|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo oktobra!
30.9.2007 21:16:06   
ledenka
user posted image user posted image user posted image  ma kje najdete tele tipcke!

grem kr poiskat kake seksi tange, zaj mam bokserce user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 401
30.9.2007 21:31:37   
sonček33
joj spet vas mede...adijo pamet

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 402
30.9.2007 21:36:23   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

joj spet vas mede...adijo pamet

user posted image

Khm ... polna luna? user posted image

user posted image   user posted image   user posted image  

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 403
30.9.2007 21:37:19   
LuNa73

pa se eno vprasanje za uporabnice menkola: kako naj ga prepricam, da je od moje O do M 14 dni, vstrajno mi kaze 12 dni user posted image  in pol mam zmedo, ko moram na vec koncev gledat
[/quote]

srčica draga, ka se te sekiraš s temi dva dbni razlike.... halo, dva dni več akcije....user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 404
30.9.2007 22:11:25   
Anonimen
Teejaa, js upam, da to ni psiha, ker želja je res zelo, zelo močna.

Ampak res se mi vrti, prsi me bolijo, lulat hodim bolj pogosto.
SRČNO upam na user posted image user posted image !!!!!!!!

SREČNO VSEM!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
  Neposredna povezava do sporočila: 405
30.9.2007 22:35:35   
shelly
Teejaa hvala za razlago!

Urskaj, midve pa ne pričakujeva na isti dan user posted image  Pa tudi mene zanima, če ima še katera od tistih, ki so bolj prve na seznamu kakšne znake.

Jaz imam kar nekaj tega, samo ne vem kaj bi to lahko pomenilo. Prsi imam precej napete, bolijo me pa ne razen ob straneh. Trebuh imam napet kot pred menstruacijo pa na čase me kar boli oziroma špika nekaj... V ustih imam tako čudno nekaj ampak ni tisti slavni kovinski okus user posted image  na čase me tako čudno oblije vročina potem pa je tukaj še ta izcedek, ki ga v bistvu ni več od danes popoldne. Zdaj sem ugotovila, da je prišel v bistvu v takem času kot nastopi vgnezditvena, ampak kaj je bila potem tista nekaj urna krvavitev zadnjič na sredini cikla user posted image  Mogoče ovulacijska krvavitev, ampak je še res nikoli nisem imela. Tako da tukaj moja pamet odpove user posted image

Tudi jaz želim veliko user posted image  ta mesec- zdaj bo pa kmalu tukaj user posted image

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 406
30.9.2007 22:51:10   
Anonimen
Shelly, js sem čist zmedena. Sploh ne vem več, kaj naj si mislim. Niti tebi niti sebi ne znam razložiti.
To, da te obliva je dober znak, mene je v prvi nosečnosti.

DRŽIM PESTI user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu shelly)
  Neposredna povezava do sporočila: 407
1.10.2007 7:18:00   
nena22
punce še mene na seznamuser posted image user posted image user posted image  za 23.10.2007ker je ziher ne bo !!!! koker sem že povedala jo mam pa že zares dost!!! pa še tazadnje vložke in tampone sem ponucala pa jih ne mislim kupovat!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

punce čimveč user posted image ker bo slabo vreme, da bo veliko user posted image user posted image !!!user posted image

papa božite buškote!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 408
1.10.2007 7:41:31   
nena22
aja še eno user posted image za megleno jutrouser posted image

papa

(odgovor članu nena22)
Neposredna povezava do sporočila: 409
1.10.2007 8:12:13   
ninica04
Evo mene, sem se pridružila oktoberkam. Me sprejmete v svoje vrste? 

(odgovor članu nena22)
Neposredna povezava do sporočila: 410
1.10.2007 8:29:11   
Raguel
DOBER DAN !!

Dva dni me ni tule gor in ste že tolk načvekale user posted image user posted image user posted image
Vsem novim
želim dobrodošlico in da bi čimprej ugledale pluske in navijale z nami.
Začetne oktoberke testerje na plan !!
Boste videle punce,da nam bo oktober priskrbel veliko bebic, oktavija pa bo poskrbela še za dvojčke ali trojčkeuser posted image user posted image -koliko mamic pa se lahko pohvali s tem???Ta mesec imam res dober občutek za vse nas....

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 411
1.10.2007 8:42:41   
Patio
user posted image ninula, čestitam...
mene pa le vpišite, prosim na seznam, ne pričakujem je tam okoli 20.10., pa kdo bi vedel pri tako zmedenem ciklusu.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 412
1.10.2007 8:55:29   
tinkamiška
ahaha, kolk sem se zdejle nasmejala vašim komentarjem in slikicamuser posted image user posted image user posted image

dobra volja je najbolja, tudi zauser posted image no midvasva mimo in zdej počivavauser posted image

pestke za vse!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Patio)
Neposredna povezava do sporočila: 413
1.10.2007 9:55:00   
KAHLO
oj, punce!!

No pa so se začeli novi boji, in kmalu boste žele to kar ste sadile....komaj čakamuser posted image user posted image user posted image na vaše pozitivno opravljene testeuser posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 414
1.10.2007 10:25:30   
Anonimen
Lepo pozdravljene vse skupaj, debat za nazaj nisem brala, ampak za vse nas držim pesti, da obarvamo seznam v roza. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo mene, se selim iz septembrk. Mojo  NE pričakujem 30. oktobra.

Petra

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 415
1.10.2007 11:23:40   
oktavija

Čao Darja30!user posted image user posted image

user posted image user posted image  Sej se res smešno sliši, še bolj pa si predstavljaj da se nam to res zgodi, jaz sem že zdaj zmedene!!!user posted image user posted image  . Najbolje bi bilo imet za začetek enegauser posted image , čeprav če jih bo več so vsi dobrodošli(user posted image user posted image ).user posted image

Zdaj pa vseselo na delo, zvečer pa pridno nauser posted image user posted image , da bo čim
več user posted image  user posted image .
V upanju, da user posted image  ne bo naslednjih 9 mesecev in bomo srečke nosečkeuser posted image , vas vse lepo pozdravljam!user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 416
1.10.2007 11:30:54   
ninčy
IZVIRNO SPOROČILO: teejaa

ninčy - user posted image ne vem na kaj ciljaš. A na to kakšna je? Po O je gosta, neraztegljiva, motna... Si to hotela slišati?user posted image user posted image
poglej si tukaj:    http://www.solazazivljenje.si/naravno_nacrtovanje_druzine.html

Ja, sem pogledala. Koliko pa naj bi je bilo? Pri meni jo je še vedno full veliko, je pa res, da je motna in neraztegljiva.  Prejšnji mesec ni bilo tako, zdaj sem pa čisto zbegana.
Pa to še ni vse ... tudi vrat je še vedno dokaj mehek.
Sploh ne vem, kaj naj si mislim. Bo, kar bo.

Oktober je tu, dajmo punce, čim več user posted image .
user posted image  in pozdravček za vse!

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 417
1.10.2007 11:47:07   
spelka12
pa se je končno začel naš mesec. Še malo, pa bodo padle prve rozikeuser posted image . Toliko navijačic, kot jih je ta mesec pa še nisem vidla. Super ste.

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 418
1.10.2007 12:27:33   
~Biba~
Hej houser posted image .kaj bi lahko tudi jaz prišla med vaš user posted image krog navijačic?

Bomo pridno navijale, da bo ta mesec pa res ves roza

user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 419
1.10.2007 13:00:37   
tincy82
živjo punce! jaz sem pa ta vikend pridno spremljala svojo ovulacijo user posted image user posted image user posted image  in ugotovila, da se sluz res full spremeni- je kot beljak, pa velik jo je. tko da mislim, da sva z lubijem kar zadela ta prave dni. pa še v jajčniku me je full špikalo. ( sam čudn se mi zdi ker me je špikalo izmenično v obeh, ne samo v enem user posted image  ) no, vam poročam če bom v naslednjih dneh (tednih) opazla kej user posted image  znakov.
pa čimveč user posted image user posted image  ta mesec punce user posted image user posted image user posted image

Človek ni poražen, ko je premagan, pač pa takrat, ko se vda.

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 420
1.10.2007 13:47:21   
silvya
Lepo, da ste me dale na seznam navijačic.

Danes ste pa zelo naspidirane, madonca,  ste take slikice prilepile, da je joj. Sem se spet dobro nasmejala.

Ste pridne. Tako naprej, pa uspeh sigurno ne bo izostal. user posted image user posted image user posted image

Pošiljam vam nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo. 

(odgovor članu tincy82)
Neposredna povezava do sporočila: 421
1.10.2007 14:17:55   
shelly
Živjo punce!

Kako ste kaj? Jaz ne preveč dobro, ker se mi je po moje začela menstruacija... je pa tako čudno spet sicer kri ampak drugače, tako s sluzjo pomešano, saj ne znam povedat user posted image  Je pa prišlo kar naenkrat zdaj pa spet ni več. Imam občutek, da se je ravnovesje hormonov pri meni čisto porušilo. Drugega si ne znam razlagat...

Upam pa za vse druge da se vam drugače izteče user posted image

lp

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 422
1.10.2007 14:25:48   
matt
Pozdravljene, naj se zahvalim za tolažilne besede v septembru...

Navijam za vas...

sama pa še nisem prišla do dna vsem mojim čudnim pripetljajem prejšnji mesec, ker me niso vzeli še na pregled k G, niti mi ni jasno kdaj jo naj pričakujem, sicer imam še nekaj dni, ko bi lahko user posted image - glede na to,da pa menim, da je bil ss, se bomo vzdržali...... in samo navijali...

D E J M O!!!!

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 423
1.10.2007 16:43:47   
polma
Jaz  bi prosila da me daste med navijačice!!!

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 424
1.10.2007 16:59:19   
MP30
Tudi jaz sem se preselila med "oktoberke". Teejaa prosim, če me napišeš med navijačice, ker moje v času aktivnih čebelic ni, tako da ta mesec ne bo nič user posted image . Želim pa vsem ostalim čarobni user posted image !

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

sindarin

Poznate naziv oz znak dobra igrača, ki ga podeljuje Ministrstvo za šolstvo in šport?

ne, ampak me zanima (48%)

ne, me ne zanima (7%)

da in se tudi pozanimam o izboru (29%)

da, ampak me sploh ne zanima (16%)

Število vseh glasov: 231

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!