Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.9.2007 11:58:16
|
|
|
|
Fargesia
|
Sonček33, kakšno novico? že od nekdaj sem firbčen otrok
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.9.2007 12:02:33
|
|
|
|
sonček33
|
Maša ne smem izdati. Žal.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.9.2007 12:03:21
|
|
|
|
Fargesia
|
ah škoda...no glavno je da je lepa novica!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.9.2007 12:03:23
|
|
|
|
sonček33
|
teejaa hvala ker razumeš
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.9.2007 12:03:51
|
|
|
|
Erin
|
sonček poglej ven - sonce imamooooooooooooo IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka Glej zdaj grem ven, ga skregam in ga usmerim še proti tebi! Pacek grdi, lepo ga bom okregala! In boš vidla da me bo ubogal in posijal tudi do tebe, pikapoka - a je to tvoje "maslo"
< Sporočilo je popravil teejaa -- 29.9.2007 12:04:38 >
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.9.2007 12:06:50
|
|
|
|
sonček33
|
ja sonček sije, tukaj v Lescah malo manj, ampak se bori :)pikapoka pa ti si čarodej
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.9.2007 12:08:05
|
|
|
|
Erin
|
Kaj pa v LEscah delaš? A nisi iz Rad... Sedaj si me pa čisto zmešala..
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.9.2007 12:09:10
|
|
|
|
sonček33
|
Ja sem iz rad., sam zdej živim v L. Ljubezen pač :)
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.9.2007 12:12:54
|
|
|
|
Erin
|
Uf si pa deleč šla -..hehe...jaz sem mojega kar v Rad poiskala...katastrofa...še iz Rad nisem prišla
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.9.2007 12:17:34
|
|
|
|
sonček33
|
teejaa - ma itak je v radolc ful lepo tko da se nimaš kej sekirat...no tut v L je kar fajn... In sonce je našlo pot skozi oblake. To pa je vztrajnost.
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.9.2007 12:32:31
|
|
|
|
Serendipity
|
Oooo naš sonček je pa dobreee volje! Ma kdo koli je ''kriv'' za to si zasluži eno veliko bonboniero! Jaz sem velikokrat bila v Lescah na počitnicah ... meni je to lep kraj - mogoče zaradi spominov in seveda prve zatreskanosti
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.9.2007 12:33:42
|
|
|
|
sonček33
|
Se* pridi še!!!!!! Ja v Lescah so fejst fantje :)
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.9.2007 12:36:05
|
|
|
|
Serendipity
|
So, so -ampak zdaj jih lahko le še gledam ... Sem pa jaz mojega tudi kar v isti vasi našla - le tri hiške vstran ... Mah, pa sem vedno govorila, da fanta z iste vasi pa ja ne bom mela, ko so vsi tak čudni No zarečenega kruha ....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.9.2007 12:38:35
|
|
|
|
sonček33
|
Jah to se pogosto zgodi. kakšne treninge imate????
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.9.2007 12:38:47
|
|
|
|
Erin
|
So fletni ja..samo meni so pa blejčani čedni, mljask... Haha, jaz sem si tud to govorila Se*...lega zlomka...poleg tega da je moj iz istega kraja kot jaz sem ga spoznala (dobesedno) pred svojimi vhodnimi vrati - ko je prišel obiskat mojega soseda... Simpatija na prvi pogled...
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.9.2007 12:39:20
|
|
|
|
Serendipity
|
A se samo meni zdi - ali pa res ne more čvek tak fajn zaživet na Upajmo skupaj? Mene kar stalno le sem, na te strani vleče ....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.9.2007 12:42:29
|
|
|
|
sonček33
|
Se* tudi meni se tako zdi. jaz zelo malokrat pogledm tja. Tukaj je veliko lepše...čeprav se je zelo spremenilo od tistega neljubega dogodka. POčasi se spet pobiramo...men ste itak zakon. Teejaa ja ti pa maš srečo - da te kar pred vrati čakajo :)
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.9.2007 12:43:16
|
|
|
|
Erin
|
Maš prav ja.. ...ti, Se*, povej a je kaj novega pri tebi, kaki novi datumi za preglede, informacije o ....??
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.9.2007 12:44:53
|
|
|
|
sonček33
|
Jaz komaj čakam 8. 10., da grem v Lj, na kliniko, k Drobniču in da rečemo kaj konkretnega...da se začne akcija...
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.9.2007 12:48:31
|
|
|
|
Erin
|
sonček to si pa dobro rekla, da me pred vrati čakajo,..hihi.. Se pravi moramo 8. 10 držat pesti...spomni me da slučajno ne pozabim (ker imam tiste dni ravno O dneve in bo pestro )...
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.9.2007 12:55:11
|
|
|
|
sonček33
|
ah teejaa če imata pa takrat ravno akcijo, te pa res ne bi rada motila...ti kar usmeri misli in energijo v štrudlanje
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.9.2007 12:59:39
|
|
|
|
Serendipity
|
teejaa - 4.10 mora moj iti še enkrat na spermiogram, potem pa jaz spet tja in se menimo za naprej... sonček - časi O so bili -pa smo malo učili naše plavalčke kako in kam ... Bo pa zdaj treba podpis spremeniti ...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.9.2007 13:01:49
|
|
|
|
Erin
|
a niste rekle da ne smemo samo na mislit, moram svoje misli preosredotočit (a sem prav napisala ) še kam drugam, tako da ti kar povej, pa pridem navijat, držat pesti... Jaz sem kar novo temo odprla, ker je že nekaj punc reklo da bi morale iti po vseh pravilih že v november...saj je bil že skrajni čas, kajne..
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.9.2007 13:03:15
|
|
|
|
Erin
|
No pa še 4.10 bom držala pesti, okej Se*?
|
|
RE: M ne pričakujemo oktobra! 29.9.2007 13:04:14
|
|
|
|
tinkamiška
|
teejaa nisem jezna, seveda ne pri nas je sonček, pa ga ni, trenutno sme tukaj, ker Iza spi, možek zunaj orehe nabira, jst mam pa malo časa čisto in samo zase sonček, fino, da te je novička razveselila papa tinka
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?