Anonimen
|
Se še me spomnite? Evo, da še malo jaz se javim. Maša je pridna. Spi od 20. do 8. ure, s tem da se vmes hraniva ob 2. in 5. uri. dopoldne spi 1,5 uro, opoldne kakšne 4 ure (npr. zdaj od 12. ure in še vedno spi), ostalo je pa pokonci in se smeje. Predvčerajšnjem se mi je tudi 1. naglas nasmejala. Najbolj se smeje in uživa, ko na njenem obrazku igrave: pipi, brm, brm in bum bum . Raste kot gobica po dežju...še vedno se samo dojiva, hraniva se max. 7x. 2x ponoči in cca. 4-5x čez dan. Spi na hrbtu od 1. meseca dalje, ker tako sama zaspi. Pa eno ful mehko dekico ima pri sebi, da se z njo mucka in tako zaspi. Kravice - če jo dam na previjalni, da pase kravice, že vleče kolena k sebi in hoče iti. Največkrat pa pase kravice na meni. Tako ful uživa in se mi smeje. Potem se tako odriva z nogami in meče, da jo komaj lovim, da ne pade. Pa tudi roko že dvigne v tem položaju. Kakanje. Sva imele predverajšnjem pravo raketo med previjanjem. Je na previjalni takega ustrelila, da so kljub temu, da sem skočila vstran, dobile fajn moje kavbojke. Neslo je po celi previjalni, tepihu, njenih oblekah in ker se je cedilo fajn dol po previjalni so bile umazane še vse plenice in obleke zložene v previjalni mizici . Kopanje - kopava se vsak dan, ker zelo uživa. Očke se ji kar zasvetijo AD3 kapljice pridno papcamo (je čist nora nanje in se kar liže, ko jih dobi), pol jih itak ukrade bratec . Mleko - zdaj je pa že zadnji čas, da vstane, ker mi bo drugače joške razgnalo , pa bratca bi že davno morale iti iskat v varstvo . Glavica - sem danes opazila, da jo že zelo lepo drži. Prebava - o tem pa raje ne bi, ker se počutim na wc huje kot v porodni.
< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 28.9.2007 16:52:47 >
|