|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
28.9.2007 12:49:00   
*Lana*
Zdravo, kk ste?

Za mano je pregled, vse je ok. Danes sem začela 37.teden, joj kk mine.
Zdaj imam pregled čez 14 dni in takrat bom imela prvi ctg.

Za kompletek iz porodnišnice - js imam  številko 56, manjših stvari sploh nisem kupovala, sem ga pa kupla v h&m. Bolš da je mal preveliko kot pa pretesno user posted image

Grem zdaj počivat, pište kaj.

LP

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
28.9.2007 13:01:57   
lillylilly
Ojla pozdravljene!!

Da se malo javim...

Danes sem imela prvi CTG  pri 38 tednih 1/7 in močnoooo upala, da bo kaj zaznal user posted image . Sicer sem imela podobne pobožne želje že v 1. nosečnosti, ki pa tudi niso obrodile sadov. No srček je lepo bil, edino naš mali je bil danes precej zaspan....no pa je kmalu pokazal, da se ne da kar tako. Pri popadkih sicer neke vijugice, ampak od popadkov ne duha ne sluha. Sama sem mal skeprična glede ctg-ja in beleženja popadkov, ker sem v prvi nosečnosti čutila popadke, pa kar močne, ljuba mašinica pa ni zaznala, kljub temu pa sem potem rodila v 2 urah.

Saj vem, glih dobra tolažba ni. No in ker sem nerealen optimist , sem vseeno upala, da sem vsaj malo odprta, da se saj malo pripravlja. In kaj loh rečem; sanja svinja kukuruz. Ma nič tam doli vse zacementirano, tako da imam naslednji pregled čez teden dni, ko bom 6 dni pred PDP user posted image .

Jah no takle mamo. Jaz bi pa že kar danes ostala v porodnišnici.... teža našega Žančka je ocenjena na 4 kg , in to 14 dni pred rokom, tko da sem kar happy, ker sem za iz bolnice kupila velike cunjice user posted image hehhe jaka tolažba.

No je pa res, da sem dobila domačo nalogo user posted image : mi je ginekoog rekel, da moramo za domačo nalogo veliko sexat, da mal vplivam na maternični vratuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Lepo se imejte punce....no pa upam, da ne bom na koncu ostala sama na seznamu user posted image user posted image

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
28.9.2007 14:20:37   
ULLA K

Klaudija, če si še med nami v enem kosu: dodaj še mene na seznam čakajočih... sedaj proti koncu, ko kar bombandirate s seznamom novih mamic in čakajočih, sem si tudi jaz zaželela biti na seznamčku user posted image

Torej:
PDP 16.10., (77), Lj, user posted image

TNX in lp vsem, ki tako pridno čvekate, da vas je prav lepo brat!

(odgovor članu lillylilly)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
28.9.2007 14:28:45   
Jenny Anny
Evo še mene danes tukaj. Ene vidim si že full želite rodit, jaz bi bla pa še kar nekaj časa v enem kosuuser posted image .

Sem včeraj šivala še posteljnino za posteljico, danes sem pa še hladilno omaro odtalila in hladilnik ščistla, zdaj sem pa čist fertig, tako kot ti Valči. Zjutraj se še nekaj zaženem, pol me pa kar zmanjka.

Lažnih popadkov mam pa že polno glavo tud jaz, mam že več trd trebuh, kot ne, al se mi pa sam zdi tako, saj ne vem več.

Ulla K dobrodošla med nami, nikoli ni prepozno, da se nam pridružiš.
Imava pa na isti dan PDPuser posted image user posted image . Pa se ti že kaj zdi, da bo treba it v Rim al maš občutek, da boš še nekaj časa v enem kosu??

Lp vsem v tem deževnem dnevu.

(odgovor članu ULLA K)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
28.9.2007 14:29:56   
mehurčica
Da se še jaz na hitro obtačlam.user posted image Smo doma ostali brez tipkovnice, ker sem včeraj maleckemu dovolila pit mleko za računalnikom ob risanki, ker sem se hotela it vmes zrihtat-tuširat, glavo prat, brit,... Ateka pa ni bilo doma. No ja, pol je vse skup propadlo, ker sem mogla računalnik ugasnit. Tipkovnica pa itak "šlus".user posted image

Danes sem imela pregled. Pritisk mi je pokazal 148/84 oz. nekaj takega, doma mi pa kaže vedno FUL nizkega. Tak da ne vem... Mi je pa zanimivo to, da so nam nekatrim kar prenehali krči in otrdevanja trebuha. Magnesola sploh ne rabim več pit.user posted image Pa zatekam več ne v noge, križ me celo malo manj boli-razen, če me vseka. Me pa malecka tako brca, da me včasih prav močno zaboli.

V ponedeljek še grem zadnjič dat kri in vodo, pol pa grem kar na prvi CTG. Pregledov več ne bom imela, ampak samo še CTG. Vaginalno me je v celi nosečnosti pregledal samo na začetku 1x. Sicer pa ne vem zakaj bi me, če pa nimam težav. Napotnice imam vse, tako da sedaj samo še čakam.

Se pa že kar težko premikam. To je trenutno največja težava.user posted image Ne vidim si lulike(kar sem si pri 1.user posted image lahko do konca)in se zelo težko brijem-ob pomoči ogledala seveda, lasje se mi spet normalno mastijo-do zdaj sem imela ful suhe in sem si jih lahko prala 1x na teden, čevlje si komaj obuvam in sezuvam, da ne govorim o zoknih in ne me vprašat kak se kobacam iz avta, iz kavča, naslanjača,....user posted image Aja, pa TEČNA sem! Sploh ob večerih. Prava tečka srečka nosečka.

To je zaenkrat to. Če se ne javim ne pomeni da sem šla že rodit, ampak da pač doma še nimamo tipkovnice.user posted image

Pa še ČESTITKE MAMICI80!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lillylilly)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
28.9.2007 14:41:38   
Klaudia
user posted image       
user posted image       
6 user posted image        5 user posted image          pupe še vedno vodijo user posted image

(RD, nick (letnica rojstva), (PDP) ime (teža, velikost))

27.06. Neža81 ('81), (14.10) MAŠA user posted image   user posted image   user posted image
                                              MAJ user posted image   user posted image  user posted image  

user posted image
23.08.'07 (14:24) - 23.09.'07 (11:16)

31.08. pikceva ('78), (23.10.) METKA
                                                MANCA
06.09. inja2 ('84), (04.10.) DAVID ( 2920g, 52cm )
13.09. tinki_winkica ('82), (09.10.) BOR ( 2600g, 47cm )

13.09. sanwebdra ('79), (09.10.) JULIJA ( 2540g, 45cm )
17.09. mamica80, (13.10.) ŽAN
18.09. pingi ('79), (04.10.) JAKA ( 2980g, 51cm )
21.09. bambi ('73), (01.10.) HEIDI ( 3200g, 46cm )
21.09. Ursikazala ('70), (05.10.) NIKA ( 3520g, 51cm )

user posted image
23.09.'07 (11:17) - 23.10.'07 (21:27)

user posted image  
23.10.'07 (21:28) - 22.11.'07 (18:07)

user posted image   
60 user posted image      15 user posted image     14user posted image         7 user posted image         
največ user posted image  je 30.10. - 6 user posted image

(PDP, nick (letnica rojstva), kraj bivanja --> porodnišnica, spol, ime)

01.10. Kasija 78 ('78), LJ --> Ljubljana, user posted image    
01.10. picola1 ('80), NM --> Kranj, user posted image (Doris)

01.10. pajcevina ('83), LJ --> Postojna user posted image
02.10. Pandica ('79), MB, user posted image  
02.10. MissLady
03.10. Zoja*** ('76), KR, user posted image
04.10. Solero ('78), KP, user posted image
05.10. kovanec
05.10. pony ('74)
06.10. mišk ('82), KK,  user posted image
07.10. kala10 ('79), LJ
09.10. janja ('73), LJ --> Ljubljana, user posted image (Urban)
10.10. Klaudia ('86), LJ --> Ljubljana, user posted image (Lia)
10.10. tave ('74), user posted image
11.10. Micla ('77), GO, user posted image
11.10. Lillylilly ('79), Jesenice, user posted image (Žan)
11.10. 2ursae ('77), LJ, user posted image   (Bor)
12.10. kmarija, LJ, user posted image
13.10. oktoberka ('85), LJ --> Ljubljana, user posted image (Zarja)
13.10. AnaB. (79), --> Ljubljana, user posted image
14.10. Jasna ('76), LJ, user posted image
14.10. skuštrana ('77), CE, user posted image
15.10. bonci ('77), (dvojčki) 
16.10. Jan@
16.10. JennyAnny ('79), Domžale, (Lana ali Miha)

16.10. ULLA K. ('77), LJ, user posted image
17.10. prymorka ('84), KP --> Izola,  user posted image
18.10. sončnica5
19.10. MB*TANJA*   
19.10. domennatalija
19.10. čohalka ('78), user posted image
20.10. valči ('79), Brežice, user posted image
20.10. suzanamai ('73), Ljubljana
21.10. Daschi ('76), --> Postojna, user posted image
21.10. Spark ('77), --> Ljubljana
21.10. inibini, user posted image
23.10. Janice
24.10. metkica1 ('80), CE  --> Celje
24.10. Natasa-6 ('74), LJ, user posted image

24.10. mala ('83), LJ
24.10. Panda., LJ --> Ljubljana, user posted image
25.10. *Lana* ('78), user posted image
25.10. pot, LJ, user posted image

25.10. nana84
26.10. Dari
26.10. mama06, user posted image                                                             
26.10. Jejica

28.10. mehurčica ('78), MB, user posted image (Eni)
28.10. pimkie ('71), KP
28.10. noa1 ('75), MB, user posted image
29.10. zivepo ('86), CE, user posted image  (Pia)
29.10. Pikapokca ('78), NG
30.10. soraja ('83), KP, user posted image
30.10. lane31 ('76), MB, user posted image  (Aneta)
30.10. ninka 80 ('80), KK
30.10. ditta ('74), LJ --> Ljubljana, user posted image
30.10. Ulaa ('74), --> Ljubljana
31.10. orka**user posted image
31.10. živa ('77), LJ --> Postojna, user posted image
31.10. miska1

ULLA K. user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
28.9.2007 15:06:51   
micla

Ojla,

sem mogla prist prou kej natipkat, ker sem v omari odkrila nutelo in zdej sem jo kar z žličko jedla ven iz važa. Pa sem rekla mojmu, naj je ne kupi več, ker to je pa smrtni greh zame v tej nosečnosti. Ma zgleda, da jo je en dan ko nisem vidla prinesel in jst požeruh, se ji ne morem odrečt.

Vidim, da se še vedno ne dogaja nič kej konkretnega. vse mamo neki napol pripravljeno (odprtost, popadki...), ma da bi pa kakšna tehnica prišla, to pa ne. Mogoče pa res vse čakamo, da se začne oktober - ker smo seveda oktobrke.

Klaudia....no ti pa res še 4 dni in boš rešena, tko al drugače. Ma misliš, da so te naše ocene teže otroka resničneal obstaja možnost, da malo falijo. Ker jst mam tudi občutek, da bo zdej v sredo na pregledu spet šok glede teže.

Ulla K.....lepo da si se pridružila, čeprav proti koncu. Kot vidiš se kar dogaja zadnje dni na teh naših straneh. kar napiši nam kaj, da bomo brale.

Zdej grem pa malo v horizontalo, ker pol zvečer je žurka za roj. dan od mojga. Je že šel štimat k njemu domov, ker bosta naredila še z enim prijatlom skupaj in je tam več prostora, pa še njegovih ni doma. Sej sem prou vesela, da ne bom mela ljudi po stanovanju, ker pol bi mogla spet na veliko pucat, ma mislim, da mi počasi pojenjajo moči za take podvige.

Pište kaj, se beremo kasneje.

micla

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
28.9.2007 15:09:53   
ULLA K
Oh, hvala za dobrodošlico user posted image , se je prav fajn videti na seznamu...

Jenny Anny, meni se zdi, da se našemu fantu tako fajn godi, da se mu nič ne mudi na svet. Cel dan veselo skače, da me včasih kar zaboli. Čeprav mi nekatere "brihtne" tete napovedujejo, da me bo porod preseneti predčasno, bi jaz raje videla, da kar počaka do PDP, saj imamo doma še kar precej za urediti pred prihodom novega člana. No, po roku pa tudi ne bi rada čakala, saj se mi zdi tisto čakanje najhujše!
Naslednji pregled pri G imam šele 4.10., pa bomo videli. Do sedaj še nisem bila na CTG, kakšnih posebnih težav in "znakov" pa tudi še nimam, razen občasnega otrjevanja trbuha. Ampak kot berem tule na forumu, se ti res lahko vse zgodi z danes na jutri, tako da...
Lepo se imejte!

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
28.9.2007 16:06:48   
valči
Mehurčica,kake priprave na urejanjeuser posted image ,pol pa vse pade v vodo,paron mlekouser posted image Oprosti,samo mi je tako hecno,ko si mislila,kaki mir boš imela v kopalnici,pol pa...Jaz pa sem včeraj mojemu v dnevni polila pir,ki ga enkrat na sto let pije,pa sem mu ga vzela z rok,dala na mizico in ga fehtala,da mi noge malo masira-boža.Pol pa se na bok obrnem(to pri meni traja),saj veste in pol nekaj z roko zakrilim in pir teče,po mizi tlehuser posted image user posted image ,ja konec masaže nog,pa tako mi paše!Ja taka neroda sem,vse mi z rok leti,s trebuhom se zaletavam v vse živo,nimam občutka o svoji širini.Saj veste,kako je to,ne?

ULLA K,Tajda?,,če se ne motim,sta novi?Kar pridružita se,saj res nismo take čveke,kot septemberke,samo se pa luštno imamouser posted image
Micla,ti boš punčko imela,se motim?Ker jaz sem pri Lari,ko sem jo nosila toliko evrokrema pojedla,da še ga sedaj ne morem,mi je kar slabo,ko ga vidim,mi pa že celo nosečnost paše kruh in maslo.
Pa o vložki se je pisalo,pa si ti,Micla napisala,da imaš en paket Vir 80.Dokupi si jih še,ker ob mični čišči ti bo za kaka dva dni dovolj,ali pa še to ne.Jaz imam kupljene tri,pa še kakega Vir nature bom kupila,da probam,kaka jerazlika med njimi.Pa še par paketov vate bom kupila,za umivanje ritke,ker samo prvič sem z vlažilnimi robčki začela,pa ne več.Ker so tako občutljive te male rike,da jim najbolj paše topla voda in vata,pol pa krpice za umivanje,pol šele kupleni robčki.
Klaudiati pa res velikana nosiš,bravo,očitno vse super deluje in super,da boš nakasneje v torek že mamica.
Janja,kje si?

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu ULLA K)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
28.9.2007 16:49:18   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: micla
Klaudia....no ti pa res še 4 dni in boš rešena, tko al drugače. Ma misliš, da so te naše ocene teže otroka resnične al obstaja možnost, da malo falijo. Ker jst mam tudi občutek, da bo zdej v sredo na pregledu spet šok glede teže.

Mi je danes rekla G, ko sem jo vprašala glede tega, da so lahko odstopanja do 10% nekako. Samo če zračunaš npr. v minus, je to še vedno 3900g, v plus raje ne grem računat. Sem pa imela danes UZ na drugem aparatu kot prejšnji teden, tako, da se kaj velik najbrž ni zmotila. Bomo vidl v torek, najkasneje sredo (je rekla d če je gužva te še za kakšen dan prestavjo user posted image )

nutella - mmmm... kok sem jo pojedla + še čokolade zraven. Zdej me je hvalabogu minil. Mi ne paše nič čokoladnega... čeprav mi sploh ne paše nič. Sem lačna, jedla pa nič nebi. user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
28.9.2007 16:59:14   
valči
Tiste,ki ne veste spola otroka,kaj mislite,da nosite?Jaz sem 80%,da nosim fantka,ne vem zakaj,če bo punca,bom presenečena,vsekakor v vsakem primeru presrečna,samo zdrav naj bo otrok!
Povejte mi tiste,ki ne veste,da lahko pol primerjamo!

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
28.9.2007 18:50:45   
suzanamai
Valči po pravici povedano se mi ne sanja. malo se sicer nagibam k temu, da je verjetno punčka, glede na dogajanje v trebuhu. Saj po mojih izkušnjah so punce veliko bolj živahne, tudi kasneje. No pa se bomo pustili presenetiti, že komaj čakam.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
28.9.2007 19:53:23   
scubadiver
Punce jaz se opravičujem ker se mešam pri vas. Sem se prešvercala iz novembrk... samo nekaj vprašam user posted image  

Klaudia, kakšne zložence se to kupila in kje? A so boljši kot vir 80? A je potem bolš te kupit? Hvala za odgovor in lep pozdrav vsem oktobrkam. Vidim da kar prehitevate, vas že kar nekaj ziba, pa čeprav še ni oktober. Čestitke vsem in srečno vsem ki še čakate user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
28.9.2007 20:32:28   
micla

IZVIRNO SPOROČILO: valči

Micla,ti boš punčko imela,se motim?Ker jaz sem pri Lari,ko sem jo nosila toliko evrokrema pojedla,da še ga sedaj ne morem,mi je kar slabo,ko ga vidim,mi pa že celo nosečnost paše kruh in maslo.

Ja valči punčko bomo imeli. Razen, če ni zdej zadnjih 14 dni kaj zraslo med nogami.user posted image  Pa če praviš, da eurokrem tako deluje pri puncah, je potem to ziher to.

Hvala za nasvet o vložkih, bom kar jutri šla še vsaj po en paket vir 80, pa enga vir natur bom vzela. Sej se bo vse porablo tako ali drugače.

Zdej grem pa pod tuš in pol pogledat malo na žurko od mojega. Se morm kar oblečt, ker je kar mrzlo zunaj. No, vsaj dež ne pada.

Mirno noč vsem.

micla

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
   [Brisano sporočilo]
28.9.2007 20:35:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu scubadiver)
  Neposredna povezava do sporočila: 3690
28.9.2007 20:37:35   
Daschi
Valči, jaz imam tudi bolj tak punčkast občutekuser posted image .
No, bomo videli kmalu, kaj je. Tudi meni je v bistvu popolnoma vseeno. želim si le da bi bilo vse ok, da bi bila oba zdrava.user posted image

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
28.9.2007 21:07:14   
oktoberka
Tko, z user posted image sva nazaj iz zadje samske večerje.. mmmmm, bilo je super. Zdej pa grem počasi v postelco, ker sem kar zmatrana pa še hrbet me je začel spet bolet.user posted image

Lahko noč, pa se jutri beremo!

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
28.9.2007 22:30:15   
suzymami
pozdravljene oktoberke od suzymami. Oglašam se pozno, vendar upam, da me boste vseeno sprejele medse.  Datum poroda imam 24.10.2007, rodila bom pa na Ptuju.  Prebiram vas že en lep čas in sedaj sem se odločila, da se vam malo priključim pri vaših debatah.
Čestitke vsem novim mamicam in njihovim dojenčkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Zanima me samo, če ima še katere težave z otekanjem nog in kako si pomagati, ker jaz zvečer nisem sposobna več stati na nogah, se mi zdi, kot da imam dve leseni nogiuser posted image user posted image user posted image user posted image je pa res, da sem skoraj cel dan na nogah.

Skratka oktoberke čimbolj uživajte v teh odštevajočih dneh do porodauser posted image user posted image user posted image in božajte vaše male user posted image user posted image , ki nam bodo kmalu prijokali na svet.

Vedno glej na svetlo stran življenja.

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
29.9.2007 8:13:08   
Jenny Anny
Suzymami pozdravljena med nami. Z otekanjem nog imamo sedaj, ko se bližamo Rimu skoraj vse probleme. Kaj pomaga, nič dosti, kaj pa lahko delaš vsaj za ublažitev? Masaža, razne vodne kopeli,...

Včeraj sem bila pri eni kolegici in me je full nasmejala. Je rekla, da upa, da grem z avionom u Rim (hiter porod), ker če zmanjka kart za avion, potem moram na vlak al pa na avtobus, kar pa seveda dlje traja. No upam, da še kje staknem kako letalsko karto za Rim (se  tolažim s tem, da sedaj prodajajo veliko last minute variant)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzymami)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
29.9.2007 10:18:16   
lane31
Dobro jutro!
Jaz pa sem danes imela tako lepe sanje user posted image
Sem sanjala Aneto, kako si jo ogledujem v mojem naročju....in je
imela rdeče laske in svetlo modre očke user posted image
Pa sem pravla ljubiju ,a vidiš ,da je res taka kot sem pravla da bo user posted image Namreč skozi pravim, da bo imela rdeče laske....po mami seveda user posted image .....no zdaj jih več nimam....so se okrog 20-tega leta spremenile, tako , da se zdaj barvam in sem pač blond .
Jo je bilo tako lepo videt, da sem čisto raznežena .
Eto zjutraj sem se vagala.....isto sranje user posted image 75 kg na tešče ....
mislim ej ..... user posted image user posted image Jaz pa jem samo juho in jabolka....pa še to 3 čez celi dan....pa po 17h nič user posted image
Ehhhhhhhhhh
Sem upala da bo vsaj 1 kg manj v treh dneh....da se bo vsaj kaj vode izločilo iz mene user posted image Drugi se pa lepo mastijo zraven mene user posted image user posted image

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
29.9.2007 10:26:12   
kasija78
Dobro jutro user posted image !

Scubadiver - Brez skrbi glede "mešanja". Jaz tudi redno spremljam septemberke zadnja dva meseca, da se pripravim za naprej user posted image .

Ulla K in Suzymami dobrodošli! user posted image Suzymami med podatki dodaj za Klaudijin seznam še spol otroka (user posted image user posted image  ali user posted image =presenečenje) in letnico svojega rojstva.

Pri otekanju nog je meni pomagal koprivov čaj. Okusa sicer ni najboljšega, pomaga pa odstranjevati vodo iz telesa. Seveda pomaga samo, če je problem v tem, da premalo odvajaš vodo. Svetujejo tudi počivanje z nogami dvignjenimi na višjo podlago, ampak pri meni ni zaleglo. Zdaj na koncu pa res vsem po malem zatekajo noge.

Glede hrane bo res držalo v zvezi z nutelo. Jaz sem namreč silno sladkosneda in zato zelo žalostna, da ne morem in ne morem jesti sladkega v user posted image . Oziroma moje brbončice v ustih so silno vesele vsega sladkega, pozneje pa mi zadeva v trebuhu povzroči slabost. Sladoleda, svoje najljubše razvade, pa sploh ne morem več, niti kiselkastih, ki sem jih mesec dni nazaj še lahko. Tudi trebuh imam bolj špičast. Čakava pa user posted image  sodeč po uz.

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
29.9.2007 11:33:24   
Klaudia
user posted image       
user posted image       
6 user posted image        5 user posted image          pupe še vedno vodijo user posted image

(RD, nick (letnica rojstva), (PDP) ime (teža, velikost))

27.06. Neža81 ('81), (14.10) MAŠA user posted image   user posted image   user posted image
                                              MAJ user posted image   user posted image  user posted image  

user posted image
23.08.'07 (14:24) - 23.09.'07 (11:16)

31.08. pikceva ('78), (23.10.) METKA
                                                MANCA
06.09. inja2 ('84), (04.10.) DAVID ( 2920g, 52cm )
13.09. tinki_winkica ('82), (09.10.) BOR ( 2600g, 47cm )

13.09. sanwebdra ('79), (09.10.) JULIJA ( 2540g, 45cm )
17.09. mamica80, (13.10.) ŽAN
18.09. pingi ('79), (04.10.) JAKA ( 2980g, 51cm )
21.09. bambi ('73), (01.10.) HEIDI ( 3200g, 46cm )
21.09. Ursikazala ('70), (05.10.) NIKA ( 3520g, 51cm )

user posted image
23.09.'07 (11:17) - 23.10.'07 (21:27)

user posted image  
23.10.'07 (21:28) - 22.11.'07 (18:07)

user posted image   
61 user posted image      15 user posted image     14user posted image         7 user posted image         
največ user posted image  je 30.10. - 6 user posted image

(PDP, nick (letnica rojstva), kraj bivanja --> porodnišnica, spol, ime)

01.10. Kasija 78 ('78), LJ --> Ljubljana, user posted image    
01.10. picola1 ('80), NM --> Kranj, user posted image (Doris)

01.10. pajcevina ('83), LJ --> Postojna user posted image
02.10. Pandica ('79), MB, user posted image  
02.10. MissLady
03.10. Zoja*** ('76), KR, user posted image
04.10. Solero ('78), KP, user posted image
05.10. kovanec
05.10. pony ('74)
06.10. mišk ('82), KK,  user posted image
07.10. kala10 ('79), LJ
09.10. janja ('73), LJ --> Ljubljana, user posted image (Urban)
10.10. Klaudia ('86), LJ --> Ljubljana, user posted image (Lia)
10.10. tave ('74), user posted image
11.10. Micla ('77), GO, user posted image
11.10. Lillylilly ('79), Jesenice, user posted image (Žan)
11.10. 2ursae ('77), LJ, user posted image   (Bor)
12.10. kmarija, LJ, user posted image
13.10. oktoberka ('85), LJ --> Ljubljana, user posted image (Zarja)
13.10. AnaB. (79), --> Ljubljana, user posted image
14.10. Jasna ('76), LJ, user posted image
14.10. skuštrana ('77), CE, user posted image
15.10. bonci ('77), (dvojčki) 
16.10. Jan@
16.10. JennyAnny ('79), Domžale, (Lana ali Miha)

16.10. ULLA K. ('77), LJ, user posted image
17.10. prymorka ('84), KP --> Izola,  user posted image
18.10. sončnica5
19.10. MB*TANJA*   
19.10. domennatalija
19.10. čohalka ('78), user posted image
20.10. valči ('79), Brežice, user posted image
20.10. suzanamai ('73), Ljubljana
21.10. Daschi ('76), --> Postojna, user posted image
21.10. Spark ('77), --> Ljubljana
21.10. inibini, user posted image
23.10. Janice
24.10. metkica1 ('80), CE  --> Celje
24.10. Natasa-6 ('74), LJ, user posted image

24.10. mala ('83), LJ
24.10. Panda., LJ --> Ljubljana, user posted image

24.10. suzymami, --> Ptuj
25.10. *Lana* ('78), user posted image
25.10. pot, LJ, user posted image

25.10. nana84
26.10. Dari
26.10. mama06, user posted image                                                             
26.10. Jejica

28.10. mehurčica ('78), MB, user posted image (Eni)
28.10. pimkie ('71), KP
28.10. noa1 ('75), MB, user posted image
29.10. zivepo ('86), CE, user posted image  (Pia)
29.10. Pikapokca ('78), NG
30.10. soraja ('83), KP, user posted image
30.10. lane31 ('76), MB, user posted image  (Aneta)
30.10. ninka 80 ('80), KK
30.10. ditta ('74), LJ --> Ljubljana, user posted image
30.10. Ulaa ('74), --> Ljubljana
31.10. orka**user posted image
31.10. živa ('77), LJ --> Postojna, user posted image
31.10. miska1

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
29.9.2007 11:42:15   
Klaudia
Pozdravček še od naju!

suzymami - dobrodošla, sporoči mi pa še tvojo letnico rojstva in pa če veš katerega spola bo user posted image .

scubadiver - šla sem v Sanolabor in rekla, da bi rada imela zložence, ki se jih dobi po porodu še v porodni sobi. So ogromni (kot pol risalnega lista). Takrat ko sem jih kupovala so jih lih slučajno imeli, drugače jih je baje dost težko dobit. Sem pa bila v Sanolaborju v Cityparku.

zatekanje - meni je mami rekla, da je morala ona v nosečnosti proti zatekanju piti ursi čaj. In baje naj bi ji pomagal. Probat ni greh user posted image

Kje je zdej kakšna tehtnica? user posted image  Me čakamo, user posted image  pa protestirajo. Mene je včeraj zvečer spet nekaj grabilo. Rahlo bolj boleče kot v nedeljo. Sam sem rekla, da grem spat. Se bom že zbudila če bo kej. In sem se zbudila ob 8h zjutraj... brez kakršnih koli krčev user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
29.9.2007 11:50:14   
scubadiver
Klaudia hvala za odgovor. Bom šla pogledat v Sanolabor. Sej mam še kar nekaj časa upam da jih dobim.

Kasija78 hvala tudi tebi za prijaznost. Vidim da vse špegamo en mesec naprej da vidimo kaj nas čaka user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
29.9.2007 13:01:05   
*Lana*
Pozdravljene!

Za mano je že aktivno dopoldne, sem prala, likala, obesla cote, zdaj pa že kuham kosilo.

Imam pa tud ful apetit, tak da dans skoz neki jem, sem pojedla že eno celo milko, pa sendvič, ogromno sadja. Le kaj mi je user posted image ?

Za user posted image  mam bolj ko ne vse pripravljeno, to pomeni oprano , zlikano, mislim, da imam po večini vse.

Kupit morava še termometer , pa ne veva katerga. Pa zase morn kupit kremo za bradavice, čaj za dojenje. Katero kremo za bradavice boste uporabljale? Men so kolegice svetovale lanolin, morn še zvedet, kje se kupi. Kaj pa boste uporabljale proti strijam?

Joj, zdej vidim, da je še kr neki stvari, o katerih moram razmislit, pa bo že.

Pridne bodte, božajte svoje trebuščke, dokler so še user posted image  noter. Jutr še, potem pa je 1.oktober user posted image

Se bo začelo zares.

Nč, lep dan.

Pa pa

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.