|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
30.9.2007 6:06:37   
*lenc@*
Jutranji pozdrav!
  • Tole zame ni značilno k vstanem vsak dan okrog 10h. Zdaj pa smo 3. noč brez krčev in sem naspana in mam energijo. Pa včer sva bla prvič dalje časa vzun oz na žurki. Naj ni blo od 5h do 00.00 in sem tašči pustila dve flaši. Spila je vseh 240 ml in bi še... Ko sem prišla dam, takoj na joško. Sem bla full presenečena, velik se mi zdi. Koliko si načrpate mleka iz polne dojke? Jaz pribl 100-120 ml.
  • To je nor občutek, da ni več dretja, je pokonc bla glih tko do 1h(čez dan pa v vozku spi (se full vozičkam)in še enkrat sam spi), ampak nisi tok izčrpan k pr joku. kaj bi dala, d ana bis enadaljevalo...hvala bogu...
  • Prdenje_pajac, to je ok, pr nas tud full zadnje čase in mogoče je to razlog, da je bolje glede krčev. Na prehrano pazim že skoz enak(jemo eno in isto ;)), razlika je edina d3 pa sb simplex dava na žličko mleka pred kakim večernim obrokom. A to tako pomaga?Aha, pa kupčkeuser posted image user posted image user posted image smo končno začel podirat. Res vztrajam, da po 5 min dojenja podremo in naprej akcija.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
30.9.2007 6:10:14   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: pajac
Moramo se še odločit za zaščito pa nevemo kakšno ker do sedaj še nisem uporabljala nobene. H kakšni  se nagibate ve?

Men je moj g rekel, da kondom najbolje v tem času k še ni vzpostavljenega pravega "reda" notri. Pa mi to ni ql,ne vem...

R. K.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
30.9.2007 9:12:35   
Anonimen
Jaz si bom pa dala vstaviti Mireno.Se bom na tem rednem pregledu pogovorila z G.

Kupila sem Aptamil 1,tisti mali žakeljček,kao za enkrat.Ga imam doma naštimanga,če slučajno do kaj prideuser posted image
Zdaj me pa zanima kolk se da otroku tega,kolk ml vode in koliko tega mleka.

Pri nas pa lepo spimo in tudi v vozičku je pridnauser posted image Ko bi le tako ostalo.

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1428
30.9.2007 9:55:13   
Petjana
NO  PA SMO NAZAJ IZ MORJA....KAJ JE KAJ NOVEGA  PRI VAS,ALI MORAM VSE ZA NAZAJ BRAT,ALI  BO KATERA KRAJŠO OBNOVO NAPISALA.user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
30.9.2007 10:05:18   
Antigona
Najbolj da se lotiš branja za nazaj, sej veš itak sprot pozabiš kaj si prebral user posted image ...

Kako ste se imeli na morju? Je bilo lepo vreme? Petja in Jan pa pridna???
Evo namesto obnove en kup vprašanj user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
30.9.2007 10:06:58   
ger06
****, a si mislila tole, tukaj so navodila

Aptamil 1 - novo manjše pakiranje
user posted image
Vsebina vrečke zadošča za pripravo 200 ml obroka.
Priprava obroka
V stekleničko z 180 ml prekuhane in na 50oC ohlajene vode stresite vsebino vrečke in dobro pretresite. Temperaturo obroka preverite na svojem zapestju.
Pakiranje
Neto 26,8 g.

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
30.9.2007 11:23:16   
Sisy
hej hoj

evo še mene ...Sta Sarči in moj zaspala v objemu user posted image  tko da mam čas na hitr kej napisat...

No pr nas so se (šele?) zdele začel grozni krči, tamala se po parkrat na dan po kakšno uro noro zvija...pa prdka...pa ful je boga tko da zdej pa morm RES nabavt kakšne kapljice...Sicer mi je čudn ker nič ne joka,samo zvija pa napenja se pa tko da kr mene boliuser posted image  LENČA-dej povej kaj je čudežni recept da je vašo nehal zvijat....A Sab simplex pomaga pravš?

Spančkamo skoz isto-včeraj je celo že ob desetih in ne enajstih zaspalain spala do treh (do prvega dojenja) ko top...No med dojenjem pa spet zvijanje za znort ampk se umiri in zaspančka nazaj...

Morm pa povedat da je naša toook zrastla in pridobila na teži da sva midva kr user posted image  Naute verjele-v 19 dneh se je zredila za celo kilo in 150 gramov pa zrastla 4 cm user posted image  Tko da ji body-ji št.56 skor niso več prou,sva učer letela v H&M ja po nove hlačke,bodyje,kapce,štumfke...vse ji je premajhno user posted image  Tko  ima zdej že okol 5100 guser posted image  Sem glih zračunala da je v dobrem mesecu in pol dobila okol 2500 guser posted image je pravi buhteljček...pa že ful težko jo nosiva user posted image

evo to je najin buhteljček:

user posted image

no zdej sta se pa zbudila...

šibam...

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu ger06)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
30.9.2007 13:39:46   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Najbolj da se lotiš branja za nazaj, sej veš itak sprot pozabiš kaj si prebral user posted image ...

Kako ste se imeli na morju? Je bilo lepo vreme? Petja in Jan pa pridna???
Evo namesto obnove en kup vprašanj user posted image

Na morju bi bilo  lapše,če  bi imeli kaj  več  lepega vremena.  No ne  rečem da  ni bilo nič  sonca, ampak  bolj  redko. Pa Petja je  tud še vedno  boga. Teli krčki jo matrajo skoraj po vsakem  hranjenju. Tako da smo doskrat  letel  v  avto . Se mi zdi da ji  vožnja  omili  zadevo. Pa komaj sem čakala da pridemo domov,ker sem prejšni teden naročila  une Tržiške kapljice proti krčem,  ki pa  so prišle po pošti šele čez  tri dni,ko pa nas ni bilo več  doma.  Danes  sem  jih  dala prvič, zdaj  bomo pa videli,če   bodo kaj pomagale.sab simplex smo kupili na hrvaškem pa ji žal  ne pomaga. če pa še to ne bo,  bom  pa  še  s  homeopatskimi  zadevcami probala.  Če pa še te ne bodo,potem  bo pa  že  tri mesece  stara user posted image  pa jo bo že samo od sebe nehalo  napetnjat.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
30.9.2007 15:02:39   
Anonimen
Kolko ml pa pojejo toliko stariuser posted image

(odgovor članu Petjana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1434
30.9.2007 18:59:40   
*lenc@*
Sissy, ne vem... jemljava sab simplex po žlici 15kapljic po obroku(zvečer), prehrana je ista.
Jo pa danes neki navija, bomo videli zvečer. Kako rada bi ti pomagala, pa še sami ne vemo na čem smo, al se je umiril začasno al ne.

Antigona_kdaj približno bo krema?SE mi zdai, da mi bo prav prišla.

Ko grem na blato , gre full težko ven, boli in malo krvi je. So hemoroidi?Kako si lahko pomagam? Prosim za nasvet.

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
30.9.2007 19:00:20   
*lenc@*
Moja poje na obrok pribl 80ml.

R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
30.9.2007 19:02:33   
*lenc@*
Še eno ?Sem probala slikco pripopat pa ne gre s klasiko copy in paste. Mi kera pove?

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
30.9.2007 19:04:40   
*lenc@*
Teli krčki jo matrajo skoraj po vsakem hranjenju.
IZVIRNO SPOROČILO: janana

[

Kolk časa po hranjenju al kdja mate krče. k našo je zvijal tud po hranjenju al pa že vmes, najhuje je pa blo od 22h do 00.00.DRgač pa nemirna in taka cel večer od 18h dalje.

R. K.

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
30.9.2007 20:42:29   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

Teli krčki jo matrajo skoraj po vsakem hranjenju.

[

Kolk časa po hranjenju al kdja mate krče. k našo je zvijal tud po hranjenju al pa že vmes, najhuje je pa blo od 22h do 00.00.DRgač pa nemirna in taka cel večer od 18h dalje.

približno uro po hrani. zvečer pa isto,nič hujše kot čez dan.
Ne vem kaj je bilo pa tole pred  eno uro. KATASTROFA.  ......
lepo sva se nahranile,potem  pa jo  prštimam na kopanje,ji začnem šamponirat glavo,ona pa v jok. Potem jo dam  v vodo  v  upanju da se pomiri, pa še  huje   kakih 15 minut je vreščala kot  ne vem kaj, kaj takega nisem še slišala. Brez premora.Ponujala sem ji joško, dudo ,jo guncala,jo mirila,ona pa  nenormalno vreščala.
Upam da se je samo kaj  ustrašila, da niso  bili  to  res  tapravi  krči, ker če se  pa tole večkrat ponovi,potem  me  bodo pa  kmalu   zagrebli v  zemljo.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
30.9.2007 20:43:33   
Petjana

približno uro po hrani. zvečer pa isto,nič hujše kot čez dan.
lepo sva se nahranile,potem  pa jo  prštimam na kopanje,ji začnem šamponirat glavo,ona pa v jok. Potem jo dam  v vodo  v  upanju da se pomiri, pa še  huje   kakih 15 minut je vreščala kot  ne vem kaj, kaj takega nisem še slišala. Brez premora.Ponujala sem ji joško, dudo ,jo guncala,jo mirila,ona pa  nenormalno vreščala.
Upam da se je samo kaj  ustrašila, da niso  bili  to  res  tapravi  krči, ker če se  pa tole večkrat ponovi,potem  me  bodo pa  kmalu   zagrebli v  zemljo.

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
30.9.2007 22:20:34   
saskija
Pajac pri nas je glede vozička in avto podobno kot pri vasuser posted image Za v avto smo problem rešli z dudo v vozičku pa je tako, da zaspi ko ga pložim noter se čez enkaj minut zbudi, dude itak noče in potem se začne dretje. Tako je večino sprehoda v slingu, včasih se mi zdi brezveze sploh voziček zraven na sprehod jemat.

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
30.9.2007 22:32:17   
birdy
Lenča, mislim da so to skoraj ziher hemeroidi. Ampak meni pa žal tale Justova žavba ne pomaga kaj prevečuser posted image   Pa tudi Portalak za lažje odvajanje neuser posted image  Nič mi ne pomaga, tko da grem jutri v lekarno, pa bom še tam za kak nasvet vprašala. Če ne pa bom res mogla do dohtarja.
Sem zarad teh hudičevih hemeroidov še napihnjena. Trebuh mam tak kot da bi bila spet nosečauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
1.10.2007 6:40:25   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

Ko grem na blato , gre full težko ven, boli in malo krvi je. So hemoroidi?Kako si lahko pomagam? Prosim za nasvet.

umivanje s hladno vodo in ev. olivno olje za masažo dokler ti Antigona ne zrihta kremo...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
1.10.2007 6:42:04   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

Pajac pri nas je glede vozička in avto podobno kot pri vasuser posted image Za v avto smo problem rešli z dudo v vozičku pa je tako, da zaspi ko ga pložim noter se čez enkaj minut zbudi, dude itak noče in potem se začne dretje. Tako je večino sprehoda v slingu, včasih se mi zdi brezveze sploh voziček zraven na sprehod jemat.

user posted image user posted image user posted image ma navadil se bo magari mi to bila zadnja reč, ki jo naredim v življenju....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
1.10.2007 6:43:22   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Lenča, mislim da so to skoraj ziher hemeroidi. Ampak meni pa žal tale Justova žavba ne pomaga kaj prevečuser posted image   Pa tudi Portalak za lažje odvajanje neuser posted image  Nič mi ne pomaga, tko da grem jutri v lekarno, pa bom še tam za kak nasvet vprašala. Če ne pa bom res mogla do dohtarja.
Sem zarad teh hudičevih hemeroidov še napihnjena. Trebuh mam tak kot da bi bila spet nosečauser posted image

Birdy probaj s toplim Donatom... liter in pol pa naj grejo mehurčki ven... pa mogoče kakšno glicerinsko svečko ....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
1.10.2007 6:49:55   
pajac
OVA NOČ NI BILA MOJ DAN!!! user posted image user posted image user posted image

Peter je bil ves vikend priden kot ..ne vem kaj... pač najbolj priden fant na svetu... Tako sva se sinoči, ko je nekaj začel stokati odločila in ga pohvalila ter mu dovolila, da pač počne kaj hoče user posted image user posted image . Namreč, ko se je zvečer dojil je bil tako utrujen, me je gledal s svojimi plavimi očkami in kot bi govoril.."ne morem več... saj sem bil priden koliko sem lahko, ampak mami zdaj pa res ne gre več..."

Pa sem imela obratovalni čas tudi ponoči... Spet ga je zvijalo, samo ne tako hudo, da bi se drl.. malo je jokal, ni pa mogel spati... pa sva se nosila.. spet mi je poglodal bradavice in tako do jutra...

Zdaj pa se je vse umirilo in spančka (vprašanje do kdaj - zato letim k njemu).

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
1.10.2007 6:52:49   
pajac

user posted image user posted image user posted image ne obupat... bog ve kaj jo je zmotilo.... Je pa hudo, ko nič ne pomaga.. Naš je to imel prejšnji teden, zdaj po teh kapljicah in Tržiča pa je veliko boljše... upam da ostane tako...
Drži se in mirno kri....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
1.10.2007 8:16:29   
pajac
nič ni s spanjem....

pa še slikce mi ne rata prilimat user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
1.10.2007 8:25:32   
Antigona
Dobro jutro!

Luka je bil pa danes ponoči zelo priden. Je zaspal malce po osmi zvečer, nato pa je jedel ob 4ih in zopet malce pred 7-mo zjutraj. Sva se previla pa je malce ležal v ležalniku da sem zrihtala še Žana za v vrtec, prejle ob osmih je še malce "peigriznil" in zdej spet spančka...

Me je pa zato zjutraj že pol ure preden se je Luka zbudil klical Žan... Mami pridi.... Pridem tja,ga vprašam kaj je? In on pokrij me... Ga pokrijem se uležem pa spet mami pridi, in tako naprej brez kakega razloga (pokrit je bil, dudo in Pikija pa tud)... U glavnem če en spi pa drug ne...

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
1.10.2007 8:26:29   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

nič ni s spanjem....

pa še slikce mi ne rata prilimat user posted image user posted image

Pa maš slikco v albumu? Oz. jo kopiraš iz interneta? Če jo imaš samo doma na računalniku potem ne gre, ne dela...

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?