dokler se ne rodi, kajne?

Mišk da te "potolažim" moja user posted image  ima obseg glavice 37 cm user posted image
Kako bom jaz to dete spravila res ne vem. Vem samo, da bom ziher raztrgana spredaj do popka in odzadaj do pol hrbta gor user posted image

Tave, Klaudia a ve kaj katera kako je z njima? A že cartata?

No, danes je prišla k meni patronažna sestra, ki bo tudi pol hodila, ko bo user posted image  na svetu. Je fajna mlada, klepetava, skratka že danes sma se malo naklepetali in obdelali par stvari. Od nosečnosti, poroda, itd... Zdaj pa se vidima spet, ko pridem z user posted image  domov iz P.

Tako to je za zdaj vse, držite se user posted image  

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
3.10.2007 18:57:04   
oktoberka
PIKOLA1 IN TAJDA ISKRENE ČESTITKE IN LEPO SE CARTAJTE!!!

SPOROČAM VAM TUDI VESELO NOVICO, KI MI JO JE SPOROČILA KLAUDIJA!! PO 5IH URAH JE RODILA! PRAVI DA JE BLA KAR ZADETA OD VSEH ANALGETIKOV.
KAJ VEČ PA NI NAPISALA.

Mene pa ful neki špika dol v nožnici, kot da bi mi en z nožem zabadal. Kaj je to? A so to že kakšni popadki?user posted image Pojma nimam kako to zgleda. Učer zvečer sem kar zakričala, tako me je zaštihalo!

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
3.10.2007 19:02:03   
Ulaa
KLAUDIJA - ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
3.10.2007 19:05:04   
Pandica
Klaudia   čestitke za user posted image    user posted image      user posted image

Pa si rešena in že cartaš srečnica user posted image  

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
3.10.2007 19:08:33   
metkica1
user posted image user posted image Klaudia   ČESTITKEuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
3.10.2007 19:22:03   
*Lana*
klaudia, čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
3.10.2007 19:27:54   
mama06
skuštrana hvala za tolažilne besede, samo ko me v prsnem košu tako boli, da komaj diham

sem včeraj bila v DM in mi trgovka pravi, vi pa imate še kar nekaj do roka, jaz pa njej, ne, ta mesec bom rodila. Je ženska skoraj šok doživela in ko je prišla k sebi, mi pravi, saj vas pa ja nič ni skupaj, samo malce večji trebušček imate. In res, ko pridem na pregled h G in imajo vse rok za mano, jih je več skupaj od mene. Zato mi ni jasno, zakaj mi tako pritiska? Meni se pa zdi, da imam taki trebuh pred sabo.
Dodatno maso sem pa v nosečnosti res dobila na zadnjici in bedrahuser posted image Pravi moj, da sem zdaj vsaj babauser posted image .

KLAUDIA čestitke - si le dočakala!!

LP

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
3.10.2007 20:52:38   
micla

Klaudia.....ČESTITKE 

Oktoberka....tudi mene že dva dni zbada spodaj v nožnici. Sem danes omenila G, pa je rekel, da je to najverjetneje od pritiska glavice na spodnji del, kamor je prislonjena.Glede na to, da mi je CTG zaznal samo dva švoh popadka, bo zgleda to res to. Se pa strinjam s tabo, da zaboli, kot da bi te en z nožem fajn zarezal . Pa tudi jst skačem in kar kričim z jasnega, ko zagrabi.

Glede premikanja slona oz. kita ne bi niti komentirala. Bi rabla avtodvigalo, ko grem ponoči na wc. Škoda, ker nimamo gradbenega podjetja v familji, bi lahko dobila popust za izposojo.user posted image

Grem spet ležečki za moje hemoroide, pa tudi prinčipesa mi nabiva pod rebra - torej se pritožuje na sedečim položajem.

Pa pa,

micla

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
3.10.2007 21:33:39   
mehurčica
Klaudia ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
3.10.2007 21:46:04   
mehurčica
A katero kdaj MOČNO zareže v L ali D predelu tam nekje, kjer naj bi bili jajčniki..? Sem se prav prestrašila, da mi poka maternica tam kjer sem imela CR.user posted image No, upam, da ni to. V glavnem, vsake toliko me ZAREŽE!user posted image Pa ravno jutri sva z Davidom sama doma pa še k zobozdravnici greva v posvetovalnico. Upam, da bo vse ok, ker greva peš par km. Sicer če me kaj fejst zgrabi, bova pač ostala doma.

Sem pa imela prej en fejst boleč popadek.user posted image Nič kaj prijetno, morem rečt... Pa spodaj me tudi zareže na cajte, tako kot že nekatere pravite.

Malo še...user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3860
3.10.2007 22:09:03   
2ursae
klaudija user posted image user posted image user posted image  čestitke user posted image . Madonca, danes pa res samo čestitke pišemo user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 3861
3.10.2007 22:10:21   
valči
Rezanje in pikanje tam doli mi je že 14 dni zelo znano,Mehurčica.Maloprej me je na levi spodaj fejst vrezalo,da sem kar skočila v luftuser posted image In parkrat me je štihnilo,sedaj pa mir.Drugače pa to ni odpiranje,vsaj pri meni ni.V ponedeljek sem bila zaprta,kljub rezanju tam dol in tam not v nožnici in to vsak dan.Pa lažni popadki so na sporedu,včasih kar za dihat,pa nič efekta od tegauser posted image

Mišk,ti si spraševala o počutju na CTG-ju.Meni je bilo zadnjič grozno,ker sem tako čudno ležala,nisem upala čisto na bok se obrnit,ker sem se bala,da mi bodo sonde zlezle gol,no v torek ne bom trpela,temveč se bom lepo na bok vlegla.

Klaudia,tebi pa čestitke za naraščajuser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

Neposredna povezava do sporočila: 3862
3.10.2007 22:10:48   
suzymami
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iskrene čestitke picola 1 in tajda.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pravtako tebi klaudija, tvojiuser posted image in očku.

No, pa se je začelo zares. Me veseli, da bomo vse oktoberke user posted image počasi prišle na vrsto.

Sem danes preveč utrujena, da bi še kaj napisala. Skratka imejte  se vse,  kolikor se le da lepo, jaz pa grem na user posted image .

Vedno glej na svetlo stran življenja.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
3.10.2007 22:48:32   
noa1
Da se spet malo oglasim.

Danes je tudi k meni prišla patronažna in sva se lepo ujeliuser posted image . Se mi zdi, da je full pomembno, da sva si simpatični. Je bla zelo prijazna in mi je odgovorila na vsa moja vprašanja.

Mehurčica: tudi mene špika, kot da bi me jajčniki boleli. Pa danes me je tudi v križu vsekalo, kot da bi mi nekdo nož zasadil...je pa na srečo hitro minilo.

Drugače pa jaz nimam popadkov, le ponoči mi je muka se vstajat za WC...me vse boli in tišči. Naša pupauser posted image bi po moje rada pri popku ven pogledalauser posted image . Tam najbolj miga.

Pa še čestitke vsem novopečenim mamicam in očkom!!! user posted image

(odgovor članu suzymami)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
3.10.2007 23:25:42   
Jenny Anny
Oooooooo, sam od dopoldneva nisem nič čekirala, pa je že tolko novega, zdaj se je pa zares začelo.

Čestitke vsem novim mamicam in očijem, user posted image  pa dobrodošli med nami.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
4.10.2007 7:19:59   
Anonimen
Punce, samo sporočam vam da je lillylilly danes peljal v porodnišnico in bo kmalu rodila.

(odgovor članu Jenny Anny)
  Neposredna povezava do sporočila: 3866
4.10.2007 7:20:51   
Natasa-6
Čestitke vsem!!!!

Ostale pa papzite nase!

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
4.10.2007 7:59:06   
metkica1
Dobro jutro!

Čestitke  morebitni novi mamici in atiju.

Sedaj ravno kuham kavo, user posted image  potem se zrihtam in najprej šibam do zobozdravnika user posted image , mi ena plomba manjka pa me je strah, da ne začne kaj boleti, ker potem bo kriza.
Na to pa na ctg in UZ, poročam popolda kako in kaj.

Aja mi že dva dni nekaj prepava nagaja, ne vem katera je to že omenila, grem zelo pogosto na wc. Mogoče pa so kakšni znaki, sicer pa jaz še imam 3 tedne do roka.

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
4.10.2007 8:54:06   
Daschi
ojla

bolje, da me ne vidite, kako v ležečem položaju tipkam.... pred rač. imam ležalnik in pišem s tipkovnico v naročju. in se kregam. zaradi obrata ne smem dolgo sedeti...

skuštrana v postojni sem jaz že 2krat rodila. vsi so ful prijazni, oš videla.
vložke dobiš, prav tako spalno srajco, brisače vsak dan nove.
jaz bom imela s sabo še dva paketa vložkov vir 80 in pa pleničke za enkratno uporabo. ker v postojni tretji dan, ko začneš sam previjat, so samo bombažne plenice. in je hitreje, če ga previješ v pampersko, čez pa še eno.
uz kolkov je, prav tako opravijo slušni test.
priporočajo široko povijanje, čez noč malega po želji odpeljejo...
če te še kaj zanima, kar vprašajuser posted image

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
4.10.2007 8:57:43   
*Lana*
Dobro jutro!

Men je pa danes zjutraj spet malo šravfalo, samo le kaki 2 minuti, kot pri menstruaciji.
Zdaj nič več na čutim.
Bi pa rada, da najin user posted image  počaka še kakih 10 dni, potem pa lahko rodim.
Pregled pri svojem g. imam 11.10, takrat mi bo nardil 1.ctg, pa urin še moram dat.

Drgač sem ok. Stvari za user posted image  imam pripravljene na enem kupčku, tako da jih moj samo da v torbo in prinese. Zase pa  še nimam pripravljeno, moram še neki nabavit.

Nč, grem zdaj zajtrkovat.

Se beremo.

LP

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
4.10.2007 9:05:01   
Ulaa
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

user posted image       
user posted image        

27.06. Neža81 ('81), (14.10) MAŠA user posted image   user posted image   user posted image
                                              MAJ user posted image   user posted image  user posted image   
13 user posted image   7 user posted image           6 user posted image           Punce vodijo! user posted image

(RD, nick (letnica rojstva), (PDP) ime (teža, velikost))

user posted image
23.08.'07 (14:24) - 23.09.'07 (11:16)

31.08. pikceva ('78), (23.10.) METKA
                                                MANCA
06.09. inja2 ('84), (04.10.) DAVID ( 2920g, 52cm )
13.09. tinki_winkica ('82), (09.10.) BOR ( 2600g, 47cm )

13.09. sanwebdra ('79), (09.10.) JULIJA ( 2540g, 45cm )
17.09. mamica80, (13.10.) ŽAN
18.09. pingi ('79), (04.10.) JAKA ( 2980g, 51cm )
21.09. bambi ('73), (01.10.) HEIDI ( 3200g, 46cm )
21.09. Ursikazala ('70), (05.10.) NIKA ( 3520g, 51cm )

user posted image
23.09.'07 (11:17) - 23.10.'07 (21:27)

24.09. orka** , (31.10.) ANEJ ( 2530g, 47cm ) 
29.09. Zoja*** ('76), (03.10.) MAKS
29.09. picola1*** ('80), (01.10.) DORIS ( 3200g, 50cm )
03.10. klaudia*** ('86), (10.10.) (Lia)

user posted image  
23.10.'07 (21:28) - 22.11.'07 (18:07)

user posted image   
59 user posted image      14 user posted image     13user posted image        8 user posted image  

(PDP, nick (letnica rojstva), kraj bivanja --> porodnišnica, spol, ime)

01.10. Kasija 78 ('78), LJ --> Ljubljana, user posted image    
01.10. pajcevina ('83), LJ --> Postojna user posted image
02.10. Pandica ('79), MB, user posted image  
02.10. MissLady
04.10. Solero ('78), KP, user posted image
05.10. kovanec
05.10. pony ('74)

05.10. bušbuš, user posted image
06.10. mišk ('82), KK,  user posted image
07.10. kala10 ('79), LJ
09.10. janja ('73), LJ --> Ljubljana, user posted image (Urban)
10.10. tave ('74), user posted image
11.10. Micla ('77), GO, user posted image
11.10. Lillylilly ('79), Jesenice, user posted image (Žan)
11.10. 2ursae ('77), LJ, user posted image   (Bor)
12.10. kmarija, LJ, user posted image
13.10. oktoberka ('85), LJ --> Ljubljana, user posted image (Zarja)
13.10. AnaB. (79), --> Ljubljana, user posted image
14.10. Jasna ('76), LJ, user posted image
14.10. skuštrana ('77), CE, user posted image
15.10. bonci ('77), (dvojčki) 
16.10. Jan@
16.10. JennyAnny ('79), Domžale, (Lana ali Miha)

16.10. ULLA K. ('77), LJ, user posted image
17.10. prymorka ('84), KP --> Izola,  user posted image
18.10. sončnica5

18.10. majoli ('75), Domžale --> LJ, user posted image  (Maks)
19.10. MB*TANJA*   
19.10. domennatalija
19.10. čohalka ('78), user posted image
20.10. valči ('79), Brežice, user posted image
20.10. suzanamai ('73), Ljubljana
21.10. Daschi ('76), --> Postojna, user posted image
21.10. Spark ('77), --> Ljubljana
21.10. inibini, user posted image
23.10. Janice
24.10. metkica1 ('80), CE  --> Celje
24.10. Natasa-6 ('74), LJ, user posted image

24.10. mala ('83), LJ
24.10. Panda., LJ --> Ljubljana, user posted image

24.10. suzymami ('81), --> Ptuj, user posted image
25.10. *Lana* ('78), user posted image
25.10. pot, LJ, user posted image

25.10. nana84
26.10. Dari
26.10. mama06, user posted image                                                             
26.10. Jejica

28.10. mehurčica ('78), MB, user posted image (Eni)
28.10. pimkie ('71), KP
28.10. noa1 ('75), MB, user posted image
29.10. zivepo ('86), CE, user posted image  (Pia)
29.10. Pikapokca ('78), NG
30.10. soraja ('83), KP, user posted image
30.10. lane31 ('76), MB, user posted image  (Aneta)
30.10. ninka 80 ('80), KK
30.10. ditta ('74), LJ --> Ljubljana, user posted image
30.10. Ulaa ('74), --> Ljubljana
31.10. živa ('77), LJ --> Postojna, user posted image
31.10. miska1

Sem si dovolila malo popravljat user posted image !
Upam, da ni nic narobe.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
4.10.2007 9:11:40   
mehurčica
No, pa sem jih jaz tudi fasala...hemeroide namreč.user posted image Do sedaj sem jih imela 1x v življenju, pred kakimi 15 leti. Sem včeraj malo več hodila, pa itak me dol pritiska, pol pa mi ni bilo jasno, zakaj imam vedno tak čuden občutek, ko se vsedem na WC. Pa sem potipala in...sem zatipala... user posted image Na srečo ima moja mami vedno Hadensa kremo doma in sem si šla danes že iskat. Na žalost pa ne bova mogla z Davidom peški do zobozdravnice...joj, pa tak tečno se mi je z avtom vozit. user posted image  

Noč je bila čudna. Na wc kake 3x in kolk me je tako bolel, da sem se miljonkrat zbudila, dokler se nisem na koncu vlegla na hrbet, ker me samo tak ne boli. Ponavadi mi na hrbtu postane slabo, danes mi pa na srečo ni bilo.

Lillylilly, držim pesti! user posted image

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
4.10.2007 9:47:56   
Jenny Anny
Končno sem se naspaalaaaaaaaaa. Ponoči samo 1x na WC (zakon).

Mehurčica, upam, da s hemeroidi ne bo prehudo in se jih čim prej znebiš.

Lilly illy držimo pesti zate in smo v pričakovanju.

Drugač pa pri nas ve po starem, sem pa kje kakšen lažni popadek in to je to.

Držimo pesti za vse, ki bojo danes rodile. Naši oktobrčki so vsak dan bližje ciljuuser posted image user posted image .

No zdaj si grem skuhat pa eno kavico, pol pa na sprehod, dokler je še vsaj kaj sončka, jutri je napovedan dežuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3873
4.10.2007 9:51:27   
kmarija
Dobro jutro oktoberke.
Ponavadi vas samo bl berem, danes sem se pa odločila da tudi kej napišem user posted image .
Danes imam tudi jaz zobozdravnika (se mi je odlomila četrtina zoba user posted image ), pa moj zobozdravnik noče dat inekcije (no vsaj zadnjič k mi je malo plombice delal mi ni dal). Danes bo pa imel kr dela, k je ogromna luknja user posted image . Pa sej sem full vesela, da me je tko hitro vzel, k po porodu pa res nisi pri volji še okrog letat. user posted image
Sem bila v ponedeljek pri G v P, pa nič ne kaže: popadkov ni, zaprta čist. Imam spet v pon kontrolo, če bo takrat vse ok, bom verjetno šla čez vikend rodit (bojo kr sprožil). Upam, da se bo kej prej začelo spontano user posted image . Moj dragi noče sexat 3 X/dan, tko da mi ostanejo samo sprehodi in stopnice user posted image
Sem se pa v pon full nasmejala k je v P sestra razlagala varnostniku, da je ena user posted image  prišla , pa je odprta 6 cm, pa noče it rodit k nima še vsega pripravljenga za user posted image  user posted image
A za tist malinov čaj je že prepozno user posted image  ? Sem že bila čist pripravljena, da bom ta vikend rodila, zdej sem pa čist razočarana.
Zdej grem pa na stopnice user posted image , se mal kasneje še tipkamo

Neposredna povezava do sporočila: 3874
4.10.2007 10:16:07   
kasija78
Koliko novic! V glavnem:

user posted image  Čestitke Picola1 !

user posted image Čestitke Tajda (če boš še k nam pokukala, da jih boš prejela)!
user posted image Klaudia čestitke!

Lillylilly srečno!

Pandica - Jaz sem že sita čakanja. Sicer pa moram rečt, da me razen staršev niti ne kličejo. Najbrž sem bila dovolj tečna v naprej. Se ne pustim delat živčno pa pika! Zato pa moj user posted image  ni bil in tako na dan prejme po deset klicev in več v stilu kdaj že bo...
Res upam, da bo moj porod kmalu!

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.