nana35
|
Pozdravljene! Butara,upam,da si vredu in da ni nič strašnega,pa mislim,da ni.Jaz imam zmeraj take težave in ko se jih navadiš,sploh ni več tako hudo.Zgleda,da vse preverjamo stanje na papirju!Tako pač je.No,tudi jaz imam izcedke,vsake toliko,pa ni bilo do zdaj (moram potrkat)nič narobe in upam,da nič ne bo. Ja,Martinca,seveda sem kupovala stvari za dojenčka,pa mislim da smo jih v večini kar vse po vrsti.Veš,ni se lahko zadržati pri tako lepih stvareh.Nekaj sem seveda tudi jaz dobila,ampak kupila sem tudi kar nekaj stvari.Pa včeraj sem dobila vrečo-kombinizonček za dojenčka za zimo,bele barve je,ampak je super lep in se vreča da dol,tako da lahko ima samo bundico.Pa še rokavičke so gor prišite na rokavih,res je lep.Pa svetlo moder šal,takega z ušeski sem dobila in je zelo mehek.Kot mora bit. Mala pikica,hvala za te koristne informacije.Me pa zanima ali to povemo pri ginekologu oz.pri sestri in ti da ona nadaljne napotke ali gremo kar na CSD (v MB je to poleg lekarne pri bolnici,poleg avtobusne postaje,če slučajno katera ne ve,ni tam,kjer je normalno CSD,zraven banke pri obvozu).Tvoj post sem si kar poslala na svoj mail,da ga ne bom potem iskala,ko bo kaj treba vedet. Bodo vaši dragi partnerji dali vloge za ta očetovski dopust??Moj nekaj štrajka,saj ne da ne bi hotel biti z nama,ampak ima tako službo,da če en manjka je vse narobe-vem,ko ima dopust,je vedno tako,da ga skoz kličejo,da še na morju nimava miru!!Tako,da si kar skoraj ne upa ostati doma,ne vem kako ga naj prepričam,da sploh to omeni svojemu šefu??Jat seveda upam,da ne bo tako nor in da bo doma,zelo si želim,da je ob meni,ker ga bom zelo potrebovala,saj veste,prvič si res malo neroden pa je že lepo če imaš pomoč,pa še on je malo bolj izkušen kar se vsega tiče.Bomo videli,kako se bo končalo. Lepo bodite in lep sončen dan vam želim!Pa najejte se kostanjev,ker potem njih več ne bo.
|