|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
29.9.2007 13:17:29   
suzanamai
scubadiver - šla sem v Sanolabor in rekla, da bi rada imela zložence, ki se jih dobi po porodu še v porodni sobi. So ogromni (kot pol risalnega lista). Takrat ko sem jih kupovala so jih lih slučajno imeli, drugače jih je baje dost težko dobit. Sem pa bila v Sanolaborju v Cityparku.

Zložence dobiš v Tosamini trgovini na Viru, jaz sem vzela celo škatlo. Potem pa ti priporočam še Vir Nature, ko bo krvavitev bolj umirjena. Vir80 se pri meni niso obnesli, se mi je vseskozi popalo na šive.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
29.9.2007 13:52:09   
suzymami
Zopet se vam malo oglašam, hvala za lep sprejem.user posted image user posted image user posted image

Klaudia -Letnica mojega rojstva 1981, spol otroka pa je zaenkrat še skrivnost. Smo hotli vedet na začetku za spol,  pa se naš user posted image ni in ni hotel pokazati user posted image user posted image user posted image user posted image .
Klaudia, kakšen čaj je to ursi čaj user posted image user posted image ? Ali se dobi v lekarni, ker meni pa res zeloooooooo zatekajo noge, že celo nosečnost, sedaj proti koncu pa je že vse skupaj nevzdržno.user posted image user posted image user posted image Pijem full tekočine pa zelo malo hodim lulatuser posted image user posted image user posted image (skregano z logiko).
Tudi jaz še urejam zadnje stvari za prihod našega user posted image . Se mi zdi, da sem sedaj proti koncu nosečnosti vedno bolj občutljiva, pa bi se kar razjokala za prazen nič,user posted image user posted image ma še katera podobne težave?

Skratka uživajte v tem sobotnem dnevu kolikor se le da, pa čeprav je vreme tako, da se ne da preveč uživati v njemuser posted image user posted image user posted image . Se tipkamo, dijo.

Vedno glej na svetlo stran življenja.

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
29.9.2007 14:33:50   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: suzymami
kakšen čaj je to ursi čaj user posted image user posted image ? Ali se dobi v lekarni

Se ga dobi ja. Drugače ga je treba piti pri problemih z ledvicami in mehurjem. Kar pa v bistvu zatekanje je. V lekarni samo rečeš, da hočeš ursi čaj, pa ti ga bodo dali.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu suzymami)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
29.9.2007 14:36:04   
Klaudia
user posted image       
user posted image       
6 user posted image        5 user posted image          pupe še vedno vodijo user posted image

(RD, nick (letnica rojstva), (PDP) ime (teža, velikost))

27.06. Neža81 ('81), (14.10) MAŠA user posted image   user posted image   user posted image
                                              MAJ user posted image   user posted image  user posted image  

user posted image
23.08.'07 (14:24) - 23.09.'07 (11:16)

31.08. pikceva ('78), (23.10.) METKA
                                                MANCA
06.09. inja2 ('84), (04.10.) DAVID ( 2920g, 52cm )
13.09. tinki_winkica ('82), (09.10.) BOR ( 2600g, 47cm )

13.09. sanwebdra ('79), (09.10.) JULIJA ( 2540g, 45cm )
17.09. mamica80, (13.10.) ŽAN
18.09. pingi ('79), (04.10.) JAKA ( 2980g, 51cm )
21.09. bambi ('73), (01.10.) HEIDI ( 3200g, 46cm )
21.09. Ursikazala ('70), (05.10.) NIKA ( 3520g, 51cm )

user posted image
23.09.'07 (11:17) - 23.10.'07 (21:27)

user posted image  
23.10.'07 (21:28) - 22.11.'07 (18:07)

user posted image   
61 user posted image      15 user posted image     14user posted image          8 user posted image         
največ user posted image  je 30.10. - 6 user posted image

(PDP, nick (letnica rojstva), kraj bivanja --> porodnišnica, spol, ime)

01.10. Kasija 78 ('78), LJ --> Ljubljana, user posted image    
01.10. picola1 ('80), NM --> Kranj, user posted image (Doris)

01.10. pajcevina ('83), LJ --> Postojna user posted image
02.10. Pandica ('79), MB, user posted image  
02.10. MissLady
03.10. Zoja*** ('76), KR, user posted image
04.10. Solero ('78), KP, user posted image
05.10. kovanec
05.10. pony ('74)
06.10. mišk ('82), KK,  user posted image
07.10. kala10 ('79), LJ
09.10. janja ('73), LJ --> Ljubljana, user posted image (Urban)
10.10. Klaudia ('86), LJ --> Ljubljana, user posted image (Lia)
10.10. tave ('74), user posted image
11.10. Micla ('77), GO, user posted image
11.10. Lillylilly ('79), Jesenice, user posted image (Žan)
11.10. 2ursae ('77), LJ, user posted image   (Bor)
12.10. kmarija, LJ, user posted image
13.10. oktoberka ('85), LJ --> Ljubljana, user posted image (Zarja)
13.10. AnaB. (79), --> Ljubljana, user posted image
14.10. Jasna ('76), LJ, user posted image
14.10. skuštrana ('77), CE, user posted image
15.10. bonci ('77), (dvojčki) 
16.10. Jan@
16.10. JennyAnny ('79), Domžale, (Lana ali Miha)

16.10. ULLA K. ('77), LJ, user posted image
17.10. prymorka ('84), KP --> Izola,  user posted image
18.10. sončnica5
19.10. MB*TANJA*   
19.10. domennatalija
19.10. čohalka ('78), user posted image
20.10. valči ('79), Brežice, user posted image
20.10. suzanamai ('73), Ljubljana
21.10. Daschi ('76), --> Postojna, user posted image
21.10. Spark ('77), --> Ljubljana
21.10. inibini, user posted image
23.10. Janice
24.10. metkica1 ('80), CE  --> Celje
24.10. Natasa-6 ('74), LJ, user posted image

24.10. mala ('83), LJ
24.10. Panda., LJ --> Ljubljana, user posted image

24.10. suzymami ('81), --> Ptuj, user posted image
25.10. *Lana* ('78), user posted image
25.10. pot, LJ, user posted image

25.10. nana84
26.10. Dari
26.10. mama06, user posted image                                                             
26.10. Jejica

28.10. mehurčica ('78), MB, user posted image (Eni)
28.10. pimkie ('71), KP
28.10. noa1 ('75), MB, user posted image
29.10. zivepo ('86), CE, user posted image  (Pia)
29.10. Pikapokca ('78), NG
30.10. soraja ('83), KP, user posted image
30.10. lane31 ('76), MB, user posted image  (Aneta)
30.10. ninka 80 ('80), KK
30.10. ditta ('74), LJ --> Ljubljana, user posted image
30.10. Ulaa ('74), --> Ljubljana
31.10. orka**user posted image
31.10. živa ('77), LJ --> Postojna, user posted image
31.10. miska1

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
29.9.2007 15:33:03   
janja
Evo spet mene. Sem še vedno v enem kosu. Kožo na trebuhu imam že vso razpokano, kljub vztrajnem mazanju. user posted image je še vedno zelo aktiven, tako da mi sploh ni treba šteti gibov. Imam še 10 dni do PDP, pa si vseeno želim prej roditi. Sodeč po CTG se user posted image zelo dobro godi, tako da očitno noče ven. Pa se je včeraj pohecala moja "babica", češ, če hočem prej, je zdaj čas za "tiste" stvari. No, pa sva včeraj spet probala, pa me je potem še vso noč zvijalo - ampak to ni bilo še tisto. Najbrž bi res morala večkrat na dan in vsak dan.

No, CTG imam že zadnje 3 tedne vsak teden, naslednji pregled imam 5.10., se pa pridružujem tistim, ki pravijo, da so pri G dobri 2 minuti. MV mi ni še nihče pregledal, baje ni potrebe, če ni indikcije za to. CTG sicer beleži rahle tonizacije, vendar je to še premalo, da bi se kaj začelo.

Tako se doma prekladam, zadnje dni imam doma tudi našega starejšega - smo na antibiotiku zaradi vnetja ušes. Je pa že grozno nestrpen in komaj pričakuje dojenčka. Avto še vozim - mislim, da danes zadnjič. Tako da boste novico prejele od Klaudije. Interneta še nimam - upam, da bo kmalu, ker so mi ravno včeraj priklopili optiko, zdaj pa čakam samo še T2, da zadevo realizira in priklopi aparate. Samo mislim, da bom prej rodila.

Jasna, seveda lahko meni sporočiš veselo novico, jaz pa jo bom posredovala Klaudij.

ČESTITKE VSEM NOVOPEČENIM MAMICAM, OČKOM IN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lepo se imejte, želim vam čimlažji in hiter porod.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
29.9.2007 16:49:49   
tave
Hoj user posted image !

No da se še jaz oglasim. Še vedno v enem kosu. Učeri sem bila v P na pripravah za CR.Pregled urina, kri, ctg, uz in posvet z internistom za narkozo. Vse je poteklo ok. Naš user posted image  bo zgleda bolj majhen. Kokr mi je namerila bo teža tam okoli 3 kg ( 10% + - ), glavica 336mm, tako da bo bolj drobižek. Zdej že razmišljam da mu bojo oblekce za iz P prevelike. Upam da ne preveč.Joj kok mi trebuh otrdeva. Tko k je že ena napisala, je več trd kot mehek.

Klaudija rodit pa grem 3.10. v sredo, tako da se bomo takrat že cartal. V P moram biti  ob 7h zjutri in to na tešče. No do takrat se pa še beremo oz. tipkamo.

Dobrodošle vse nove oktoberke in čestitke novim mamicam.

Se tipkamo
lp, tave

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
29.9.2007 17:20:01   
oktoberka
Halo!
Tave, a pol boš šla kr na cr? Ušam da boš res v sredo že na vrsti. Poznam eno, k so jo 3krat še dam poslal, tko da je bla na konc že ful jezna. Upam da boš ti res takrat že cartala. kako pa tvoja hči sprejema vse to? A je že kej v pričakovanju?

Men pa čist nč ne nuca. Ne user posted image , ne kopel..., nč!! Zgleda se je odločla da bo not ostala.
No, grem zdej še neki pojest. Ve pa medtem kej finga napište!user posted image

lp

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
29.9.2007 17:26:41   
oktoberka
Kje pa ste dons vse? 2ursae, Kasija78, Mišk, Micla.. A ste šle že v Rim?user posted image

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
29.9.2007 17:37:37   
*bubi*
Najprej en lep pozdrav!

Še vedno vas kdaj pa kdaj preberem, čeprav mi je zelo hudo, ker skoz zraven mislim na svojo punčko user posted image
Vseeno pa sem zelo vesela za vse vas in vam čestitam, ki ste že mamice; in za ostale, ki boste to postale zelo kmalu user posted image

Danes sem slučajno naletela na tole in moram komentirat:

IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

kakšen čaj je to ursi čaj user posted image user posted image ? Ali se dobi v lekarni

Se ga dobi ja. Drugače ga je treba piti pri problemih z ledvicami in mehurjem. Kar pa v bistvu zatekanje je. V lekarni samo rečeš, da hočeš ursi čaj, pa ti ga bodo dali.

Uvae ursi je vednozeleni gornik, ki deluje uroantiseptično in se priporoča, ko gre za vnetja sečil. Pitje zaradi zatekanja bi jaz odsvetovala! V tem primeru pride v poštev kak čaj, ki deluje diuretično (odvaja vodo), kopriva ali peteršilj recimo.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
29.9.2007 17:39:51   
oktoberka
Bubi, kok lepo da si se oglasila!!! Sem te prav vesela!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
29.9.2007 17:40:56   
noa1
pozdraček še od mene,

sva lihkar prišla iz Avstrije in nakupila še zadnje malenkosti za našouser posted image , pa sigurno bom še v MB kaj po trgovinah hodila....če pa je tak fajn.
Saj je full fajn po trgovinah hodit, samo sem pa pul kar precej utrujena....sedaj pa se nama je najavila tašča, da pride na obisk in to ne sama, z nekimi sorodniki, ki jih sploh ne poznamuser posted image user posted image user posted image user posted image  (moram malo pojamrat)...jaz bi pa tako šla spat.
Ostalo mi je še samo nekaj malega za oprat in zlikat, pol pa bom imela res vse pošlihtano. Pa torbo si še moram do konca pripravit, zaenkrat sem samo najnujneše noter zmetala, če bi moral slučajno moj sam kaj skupaj zložit, pa očitno mu ne bo treba.
Čez dan sem ponavadi OK, zvečer pa me že vse boli in malo zvija, kot da bom dobila menstr. Trbuh mi ne otrdeva več, me pa, odkar ne jem več magnesola spet grabijo krčiuser posted image  ponoči med spanjem.

Še malo drage moje user posted image , pa bo teh težavic konec......pa se bodo pričele druge, prav tako prijetne (upam da bolj prijetne kot neprijetne).

Lepo preživite vikend in se cartajte (tako ali drugače)

Pa dobrodošle vse nove user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 3711
29.9.2007 17:41:41   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Uvae ursi je vednozeleni gornik, ki deluje uroantiseptično in se priporoča, ko gre za vnetja sečil. Pitje zaradi zatekanja bi jaz odsvetovala! V tem primeru pride v poštev kak čaj, ki deluje diuretično (odvaja vodo), kopriva ali peteršilj recimo.

Hvala za info. Tega je že kar 30let nazaj in res se je od takrat že veliko spremenilo.

oktoberka - zgleda vse uživajo zunaj na sončku dokler še lahko. Jst sm pa sama doma, pa mi je dolgčas in sem skos tle gor user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
29.9.2007 17:48:44   
oktoberka
Ah, Klaudija, js tud skoz tle gor visim pa čakam da kera kej napiše al pa da iz Riam pride kašna novica.user posted image pa tud men je kar dolgčas, moj je kupu dons nov dvd player in gleda že ta stopetdesetič Goaspodarja prstanov. Uf, kriza!!user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
29.9.2007 17:55:45   
*Lana*
Tud js sem preživela popoldan na zraku.

Js torbe za porodnišnico še nimam parajt.
A ve mate kako posebno torbo al boste dale svoje stvari v potovalko, za user posted image  pa čist posebej?

Neposredna povezava do sporočila: 3714
29.9.2007 17:59:26   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: oktoberka

Ah, Klaudija, js tud skoz tle gor visim pa čakam da kera kej napiše al pa da iz Riam pride kašna novica.user posted image pa tud men je kar dolgčas, moj je kupu dons nov dvd player in gleda že ta stopetdesetič Goaspodarja prstanov. Uf, kriza!!user posted image

Ojej... to pa je kriza. Že samga filma ne prenesem, kaj šele 150-tič user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *Lana*
A ve mate kako posebno torbo al boste dale svoje stvari v potovalko, za user posted image  pa čist posebej?

Zase sem spakirala v navaden šolski nahrbtnik. Za user posted image  pa v previjalno torbo, pa jo bo user posted image  prinesel preden greva domov...

Susan Savannah

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
29.9.2007 18:28:42   
Ulaa
tave:  a to si bila na tistem pregledu, ko si zjutraj tesc, potem pa ti menda dajo kosilo? Bi mi lahko kaj vec napisala kako je zgledalo - lahko na zs, namrec kot sva ze tipkali imam jaz ta pregled v sredo 03.10. Kako so ti dolocili kdaj prides ponovno?

Sicer sem pa se v enem kosu, imam pa nek cuden obcutek, da je nas user posted image danes malo bolj miren kot ponavadi. Ampak sedaj mi manjkajo samo se copatki za v P, ostalo (vlozki, kremice, lanolin...) pa ze imam. 

Ursi caj pa naj ne bi bil primeren za nosecke:

KAJ JE ZDRAVILO IN KAKO DELUJE

Sestava
Zdravilni čaj sestavlja 100 g listov vednozelenega gornika (Uvae ursi folium).

Oprema
Škatla z vrečko po 100 g čaja

Kako zdravilo deluje
Listi vednozelenega gornika vsebujejo glikozida arbutin in matilarbutin, ki delujeta protibakterijsko in blažita vnetja sečnih poti in mehurja.

Za kaj se zdravilo uporablja
Čaj iz listov vednozelenega gornika pomaga pri blažjih vnetjih sečil.

KAJ MORATE VEDETI PREDEN UPORABITE ZDRAVILO

Kdaj ne smete uporabljati zdravila
Ursi čaja ne smejo uživati ledvični bolniki. Ne priporoča se tudi otrokom do 12. leta starosti, nosečnicam in doječim materam.

Previdnostni ukrepi in opozorila
Čaj pijte dokler znaki vnetja sečil ne izginejo, vendar ne dlje kot teden dni. Če se stanje v prvem tednu zdravljenja poslabša, je posvet z zdravnikom nujen. Sočasno uživanje kisle hrane in pijače, zmanjša učinkovitost zdravljenja.

Nosečnost in dojenje
Uživanje Ursi čaja se ne priporoča.

Ce morate vec pit, naj bo to voda, kak blagi caj, nepresladek sok, izogibajte pa se gaziranim pijacam.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
29.9.2007 19:18:54   
micla

Čau pupe,

da vam še jst kej napišem.
Danes sem spala kar do 11h, saj smo včeraj prišli šele ob 3 domov. Žurka uspela popolnoma, zaključek z ognjemetom....skratka res super. Čas je šel tko hitro in kar naenkrat je bilo že pozno, ko sem se odpravla domov.  Moja user posted image  pa se tudi ni pritoževala. Seveda se je mogla udeležit rojstnega dneva svojga tatkota.
Vsi so me samo gledali in spraševali, če grem kar takoj rodit. Meni se niti ne zdi, ma najbrž zgledam res grozno s tem ogromnim trebuhom.
No zjutraj pa me je prav user posted image  zbudila. kar lačna sem ratala in pol sm seveda  vstala in nardila zajtrk.

Prej sem pa šla delat družbo mojemu, ki je šel pospravljat od žurke in sem malo posedela na sončku. Je blo kar prijetno toplo tle pri nas.

Sicer pa me je danes ene trikrat zašpiknilo spodaj, kot v jajčnikih pred menstro. Ma zdej je že spet vse mirno, tko da mislim, da ne bo še nič.

Tave.....če ne bo nobene prej boš ti prva uradna oktobrka.  user posted image

Klaudia.....pri tebi tudi nič ne kaže, al kako? Ma sej si tudi ti rekla, da greš v torek na sprožitev, če ne bo nič do takrat, če se ne motim.

Torej punci, zadnje dneve z vašimi trebuščki preživite kar se da lepo.

Grem pogledat kaj imam v hladilniku za pod zob......spet lakota.......

Pa pa,

micla

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
29.9.2007 19:27:18   
Klaudia

Ena je par strani nazaj spraševala o shranjevanju foruma (naše teme). Jst sm jo shranila. Trenutno sta 2dela, tretji še nastaja... prvega sem že naložila na internet

http://www.megaupload.com/?d=A09Z3ZP4 

če vam napiše da downloadajte toolbar, probajte čez par minut še enkrat kliknit na link. Je kar zasedena stran. Pa tudi dolgo vam bo dol vleklo. Jutri bom probala pa še drugi del naložit.

Evo, kot sem obljubila. Tukaj je drugi del našega klepetanja.

http://www.megaupload.com/?d=EJQK3AYV

Tretji bo pa moral še malo počakat. Moramo prilest do 200 strani približno user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
29.9.2007 19:29:20   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: micla
Klaudia.....pri tebi tudi nič ne kaže, al kako? Ma sej si tudi ti rekla, da greš v torek na sprožitev, če ne bo nič do takrat, če se ne motim.

Nič ne kaže. Vse skupaj se je umirilo. Sem ter tja kakšno otrdevanje. Malo me špika desno spodaj kot ob menstruaciji - to je pa vse. Pomoje bomo do torka še kar čakal. user posted image   Mam vsaj upanje da bo kmalu konec

Susan Savannah

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
29.9.2007 20:09:44   
mišk
Jst sem tud še tu. Zdej se glih z mojim odpravljava mal ven, ker je možno, da je to zadnjič za nekaj časa. Sej ne bova predolgo, čeprav se ponavadi ko to rečem rado zavleče.
No, če bom kmalu doma bom še danes kej napisala. Ve pa lepo počivat pa trebuščke božat!user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
29.9.2007 21:44:25   
bušbuš
Še ena, ki bi se vam pridružila. Moj rok je 5.10., dobili pa bomo pupiko. Do sedaj sem vas redno brala, pa moram rečt da so vaši pogovori zelo fajni. Marsikaj sem zvedela in včasih se mi pri kateri zdi, kot da pišem jaz. Dogajajo se nam podobne stvari- nosečniške težavice in lepe stvariuser posted image . Tudi jaz komaj čakam na D dan, malo pa upam, da bo kaj prej. Zaenkrat se nič ne kaže- malo me tu pa tam zbada spodaj, pa bolečine podobne kot pri menstruaciji se pojavljajo. Na CTG- ju je vse ok. No, bomo videli. Če bo katera v kratkem postala mamica, ji želim srečno!

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
29.9.2007 21:57:20   
Klaudia
user posted image       
user posted image       
6 user posted image        5 user posted image          pupe še vedno vodijo user posted image

(RD, nick (letnica rojstva), (PDP) ime (teža, velikost))

27.06. Neža81 ('81), (14.10) MAŠA user posted image   user posted image   user posted image
                                              MAJ user posted image   user posted image  user posted image  

user posted image
23.08.'07 (14:24) - 23.09.'07 (11:16)

31.08. pikceva ('78), (23.10.) METKA
                                                MANCA
06.09. inja2 ('84), (04.10.) DAVID ( 2920g, 52cm )
13.09. tinki_winkica ('82), (09.10.) BOR ( 2600g, 47cm )

13.09. sanwebdra ('79), (09.10.) JULIJA ( 2540g, 45cm )
17.09. mamica80, (13.10.) ŽAN
18.09. pingi ('79), (04.10.) JAKA ( 2980g, 51cm )
21.09. bambi ('73), (01.10.) HEIDI ( 3200g, 46cm )
21.09. Ursikazala ('70), (05.10.) NIKA ( 3520g, 51cm )

user posted image
23.09.'07 (11:17) - 23.10.'07 (21:27)

user posted image  
23.10.'07 (21:28) - 22.11.'07 (18:07)

user posted image   
62 user posted image      16 user posted image     14user posted image          8 user posted image         
največ user posted image  je 30.10. - 6 user posted image

(PDP, nick (letnica rojstva), kraj bivanja --> porodnišnica, spol, ime)

01.10. Kasija 78 ('78), LJ --> Ljubljana, user posted image    
01.10. picola1 ('80), NM --> Kranj, user posted image (Doris)

01.10. pajcevina ('83), LJ --> Postojna user posted image
02.10. Pandica ('79), MB, user posted image  
02.10. MissLady
03.10. Zoja*** ('76), KR, user posted image
04.10. Solero ('78), KP, user posted image
05.10. kovanec
05.10. pony ('74)

05.10. bušbuš, user posted image
06.10. mišk ('82), KK,  user posted image
07.10. kala10 ('79), LJ
09.10. janja ('73), LJ --> Ljubljana, user posted image (Urban)
10.10. Klaudia ('86), LJ --> Ljubljana, user posted image (Lia)
10.10. tave ('74), user posted image
11.10. Micla ('77), GO, user posted image
11.10. Lillylilly ('79), Jesenice, user posted image (Žan)
11.10. 2ursae ('77), LJ, user posted image   (Bor)
12.10. kmarija, LJ, user posted image
13.10. oktoberka ('85), LJ --> Ljubljana, user posted image (Zarja)
13.10. AnaB. (79), --> Ljubljana, user posted image
14.10. Jasna ('76), LJ, user posted image
14.10. skuštrana ('77), CE, user posted image
15.10. bonci ('77), (dvojčki) 
16.10. Jan@
16.10. JennyAnny ('79), Domžale, (Lana ali Miha)

16.10. ULLA K. ('77), LJ, user posted image
17.10. prymorka ('84), KP --> Izola,  user posted image
18.10. sončnica5
19.10. MB*TANJA*   
19.10. domennatalija
19.10. čohalka ('78), user posted image
20.10. valči ('79), Brežice, user posted image
20.10. suzanamai ('73), Ljubljana
21.10. Daschi ('76), --> Postojna, user posted image
21.10. Spark ('77), --> Ljubljana
21.10. inibini, user posted image
23.10. Janice
24.10. metkica1 ('80), CE  --> Celje
24.10. Natasa-6 ('74), LJ, user posted image

24.10. mala ('83), LJ
24.10. Panda., LJ --> Ljubljana, user posted image

24.10. suzymami ('81), --> Ptuj, user posted image
25.10. *Lana* ('78), user posted image
25.10. pot, LJ, user posted image

25.10. nana84
26.10. Dari
26.10. mama06, user posted image                                                             
26.10. Jejica

28.10. mehurčica ('78), MB, user posted image (Eni)
28.10. pimkie ('71), KP
28.10. noa1 ('75), MB, user posted image
29.10. zivepo ('86), CE, user posted image  (Pia)
29.10. Pikapokca ('78), NG
30.10. soraja ('83), KP, user posted image
30.10. lane31 ('76), MB, user posted image  (Aneta)
30.10. ninka 80 ('80), KK
30.10. ditta ('74), LJ --> Ljubljana, user posted image
30.10. Ulaa ('74), --> Ljubljana
31.10. orka**user posted image
31.10. živa ('77), LJ --> Postojna, user posted image
31.10. miska1

bušbuš user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
30.9.2007 8:53:52   
*Lana*
Dobro jutro!

Ste vse še pod toplim kovtrom?
Js sem dans kr dobro spala, sem šla sicer 3 - krat na wc, pa sem kr hitr nazaj zaspala. user posted image  je bil pa vsakič, ko sem se zbudila, malo aktiven. Tud zdaj se veselo oglaša.

Kaj boste počele danes? Js bom zlikala še nekaj oblačil, potem pa greva k mojim na kosilo.
Da ne povem, kak apetit sem včeraj mela, groza.  Sem dans že ful lačna, ker sem se včeraj zelo pozno najedla.

Želim vam, da preživite lepo nedeljo, se javim še kaj proti večeru, mogoče še prej  user posted image

Pa pa

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
30.9.2007 10:14:30   
suzanamai
Dobro jutro user posted image ,

Danes pa res vse poležavate ali pa ste šle v Rim?
po dolgem času je za mano ena mirna noč brez popadkov in samo 2x obisk wc-ja.
Sedaj pa sem se odločila, da greva z malim na sprehod, pa malo kostanja nabrat, ker je tako lep sonček zunaj.
Uživajte, pa se beremo po kosilu.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
30.9.2007 11:26:44   
Klaudia
Kje ste vse danes? Saj vem... lepo vreme. Jst pa spet sama doma in se dolgočasim.

Da bom šla danes v Rim nič ne kaže. Bomo moral kar torek počakat kot zgleda. Kaj pa pri vas? Že katero kaj stiska?

Nč... grem delat kosilo - po dolgem času klasično nedeljsko user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.