|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
28.9.2007 14:57:39   
pajac
tole si ne upam reči na glas in je to samo v moji glavi user posted image user posted image user posted image : Peter spi od 13. ure... na trebuhu....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
28.9.2007 14:58:32   
Antigona

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

tole si ne upam reči na glas in je to samo v moji glavi user posted image user posted image user posted image : Peter spi od 13. ure... na trebuhu....

Tud jst dam našga dostkrat na trebuh, ful rad spi tako...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
28.9.2007 14:58:58   
Antigona
a ja, zgleda da sem ti prebrala misli user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
28.9.2007 14:58:59   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

naša je na začetku,se pravi kakšen mesec al pa še mal več tut vsakič ko je bila budna kr neki jokcala,pa skos smo jo mogl okol nost pa guncat če smo hotl da ne joka, zdej pa opažam da je vsakič bolje...Zdaj ko že okoli gleda in dojema jo dam velikokrat v ležalnik pa se za kakšne pol urce sama zamoti z gledanjem v igračke ki bingljajo dol (zdaj jih tudi že veselo z rokcami tolčeuser posted image ) Se mi zdi da bo sčadoma vse lažje ker jim svet postaja zanimiv...Danes mi je recimo celo ratal da sem jo dala čist budno v ležalnik pa je zaspančkala brez da bi jo animirala...user posted image

user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
28.9.2007 14:59:41   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

a ja, zgleda da sem ti prebrala misli user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
28.9.2007 15:26:56   
Jumpy

sploh ne pridem do depilatorja user posted image ... Upam da me ne kdo (user posted image ) zamenjal za Jumpy-no kozo...user posted image user posted image user posted image user posted image

sam stran od moje tašče,.... no, njenega mesarja.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
28.9.2007 15:28:56   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

A ti sploh kej spiš?user posted image

Včasih, sej boste vidle... se navadiš.user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
28.9.2007 16:09:07   
srursa
 Antigona - a si že naročala pri Justu?? Jaz bi tudi rada imela to  kremo tea tree, če je možno?
Hvalauser posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
28.9.2007 16:15:31   
tonja
pajac - sem že malo pogrešala te tvoje smajlije. A bi jih lahko tudi jaz imela? Kako pa? Na msn-ju jih nekaj imam, samo to ni to a ne?

Tudi jaz umiram na wc-ju. A pol imam tudi jaz hemeroide?? (ne spoznam se glih na zdravstvo)

Lovro je zaspal v posteljici. Čez dan ponavadi spi kar v ležalniku pa sem zjutraj prebrala, da od Antigone Luka spi tudi čez dan v posteljici pa smo vas še mi mal posnemal.user posted image  

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
28.9.2007 16:50:15   
Anonimen
Se še me spomnite? user posted image

Evo, da še malo jaz se javim.

Maša je pridna.

Spi od 20. do 8. ure, s tem da se vmes hraniva ob 2. in 5. uri.
dopoldne spi 1,5 uro, opoldne kakšne 4 ure (npr. zdaj od 12. ure in še vedno spi), ostalo je pa pokonci in se smeje.

Predvčerajšnjem se mi je tudi 1. naglas nasmejala. Najbolj se smeje in uživa, ko na njenem obrazku igrave: pipi, brm, brm in bum bumuser posted image .

Raste kot gobica po dežju...še vedno se samo dojiva, hraniva se max. 7x. 2x ponoči in cca. 4-5x čez dan.

Spi na hrbtu od 1. meseca dalje, ker tako sama zaspi. Pa eno ful mehko dekico ima pri sebi, da se z njo mucka in tako zaspi.

Kravice - če jo dam na previjalni, da pase kravice, že vleče kolena k sebi in hoče iti. Največkrat pa pase kravice na meni. Tako ful uživa in se mi smeje. Potem se tako odriva z nogami in meče, da jo komaj lovim, da ne pade. Pa tudi roko že dvigne v tem položaju.

Kakanje. Sva imele predverajšnjem pravo raketo med previjanjem. Je na previjalni takega ustrelila, da so kljub temu, da sem skočila vstran, dobile fajn moje kavbojke. Neslo je po celi previjalni, tepihu, njenih oblekah in ker se je cedilo fajn dol po previjalni so bile umazane še vse plenice in obleke zložene v previjalni miziciuser posted image .

Kopanje - kopava se vsak dan, ker zelo uživa. Očke se ji kar zasvetijo user posted image

AD3 kapljice pridno papcamo (je čist nora nanje in se kar liže, ko jih dobi), pol jih itak ukrade bratec user posted image .

Mleko - zdaj je pa že zadnji čas, da vstane, ker mi bo drugače joške razgnalouser posted image , pa bratca bi že davno morale iti iskat v varstvouser posted image .

Glavica - sem danes opazila, da jo že zelo lepo drži.

Prebava - o tem pa raje ne bi, ker se počutim na wc huje kot v porodni.user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 28.9.2007 16:52:47 >

(odgovor članu tonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1410
28.9.2007 17:50:14   
Talika19
Spanje čez dan - zelo različno: 2 dni nazaj skoraj nič, max 1 uro, danes pa že ful spi, eno rundo je sopal 2,5 uri, pa še 2x do sedaj (očitno je res krivo vreme)

Naš tudi ne zdrži sam buden zelo dolgo (max 15 minut); potem pa ga nosim (če joka) ali ga imam v naročju in gledam tv, največkrat pa je na kavču in se pogovarjava, pojeva; na igrišču (kjer visijo igračke iz njega) še ne uživa najbolj, ne gleda še kaj preveč teh igrač; najbolj mu je zanimiva ena pojoča pikapolonica (že skoraj od začetka dalje). Mi pa zmanjkuje idej za igranje s tako majhnim. Se pa že ful smeje, ko je dobre volje.

Ležalnika še nimamo, ga moramo še nabavit. Kakšne pa običajno imate? Z vibriranjem, muziko, igračkami ...?

Kremice za user posted image  - s čim male mažete? jaz sem zaenkrat samo z Riboderminom po kopanju, danes sem ga pa še z mandljevim oljem po nogcah, ker je imel ful suho kožo? A proti mrazu jih je potrebno zaščitit s kakšno kremo?

Odrivanje z nogicami - tudi naš že to ful počne, na previjalni mi zleze čisto do stene

< Sporočilo je popravil Talika19 -- 28.9.2007 17:51:26 >

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
28.9.2007 18:54:40   
ninauk
punce, zdej pa res skor ne sledim več. Ko me kak dan ni na netu, sploh komaj vse preberem, pol pa začnem odgovarjat, pa je konc ponavadi.. al pa že prej :-)
sicer pa KREME - js sm za Jašo (taprvega) za temenca uporabljala 100% karitejevo maslo od L'Occitane. Super dobro in takoj je šlo na bolje. ker mi ga je od takrat ostalo, ga še vedno rabim.
evo, že spet alarm.. čao

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
28.9.2007 22:44:49   
saskija
Spanje pri nas čez dan, večinoma v slingu, če pa tega ne bi imela bi pa verjetno skoz visel an rokah. Tako lahko spi kar dolgo, ko ga odložim pa jok, odkar ima dudiko se malo potolaži in zadremucka pa ne vedno. Z dudo zdaj vsaj v vozičku se vozi in avtosedežu.

Doji se - ne vem na koliko ur in tudi ne kolikokrat, še to ne vem kolikokrat na noč je, dvakrat, trikrat? spi pri meni pa sem kot samopostrežnauser posted image .

(odgovor članu ninauk)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
29.9.2007 10:56:11   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: tia01

Antigona - a si že naročala pri Justu?? Jaz bi mela to kremo tea tree!! Men se je presredek mal odpru in mam majhno rano glih tam kjer je najmanj treba, zato fuuuuul težko kakam in res ful boli!!! A bo ta krema kaj pomagala če se namažem?

Mony - mi je mami povedala, da ste se prišli vpisat v vrtec!user posted image user posted image Upam da bosta Zoja in Timon skupaj v skupini. Mogoče bosta pa še zaljubljenauser posted image .

Tonja - povej kako je pa kaj s tabo zdaj po porodu?? A so se tiste tvoje težave pomirile ali še vedno kaj nagaja?

Moj Timon je drugač kar priden, s spanjem zaenkrat nimamo problemov, razen par dni je bil ful tečen ker je meu malo krčkov po moje. Ampak se je izbolšalo. Joj tok sm mela še vprašanj za napisat, pa se zdej kr nič ne spomnim. Ja bom pa kasnej pršla še gor na RR, ko se spomnim. En lep pozdravček vsem od mal zgublene avgustovke, pa dejte lupčka svojim user posted image .

ja Tia mogoče pa bosta res še zaljubljena!!!???user posted image user posted image user posted image
maš pa zelo prijazno mami pa upam da bom dobila prosto mesto za v ta vrtec!

Drgač smo pa tudi mi ok, ponoči Zoja spi ene 7-8 urc, tako da se mami kar spočije, čez dan pa skoraj nič ne spi. Se je pa zdej začela že full smejat, skratka začelo se ji je dogajat!

(odgovor članu tia01)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
29.9.2007 11:22:34   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: tonja

pajac - sem že malo pogrešala te tvoje smajlije. A bi jih lahko tudi jaz imela? Kako pa? Na msn-ju jih nekaj imam, samo to ni to a ne?

Tudi jaz umiram na wc-ju. A pol imam tudi jaz hemeroide?? (ne spoznam se glih na zdravstvo)

Lovro je zaspal v posteljici. Čez dan ponavadi spi kar v ležalniku pa sem zjutraj prebrala, da od Antigone Luka spi tudi čez dan v posteljici pa smo vas še mi mal posnemal.user posted image  

1. Na google vpišeš smiley central in daš instal... samo s tem dobiš še kup nekih drugih reči inštaliraneih.. samo mene ne moti..
  2.  tole pa si lahko daš v orodno vrstico ...http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=18&ziel=bigs
Kar se tiče hemeroidov je to najpogostejši vzrok težav z odvajanjem po porodu.. presredek bi bilo treba ponovno zašit ker če ni zarastlo po nekaj tednih mislim da tudi ne bo in je potrebno obrezat robove in zašit.... Kaj imaš ti pa ne vem... Ena varijanta je da potipaš - ponavadi se tiplje bunkica ob danki ali pa ogledalce pa pogledati...  Lahko pa svojega user posted image zadolžiš za raziskovalno akcijo... user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
29.9.2007 11:27:51   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Ležalnika še nimamo, ga moramo še nabavit. Kakšne pa običajno imate? Z vibriranjem, muziko, igračkami ...?

Kremice za   - s čim male mažete? jaz sem zaenkrat samo z Riboderminom po kopanju, danes sem ga pa še z mandljevim oljem po nogcah, ker je imel ful suho kožo? A proti mrazu jih je potrebno zaščitit s kakšno kremo?

Ležalnik - mi imamo Chiccotov ta navadnibrez vsega.. igrače pa samam namontiram gor... smo ga dobili.. če bi kupila sama bi tistega z lokom..

Kremice za - mažem edino ritko z riboderminom (user posted image user posted image user posted image ). Pri umivanju pa sem parkrat dala par kapljic mandljevega olja v vodo, da ni koža tako suha. Obraz pa sem mu 1x namazala s hladilnim mazilom, ko je zunaj bil mraz...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
29.9.2007 11:43:30   
mony5
a kdo ve zakaj se mi noče spodaj podpis pokazat? pa v avatar sem dala slikco od naše Zoje!

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
29.9.2007 11:44:59   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: mony5

a kdo ve zakaj se mi noče spodaj podpis pokazat? pa v avatar sem dala slikco od naše Zoje!

no zdej pa mam podpis!
pa se je končno sonček pokazal bo treba iti malo ven!

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
29.9.2007 11:55:22   
abc100

no zdej pa mam podpis!
pa se je končno sonček pokazal bo treba iti malo ven!

Mi pa nimamo sončka.user posted image user posted image user posted image
Dones bo zelo pestro. Gremo na rojstni dan, potem pa na vikend k dediju in babi.

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
29.9.2007 15:20:19   
nana 27
Pozdravljene! "Uradno" sem avgustovka, saj sem rodila zadnji dan avgusta punčko Majo, klepetam pa pri septembrkah. Včasih vas kaj berem, da vidim, kako vam gre z user posted image  in s kakšnimi težavami se ubadate in vidim, da smo na istem.  Za nami je pestra noč (itak jih je ogromno user posted image )  pa me zanima, v kakšnih položajih podirate kupčka. Naša dojenčica je zelo občutljiva in čeprav v položaju na rami vztrajam nekaj minut in jo položim spečo v posteljico, se ona zaradi kupčka zbudi po dveh minutah. So še kakšni drugi položaji?

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
29.9.2007 20:41:32   
*LAVRA*
Pozdravljene. Od mene tudi že ni bilo dolgo glasu, pa saj vas berem pa kaj ko ni kaj dosti časa. Mi smo super. Mamica je bila na poporodnem pregledu in je vse ok. Moramo se še odločit za zaščito pa nevemo kakšno ker do sedaj še nisem uporabljala nobene. H kakšni  se nagibate ve?
Vid je priden. Spimo od 10 pa do 4 potem pridno popapcamo in spimo dalje do 8. Čez dan tudi mi spimo po uro največ dve potem pa veselo raziskujemo vse okrog sebe. Glavico tudi že fajn dvigujemo tak da smo veseli.
Mam pa eno vprašanje. A vaši user posted image  tudi ogromno prdkajo. Naš Vid prdka da je groza pa zraven se sploh nič  ne napenja kar z ritke grejo prdeci. Pa to kar z vonjem user posted image . A je to normalno. Pa kakamo tudi ne več vsak dan ampak sedaj že na 2.,4 in nazadnje je že kakal na 5 dni. Potem je sicer kakanje obilno ampak mene to vseeno malo skrbi. Pije moje mleko po  flaški včasih morem tudi malo dodati Aptamil Pre. Saj mamo pediatrinjo v četrtek pa bom vprašala  ampak ve ste vsevedke. user posted image  Se še kaj pišemo. Čuvajte vaše zakladke.

Lavra

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
29.9.2007 21:07:39   
pajac
oo... kakšno zatišje danes...

se vidi da lovimo sončne žarke.. ( saj res, kje je sončni žarek user posted image user posted image user posted image )

Bom kar še malo svojih misli napisala (ker če to povem, potem se Peter naslednji dan  zmeraj potrudi, da to ne drži)user posted image user posted image user posted image user posted image

moj srček je včeraj bil potem čudovite volje (spal je skupaj 2,5 uri user posted image user posted image user posted image ) in smo šli na rudnik v outlet in pikapolonico samo ... vožnja v lupinici mu nikakor ni pisana na kožo.. .ako hudo se je drl, da se mi je v avtu skoraj zmešalo.... tako na poti tja, kot nazaj...user posted image user posted image user posted image
No po kopanju se je pa umiril in smo šli spat dokaj civilizirano (torej brez prehudega dretja)
Danes pa je bil tudi krasen... spet je spal 2,5 uri in smo spet šli v Lj. No na poti nazaj se več ni drl...user posted image

Imam pa problem, ker noče biti buden v vozičku in zdaj ko več toliko ne spi je to precej moteče... A ima kdo kakšno idejo kako ga pripraviti do tega da ne bi jokal v vozičku???

Nana 27 živjo!! Lahko ga daš na trebušček čez kolena (no tako, da ne pritiska prehudo čez trebušček) ali pa opisujejo še neki položaj ko ga posedeš samo mi ni jasen...
Meni ponavadi rata (če čez ramo ne), če ga dam v položaj kuža (na roki na trebuščku). Včasih pa so vsi moji poskusi neuspešniuser posted image user posted image user posted image ..

Moramo se še odločit za zaščito pa nevemo kakšno ker do sedaj še nisem uporabljala nobene. H kakšni  se nagibate ve?
Še nisem ziher... ali mirena ali hormonska injekcija... tabletke itak ne pridejo v poštev če dojiš...
Mam pa eno vprašanje. A vaši  tudi ogromno prdkajo. Naš Vid prdka da je groza pa zraven se sploh nič  ne napenja kar z ritke grejo prdeci. Pa to kar z vonjem . A je to normalno. Pa kakamo tudi ne več vsak dan ampak sedaj že na 2.,4 in nazadnje je že kakal na 5 dni. Potem je sicer kakanje obilno ampak mene to vseeno malo skrbi. Pije moje mleko po  flaški včasih morem tudi malo dodati Aptamil Pre.
Mislim da je to normalno.. saj moj tudi prdi (občasno se napenja, občasno pa samo čutim, ko ga nosim) sicer nikoli nisem zavohala, samo glede na to da sem že od poroda sa zamašenim nosom ni nič čudnega... Zadnje dneve pa voham, ko se pokaka.. kar pomeni da bi tudi lahko prdci smrdeli...Kar se tiče kakanja je za dojene otroke normalno tudi do 1 teden da ne kakajo, če pa mu ga dajaš po flaški je to enako.. Odvisno koliko Aptamila dodajaš, ker rad zapira...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu *LAVRA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
29.9.2007 21:11:59   
Talika19

A ima kdo kakšno idejo kako ga pripraviti do tega da ne bi jokal v vozičku???

Kaj pa če mu daš kakšno visečo igračko nad voziček, ki jo že drugače rad gleda ali posluša?

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
29.9.2007 21:15:32   
Talika19
Mi smo pa že od ponoči kar bogi. Našega spet ful zvija in je ful revček. Sploh nimam več ideje kaj naredit. Saj če ga ne zvija potem ful spi.

Hvalabogu se naš ful rad vozi v lupinci in ves čas spi. Mi smo se tudi potepali po trgovinah in je vse prespal, tud oči ni odprl.

Jaz imam ginekologa v PON pa moram tud eno zaščito zrihtat. Kakšna je razlika med Mireno in hormonsko injekcijo?

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
29.9.2007 21:41:33   
Antigona
Jst se morm pa mal pohvalt da sem danes vidla Tiinga Timončka! Je pravi cartek, pa meni se je zdel tako majhen in lahek. Kot da ne bi imela nič v rokah. Sploh če prej držiš Lukija, ki je res prava mišica. Luka je sicer zelo priden, je danes dopoldne spet zaspal malce po deseti in sem potem do dveh čakala da se je zbudil in da sem šla v Ljubljano in Tii odpeljala Tea tree kremo. Tia, res upam da ti bo pomagala...

Ko sem šla od Tie sem bla zmenjena še s kolegico in sva šle še na kavo, potem pa domov. Sem domov prišla šele malce pred sedmo. Lukija je potem sicer nekaj zvijalo, ampak je vseeno zaspal že okoli pol devetih. Upam, da bo mirna noč... Moj dragi namreč pride šele okoli dveh ali treh zjutraj. Še dobro, da je Žan pri babici kjer itak ful uživa.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?