|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
1.10.2007 11:43:59   
mišk
Tako, jst sem dans še prometno in vozniško zamenjala in sedaj sem nov človk! Sam še da naš mladi človeček pride pa bo!user posted image
Mene tud skoz neki krči po trebuhu držijo. Danes sem se odločila, da bom mela sadni dan. Ma ne vem, kaj mi te kile zadnje tedne naraščajo.user posted image  Pa res me tak sklepi (sploh kolenski) bolijo. Bogi tisti, ki so res skos debeli.
Ponoč pa mene tud ful pod rebri boli. Ne vem od česa bi to blo.

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
1.10.2007 11:52:46   
micla

Pozdrav še od mene

pri nas nič novega, razen da sem vsako uro ponoči hodila na wc. Razen 4, sem vidla prav vse številke na pečici. Utrujena ko user posted image . Zbudila sem se ob 8, sam pol sem poležavala do 9, ker se mi res ni dalo vstat.

Oktoberka....zdej pa ne vem, ali sem tudi jst zaradi tega, ker sem včeraj šla na malo daljši sprehod (1 urco hoje), bolj slabo spala oz. tolikokrat obiskala wc ponoči. Bomo vidli kako bo danes, ko bom bolj počivala. sicer imam namen posesat, ampak bolj tko na hitrco.

Kosilo se že kuha - kar zelenjavna mineštrca bo. Da me mal spuca. Odkar ne jemljem več magnesola, je malo bolj kriza za wc - v povprečju 1/2 krat na dan user posted image . Čeprav je v soboto tudi mene neki šraufalo in sem že mislila, da se kaj pripravlja, ma zdej je spet po starem.

Sem prebrala, da če se ti pospeši prebava, ali pa da se ti poveča apetit, da so to tudi lahko znaki da bo kmalu. No prejšnji teden sem imela mega povečan apetit, pa je zdej šlo mimo, v soboto prebava, pa je tudi to šlo mimo. Zgleda, da zame ne velja nič. user posted image Bo treba počakat do srede ko imam spet CTG, če bo kaj.
Nekatere pa boste do takrat že rešene (tave, klaudia).

Še vedno čakamo prvo uradno oktobrko.  No, ktera bo najbolj korajžna? user posted image

Grem obesit cunje, k je lih končal stroj.

micla

Neposredna povezava do sporočila: 3752
1.10.2007 12:00:41   
mama06
Dobrodošle vse nove oktoberke!

Iskrene čestitke novi mamici!

Ostale, ki pa čakamo na pot v Rim, pa moram povedati, da se pri nas še nič ne dogaja. Niti lažnih popadkov nimam, nič me ne špika, edino kolki me občasno tako zabolijo, da komaj hodim.

Trenutno se veselo bašem s sladkarijami in razmišljam, da bi šla še malo spat. Zadnje čase spim kot top, samo enkratr grem na WC, če pa se spravim spat malo bolj pozno, pa še to ne rabim it. Če ne bi imela trebuha, sploh ne bi vedela, da sem noseča. Delam vse normalno, čistim, perem,likam,okna umivam, zunaj okoli hiše delam, mojemu pomagam,....pa niti lažnih popadkov nimam. Sicer sem včeraj toaletno torbo zase pripravila in danes zjutraj cotike za user posted image za domov, ampak se mi zdi vse tako prehitro. Res je, da imam do roka še 25 dni, samo če pa nekateri user posted image prehitevajo in se mi zdi, da se vse zgodi naenkrat.

No lepo se imejte. Prvim uradnim oktoberkam pa želim čimlepši porod!

LP

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
1.10.2007 12:06:51   
Ulaa
Zoja čestitke!!

Jaz sem se v enem kosu. Ko sem ze mislila, da se je user posted image malo umiril, je zvecer nadoknadil za cel dan user posted image . Ze mora biti tako. Vceraj smo bili na soncku - jaz po dolgem casu in mi je prav pasalo po gozdu skakljat in kostanj nabrat. Potem smo si ga pa splekli - njam!
Danes me je sin vprasal: Ja pa mami, pa kdaj se bo ze ta nas otrok rodil? user posted image
Sem vesela, ko se ga tako veseli.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
   [Brisano sporočilo]
1.10.2007 12:39:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ulaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3755
1.10.2007 12:43:29   
Pandica
Zdravo user posted image

Pa se je tudi uradno začel naš mesec, oktober user posted image

Jaz sem še tudi tukaj, še vedno 2 v 1 user posted image  
Ko nas berem vidim, da imamo vse podobne probleme z obiskovanjem wc-ja ponoči, nespečnostjo, z zmešano prebavo, itd... Saj še malo pa bo konec in bomo cartale naše user posted image  user posted image  

Micla saj sma ravno z Valči pisali o tem, da bi naj bilo nekaj na tem, da, če se ti pospeši prebava bi se naj začelo. Ampak pri meni to ne bo držalo  user posted image    , ker pol bi že lep čas mogla cartat mojo user posted image  

Jaz imam tudi ju3 na moj PDP CTG in bomo videli kaj bo pokazal. Sem že prav radovedna. Ker špikanje in bolečine se mi ponavadi začnejo proti večeru, to že zdaj zadnih par dni, samo nič kaj konkretnega, da bi user posted image  prišla na svet. Zgleda ji prav paše pri mamici v trebuščku in ji nič ne manjka user posted image

Tako, zdaj pa grem tudi jaz posesat in sčistit stanovanje, pa si pišemo.

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
1.10.2007 13:17:24   
mehurčica
OKTOBER!!!
user posted image

No, jaz sem danes izredno sladkosneda...user posted image Sem pojedla 1 Milko in  2 sezamovi ploščici. Njammm... Za kosilo pa tud nič pametnega-pečen krompir in 3 jalapeno paprike iz Hoferja. Sicer bi rajši kakšno drugo zelenjavo, ampak se mi ne ljubi peš v trgovino, danes pa nimam avta.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
1.10.2007 13:32:54   
mehurčica
Opa, sem prehitro stisnila...

Zjutraj sem imela še zadnji odvzem krvi, potem pa kar CTG, tako da sem bila v bistvu lačna do 12h!
user posted image CTG je vredu. Vsaj predvidevam, ker ni nihče posebej komentiral. Sem pa videla pri eni, da je imela spodnjo črto čisto ravno, na moji pa so bile majhne vijuge in ena malo večja vmes...če to kaj pomeni, pa ne vem.
user posted image Tisti doktor tam se je namreč bolj osredotočil na mojo željo po CR, namesto na CTG. Že itak se sama že celo nosečnost obremenjujem s porodom, sedaj mi bodo pa še drugi po vesti skakali. Jaz sem pa tud taka, da se ne znam zase postavit. user posted image Pa še mojega ginekologa ne bo tukaj 3 mesece in sem čisto zgubljena...

Včeraj sem cel popoldan objemala školjko. Smo bili v Ankori in zgleda blitve nisem prebavila. Pa še zgaga me je nenormalno pekla zaradi česna. Nazadnje me ni, pa tud po čebule ne, tako da sem si ga (na žalost) privoščila. Lažne popadke sem imela zvečer več kot eno uro na 10min, ampak so potem popolnoma ponehali. Sem si rekla, da lahko najhitreje v soboto rodim.user posted image Sem si pa včeraj končno spakirala stvari za v P - za tamalo vse in zase skoraj vse, ker stvari za osebno higieno valda še rabim.user posted image

Kile malo stagnirajouser posted image , trebušček pa počasi raste naprej. Ampak res na srečo počasi-danes zjutraj sem imela obsega 106cm, tako da tudi tokrat ni tako velik. Me pa že pošteno moti, saj se komaj obuvam in brijem.

Zdaj bi pa morala pleničke it zlikat pa se mi ne daaaa.....

user posted image   ČESTITKE Zoji***!!!

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3758
1.10.2007 13:55:20   
metkica1
Katere še niste dobile denar od paketa izplačilo bo v petek, 12.10.2007, toliko v vednost. Tudi jaz sem med njimi, tako da bo kar prav prišel še kak dodaten €.
A mogoče katera ve koliko si moram odšteti od bruto zneska, da dobim neto izplačilo porodniške. Namreč v odločbi piše samo bruto.
Bom tako videla v novembru, me pa vseeno zanima sedaj.

Neposredna povezava do sporočila: 3759
1.10.2007 14:05:37   
Daschi
Pozdravljene!

Še nobene nove mamice danes?

jaz sem danes malo pospravljala, pa počivala. zdaj se pa res že kar težko premikam. Povrhu vsega me še desna noga boli, mi zateka. pa še ves čas se v trebuh butamuser posted image .

Jutri odhajam na ZOuser posted image . Držte pesti, da se izide vse ok.
javim se v sredo. ker po obratu greš domov istega dne zvečer ali naslednji dan zjutraj. Tako da vam v sredo poročam, kako je bilo.

lepo se imejte!

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
1.10.2007 14:09:14   
lane31
Da se še jaz pofočkam...nič posebnega ne dogaja, razen grozne noči zaradi tako hudih sanj. Sem se zbudiila in dragega tudi , vsa hlipajoča in obupana. user posted image user posted image user posted image
Se ne spomnim, da bi bila kdajkoli v življenju tako žalostnauser posted image . Sem se takoj vsa pretipala- trebuh in olajšano ugotovila, da je pikica še v meni, ker kot da , bi vedela za mojo travmo je začela bincat v bušiju user posted image
Sanjala sem namreč, da sem jo izgubila, da je umrla v meni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in da so mi pol še samo plodovnico ven spustili.
GROZA user posted image user posted image user posted image
Kar ne pridem k sebi.
Je pa miška danes bolj mirna...sem naštela šele 9 gibov ,ko jih drugače že v 2h naštejem 10 user posted image
Kile so se le premaknile za 1kg nazaj user posted image
Juhe več ne jem....a pazim na količino in kvaliteto.
 Še nekaj me mori....seznam kaj naj ima user posted image  pripravljeno za odhod iz bolnice
 Piše namreč 6 tetra plenic ?????2 majici + 1 mako majčka + pajacek????
 A ni to preveč????
Jaz sem mislila pripraviti- 3 pleničke + pampers+ povijalna  , 1 majčka , body , nogavičke oziroma spodnji pajacek ter žametne hlačke in jaknico.,aja seveda še dekico.
 A to ni dovolj???Res ne vem čemu toliko plenic in majčk, če greš le direktno domov.
Dajte me razsvetlit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3761
1.10.2007 15:24:20   
bušbuš
Metkica1, tudi mene zanima to glede porodniške. Res piše samo bruto.user posted image

Lane31, jaz tudi ne vem, zakaj toliko plenička- verjetno, da ji uporabiš še za kaj drugega ( pokriješ jajčko, za obrisat obrazek,...) Jaz imam pripravljene 4 tetra, 1 povijalno, pamperske in oblačilca. Aja, pa dekico, da bomo našo pupiko pokrili. Je pa v prihodnjih dneh napovedano bolj toplo in sonček, tako da verjetno ne bomo potrebovale nekih debelih cotik, če bomo seveda kmalu rodile.user posted image
Jaz imam jutri CTG, 3 dni pred rokom. Malo me tu pa tam zbode v trebuhu, drugače pa nič konkretnega.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
1.10.2007 15:37:56   
pajcevina
Jaz bom še kar nekaj časa 2v1. moja mala se ima dobro notri (tako pravi CTG), odprta sem še vedno enako kot prejšnji teden. Bo morala pač katera druga otvoriti uradno oktober...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bušbuš)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
1.10.2007 17:10:51   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Še nekaj me mori....seznam kaj naj ima user posted image  pripravljeno za odhod iz bolnice
 Piše namreč 6 tetra plenic ?????2 majici + 1 mako majčka + pajacek????
 A ni to preveč????
Jaz sem mislila pripraviti- 3 pleničke + pampers+ povijalna  , 1 majčka , body , nogavičke oziroma spodnji pajacek ter žametne hlačke in jaknico.,aja seveda še dekico.
 A to ni dovolj???Res ne vem čemu toliko plenic in majčk, če greš le direktno domov.
Dajte me razsvetlit user posted image

Ne vem kje si našla ta seznam, ampak verjetno piše toliko pleničk za vsak slučaj.user posted image Ker 3 so čisto dovolj. Ali pa 4 recimo, da se da zraven, če bi otroček kaj polival. Jaz ji bom oblekla za zgoraj body, toplo majčko in flis, spodaj pa pajacek in tople nogavičke. Preko še toplo dekico. Če bo pa mrzlo, pa ji bom oblekla tak flis pajacek, ki se obleče čez celega otročka, ampak v tem primeru ne bo zgoraj imela še tistega flisa. Ne bi rada, da že ob oblačenju zašvica, pol pa bi se ji na poti do avta zunaj to sušilo na koži. Na tak način se ponavadi malecki prehladijo. Sem prvega vedno tako oblačila, da sem ga komaj pri izhodu do konca oblekla.

Krema za prsi: jaz imam Multi mam Lanolin. Nekak tak se reče-sem jo že spakirala. Bepanthen je treba pred dojenjem sprat in ni fajn, ker se potem dojka vsakič še malo osuši. Lanolin pa je mastna in je ni treba spirat pred dojenjem. Sicer se dojke itak večkrat umijejo, ampak da bi jih pa še pred vsakim dojenjem, to pa bi bilo res preveč.

Jaz pa sem zdaj namesto likanja 2 uri spala!user posted image Kak je pasalo.user posted image

Je še katera taka srečnica, ki ne zateka? Vmes je bilo že kar hudo, zdaj pa mi je tak fajn. user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
   [Brisano sporočilo]
1.10.2007 17:37:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3765
1.10.2007 18:00:09   
kasija78
Daschi srečno na zo!

Jaz sem bila danes na pregledu s ctg-jem in ni pokazal čisto NIč. Niti enega majcenega drobnega popadka ne. Vsake toliko me sicer nekaj špikne, ampak ne vem, če je to že en mali popadek ali kaj. Sem bila prav user posted image , ker sem že tako naveličana tega dolgčasa in posedanja doma, da se mi bo zmešalo. Najraje bi kar spala do poroda. Vsaj user posted image  je v redu in se ima očitno v redu, da noče ven. Jutri grem še v P preverit stanje, mi je dala napotnico.  Vglavnem sem hudo tečna in vam raje ne bom kvarila vzdušja tu, samo da veste, da še nisem v P.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
1.10.2007 18:02:35   
suzanamai
A mogoče katera ve koliko si moram odšteti od bruto zneska, da dobim neto izplačilo porodniške. Namreč v odločbi piše samo bruto.

NETO IZ BRUTO SI LAHKO IZRAČUNAŠ NA TEJLE STRANI
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunSN.asp

V okence Vaša povprečna mesečna plača (glej spodaj) vpišeš bruto iz odločbe in morebitne olajšave. Nato klikni izračunaj.

Pri nas smo tudi še v enem kosu, čakamo na jutrišnjo noč, vsaj tako imava v planu, da dobim darilo za rojstni dan. Malo heca ampak drugače se je res začelo dogajati, stalno špikanje, driska, bolečine. No pa saj jutri imam CTG in pregled, tako da bom videla kako in kaj.

Toliko zaenkrat.

Uživajte in božajteuser posted image  še teh par dni.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
1.10.2007 18:15:19   
oktoberka
No, pr men tud na ctgju še zmer sam ena ravna črtauser posted image Brezveze!!!
Ful se mi ne da več čakat! Prou na jetra grem že sama seb...user posted image

Mam pa nasledn pon spet ctg in končno tud vaginalani pregled. Bomo vidl kaj bo pokazal.

Ja, za te tetra pleničke je pa napisan da jih je treba met s sabo tok, zat ker jih povsod podlagaš, pa še če slučajno kej bruhne, da maš raj več jih s sabo, kot pa manj.

Nč, grem js zdej še mal v vodoraven položaj, ker me hrbet boli za popiuser posted image

Aja, Daschi, vso srečo ti želim, pa držim pesti da bo zo uspel!

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
1.10.2007 18:30:02   
*Lana*
Se še js na hitr javim.

Sem bla cel dan aktivna, pa me zdaj ful v križu boli.
user posted image  je pa zlo aktiven, brca 100/h. Počutim se drgač ok, mislim, da imam še kr lep čas do poroda, čeprav skoz pravim, da bom rodila mal pred PDP. Bomo vidli, pustimo se presenetit.

Pridne bodte, božajte trebuščke.
Grem zdaj v ležeči poožaj.

Pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3769
1.10.2007 18:47:19   
Klaudia
Daschi - bomo držal pesti da ZO uspe.

Danes mi že cel dan vse noro dol pritiska. Če ležim je vredu, ko sedim se že čuti... hodim pa komaj. Kot kakšna stara mama s hojico user posted image ...

Jutri zjutraj grem potem v P. Upam, da me ne bodo poslali domov (kar se mi dozdeva da se bo zgodilo).

kasija78 - mogoče se pa srečava jutr. Kdaj zjutraj imaš namen priti? Jst še razmišljam kje bi sploh dobila za avto parkirat... (pr Hofru pa z busom nazaj user posted image  - bo za zihr)

Zdaj grem pa še zadnjo porcijo kostanja za letos spečt... ga obožujem, samo pol ga ne bom smela več jest user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
1.10.2007 18:53:49   
suzymami
Tudi jaz sem se danes vračala od ginekologa malo besna. V minuti petdeset te odpravi, pa še to vaganjeuser posted image user posted image . Kot sem že pisala prejšnjič res  zelo otekam in vas sprašujem, če je normalno, da sem v dveh tednih šla gor 6 kilogramov, prej pa sem težo pridobivala normalno, me je danes skoraj kapuser posted image user posted image user posted image . Pa še nekaj; ginekolog je poslušal bitje otrokovega srčka in pravi, da bije veliko prehitro in da moram nujno prit nazaj, če se bom slabo pučutilauser posted image user posted image user posted image (jaz se zdaj proti koncu res vsaki dan počutim totalno brez energije in sem brez energije in kar lovim sapo, PDP pa imam komaj 24.10.2007), pol pa naj človek ve, kaj je to slabo počutjeuser posted image user posted image .

Oktoberke uživajte imejte se skrajno fajn in v upanju, da me jutri razveseli kakšna novica o novemuser posted image user posted image , vas vse lepo pozdravljam.

Vedno glej na svetlo stran življenja.

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
1.10.2007 19:08:24   
orka**
Živjo punce!

Mi pa smo danes prišli iz porodnišnice.
Naš mali korenjak je zelo pohitel in je prijokal na ta svet 24.9. Ime pa mu je Anej.
Težak je bil 2.530 kg, velik pa 47 cm.

Lp

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
1.10.2007 19:10:54   
*Lana*
Orka**, čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
1.10.2007 19:33:33   
mišk
Orka**, čestitke tudi od mene!!!user posted image user posted image user posted image

Kolk je zdej rezultat? 6:6?

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
1.10.2007 20:24:36   
Klaudia
user posted image       
user posted image       
6 user posted image          7 user posted image            fantje vodijo  user posted image

(RD, nick (letnica rojstva), (PDP) ime (teža, velikost))

27.06. Neža81 ('81), (14.10) MAŠA user posted image   user posted image   user posted image
                                              MAJ user posted image   user posted image  user posted image  

user posted image
23.08.'07 (14:24) - 23.09.'07 (11:16)

31.08. pikceva ('78), (23.10.) METKA
                                                MANCA
06.09. inja2 ('84), (04.10.) DAVID ( 2920g, 52cm )
13.09. tinki_winkica ('82), (09.10.) BOR ( 2600g, 47cm )

13.09. sanwebdra ('79), (09.10.) JULIJA ( 2540g, 45cm )
17.09. mamica80, (13.10.) ŽAN
18.09. pingi ('79), (04.10.) JAKA ( 2980g, 51cm )
21.09. bambi ('73), (01.10.) HEIDI ( 3200g, 46cm )
21.09. Ursikazala ('70), (05.10.) NIKA ( 3520g, 51cm )

user posted image
23.09.'07 (11:17) - 23.10.'07 (21:27)

24.09. orka** , (31.10.) ANEJ ( 2530g, 47cm ) 
29.09. Zoja*** ('76), (03.10.) MAKS

user posted image  
23.10.'07 (21:28) - 22.11.'07 (18:07)

user posted image   
60 user posted image      16 user posted image     12user posted image          8 user posted image         
največ user posted image  je 30.10. - 6 user posted image

(PDP, nick (letnica rojstva), kraj bivanja --> porodnišnica, spol, ime)

01.10. Kasija 78 ('78), LJ --> Ljubljana, user posted image    
01.10. picola1 ('80), NM --> Kranj, user posted image (Doris)

01.10. pajcevina ('83), LJ --> Postojna user posted image
02.10. Pandica ('79), MB, user posted image  
02.10. MissLady
04.10. Solero ('78), KP, user posted image
05.10. kovanec
05.10. pony ('74)

05.10. bušbuš, user posted image
06.10. mišk ('82), KK,  user posted image
07.10. kala10 ('79), LJ
09.10. janja ('73), LJ --> Ljubljana, user posted image (Urban)
10.10. Klaudia ('86), LJ --> Ljubljana, user posted image (Lia)
10.10. tave ('74), user posted image
11.10. Micla ('77), GO, user posted image
11.10. Lillylilly ('79), Jesenice, user posted image (Žan)
11.10. 2ursae ('77), LJ, user posted image   (Bor)
12.10. kmarija, LJ, user posted image
13.10. oktoberka ('85), LJ --> Ljubljana, user posted image (Zarja)
13.10. AnaB. (79), --> Ljubljana, user posted image
14.10. Jasna ('76), LJ, user posted image
14.10. skuštrana ('77), CE, user posted image
15.10. bonci ('77), (dvojčki) 
16.10. Jan@
16.10. JennyAnny ('79), Domžale, (Lana ali Miha)

16.10. ULLA K. ('77), LJ, user posted image
17.10. prymorka ('84), KP --> Izola,  user posted image
18.10. sončnica5
19.10. MB*TANJA*   
19.10. domennatalija
19.10. čohalka ('78), user posted image
20.10. valči ('79), Brežice, user posted image
20.10. suzanamai ('73), Ljubljana
21.10. Daschi ('76), --> Postojna, user posted image
21.10. Spark ('77), --> Ljubljana
21.10. inibini, user posted image
23.10. Janice
24.10. metkica1 ('80), CE  --> Celje
24.10. Natasa-6 ('74), LJ, user posted image

24.10. mala ('83), LJ
24.10. Panda., LJ --> Ljubljana, user posted image

24.10. suzymami ('81), --> Ptuj, user posted image
25.10. *Lana* ('78), user posted image
25.10. pot, LJ, user posted image

25.10. nana84
26.10. Dari
26.10. mama06, user posted image                                                             
26.10. Jejica

28.10. mehurčica ('78), MB, user posted image (Eni)
28.10. pimkie ('71), KP
28.10. noa1 ('75), MB, user posted image
29.10. zivepo ('86), CE, user posted image  (Pia)
29.10. Pikapokca ('78), NG
30.10. soraja ('83), KP, user posted image
30.10. lane31 ('76), MB, user posted image  (Aneta)
30.10. ninka 80 ('80), KK
30.10. ditta ('74), LJ --> Ljubljana, user posted image
30.10. Ulaa ('74), --> Ljubljana
31.10. živa ('77), LJ --> Postojna, user posted image
31.10. miska1

orka*** ČESTITKE user posted image user posted image

zdej pa fantki vodijo user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.