|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
30.9.2007 11:52:54   
Pandica
user posted image

Še vedno 2 v 1 user posted image  Včeraj pozno zvečer me je tako šraufalo in špikalo, da sem že mislila, če bomo morali iti v P. Je pa moja user posted image  kljub temu tako razturavala po trebuščku, da je bilo joj. Še, ko sem se vlegla se ni nič umirila, ampak sem pol zaspala. Če ne prej imam v torek, 2.10. na rok CTG in bomo videli kako kaže user posted image  Zdaj pa si bom šla lase oprat, če me res kaj preseneti...

Klaudia da ti malo spet pomagam: včeraj je Zoja*** rodila fantka user posted image   Maksa.

user posted image   Kako pa bomo naredile z "selitvijo" na forum Dojenček, starši čvekamo? Počakamo, da res vse rodimo in se pol preselimo na on forum?

No, zdaj pa si grem lase oprat, pa user posted image  , pol pa na kosilo.

Ju3 se začne "naš" mesec, oktober,  punce user posted image

user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
30.9.2007 12:25:44   
mišk
Kako smo kaj danes?user posted image
Jst sem glih od mize se prevalila za računalnik, da vidim, če je kej novga. In vidim, da je kar!
Bušbuš dobrodošla!!!user posted image
Zoja*** čestitke!!user posted image
Danes smo pri nas kar lepo spali, brez obiskov wc-ja in brez kakšnih zvijanj in bolečin. V Rim se mi zdi, da še kar nekaj časa ne bom šla, čeprav nikoli ne veš.
user posted image  se mi zdi, da se je malce umiril in seveda sem zaradi tega večkrat mal zaskrbljena. 
Mene pa zanima, na katerem forumu Starši čvekamo bodo tiste oktoberke, ki so jih user posted image  presenetili že v septembru? One se bodo pač za naprej priključile septemberkam, al kako?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
30.9.2007 13:41:22   
micla

user posted image  Pozdravček še od mene.  Jst sm pa danes spala kar lepo do 10. Ne vem kaj mi je, ma kar rabim spanje. Spat sem šla že ob 11 zvečer in kar hitro zaspala. Sicer obvezni obiski wc-ja na dve ure, ma je bilo kar vzdržno.

Danes sem tudi jst opazla, da je bila naša princesa ful mirna. Dopoldan sploh nič, niti znaka. Zdej pred pol ure pa je začela spet z raztezalnimi vajami, da me že prou vse boli. Ne vem ali sem tko trdno spala, da je sploh nisem nič čutla od včeraj zvečer, ali pa se je res malo bolj umirila. Moj je že zagnal paniko, da to pa pomeni, da se bo kmalu začelo, me glede na to, da je zdej že 1 uro aktivna za vse nazaj, mislim, da ne bo nič.

Zdej greva z mojim pojest eno pizzo, ker se nama res ne da nič kuhat.
Pa tako lepo sončke je, da bi se šla kar sprehajat, samo kaj ko naredim 100m in že se mi zdi, da mi bo vse ven padlo.

bušbuš....pozdravljena med nami.user posted image
Zoja....čestitke. user posted image

Klaudia....upam, da ti hitro mine ta dan, ko si sama. Pa sej bo kmalu torek in pol boš rešena. Jst imam šele v sredo pregled, če ne bo kaj prej. Sicer malo špikne vsake toliko na desni strani spodaj, ma popusti zelo hitro, tko da mislim, da še dolgo ne bo nič.  Ma sej če vam povem, da sva se prej z mojim malo crtala na terasi in mi je bilo kar hudo, ko sva govorila, da zdej bo pa kmalu in ne bo več trebuščka, ki sva ga stalno božala in ljupčkala. Prou solze so mi prišle. Ma itak, da bo pa še tolko lepše, ko bomo najino štručko stiskali.

Ni kaj hormoni me že mešajo, kar neki na jok mi gre stalno.

Se grem naštimat, pa se oglasim kasneje.  Uživajte. user posted image

micla

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
30.9.2007 14:28:05   
Klaudia
user posted image       
user posted image       
6 user posted image         6 user posted image           izenačeni smo  user posted image

(RD, nick (letnica rojstva), (PDP) ime (teža, velikost))

27.06. Neža81 ('81), (14.10) MAŠA user posted image   user posted image   user posted image
                                              MAJ user posted image   user posted image  user posted image  

user posted image
23.08.'07 (14:24) - 23.09.'07 (11:16)

31.08. pikceva ('78), (23.10.) METKA
                                                MANCA
06.09. inja2 ('84), (04.10.) DAVID ( 2920g, 52cm )
13.09. tinki_winkica ('82), (09.10.) BOR ( 2600g, 47cm )

13.09. sanwebdra ('79), (09.10.) JULIJA ( 2540g, 45cm )
17.09. mamica80, (13.10.) ŽAN
18.09. pingi ('79), (04.10.) JAKA ( 2980g, 51cm )
21.09. bambi ('73), (01.10.) HEIDI ( 3200g, 46cm )
21.09. Ursikazala ('70), (05.10.) NIKA ( 3520g, 51cm )

user posted image
23.09.'07 (11:17) - 23.10.'07 (21:27)

29.09. Zoja*** ('76), (03.10.) MAKS

user posted image  
23.10.'07 (21:28) - 22.11.'07 (18:07)

user posted image   
61 user posted image      16 user posted image     13user posted image          8 user posted image         
največ user posted image  je 30.10. - 6 user posted image

(PDP, nick (letnica rojstva), kraj bivanja --> porodnišnica, spol, ime)

01.10. Kasija 78 ('78), LJ --> Ljubljana, user posted image    
01.10. picola1 ('80), NM --> Kranj, user posted image (Doris)

01.10. pajcevina ('83), LJ --> Postojna user posted image
02.10. Pandica ('79), MB, user posted image  
02.10. MissLady
04.10. Solero ('78), KP, user posted image
05.10. kovanec
05.10. pony ('74)

05.10. bušbuš, user posted image
06.10. mišk ('82), KK,  user posted image
07.10. kala10 ('79), LJ
09.10. janja ('73), LJ --> Ljubljana, user posted image (Urban)
10.10. Klaudia ('86), LJ --> Ljubljana, user posted image (Lia)
10.10. tave ('74), user posted image
11.10. Micla ('77), GO, user posted image
11.10. Lillylilly ('79), Jesenice, user posted image (Žan)
11.10. 2ursae ('77), LJ, user posted image   (Bor)
12.10. kmarija, LJ, user posted image
13.10. oktoberka ('85), LJ --> Ljubljana, user posted image (Zarja)
13.10. AnaB. (79), --> Ljubljana, user posted image
14.10. Jasna ('76), LJ, user posted image
14.10. skuštrana ('77), CE, user posted image
15.10. bonci ('77), (dvojčki) 
16.10. Jan@
16.10. JennyAnny ('79), Domžale, (Lana ali Miha)

16.10. ULLA K. ('77), LJ, user posted image
17.10. prymorka ('84), KP --> Izola,  user posted image
18.10. sončnica5
19.10. MB*TANJA*   
19.10. domennatalija
19.10. čohalka ('78), user posted image
20.10. valči ('79), Brežice, user posted image
20.10. suzanamai ('73), Ljubljana
21.10. Daschi ('76), --> Postojna, user posted image
21.10. Spark ('77), --> Ljubljana
21.10. inibini, user posted image
23.10. Janice
24.10. metkica1 ('80), CE  --> Celje
24.10. Natasa-6 ('74), LJ, user posted image

24.10. mala ('83), LJ
24.10. Panda., LJ --> Ljubljana, user posted image

24.10. suzymami ('81), --> Ptuj, user posted image
25.10. *Lana* ('78), user posted image
25.10. pot, LJ, user posted image

25.10. nana84
26.10. Dari
26.10. mama06, user posted image                                                             
26.10. Jejica

28.10. mehurčica ('78), MB, user posted image (Eni)
28.10. pimkie ('71), KP
28.10. noa1 ('75), MB, user posted image
29.10. zivepo ('86), CE, user posted image  (Pia)
29.10. Pikapokca ('78), NG
30.10. soraja ('83), KP, user posted image
30.10. lane31 ('76), MB, user posted image  (Aneta)
30.10. ninka 80 ('80), KK
30.10. ditta ('74), LJ --> Ljubljana, user posted image
30.10. Ulaa ('74), --> Ljubljana
31.10. orka**user posted image
31.10. živa ('77), LJ --> Postojna, user posted image
31.10. miska1

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
30.9.2007 14:36:24   
Klaudia
Evo pa imamo prvo tehtnico user posted image  user posted image  

Zoja***  ČESTITKE

selitev na forum Dojenček - pomoje bo najboljše, da naredimo kot septemberke. Se počakamo, da vse rodimo in potem odpeketamo naprej. Mogoče bi nam moderatorji lahko kar celo temo tja prestavli... en mesec bomo tako ali tako še vedno tu...

oktoberke... rodile septembra - pomoje si bodo še vedno želele ostati pri nas. Vsaj jaz bi si. Naj se pa odločijo same...

hormončki - micla o tem raj nebi. Sem v petek gledala film A walk to remember in ga pol prejokala. user posted image  Sta se dva zaljubila, ona je mela pa levkemijo. In je bilo tako lepo, ko ji je izpolnjeval njene skrite želje dokler ni umrla user posted image ...  ah ja. Nikol me ni dajal med filmi, zdej bi pa kar škatlo robčkov rabila user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
30.9.2007 18:17:26   
kasija78
Pozdravljene,

Bušbuš dobrodošla user posted image

Zoja*** čestitke!user posted image

Čaj za odvajanje vode - Da še jaz dodam svoje oziroma sposojeno znanje. Čaj od koprive je primeren za nosečnice in ga lahko mirno uporabljate. Jaz sem ga pila ene 2 meseca, dokler se mi ni do konca zagnusil. Peteršiljev ima močnejša eterična olja in meni je svetovala, naj se ga izogibam v obliki čaja ali ga le redko popijem po šalčko. Lahko pa poješ poljubno svežega peteršilja, ki tudi odvaja.

Pridružujem se predlogu, da ostanemo na tej temi, dokler zadnja ne rodi. Tudi če bo zadnja čez rok. Meni je bolj pomembno klepetati naprej v tej postavi, ko se že poznamo. Tiste že mamice v septembru naj naredijo po svoje, jaz bi pa na njihovem mestu ostala kar pri nas.

Moj user posted image  se je umiril in dosti manj brca. Ga pa še vedno dovoljkrat čutim. Kako veš, če gre kaj narobe? Da se ne počuti več dovolj dobro? Mislim, a so kakšni znaki?

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
30.9.2007 18:30:32   
Jenny Anny
Noa1,  za krče je men moja ginekologinja svetovala kalcij namesto magnezija, ker ko mi je rekla, naj neham ppit magnesol, sem pojamrala, da se bojo začel krči v nogah, pa je rekla kalcij (sem si kupila tablete koralnega kalcija)

Bušbuš dobrodošla med nami, Zoja čestitke za Maksauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No jaz sem se pa danes bolj pozno vstala, smo včeraj imeli žur pri nama doma, sem jaz organizirala, sem si prav zaželela, da se srečamo s kolegi še enkrat preden grem v Rim. Spekla sem palačinke iz 10 jajc in 2 pleha jabolčnega zavitka. No bilo je res super, bilo nas je 12 in med njimi 3 nosečkeuser posted image user posted image user posted image
In smo se kot po naključju usedle vse nosečke skupaj, pol so nas pa moški ful zafrkaval, pa smo se zgovarjale, da so se otroc skupaj usedl, ne me user posted image .

No danes mam pa noge bolj u luftu, ker mam otečene 100/h

Lepo se imejte, jutri pa uradni štart oktoberk user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
30.9.2007 19:28:40   
*Lana*
Zoja, čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
30.9.2007 19:41:33   
Daschi
Ojla!
Jutri pa še uradno začnemo naš mesecuser posted image .

pri nas vse pripravljeno. Sedaj lahko mirno čakamouser posted image .

Mi je pa začela zatekati desna noga, ni več gležnja.
Valči, a tebi tudi kaj zateka tista noga, na kateri imaš krčne žile?
Ker meni je gin. rekla, da mi zateka zaradi žil.

No, jaz grem na kavč. Pojest eno skledo kostanja! Zdaj ga še lahkouser posted image

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
30.9.2007 19:50:25   
Jenny Anny
Tiste, ki pijete malinov čaj, a ga kaj sladkate, al kar nesladkanega pijete?
Pa kolkokrat na dan ga pijete??

Daschi dober tek s kostanjčki, jaz sem jih že tud jedla, letos so prav slastni.

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
30.9.2007 20:00:11   
Pandica
Hey!

Še vedno v enem kosu in spet me je začelo full špikati user posted image  Vsak dan proti večeru se začne in ne popusti dokler ne zaspim. Pa hkrati še mi user posted image  tak rogovili po trebuščku, da je joj. Mogoče pa se bo kaj začelo... ne vem kako vam naj opišem mojo bolečino. Kot pri M, vse me boli spodaj, pa trebuh mi otrdeva,...

Popoldne sem še bila malo na sprehodu, zdaj pa čakat spet kaj bo noč prinesla user posted image  

Ja, jaz tut mislim, da bi bilo najboljše, da ostanejo mamice, ki so rodile svoje user posted image  v septembru pri nas, saj smo konec koncev klepetale skupaj celo nosečnost. Odločijo pa se naj seveda same.

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
30.9.2007 20:25:09   
valči
Daschi,meni noga ne zateka,čeprav imam na desni ful žil,žvečer mi ponavadi obe enakomerno zatečeta.Ene 4-5 dni nazaj sem opazila,da mi prednsem leva roka,oz. dlan zateka in imam mravljince v njej,desna malo,pa zabuhla v obraz sem včasih zjutraj.

Yenny Anny,malinovega čaja nikoli ne sladkam,ker si pač nobenih drugih ne sladkam.Okus mi zelo ugaja,pijem pa ga dvakrat na dan,po 2.5 dcl.Sedaj si ga kuham.

Zoja***,čestitke za sinka,bušbuš,pridi k nam,dobrodošlauser posted image ,pa super nick imašuser posted image

Ali katero matra pospešena prebava?Ker jaz zadnji teden skoz na WC-ju čepim,pa zvija me vmes,pa driska včasih,ne vem,kaj je to?Še kera taka revca?

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
30.9.2007 20:33:56   
Pandica
Valči jaz tut hodim full na WC, sploh ne rabim Donata, da me odpira user posted image  
Pa se tut sprašujem kaj je zdaj to user posted image  Enkrat je rekla ena babica, da se kao telo začne samo naravno čistit, ko se pripravlja na porod, samo to pri meni zdaj že traja predolgo časa user posted image  Še 2 dni do PDP imam, zdaj ciljamo na Nivejin nahrbtnik user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
30.9.2007 20:58:57   
mišk
Jst tud ciljam na Nivein nahrbtnik, sam dvomim, da bo "Jedrtka" že sposobna pridet!user posted image  Me bo zafrknla!
Jst pijem malinov čaj samo enkarat na dan po ene 2-2,5dl. Sej sem ga mela namen dvakrat, ampak enostavno ta drugič pozabim.user posted image
Noge mi zadnji mesec ekstra otekajo in tud ponoč mi ne ohlapnejo.user posted image  In pol zjutri kar na zatečene obujem kompresijske nogavice. Sej se mi kar srce para, ker vem da jih uničujem ampak, če jih ne bi obula bi bil pa itak obup. Pa mal so me sklepi zaćel bolet, po mojem zarad kilogramov!user posted image
Ja, proti koncu zares začutiš, da si noseč...

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
30.9.2007 22:23:59   
2ursae
tudi jaz sem še tle user posted image . Sem se ravno mal prej z mojim pogovarjala, da bom zihr oktobrka, ker tud če me zdaj začne špikat ni variante, da rodim še septembra.

Jutri imam pregled v porodnišnici, pa bom kar torbo vzela s seboj, ker nikoli ne veš ... če me pregledajo vaginalno se zna zgodit, da se mi kaj nehote sproži.

naša tema: jaz bi sicer predlagala, da tiste, ki rodi(m)o prej, kar začnemo klepet na Dojenčku - skrb za novorojenčka in nosečnost sta tako različni temi, da bosta tu sigurno nastali dve podskupini - tiste, ki so že rodile in tiste, ki so še noseče. Bomo videle, kako bo funkcioniralo.

malinov čaj - ga pijem nesladkanega, mi pa ful paše pojesti kakšno čokoladico, pa ga pit čez ... je fajn kombinacija user posted image  

valči, men se je tud pospešila prebava, tko da nas je očitno več na tem ... se morda res pripravljamo user posted image .

nočko

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
1.10.2007 8:35:11   
Natasa-6
Se na hitro še jaz oglasim - še vedno v enem kosu, čeprav že komaj čakam, imam pa še 23 dni. Pa še vedno nimam spakirane torbe in vsega zlikanega. Mi kar ne znese. No, vsaj torbo imam namen danes pripravit, je soseda rodila tretjega tri tedne prezgodaj, tako da zdaj pa res že gre zares.

Vsem mamicam čestitam, ostalim pa želim čimkrajše dni in čimlažji porod!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
1.10.2007 8:49:58   
valči
Dobro jutro!

Zame sicer ni dobro,ker me je celo noč tako šraufalo,pa prebava mučila,da me je bilo prav strah,da bom mogla it rodit.Pa trikrat sem šla ponoči na blato,pa popadki,pa še sedaj imam tak občutek,kot da se mi bo menstruacija vlilauser posted image .Kar dol me tišči in slabo se počutim,res slabo,bi šla kar ležat,pa ne morem,ker morem pomit po tleh,se stuširat,ker popoldne šibam na pregled in CTG.
Bebica pa normalno brca,tako da je verjetno lažni preplah,ker nekako ne ni še šlauser posted image

Ne vem,kaj mi je,sem skoz govorila,da sedaj pa komot grem,ko pa se res bliža,bi pa kar pobegnila nekam...Sem čudna?

Kako pa kaj ve?

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Natasa-6)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
1.10.2007 9:20:38   
pajcevina
Dobro jutro! Dobrodošle v oktobru!!!!
Jaz pa čakam na pregled in se dolgočasim. Danes je moj PDP... me zanima če bo CTG sploh kaj zaznal. Do sedaj je bil precej raven. Bom pa tudi jaz za vsak slučaj vzela s seboj torbo, samo je verjetno ne bom potrebovala.user posted image
Upam, da bomo rodili vsaj enkrat v tem tednu, drugače mi bo še nahrbtnik Nivea splaval po vodi...user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
1.10.2007 9:51:17   
Klaudia
Pozdravček še od naju!

Zdaj pa gre zares - prišel je OKTOBER.
Danes imajo PDP 3.user posted image  in sicer Kasija 78, picola1 in pajcevina.

A se že kaj dogaja punce?

Drugače se pa jst danes počutim kot valči. Spala sem odlično. Samo 1x sem šla na WC. Ampak me pa danes obupno boli spodnji del trebuha. Občutek imam, da se bo kar raztrgal. Pa user posted image  je že od včeraj zelo mirna. Čutim rahle premike ampak to ni isto kot 2dni nazaj, ko sem mislila, da mi bo pri rebrah ven pogledalauser posted image . Popadkov zaenkrat danes še ni bilo. Bom šla najbrž potem kar malo ležat, sam prvo morm še štrudl narest, k so jabolka za porabit.

kostanj - včeraj zvečer sem se ga dobesedno nažrla. Zdej pa mam, ko vse smrdi user posted image  in pol so vsi okol mene podobni temu user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
1.10.2007 10:15:15   
tave
Hoj user posted image !

Ja vidim da ta teden vse računamo na Nivein nahrbtnik.Ja samo še danes in jutri potem pa akcija. Po eni strani komi  čakam, po drugi pa me je kar malo strah. Naša ta starejša že komi čaka da bo cartala svojega bratca in samo še o tem govori. Mene pa kar stiska. Sem tudi že pozbila kako to vse skupi zgleda, ampak baje da hitro padeš not. Dones in jutri še zadnje priprave kot so pospravljanje, kuhanje,... potem pa  v sredo kufer v roke in via P. Upam da bom čimprej na vrsti.
Zdej grem pa počasi še v trgovino  po paprike potem pa priprave za kosilo.

Zaenkrat toliko od mene.Se tipkamo kasneje

lp, tave

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
1.10.2007 10:22:39   
Jenny Anny

Evo še pozdrave od mene, sem še kar v postelji, sem 2 dni mal pretiravala z obiski in sprehodi, pa imam danes noge kot kakšna slonica, zato bom bolj v horizontali danes user posted image .

Lažni popadki so se tudi pri meni že kar začeli, nekaj me je zvilo že v soboto okoli 4ih zjutraj, ampak je potem okol 9 dopoldne vse ponehalo.

No počasi si že želim v Rim, saj sedaj ko sem tako otečena pa res ne morem laufat okol, doma se mi bo pa kar malo utrgalo. No ampak bomo že, če smo tolko časa, bomo pa še malo, a ne??

Valči, kar se tiče obiskov WCja, se ti pridružujem s prebavnimi motnjami, ki so res čedalje pogostejše. No bomo vidli kako in kdaj bo, jaz sedaj pa res že komaj čakam. Čeprav ko pa pomislim, da se lahko vsak trenutek začne zares, me pa kar malo panika začne grabit, ampak kaj hočemo, še noben user posted image  ni noter ostal user posted image user posted image

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
   [Brisano sporočilo]
1.10.2007 10:27:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Klaudia)
  Neposredna povezava do sporočila: 3747
1.10.2007 11:30:03   
oktoberka
OOOOO!!!!!!!!!!!!!!! KOK SM BESNA!!!! VSE ŽE NAPIŠEM, PA MI VN VRŽE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
1.10.2007 11:35:32   
oktoberka
Na hitr: Ponoč šla 8krat na wc lulat! Crknjena kt user posted image , ker se mi telo še od mojega podviga, da sm se 2 uri sklanjala včeri, pa kostanj nabirala, še ni opomoglo in spočilo.

Js bi mela tud Nivein nahrbtnik al pa 15. v mescu150 eur od Quelle.user posted image

Zdele grem počas na ctg, ampak ne vem zakaj sploh hodm tja, če pa itak nč ni!!!user posted image Js še lažnih popadkov nimam, kaj šele kej druzga...user posted image

Šibam še pojest, pa se pol tipkamo..
To je bla na hitrco ena kratka obnova.

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
1.10.2007 11:43:48   
Spark
Oktoberke pozdravljene. Evo jaz tudi še 2 v 1. Po eni strani komaj čakam, po drugi srani me je pa malo panika. Porod, in kako bom potem. Doma imamo eno navihanko ki bo stara 2l10m, pa me zadnje čase prav skrbi kako bo sprejela sestrico. Pri imenu imam še kar problem. Pred 2 meseci, ko sem izvedela za spol, sva z dragim iskala ime, in sva se odločila za Alino. Zadnje dni pa me kar nekaj muči, da to ni to, in sploh ne najdem kaj takega, da bi mi lepo v uho sedlo. Katastrofa.
Potovalko sploh še nisem pripravila za v P. Če je ne bom danes, jo bom pa jutri. Naj me kar lepo čaka.
Sva se hecala z dragim, kaj pa če se začnejo popadki, medtem, ko bo v službi. Mi je rekel, kar lepo v avto, pa se dobiva v P.user posted image Upam, da ne bo take vrste scenarij. Je pa tako, da kadar je v službi, ga vedno ne dobim na telefon, ker  ima včasih full  dela. Mi je rekel, da se mi bo sedaj skos oglašal, oz. da naj kar pripravim SMS, da se je začelo, da bo takoj priletel. Upam, da bova skupaj doma, pa da ne bo gužve na cesti. Sej do P ni daleč, samo, sploh si ne predstavljam, kako to poteka v dugo. Ali se bo kaj hitreje začelo dogajati?
Drugače pa imam težave s spanjem, vsak drugi ali tretji dan se zbudim malo pred četrto in potem ne morem zaspati, in sem dve urci pokonci, potem zaspim, pa me moja dva zbudita, ko gresta od doma, potem sem še malo pokonci, pa spet spat. Potem pa sem vsa povožena.
Nič držite se, božajte še svoje velikeeee trebuščke, še malo pa nas čaka božanje naših user posted image .

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.