|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  452 453 [454] 455 456   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
2.10.2007 8:15:37   
tinaaja
nic kaj... ampak se doji.. se mi zdi, da pri brini se najbolj pali navaden kozarec.. 

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11326
2.10.2007 8:16:44   
erna14
draja-sorci jaz grem prehitr spatuser posted image ,drugac pa odpira sok surovega korena v nasprotju medtem k kuhan zapira,ali pa hruske tudi odpirajo kuhane,drugace pa lahko probas z kamilicami na tesce ali suhe slive lahko pa sam skuhas slive in ji das sok za pit,upam da bo kmalu kakala
sezam-hvala,zlata siuser posted image user posted image user posted image
pocka-tko kot je draja napisala zjutri je mraz,megla potem se pa segreje ali pa tudi ne ti kar nafilaj avto z cunjami za vsak slucajuser posted image user posted image aja hvala ti drugac pa moje zize so ze zdrave je tamav cev dan sam iz leve jedu revcekuser posted image
tinnaja-sem se nasmejala jaz tud k je tamal zbolu sm sla iskat centra med mami pa celo zalogo aktimelauser posted image user posted image upam da se pozdravte
mea-a bos tud men eno poslala,prosimuser posted image
nosek ciscenje-no coment ,drgac je pa zakon tist k sm kupla v leclercu po nasvetu tinaaje in draje
ad3-kok kaplc dajete tega

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11327
2.10.2007 8:19:06   
erna14
odvisno od volje njegove seveda tam od 20-200ml sam je tam 20 veckrat k dvestro

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11328
2.10.2007 8:20:43   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

nic kaj... ampak se doji.. se mi zdi, da pri brini se najbolj pali navaden kozarec.. 

Sem s kozarcem tudi probala, ampak pri Vidu je to za vse razen za pit ven ne.user posted image  Ni dovolil da mu dam k ustom če še on ne drži, potem je pa končalo kjer je pač končalo.user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11329
2.10.2007 8:21:47   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

drugac pa moje zize so ze zdrave

Super!user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11330
2.10.2007 8:29:08   
pocka
jutro

mi smo se spet naspali ko veliki

thaiss - ne ne, midve greva malo po izoli šetkat, pa eno soldeavko pozdravit, pa sem mislila, če boš kje v giru...ampak dokler se ti vrneš s plavanja, bova midve že doma

IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

Pocka, faca Taja.user posted image

itak, to zato ker je Tajauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  

Počaki par let, pa boš, po mojih izkušnjah, pred faca še unga z rožički na glavi nalimala.user posted image

pssst user posted image user posted image user posted image

sezam - user posted image user posted image user posted image dobra fotka
draja - počakaj s korenčkom, če ti ne kaka, ker korenček baje zapira, ah sem videla, da si že sama to napisala. Jaz bi na tvojem mestu nadaljevala z bučko. Aja, za kakanje so pa nam pomagale sladke kamilice.
amy - ideja za srečanje user posted image , mi je všeč
skačica -  evo me, ****, ko ste pa tako daleč, si jo0 bom morala kar sama spečiuser posted image
meaa - ti si pa res pridna, user posted image user posted image user posted image
tejčica - user posted image za prvo predavnje. Naša tudi noč nič piti. Jo pa dam na zizo malo bolj pogosto, da se samo odžeja. Sem pa zelo vztrajna z magičnim lončkom, prej ali slej se bo ja navadla.user posted image

grem malo zrihtat...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11331
2.10.2007 8:29:09   
tinaaja
a kaksna ve, kako se uporablja esenca tee tree? a je to za v gorilnik  da izhlapeva na vodi ali... mi je mami vceraj prinesla. pa materino dusico za v banjo..
men tok tece iz nosa user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11332
2.10.2007 8:35:25   
pocka
erna - bravo žigatu, da je zizo spraznu, pa,da je spet okuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11333
2.10.2007 8:37:33   
slumpo
alo....

danes ponoči pa to je bilo čist mim...mali sploh ni spal če ni mel ene rokice na moji faci....zjutraj sem mela kar odtis
tok se je stiskal da je bil čisto moker ampak njega to ne moti ...ja jaz pa spat ne morem sam na dveh kvadratnih decimetrih...

amy - ideja za srečanje user posted image , mi je všeč

esenca tee tree...jaz dan ene 4 kaplice v izparilnik...eni se z njo namažejo po sinusih in prsih (če je za tovrstno uporabo...se pravi če je naravna)...jaz jo imam pa tudi kar v kremi od Justa...ta je pa zame itak No.1...men 100% deluje...če me boli uho ...sam mal okrog namažem in je čez noč OK, isto če me grlo ali pa če težko diham...skratka univerzalna pa naravna pa sploh super..

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11334
2.10.2007 8:37:40   
tejčica
Tinaaja, ti imaš pa celo domačo lekarno.user posted image  Sicer pa pojma nimam kako se te zadeve uporabljajo.

Pocka, če boš pekla ne pozabi name.user posted image Imam danes sladko večerjo.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11335
2.10.2007 8:40:09   
slumpo
pr men so trenutno tudi križi in težave s tem dojenjem...sem bla tudi že 2x na tem da ponoči staknem kakšen mastitis...
namreč mali se mi zvečer napoka, pol bi pa ponoči on kar spal...men se pa fila 100/uro...pa še tko da desna full bolj...jaz ga včasih ponoči kar v spanju prklopim ko je že kriza in mi kar spije...

zdele pa kamlu šibava midva..ja če se bo zbudu tamali

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 11336
2.10.2007 8:41:09   
draja
uuuuu čvekice, kolk ste pridne danesuser posted image  Sploh ne sledim več!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11337
2.10.2007 8:50:43   
tejčica
Jest ful pogrešam da bi mali kdaj pri nama pančkal, ampak ker trenutno spiva v dnevni na raztegnjenem kavču, je še za naju komaj prostor. Po drugi strani pa vse pišete velikokrat kaj takega

IZVIRNO SPOROČILO: slumpo

danes ponoči pa to je bilo čist mim...mali sploh ni spal če ni mel ene rokice na moji faci....zjutraj sem mela kar odtis
tok se je stiskal da je bil čisto moker ampak njega to ne moti ...ja jaz pa spat ne morem sam na dveh kvadratnih decimetrih...

in sem prav zadovoljna, da mali zelo rad spi v svoji posteljici

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11338
2.10.2007 8:57:32   
A-N-J-A
tinaaja tea tree je naravni antibiotik.Če te boli grlo se namaži po njem(zunaj),če te boli uho daš kaplico na vatko in v uho,če maš vaginalno vnetje kapjico ali vde na vložek,za rane pike...ni da ni.Pleg kopeli mat.dušice bi ti priporočala še kopel ameriškega slamnika-ta kombinacija je super-tud za Brino.Pa kremo mat.dušice za Brinouser posted image .

tejčica bravo za prvi šolski dan(smajli k se klanja)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11339
2.10.2007 9:04:44   
tinaaja
super, hvala za nasvete glde tee tree, je ze v izparilniku user posted image ker z mojim nosom je izminute v minuto slabse user posted image brina pa zgelda OK. upam, da tko ostane...  sem narocila se kremo od materine dusice in tee tree

jaz tudi spim na 20cm, ker princesa kraljuje po prvem zbujanju v moji pojstli user posted image user posted image user posted image ampak se mi tok pase guzvat z njo user posted image

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 2.10.2007 9:10:14 >

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 11340
2.10.2007 9:05:14   
amy26
Pa kremo mat.dušice za Brino .

ta krema je zelo user posted image  ko je mali hropel, sem ga dva dni mazala po trebuščku in hrbtu in je bilo takoj bolje.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 11341
2.10.2007 9:09:17   
tejčica
Tiste ki se danes dobite v Tivoliju, lepo čvekajte. Pa ne nas preveč opravljat.user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 11342
2.10.2007 9:12:55   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Kdo bo danes sploh prišel v Tivoli?????

Mi2 z Žabiko 100%. Pa Dajadada pride. Urla, če ji bojo zmontiral radiatorje, to je pa to... Ja pa ti, a ne?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 11343
   [Brisano sporočilo]
2.10.2007 9:16:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11344
2.10.2007 9:19:42   
urla
Jest pridem 100%, ker mi pride jutri montirat.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11345
2.10.2007 9:28:35   
tejčica
Sem zjutraj zgrešila enega slavljenčka.

Jurij & TeDyBear, user posted image  za 7 mesecev.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 11346
2.10.2007 9:28:49   
A-N-J-A
ok jaz tud pridem!

tinaaja sem ti pozabla napisat,če mešaš olja od Justa z vodo moraš le tega kapnit na ščepec soli,al pa če daš v banjo(kopel)lahko tud na adapt.mleku.Pol to mal podrgneš in daš v vodo,ker drugače se ne bo zmešal in nima učinka.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 11347
2.10.2007 9:30:41   
tinaaja
thx anja user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 11348
2.10.2007 9:31:00   
skačica
jutro!

Spale za en k..., od štirih dalje je bila priklopljena na mojo zizo do osmih. Jaz seveda zraven nisem mogla spat, zato sem danes bolj tko tko.

Ste pa počvekale navsezgodaj. Vas nimam časa pokomentirat, ker gremo z Izo in očijem malo ven preden gre on v službo. Se pol še kaj oglasim.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 11349
2.10.2007 9:34:44   
tejčica
Bi bil že skrajni čas da se naš mali zbudi in me zbrca dol z neta.user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 11350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  452 453 [454] 455 456   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  452 453 [454] 455 456   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?