Barči78
|
Evo mene, Svečo za krst smo kupili v Kamniku, še čakamo, da bodo gor napisali ime in datum, prtiček bomo tudi tam vzeli Obleka za krst: cela znanost, v Baby centru sem res našla eno, ki mi je bla všeč, ampak žal prevelika. Pol smo pa ful iskal, pa nič našli. Grem razočarana domov, razmišljam, kako naj zmanjšam obleko . Pol pa začnem doma klicat po Baby centrih in ne boste verjele, v Mariboru sem jo našla . In še sreča, da imamo v MB podružnico in sem klicala fanta, ki tam dela, če gre lahko v BC kupit to oblekco, da imam rezervirano, jutri gre šofer v MB in mi zvečer oblekico dostavi Ma sm hepi. Župnik: sem šla danes vpisat Žana za h krstu, pa povem prvo botro, od moža sestro, pa pravi a je poročena, sem rekla ne ima pa partnerja, pa drugače živita skupaj (koruznika), ja pol pa ona ne more bit botra. Sem mu rekla, ja pol pa kar listek ven strgajte (čist mi je zakuhal). Pa že Neji je bla ona botra v isti cerkvi. Pol sem mu pa začela razlagat, da pač on ima prebivališče v Loki, kar je tudi res in da sta ˝kao˝ samo fant pa puca. Ja, če hočjo bit zoprni, jim to dobro uspe. V glavnem mi je tolk zoprno, ker sem malo priredila resnico, da bom šla verjetno krst speljat h župniku Pavletu v Tunjice, ta je pa res dušca.