|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo oktobra!
29.9.2007 13:06:30   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: teejaa
No  pa še 4.10 bom držala pesti, okej Se*?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Super! Hvala! user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 351
29.9.2007 13:39:50   
oktavija
user posted image Hvala vsem ki držite z mano pesti!!!!!
user posted image Teejaa na UZ je videti tri velika jajčeca ki so zdrava za oploditev tako da se lahko komot zgodi da ne bo samo eden v mojem bušiju!!!user posted image user posted image user posted image
Vam sporočim okoli 17.10.!!! Do takrat pa bomo pridno user posted image telovadilai!!!

Pozdravček za vse!!! 

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 352
29.9.2007 13:46:14   
Erin
Oktavija - držim pestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..ne veš kako....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 353
29.9.2007 13:52:53   
oktavija
Hvala hvalauser posted image !

Tudi tebi želim da bi v okt ne dobilauser posted image .

Pozdravček!user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 354
29.9.2007 14:20:46   
anonimna thumbs up
oktavija in teejaa, ko sta ravno gor: za vsako user posted image user posted image user posted image  za srečo!!!

Pa še nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za raztalat še drugim  user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 355
29.9.2007 15:58:18   
K_a_t_j_a
Teejaa Tebi vse pohvale za tako skrbno urejanje seznamov! user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce še malo pa se začne naš oktober, ki želim da bo zaznamovan z user posted image !
Midva že pridno delama na user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 356
29.9.2007 18:13:08   
shelly
Pri meni pa še vedno ta izcedek, kar noče biti konec! Sicer ga je tako malo da je komaj opazen ampak vseeno je user posted image  Kar čakam da se pokaže prava kri in pride user posted image  čeprav je praviloma še 4 ali 5 dni ne bi smelo biti.

Dobro da sem bila malo po trgovinah in na sprehodu pa na obisku, da se zamotim in pozabim za nekaj časa user posted image  Če imam preveč časa to ni dobro potem samo tole tuhtam user posted image

user posted image  za srečo vsem

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 357
29.9.2007 19:51:23   
trinity22
Punce sedaj se tudi jaz oglašam na tej strani, saj ne vem kam spadam med čakajoče 4. 10. ali kaj?

Zaenkrat je še kar ni tako, da Tejaa prosim če me daš na seznam, pa da vidimo kaj bo.

Držim pa pesti za vse in navijam da čimprej zaledamo user posted image user posted image .

Vsem nosečkam pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu shelly)
Neposredna povezava do sporočila: 358
29.9.2007 19:52:57   
trinity22
Shelly tebi pa pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa da user posted image  ne bi bilo sploh.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 359
29.9.2007 19:59:35   
sandra74
Shelly nasmeh na ustnice in da se ti ta user posted image  vsaj 9 mesecev ne prikaže.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 360
29.9.2007 21:24:08   
Eva2008
9.10 se naglo približuje, jaz pa nimam nobenih znakov, ki bi mi karkoli nakazali. V prvi nosečnosti, ki se je žal končala po 16 tednih, mi je bilo že takoj slabo, v dveh mesecih sem shujšala za 5 kg, vrtelo se mi je, imela sem obupen okus, vroče mi je bilo. Sedaj pa nič. Tako, da sem zelo negotova. Okrog mene pa polno user posted image . Jaz bi tudi bila. user posted image

Eva & Boštjan = 14.6.2008 bo dan D. Bomo štirje.
Nekaj se dogaja. Bo najbrž prej.

Bivša kanta.

(odgovor članu sandra74)
Neposredna povezava do sporočila: 361
29.9.2007 22:04:08   
trinity22
kanta, tudi zate bo posijal sonček in boš srečkauser posted image . Držim pesti za vse, da nam čimprej uspe ugledat magičniuser posted image .

(odgovor članu Eva2008)
Neposredna povezava do sporočila: 362
29.9.2007 22:11:37   
sandra74
kanta-to je samo zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
držim pesti da boš kmaluuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 363
29.9.2007 23:26:38   
shelly
Hvala za lepe želje, tudi jaz vam želim enako in da nobene tista tečka rdečka ne obišče ta mesec.

Ene imamo preveč znakov, druge premalo...kdaj bomo že končno vedele pri čem smo ane user posted image

Je pa res, da ni potrebno imeti znakov pa vseeno lahko kaj je, tako da nič obupat user posted image  slabše je pri meni ker imam kar nekakšen izcedek ampak sem spet optimistična postala user posted image

Zdaj pa lahko noč

(odgovor članu sandra74)
Neposredna povezava do sporočila: 364
30.9.2007 1:27:50   
Erin
Oktobra user posted image NE pričakujemo:

xx.10. - *Mojca*
xx.10. - noely
xx.10. - K_a_t_j_a
xx.10. - zabca34
xx.10. - FANTEK1
xx.10. - lunica24

01.10. - anonimna user posted image
01.10. - na_go
01.10. - petrca26
01.10. - belavrtnica
02.10. - freha
03.10. - bumbum
03.10. - shelly
03.10. - urskaj
03.10. - nanka
04.10. - metir
04.10. - Lupita
04.10. - trinity22
04.10. - kimmii
04.10. - CIPRESA
05.10. - sončk1
05.10. - lejca
05.10. - adeja
06.10. - rozica1984
06.10. - jurka6
06.10. - lejla007
07.10. - SM10
08.10. - sandra74
09.10. - kanta
09.10. - Endri
09.10. - beyba
09.10. - Blacky30
10.10. - leonida
10.10. - ninčy
10.10. - spelka12

10.10. - yasmine23
11.10. - trma79
11.10. - tinkamiška
12.10. - Yasminka
12.10. - daga11
13.10. - **NiNa**
13.10. - fragola
13.10. - tincy82
14.10. - sonček33
14.10. - osa3
15.10. - marjana.r
15.10. - pikica36
16.10. - janney
17.10. - pikapoka2
17.10. - oktavija
18.10. - gajka
18.10. - Zvezdica
18.10. - ledenka
19.10. - murkica
20.10. - zorica
20.10. - mihi78
20.10. - slovenka
22.10. - Efi
23.10. - nineva
23.10. - Lea2007
24.10. - teejaa
24.10. - muklla
25.10. - talika81
25.10. - darja30
25.10. - maša82
31.10. - MUŠMUŠ
31.10. - *Angelina*
31.10. - sapi
31.10. - HEL36

user posted image Zveste navijačice :user posted image

- Naty*
- KAHLO
- lindy
- kodrana
- hmm
- stunfek
- MONIKQ
- Inigo
- _rebeca_
- Soncnica Sandra
- LuNa73
- Galadriel

- Serendipity
- Ana Luna
- žabicamala
- mojcej77
- TamaraJ
- anonimna thumbs up

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 365
30.9.2007 8:49:37   
sonček33
Dobro jutro, lepotičke!

Kako ste? Upam, da je jutro prineslo kakšno lepo novičko...ali vsaj poljub vašega najdražjega.

Danes je lep dan. Sonček je že visoko.

Jaz se malce pripravljam na službo, potem skuham kavico, zbudim lubka in greva po nečaka, da ju peljeva malo v naravo. Morda pojedmo po kostanj.

Sicer je pa čas moje ovulacije in me pridno špika vsepovsod, boli križ in jajčniki, ampak to je še najmanj, naj kar delajo sto na uro.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 366
30.9.2007 9:15:12   
Serendipity
Jutro sunshine in pupe!

user posted image

Jaz kar lenarim danes, moj spet dela ... user posted image  meni se pa niiič ne da, sicer me čaka en kup dela za službo, samo me preveč lenobica ma ... user posted image

Moji dnevi O so mimo, upajmo le na najboljše! user posted image

Vam držim pesti - da bi čimprej ugledale user posted image user posted image !

Uživajte v sončku!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 367
30.9.2007 10:43:50   
shelly
Pozdravljene!

Danes je treba kar izkoristit tole lepo nedeljo, da bomo imele potem energijo in voljo za nov delovni teden user posted image

Midva greva tudi malo v naravo pa še kuža zraven... Potem pa na kosilo user posted image

Me pa nekaj zanima, če katera ve koliko časa traja lahko ta vgnezditvena krvavitev, če se slučajno pojavi? Verjetno različno ali kako... In kdaj naj bi to bilo pred ali v času menstruacije?

Sončen pozdravček

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 368
30.9.2007 11:07:16   
Shani
Se*- O dnevi so mimo in upam, da smo res kej naštimal - držim pesti zate!user posted image user posted image user posted image

No jutri se začne oktober... naš mesec upanja in resnično si želim, da vam punce uspe zagledati +.user posted image user posted image user posted image

Mene sicer nekaj špika na desni strani ampak kašnih drugih posebnih znakov nimam. Ednino kar mi je čudno pri sebi, da se mi cikus skoz krajša in sem imela O že 12 dan.Bomo videli čez par dni...

(odgovor članu shelly)
Neposredna povezava do sporočila: 369
30.9.2007 11:37:37   
ninčy
Hojla!
Spet se malo oglašam, res nimam veliko časa, vas pa redno berem, vsaj preletim vaše poste ...
Merjenje BT se je izkazalo za uspešno, O nisva zgrešila, zdaj pa lahko do 10. samo še upam, da se je prijelo. user posted image
Držim pesti za vse, naj se jutri najlepši mesec začne. user posted image user posted image

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 370
30.9.2007 12:07:37   
Erin
Jutrooooooo...

danes sem malo kasneje vstala, ker smo včeraj praznovaliuser posted image ...bo katera pila kavico?

Sonček - kako si kaj? Vidim da je O pridna in te non-stop opominja da je tu... In kam ste šli v naravo...mene danes tako Bled mika, da se malo premigam...
Se* - Kar naj te lenobica matra, saj je NEdelja, ti se sprosti, uživaj, popij z nami še kakšno kavico... Ej, Se* , praviš da je O mimo, kdaj pa je Ne pričakuješ? Boš ostala med navijačicami ali prideš k nam, borkamuser posted image user posted image user posted image , jest bi te kr k nam povleklauser posted image

shelly - mislim da vzgnezditvena traja največ dan, dva user posted image in sicer kot zelo svetel rdeč oz roza izcedek. Pojavila naj bi se v času vgnezditve, se pravi po  ovulaciji in nikakor med menstruacijo. Mislim da je okoli 20 dne naprej pa tja do 26 ... na pamet govorim in sicer za 28 dnevni ciklus kot sem zase preračunavala...to ti bo še katera punca kaj povedala, nisem ekspert za to, sem iskala na netu kaj pa nisem nič našla...maš pa lepo prikazano vgnezditev na tej strani http://www.fertilitylifelines.com/fertilityhealth/biology/naturalcycle.jsp pa sklepaj kdaj naj bi bila ta krvavitev...user posted image user posted image

jurka6, Se*, sonček33, ninčy - upam da je bila O oz. user posted image khm, khm..uspešno...držim pesti...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil teejaa -- 30.9.2007 12:08:25 >

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 371
30.9.2007 12:20:46   
ninčy
Na strani, ki jo navaja Tejaa, sem vpisovala BT, opazovala sem tudi sluz in vrat. Program mi je lepo pokazal, kdaj ej bila O, če si merite BT, je program super, je pa registracija tudi zastonj.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 372
30.9.2007 12:22:50   
Erin
misliš ta stran ki sem jo sedaj navedla?
user posted image

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 373
30.9.2007 12:23:43   
ninčy
Ups, pomota. Program je na strani ferilityfriends. Pa še link http://www.fertilityfriend.com/

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 374
30.9.2007 12:30:33   
Erin
ja ta je pa tapravauser posted image ...sem brskala sedaj pa uni strani in mi ni bilo nič jasnouser posted image

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?