klepetka
|
dan Kako ste kaj danes? Luša, za internet.Zdaj boš redno na tekočem z dogajanjem Lunca1,vi pa imate pestro.Skoz prehladi.Bo minilo,samo zoprno pa je,to je res. Sunnymorning,kako luškani bodiji.jaz grem enkrat ta deden v Lj,pa bom šla še do Mullerja in pogledala ,če jih imajo še ,da jih nekaj nabavim nana35,glde izcedkov ,ko si napisala,da si si jih pozdravila z jogurtom.Kako in koliko pa si si ga dala?A to kar v nožnico al sam ona vložek?Ker pri meni tud canesten ne prime.Je še zmeraj rumen izcedek. mala pikica ; za odlično opravljen izpit.Eno breme manj. mml,dobrodošla nazaj.Super ,da ste se imeli fajn.Verjetno glih enkart zdajle mahaš svojemu razgrajaču ,ko imaš UZ butara,saj bo.Ne se sekirat preveč.Eno za srečo. Ketrin24,tud moja bebica brca zelo.In je je še dovolj po vsem trebuhu,enkart zgoraj ,drugič spodaj,tako da očitno se še ni ustalila. Puri;super izbira glede imena.Tudi pri nas bo Lana ,če bo pnčka piškamiška,tudi meni zadnji teden večkrat otrdi trebuh.Baje naj bi bilo to normalno.Ampak skrbi pa tud mene,kaj je zdaj to.Aja ,pa še mere.Imaš pa res usklajene.Nobenega odstopanja martinca ,glede strahu zaardi poroda.Mene ni strah ,ker je od mojega zadnjega minilo že kar nekaj časa,tak o da se vse spomnim sam o še megleno .Ni pa vseeno tak ohudo ,da ne bi blo za prenest.Verjem imeni ,ko sem prvič rojevala intenzivnih 15 ur,tadrugič pa samo 5 ur.Se preživi.Zato le pogumno Je pa pomoje , res,da strah sam o še podaljša zadevo.Ker jaz sem šla tadrugič veliko bolj sproščena na porod ,kljub dokaj močnim bolečinam,amapk sem se zavedala,da z vsaki m popadkom sem bližje dojenčku.In so bile tud bolečine znosne.Sploh ni bilo tako hudo. ljubljana,dober tek lep dan vam želim ,jaz grem pa zdaj kuhat.