|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  225 226 [227] 228 229   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
28.9.2007 22:58:45   
HEL36
čeeeer punce,

najprej kodrana user posted image user posted image user posted image  zelo sem vesela user posted image user posted image , da ti je uspelo in da si tako optimistična, le tako naprej user posted image

galika, muca, Pikabu, vebo,user posted image  user posted image user posted image user posted image  res mi je žal, da ste mogle tut to preživljat in se selit med nas user posted image

medika, uživaj na user posted image

stunfek, jaz sem šla dat kri 3 tedne po abraziji in je bil beta hcg 0, tko da mislim, da je bilo prezgodaj, se mi zdi da telo rabi kak teden da se normalizira. Probaj dat to čimprej iz sebe in ko boš pripravljena začnita delat na novi user posted image . user posted image  zate!

jaz vas redno prebiram sam se malokrat javljam, nimam kakih dobrih novičk, sploh danes sem spet user posted image , se je user posted image  prikazala user posted image

Punce lepo se mejte, uživajte vikend user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5651
29.9.2007 8:49:02   
Milamay
Sploh ne vem, kje naj začnem .... user posted image  V ponedeljk sva šla z možem na NS (samoplačniško), samo toliko, da bi še mož videl dete. Naročila sem se že pred časom, ko še nisem vedela, ali bom šla na AC ali HB. In na NS mi povedo, da srček več ne bije. Si lahko predstavljate???? Z možem sva samo začela jokati. Nisva mogla dojeti, da se nama spet nekaj takega dogaja. user posted image user posted image user posted image  Tokrat pa sem imela res ogromno upanja, da bo vse v redu. V torek sem morala v bolnišnico, da so še enkrat preverili, kaj je z utripi. Teh ni bilo, dete se ni več odzivalo. V sredo pa so me sprejeli na abrazijo.
Zelo sem žalostna, čisto sem na tleh in še kar ne morem dojeti. Življenje me res ves čas meče ob robove in me preiskuša.
Tolažim se s tem, da imam doma že zdravega sinka in ljubečega moža, to pa je tudi ogromno. Mnogo ljudem v življenju ni to dano. Sedaj se skušam nekako sprijazniti s tem, da bova imela samo enega otroka, čeprav sva si zmeraj želela vsaj dva. Ampak z glavo skozi zid tudi ne moreš. 

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 5652
29.9.2007 9:24:52   
Pikabu
O, Milamay, tako mi je žal zate. user posted image user posted image user posted image Vem, da ni besed, ki bi te potolažile. Močno držim pesti, da tole ta hudo čim prej mine in da boš lahko kmalu spet mislila na novega user posted image . En topel, velik objem. user posted image Drži se. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 5653
29.9.2007 9:26:26   
Serendipity
Milamay - user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Žal mi je ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5654
29.9.2007 9:43:18   
lana38
Milamay user posted image user posted image user posted image , sploh ne morem priti k sebi, zdaj ko sem to prebrala. Enostavno sem ostala brez besed. Pa tako dobro je vse kazalo. Jaz sem mislila, da boš kmalu dobila že izvid, zdaj pa taka žalostna novica. Bodi močna. Predvsem pa ne obupaj. Tudi tebi bo nekega dne uspelo. Seveda pa se boš sama odločila, ko boš zbrala dovolj moči. Pošiljam ti user posted image user posted image user posted image  in ne zapusti nas.
LP

lana38

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 5655
29.9.2007 9:53:44   
Milamay
Lana- jaz sem tudi mislila, da bo vse OK. Nekih težav po HB nisem imela. Par dni je bilo malo rjavkastega izcedka, ampak to so rekli, da se bo pojavilo in da je normalno. Ni bilo krčev, ne vročine ... G mi je rekla, da je prepričana, da ni prišlo do tega zaradi HB. Bom videla, kaj bo pokazal izvid. Mogoče pa je spet šlo za kakšno kromosomsko napako, v bolnišnici so mi tudi rekli, da je lahko šlo za kakšno napako pri srčku. Kaj pa vem?! Jezna sem tako, da bi kričala. user posted image  Praviš, naj vas ne zapustim. Po resnici povedano, še ne vem, kako bo naprej. Mislim pa, da bova ostala pri enem otroku. Mogoče pa mi narava tako sporoča, da je bolje imeti enega zdravega, kot pa da je kaj narobe.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5656
29.9.2007 10:01:47   
lana38
Milamay, saj vem, da je težko začeti spet znova. Seveda se tudi vsak sam odloči. Naredila bosta seveda tisto, kar bosta oba čutila, da želita in je za vaju najbolje. Sama ne vem, kaj bi, če bi se mi še enkrat zgodilo enako. Res pa je tudi, da popolnoma drugače razmišljaš, če nimaš še nobenega otroka. Usoda je pa res kruta do nekaterih, sploh če ti dvakrat zapored priredi žalostno usodo. Na UZ po HB je bilo pa še vse OK?
LP

lana38

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 5657
29.9.2007 10:43:08   
kodrana
Milamay tako mi je hudouser posted image user posted image user posted image . mislim, da življenje res ni fer.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5658
29.9.2007 11:57:28   
Milamay
Ja, Lana, po HB mi je G še enkrat pokazala dete. Pridno je migalo in srček je lepo delal. Rekla je, da je videti vse OK in da ni videti, da bi imelo trisomijo 18.
Če bi se to zgodilo prej, mislim, če bi bila manj noseča, bi lažje vse skupaj sprejela. Dobro namreč vem, da mnogokrat preneha delati srček v zgodnji nosečnosti. Ampak zdaj sem bila noseča že 13 tednov in 2 dni, pa sem domnevala, da je najhujše že za mano. Mislila sem si, da še kak teden, pa se bodo tudi slabosti končale. Pa ko mi vsaj v vsaki nosečnosti ne bi bilo tako GROZNO slabo. Zdaj sem prelažala mesec in pol, bruhala, se komaj držala pokonci ... zdaj pa to. user posted image  Nisem mogla s sinom na sprehod, ne v park, ne v trgovino .... Vse je prevzel ati. NO, pa tudi dedi ina babi sta ga velliko čuvala, da sem lahko počivala. Ne vem no. Trenutno nisem pripravljena na to, da bi še imela kakšnega otroka. OH! Hudo mi je. user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5659
29.9.2007 12:08:25   
andreja2000
milamay ves čas sem mislila nate in čakala,da javiš dobre rezultate.Tako hudo mi je,da celo jočem.user posted image user posted image user posted image ....težko najdem ta trenuek besede,s katerimi bi ti povdala kako zelo me je prizadela ta žalostna novica,nikakor ne morem dojet tvoje tragične zgodbe......oprosti mi,draga moja,vendar ta trenutek lahko le jočem s tabo............
zate user posted image user posted image user posted image  ,ter veliko notranje moči,bodi močna,če prav vem,kako neznansko težko je to....in veš,nikar te naj še upanje ne zapusti,saj veš med mojim prvim in drugim user posted image  so bili 3 ss,nato spet v13 t ss,nato upn-21t,nato skoraj 2 leti ni in ni šlo,sedaj pa čakamo december in upam,da se vse lepo isteče,tako da tudi zate še vedno lahko posije sonček.user posted image

vebo user posted image  tudi zate mi je nezmerno žal,da si tudi ti izgubila svojo pikico,ki se je pridružila našim user posted image .Težko danes najdem prave besede ker mi je resnično tako hudo za vsako izgubljeno pikico.Tega je enostavno prevečuser posted image user posted image user posted image ........drži se!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5660
29.9.2007 12:11:02   
sonček33
Milamay - žal mi je. Objem in upanje.
andreja2000 - kako si sicer ti?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 5661
29.9.2007 13:07:39   
Shani
Milamay -user posted image user posted image user posted image , žal mi je za tebe- drži se!

Ne morem verjeti in življene res ni fer do enih.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 5662
29.9.2007 13:23:13   
tinaaja
Ohh Milamay, ze ob pogledu na pot, kjer so bile solzice, me je stisnilo user posted image Takooo mi je zal, da se ti to dogaja, tako zelo. Ko podozivljam NS, ki nama je ustavila upanje, ko sva izvedela grozljivo novico, da je v bistvu konec user posted image TAko zelo zal mi je, da si tudi ti sla cez to.. spet ... zivljenje nam res postavlja prepreke in tezko je razumeti zakaj nekaterih ni bilo moc umakniti, da nam ne bi bilo treba iti cez njih. Ampak prosim, ne obupaj.. Ni sporocilo narave, da imej enega! Res ne. Ce bi moja mami obupala, po dveh zivorojenih in pokojnih otrockih, mene ne bi bilo!!!!!! Ne smes obupati, ker caka neka dusica, da ji bosta starsa in da bo imela bratca. Zakaj se je tokrat to zgodilo, ti ne morem odgovoriti, morda pokazejo rezultati HB. Ampak vzami si cas, uredi misli, izjokaj bolecino, postavi se na noge in ponovno zadihaj. In se podaj v borbo, ko bos pripravljena. Do takrat pa smo tukaj zate!
Draga moja Milamay, ne pusti se, da te vodijo slabe izkusnje, ti si tista, ki lahko in moras usmerjati svoje zivljenje. Usoda vcasih malo zaplete zadeve, ampak srcna zelja in volje te bosta pripeljali na ta tako zeleni cilj!
Danes sem prebrala tole in ko se bos pobrala iz zalovanja, postani spet gospodar svojega zivljenja, usode in srece.

Gospodarji smo svoje usode, svojega življenja in svoje sreče. Ko se tega zavemo je samo od nas odvisno katero pot bomo izbrali do nje - do sreče.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 5663
29.9.2007 14:43:35   
Milamay
Tinaaja - tako lepo si vse napisala ... user posted image  Ne morem nehati jokati. Ne morem. Jaz pa nekako čutim, da mi narava sporoča prav to. Naj se neham truditi in naj bom srečna, ker imam doma sinka. Sem pisala tudi Pušenjaku in pravi, da je možno, da je prišlo do tega zaradi HB, ampak da se tak konec zgodi zelo redko, mogoče v 1 %. Nekaj mi je napisal, da je to lahko zaradi mojega in otrokovega krvnega obtoka.
Spet je neka stvar, ki je zelo redka. Že drugič je bilo tako. Rekli so, da se redko zgodi, da NS in DHT ne pokažeta kakšne nepravilnosti. Pri meni se je zgodilo prav to. Zdaj spet. Zelo redko, ampak se je spet zgodilo prav pri meni. Utrujena sem že od teh nenehnih čudnih slabih trenutkih. Mislim, da moram uživati v tem, kar imam in biti za to hvaležna. Priznam pa, da sem si želela še enega otroka predvsem zaradi tega, ker imam zelo rada otoke in še posebej zaradi tega, ker mislim, da je vsakemu izmed nas lažje, če imamo sestro ali brata. Prijatelji lahko gredo, družina pa zmeraj ostane. Nikoli si nisem mislila, da bom imela edinca. Mož si je želel celo 3, jaz pa sem se nagibala bolj k dvema.
Saj ne vem, kaj še bo. V življenju sem dala marsikaj skozi. Ampak ko daš eno hudo stvari čez, si misiš, da te zdaj pa čakajo dobre stvari. Saj ne rečem, da se mi ni zgodilo mnogo dobrih stvari, a vsaka izguba me spet vrže na tla in spet potrebujem nekaj časa, da si opomorem. Telesno in čustveno.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5664
29.9.2007 15:48:28   
tinaaja
Milamay, zdaj si v trenutkih, ko ti je najbolj hudo in zato tudi tezko gledas v naprej. In prav je tako, ker moras zdaj najprej shendlat to bolecino, jo sprejeti in pustiti tej pikici, da gre med anglecke. Jaz vem, da sem se dober teden samooo jakala, zjutraj so mi solze polzele po licih se preden sem se sploh zbudila. In ko se bos pobrala, potem ramisljaj, kako naprej. Vedi pa, da ti narava sigurno ne sporoca, da ostani na enem. Poglej poleg moje mami tudi Luso, Andrejo, Krtexx ... Vidis, punce se borijo in nekaterim je ze ratalo priti blizu cilja. Tudi tebi bo. Ampak zdaj ni pravi trenutek, da razmisljas o tem, prepusti se custvom, izjokaj bolecino in naredi prostor za kaksen nasmeh, ko bo cas zanj.
Tok mi je hudo ... user posted image Tok mi je zal user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 5665
29.9.2007 15:51:04   
lana38
Milamay, sem šla brat Pušenjakov odgovor na tvoje vprašanje in jaz si to razlagam, tako da se lahko pri HB pomešata materina in user posted image  kri, zaradi posega v posteljico (odvzem resic je iz posteljice). Ker se krvi pomešata, pa bi naj prišlo do odmrtja ploda. To bi se naj zgodilo v 1% primerov. Počakaj na izvid HB. Če bo izvid kromosomsko OK, boš vedela, da si imela zdravega user posted image  in ga verjetno še lahko imaš. Potem bi naj srček nehal biti zaradi same HB, če bo kromosomsko vse OK. Kaj pa so na NS rekli, kako dolgo približno je, odkar je user posted image  odmrl? Včasih to povedo. Pušenjak ti tudi pravi, če je user posted image  odmrl prej kot v enem tednu po posegu, je to lahko posledica HB.
Morda ti bo zdaj bolj jasno vse skupaj. Jaz sem bolj laično povedala, kar sem tam prebrala.
LP

lana38

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 5666
29.9.2007 17:58:56   
natasarobi
Milamay - user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5667
29.9.2007 18:30:22   
Milamay
Ja, Lana, tudi jaz sem tako razumela. Ampak sta mi obe varianti grozni - to da je šlo za kromosomsko napako ali pa da je šlo za nesrečen slučaj pri HB. Se mi zdi, da ves čas razmišljao le o tem, da bi pikica še živela, če ne bi šla na HB. Po drugi strani pa ne bi mogla spati, če ne bi bila sigurna, da je z njo vse v redu. Nikakor si nisem želela še enega tako groznega poroda v 23. tednu. Eh, vse skupaj je grozno. user posted image
Danes sem čisto na tleh. Se mi zdi, da me je danes najbolj zadelo. Samo jokam, sploh se ne morem potolažiti. user posted image  Sicer pa pravijo, da pride tisto grozno šele po splavu. Pa bom morala vse premagati in gledati naprej. To naše življenje je včasih prav kruto. 

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 5668
29.9.2007 21:30:41   
pilotgirl
Milamay.....tako mi je žal punca. Ma kako je narava lahko tako kruta? Ma sej ne morem verjet.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma...sej ne vem kaj naj ti rečem...oči imam polne solz in če bi mogla bi te zelo zelo močno objela.
Ne vem kaj naj ti še rečem..sem brez besed..v mislih sem s tabo...če karkoli rabiš...veš kje me dobiš.

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 5669
30.9.2007 0:23:51   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33
andreja2000 - kako si sicer ti?

Hvala za vpašanje.Zaenkrat sem vredu,brez nekih posebnih težav in upam,da tako tudi ostane.

milamay ves dan že mislim nate in mi je zelo hudo,da moraš še enkrat čez tako težko preizkušnjo.Tinaaja ti je vse tako lepo napisala in res je,draga moja,vzemi si čas in izjoči svojo bolečino,žaluj....,a nikar ne obupaj.Iz lastnih izkušenj vem,kako hudo je,ko se ti taka usoda ponovi,meni in še nekaterim tu gori se žal je,vendar smo s časoma spet našle v sebi moč in nadaljevale pot.In kot ti je že tinaaja rekla-nekje čaka mala dušica tudi nate.
Objem zate,draga moja in mislim nate!user posted image
In ker sem ves dan premišljevala kako kruto zna biti življenje,in se  spomnila vseh mojih izgubljenih pikic in nasploh vseh mamic malih user posted image  sem zapisala tole:

PIKICA!
Pod svojim srčkom sem te nosila,
takoj prvi dan globoko vzljubila,
zate vsak trenutek trepetala,
se te neizmrno veselila,a znenada ti si se tiho poslovila
in v meni žalost,praznino in solze pustila.
Oziram se v nebo ,
tja,med zvezde in tišino,
točim solze in prosim,
da nekdo mi zmanjša srčno bolečino.
Ne vem zakaj tako se je zgodilo,
a dajem ti večno zagotovilo,
da moje srce bo vedno tudi zate bilo.

Srčno želim,da bi za vsako mamico user posted image  posijalo spet sonce user posted image  in bi vsaj malo stopilo žalost v srcih in posušilo solze žalosti.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 5670
30.9.2007 12:43:14   
Lusa
Milamay-......ne morem verjet ,kar sem ravnokar prebrala...In nato vsi tvoji posti...tako obupani......in skoraj ista zgodba kot moja...

Glavo pokonci ,ne moraš takoj obupat ,ne smeš!Tudi jaz nisem(in marsikatera med nami) ,pa kaj vse sem doživela in videla ;resnično trpljenje otroka ,svojega otroka ,ki mu ne veš kako pomagat.Točno vem kaj se sprašuješ ,tudi jaz sem se ,vendar da pridem do še enega otroka bom nardila vse ,čisto vse nič me ne odtuji od tega!Za nas vse bo 1x posijalo sonce.Tinaaja ti je pa tako lepo napisala ,da res več nimam kaj dodat in preberi si njene besede ,ko boš najbolj na dnu!

Samo zate enuser posted image  in ne išči krivde pri HB ,jaz nisem imela ne AC in ne HB ,pa mi je tud moj fantek(3nosečnost) umrl ok.14tedna.Še danes zagotovo ne vemo ,kaj je bil vzrok.Vem le ,da kromosomsko ni bilo z njim nič narobe.

Bodi močna!!!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 5671
30.9.2007 19:22:56   
Milamay
Joj, punce, hvala vam za vse tolažilne besede. Zdaj sem res v fazi žalovanja in me kar naenkrat prime in jokam, jokam ... Potem se pomirim, najdem varno zavetje v moževem objemu in se skupaj tolaživa, da bova skupaj vse nekako že prestala. Zaenkrat ne morem razmišljati o drugem otroku. Ves čas samo objemam sina doma in ga poljubljam ... Srečna sem, da ga imam, da je tako živahen in zvedav.
Lusa - nisem vedela, da si izgubila fantka v 14. tednu. Ja, meni se zdaj zdi najhuje to, da ves čas razmišljam o tem, da bi mogoče detece živelo, če ne bi šla na HB. Ja, saj mi je Pušenjak napisal, da se to lahko zgodi tako pri HB kot pri AC. Na eno izmed teh preiskav pa bi zagotovo šla, saj ne bi mogla preživeti nosečnosti v takšni negotovosti. Kaj pa vem, kaj je bilo krivo?! Mogoče tega nikoli ne bom izvedela.

Še enkrat vam hvala za vse tople besede. Z vami mi je res lažje.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 5672
30.9.2007 22:50:09   
Pikabu
Andreja, to si pa tako lepo napisala, da so mi kar solze stopile v oči. user posted image

Milamy, ne čutim se primerno, da ti karkoli govorim, moja bolečina vem, da se nikakor ne more primerjati s tvojo in s tistimi, ki ste dale veliko hujše stvari čez. Vzemi si čas, pusti bolečini svojo pot. Močno držim pesti, da bi se ti uspelo pobrati in da bi spet nazaj dobila optimizem in voljo do ponovnega načrtovanja. Karkoli se bosta z možem odločila, naredita tako, da bosta srečna. Zdaj si pa pusti, da odžaluješ in da sprejmeš stvari. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 5673
30.9.2007 23:47:25   
Muca83
Milamay, tudi meni je zelo hudo, da si morala to doživeti. Še ena si od marčevk, ki jo je doletela nesrečna usoda. user posted image Tudi jaz sem bila med marčevkami. Pravijo, da čas zaceli vse rane, ampak mislim, da se tele, ki jih me doživljamo ne bodo nikoli 100% zacelile. Ne najdem besed, ki bi lahko potolažile tvojo bolečino, tako da lahko rečem samo user posted image

Danes je 15 dni od moje abrazije. Komaj čakam, da dobim M! Potem pa v nove boje, pa naj bo kar bo.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5674
1.10.2007 8:34:51   
Bety upa
user posted image user posted image user posted image ..Zelo mi je žal...user posted image user posted image user posted image ..same žalsotne novice.....Ne morem več odpirati te teme, ker mi je prehudo.....Moram zbrati moči za nov postopek.....Upam, da me razumete.....Z vsako od vas ponovno podoživljam svoje slabe izkušnje.....in, prav hudo mi je, če pomislim, da mi se to lahko še kdaj zgodi......Žal mi je....user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 5675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  225 226 [227] 228 229   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  225 226 [227] 228 229   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?