Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.9.2007 21:16:06
|
|
|
|
ledenka
|
ma kje najdete tele tipcke! grem kr poiskat kake seksi tange, zaj mam bokserce
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.9.2007 21:31:37
|
|
|
|
sonček33
|
joj spet vas mede...adijo pamet
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.9.2007 21:36:23
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 joj spet vas mede...adijo pamet Khm ... polna luna?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.9.2007 21:37:19
|
|
|
|
LuNa73
|
pa se eno vprasanje za uporabnice menkola: kako naj ga prepricam, da je od moje O do M 14 dni, vstrajno mi kaze 12 dni in pol mam zmedo, ko moram na vec koncev gledat [/quote] srčica draga, ka se te sekiraš s temi dva dbni razlike.... halo, dva dni več akcije....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.9.2007 22:11:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Teejaa, js upam, da to ni psiha, ker želja je res zelo, zelo močna. Ampak res se mi vrti, prsi me bolijo, lulat hodim bolj pogosto. SRČNO upam na !!!!!!!! SREČNO VSEM!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.9.2007 22:35:35
|
|
|
|
shelly
|
Teejaa hvala za razlago! Urskaj, midve pa ne pričakujeva na isti dan Pa tudi mene zanima, če ima še katera od tistih, ki so bolj prve na seznamu kakšne znake. Jaz imam kar nekaj tega, samo ne vem kaj bi to lahko pomenilo. Prsi imam precej napete, bolijo me pa ne razen ob straneh. Trebuh imam napet kot pred menstruacijo pa na čase me kar boli oziroma špika nekaj... V ustih imam tako čudno nekaj ampak ni tisti slavni kovinski okus na čase me tako čudno oblije vročina potem pa je tukaj še ta izcedek, ki ga v bistvu ni več od danes popoldne. Zdaj sem ugotovila, da je prišel v bistvu v takem času kot nastopi vgnezditvena, ampak kaj je bila potem tista nekaj urna krvavitev zadnjič na sredini cikla Mogoče ovulacijska krvavitev, ampak je še res nikoli nisem imela. Tako da tukaj moja pamet odpove Tudi jaz želim veliko ta mesec- zdaj bo pa kmalu tukaj lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 30.9.2007 22:51:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Shelly, js sem čist zmedena. Sploh ne vem več, kaj naj si mislim. Niti tebi niti sebi ne znam razložiti. To, da te obliva je dober znak, mene je v prvi nosečnosti. DRŽIM PESTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 1.10.2007 7:18:00
|
|
|
|
nena22
|
punce še mene na seznam za 23.10.2007ker je ziher ne bo !!!! koker sem že povedala jo mam pa že zares dost!!! pa še tazadnje vložke in tampone sem ponucala pa jih ne mislim kupovat!!! .... punce čimveč ker bo slabo vreme, da bo veliko !!! papa božite buškote!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 1.10.2007 7:41:31
|
|
|
|
nena22
|
aja še eno za megleno jutro papa
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 1.10.2007 8:12:13
|
|
|
|
ninica04
|
Evo mene, sem se pridružila oktoberkam. Me sprejmete v svoje vrste?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 1.10.2007 8:29:11
|
|
|
|
Raguel
|
DOBER DAN !! Dva dni me ni tule gor in ste že tolk načvekale Vsem novim želim dobrodošlico in da bi čimprej ugledale pluske in navijale z nami. Začetne oktoberke testerje na plan !! Boste videle punce,da nam bo oktober priskrbel veliko bebic, oktavija pa bo poskrbela še za dvojčke ali trojčke -koliko mamic pa se lahko pohvali s tem???Ta mesec imam res dober občutek za vse nas....
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 1.10.2007 8:42:41
|
|
|
|
Patio
|
ninula, čestitam... mene pa le vpišite, prosim na seznam, ne pričakujem je tam okoli 20.10., pa kdo bi vedel pri tako zmedenem ciklusu.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 1.10.2007 8:55:29
|
|
|
|
tinkamiška
|
ahaha, kolk sem se zdejle nasmejala vašim komentarjem in slikicam dobra volja je najbolja, tudi za no midvasva mimo in zdej počivava pestke za vse! Tinka
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 1.10.2007 9:55:00
|
|
|
|
KAHLO
|
oj, punce!! No pa so se začeli novi boji, in kmalu boste žele to kar ste sadile....komaj čakam na vaše pozitivno opravljene teste
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 1.10.2007 10:25:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Lepo pozdravljene vse skupaj, debat za nazaj nisem brala, ampak za vse nas držim pesti, da obarvamo seznam v roza. Evo mene, se selim iz septembrk. Mojo NE pričakujem 30. oktobra. Petra
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 1.10.2007 11:23:40
|
|
|
|
oktavija
|
Čao Darja30! Sej se res smešno sliši, še bolj pa si predstavljaj da se nam to res zgodi, jaz sem že zdaj zmedene!!! . Najbolje bi bilo imet za začetek enega , čeprav če jih bo več so vsi dobrodošli( ). Zdaj pa vseselo na delo, zvečer pa pridno na , da bo čim več . V upanju, da ne bo naslednjih 9 mesecev in bomo srečke nosečke , vas vse lepo pozdravljam!
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 1.10.2007 11:30:54
|
|
|
|
ninčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: teejaa ninčy - ne vem na kaj ciljaš. A na to kakšna je? Po O je gosta, neraztegljiva, motna... Si to hotela slišati? poglej si tukaj: http://www.solazazivljenje.si/naravno_nacrtovanje_druzine.html Ja, sem pogledala. Koliko pa naj bi je bilo? Pri meni jo je še vedno full veliko, je pa res, da je motna in neraztegljiva. Prejšnji mesec ni bilo tako, zdaj sem pa čisto zbegana. Pa to še ni vse ... tudi vrat je še vedno dokaj mehek. Sploh ne vem, kaj naj si mislim. Bo, kar bo. Oktober je tu, dajmo punce, čim več . in pozdravček za vse!
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 1.10.2007 11:47:07
|
|
|
|
spelka12
|
pa se je končno začel naš mesec. Še malo, pa bodo padle prve rozike . Toliko navijačic, kot jih je ta mesec pa še nisem vidla. Super ste.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 1.10.2007 12:27:33
|
|
|
|
~Biba~
|
Hej ho .kaj bi lahko tudi jaz prišla med vaš krog navijačic? Bomo pridno navijale, da bo ta mesec pa res ves roza
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 1.10.2007 13:00:37
|
|
|
|
tincy82
|
živjo punce! jaz sem pa ta vikend pridno spremljala svojo ovulacijo in ugotovila, da se sluz res full spremeni- je kot beljak, pa velik jo je. tko da mislim, da sva z lubijem kar zadela ta prave dni. pa še v jajčniku me je full špikalo. ( sam čudn se mi zdi ker me je špikalo izmenično v obeh, ne samo v enem ) no, vam poročam če bom v naslednjih dneh (tednih) opazla kej znakov. pa čimveč ta mesec punce
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 1.10.2007 13:47:21
|
|
|
|
silvya
|
Lepo, da ste me dale na seznam navijačic. Danes ste pa zelo naspidirane, madonca, ste take slikice prilepile, da je joj. Sem se spet dobro nasmejala. Ste pridne. Tako naprej, pa uspeh sigurno ne bo izostal. Pošiljam vam nekaj za srečo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 1.10.2007 14:17:55
|
|
|
|
shelly
|
Živjo punce! Kako ste kaj? Jaz ne preveč dobro, ker se mi je po moje začela menstruacija... je pa tako čudno spet sicer kri ampak drugače, tako s sluzjo pomešano, saj ne znam povedat Je pa prišlo kar naenkrat zdaj pa spet ni več. Imam občutek, da se je ravnovesje hormonov pri meni čisto porušilo. Drugega si ne znam razlagat... Upam pa za vse druge da se vam drugače izteče lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 1.10.2007 14:25:48
|
|
|
|
matt
|
Pozdravljene, naj se zahvalim za tolažilne besede v septembru... Navijam za vas... sama pa še nisem prišla do dna vsem mojim čudnim pripetljajem prejšnji mesec, ker me niso vzeli še na pregled k G, niti mi ni jasno kdaj jo naj pričakujem, sicer imam še nekaj dni, ko bi lahko - glede na to,da pa menim, da je bil ss, se bomo vzdržali...... in samo navijali... D E J M O!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 1.10.2007 16:43:47
|
|
|
|
polma
|
Jaz bi prosila da me daste med navijačice!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 1.10.2007 16:59:19
|
|
|
|
MP30
|
Tudi jaz sem se preselila med "oktoberke". Teejaa prosim, če me napišeš med navijačice, ker moje v času aktivnih čebelic ni, tako da ta mesec ne bo nič . Želim pa vsem ostalim čarobni !
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
sindarinPoznate naziv oz znak dobra igrača, ki ga podeljuje Ministrstvo za šolstvo in šport?ne, ampak me zanima (
48%)
ne, me ne zanima (
7%)
da in se tudi pozanimam o izboru (
29%)
da, ampak me sploh ne zanima (
16%)
Število vseh glasov: 231Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!