|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  442 443 [444] 445 446   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
28.9.2007 12:50:30   
A-N-J-A
Poročilo od dr.:
Se mu je zelo izboljšalo,ampak ima še veliko sluzi,ki je ne zna izkašljat,zato smo dobili zdravilo SingularAir,ki deluje protivnetno in pomaga pri izločanju sluzi.Moram pa mu vmešat zvečer v kašico.Jemat pa ga mora najmanj 21 dniuser posted image .
V torek se lahko družimo z dojenčki,oz se lahko že v nedeljouser posted image .

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 11076
28.9.2007 13:08:01   
Dajadada
Meaa, sporoči kako je šlo. Lan je tak pogumen fant, da bo sigurno brez večjega joka prestal vse skupaj. user posted image

Taya, a vi tudi smrkateuser posted image ? Nejc ima sporočilo za Lino: "Baba aba ba eee"user posted image .

*Sonchek*, joj, vi tudi. Pa kar ta hudo varianto. Boščk anejuser posted image . Mi smo imeli srečo, ker je bil bolj blag prehladek. 

Zgleda, da bodo kar vsi naši sončki prvič posmrkal. Po moje jih lahko še tok pazimo, pa jim vseeno ne uide kakšen prehlad, virozica. Skoz doma bit pa tudi ni zdravo.

Srečanje, glede na vse te bolezni naših otročkov prav veliko udeleženih ne bo. Se jih več odjavi kot prijavi.

Mi smo bili pa včer na obisku pri eni varuški (v Lj v hiši), ki so nam jo priporočili. Sej gospa je o.k., samo čistoča pri njej doma je pa user posted image . Ko smo prišli notr, nam je rekla naj gremo kar v čevljih, da oni tud hodijo. In sredi kuhinje se na tleh na eni dekci igra ena tamala, ki jo glih uvaja (ena je pa spala v sosednji sobi) in seveda takoj odpuza za nami do mize, pod mizo... Še dobr, da ni še deževal odzuni. So pa otroci večino dneva v kuhni na tleh, pa za kakšno urco do dve grejo ven. Vmes ko smo bili tam jo je previjala, pa vrže plenico kakšne 3 metre po kuhni proti omarici, kjer je imela koš. Rok si ni umila niti prej niti pol. Mah, saj ne vem, a se vam zdi to kompliciranje? Ima skoz po 3 otroke v varstvu in drugih očitno to ne moti. Pol vzame nejca k seb in je čez par minut začel jokat, ona pa takoj vpraša: "a dude pa nima. Veste je velik lažje za otroke, če jo majo, se bolj varne počutijo." A naj mu jo silim, če je ne mara?
Ko smo odhajal, mi je šlo kar na jok. Čez 5 mesecev bom morala pustiti nejca pri nekomu, pa naj bo to kjerkoli bo težko. Po moje še bolj zame kot za njega. Sploh nočem mislit na touser posted image .   
Bo treba še kar iskat, vidm, da ne bo lahko

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 11077
28.9.2007 13:23:23   
Taya85
Cao

Joj kako dežuje, midve tud ven nisva mogli.......ta user posted image  dež!!

No Lina pridno pančka, se je najedla kosila (krompir,korenček,cvetača in bučka).
Iz noska ji malo teče, ko ji hočem fiziološko not stisnit, se začne dret, ko da jo iz kože dajem, revica bogauser posted image .
Očitno bodo res vsi marčevski otroci dali svoj prvi prehlad čez.

Dajadada hvala za sporočilo, ji ga bom prenesla, ona že ve kaj to pomeni, samo da ji ni rekel "gej"user posted image user posted image
Uf glede varuške pa.......boš mogla res vrjetno kaj drugega poiskat. Midva sva tudi razmišljala, da bi dala Lino v privat varstvo, samo tukaj v bližini je samo ena gospa, ki ima pomočnico in od 4-6 otrok user posted image , nisva šla pa še nič pogledat kako je tam.

user posted image user posted image  za vse bolančke.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 11078
28.9.2007 13:25:43   
sezam
Klemen (Tekica), Lukas (Sibil) in Maks (Kr_enamami),  - čestitke za 7-co

barči - super, da sta z Nejo dobr opravle user posted image

amy - katero kremo pa imaš to? Super, da je hiter učinek user posted image

draja - ja tale druga (breznlečna) tudi meni ni jasno zakaj šele od 6. meseca. Jo ima pa naš rad. user posted image  Tudi jaz mislim, da ji to kašico lahko brez problema daš.

thaiss - lepe fotkeuser posted image , no mislim Matia user posted image

LeINA - ful dober stolček. Škoda ker jih imamo že dost user posted image

tejčica - jo pa pogruntajo tile naši ta starejši. Še dobr, da ti je povedala user posted image  Upam, da vama rata čimvečji popust napraskat user posted image

blanči - to ni pšenični gres, ampak koruzno in rižev. Mal zavajajoče ime za kašico so dal user posted image  Če dojiš, da ne daješ teh mlečnih kašic, pa prvič slišim. Ani sem ji dajala oboje, pa ni bilo nobenega problema, dojile sva se pa skoraj do 13. meseca user posted image

Žabika- želim vam srečen povratek user posted image user posted image

meaa - lepo opravita na pregledu user posted image user posted image

še kasnej kaj pokomentiram, ko mi uspe vse prebrat user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 11079
   [Brisano sporočilo]
28.9.2007 14:01:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 11080
28.9.2007 14:30:40   
amy26
amy - katero kremo pa imaš to? Super, da je hiter učinek

sezam, imenuje se Elocom (100%) v ponedeljek gremo spet do P, če se bo koža zelo lepo popravila in se ne bodo pojavljali izpuščaji nam bo v ponedeljek P dala bolj blago to kremo recimo 50% Elocom, za nego

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11081
28.9.2007 14:36:14   
*sonchek*
dajadada - meni se nič ne zdi, da kompliciraš! Meni se zdi osebna higiena predpogoj, da se sploh pogovarjam še kaj! Kaj boste sedaj? Pa ja ne boste Nejčka pri njej puščali? user posted image

meaa - Sedmakova je res grozna in upam, da nikoli več ne bomo imeli z njo opravka! Kaj ji pomaga znanje, če nima niti najmanjšega čuta za ljudi! user posted image

Midva sva pa spala skoraj 2 urici, zdaj pa bova jedla kosilce...zelenjavno juhico z makarončki, kaj pa drugega... user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 11082
28.9.2007 14:52:53   
tinaaja
amy, a nima elocom kortikosteroidov not? je pa zelo mocna krema ja, je treba bit previden. 
Anja , meaa user posted image za preglede

dajadada - saj ti je verjetno jasno, da nejca k njej ne bos dala..  osnoven higienski minimum pa je prav, da ima. clovek bi mislil, da ce pridejo ljudje pogeldat, da se bo vsaj takrat malo potrudila, pol si pa misli, kaj ej takrat, ko tebe ni, ce je ze zdaj tko user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 11083
28.9.2007 15:00:34   
Anonimen
Dajadada, po mojem se kakšno boljš in bolj higiensko varuško pa tud da dobit. Sej časa je še kr nekaj.

Jure bo kr pr mamici doma - čimdlje. Imam itak podaljšanega absolventa za eno leto, tko da... Pol bo pa še sestrico dobu in bomo vsi uživali doma.user posted image In kako se pravljica nadaljuje pa še ne vem...user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 11084
28.9.2007 15:01:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

In kako se pravljica nadaljuje pa še ne vem...user posted image

Sem se ravno spomnila, da pol bo pa tud moja mami že v penziji.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11085
28.9.2007 15:09:14   
Taya85

[/quote]

Sem se ravno spomnila, da pol bo pa tud moja mami že v penziji.user posted image user posted image

[/quote]

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11086
28.9.2007 15:13:07   
Taya85
meaa user posted image user posted image  za Lana, pravi junak

erna user posted image  za uspešen pregled

nejc Lina se ti zahvaljuje zapozdrave in ti sporoča: eee ejj, deee mmm aadedede (vmes kihne, zdej pa kaka user posted image ) za konec pa še eeejhhh

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 11087
28.9.2007 15:38:26   
thaiss
Mi smo se tako načvekale, da je Tejčici kr zamakat začelo v četrtem štukuuser posted image   Tejčica upam da ni hujšega!!!

Dajadada - user posted image user posted image  varuška, če osnov higiene ne pozna user posted image

meaa user posted image user posted image  za Lana

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 11088
28.9.2007 15:42:26   
erna14
maeauser posted image user posted image user posted image za lana
anja-user posted image user posted image user posted image za bora
ernauser posted image user posted image user posted image za zigcauser posted image user posted image
taya-hvala

< Sporočilo je popravil erna14 -- 28.9.2007 15:44:35 >

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 11089
28.9.2007 15:46:41   
erna14
thaiss-a ste vidla sam za skodo delat ste.user posted image user posted image user posted image zdaj pa vsaka eno cuno pa pucat k tejcici da ne bo mela poplave
tejcica-sam zate engauser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11090
28.9.2007 15:48:10   
erna14
dajadada-na rr med oglasi imas dve zenski vzojiteljici ki cuvatauser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 11091
28.9.2007 16:06:41   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: draja
Odločit pa se moramo zelo hitro, ker bo večji del denarja prispevala moževa službauser posted image . Je pa bedno, ker tamale ne moremo niti sprobat notri, ker je še tako mičkena in niti slučajno še ne sedi.

A se ne morete zmenit, da ti dajo denar in ga ko bo Živa dovolj velika, sami v miru kupite. Tako sem jaz naredila pri Ani. So mi tud v moji službi dal denar.

tejčica - o šit. A ni to moglo še mal počakat, da bi se vi prej odselil (a sem nesramna user posted image )

sonchek - user posted image user posted image  za Aneja in za vaju, da se čimprej pozdravite

Pri nas tud še nismo zdravi. Žiga je imel včeraj celo malo vročine - vrtela se je skoz okrog 38 (v riti), danes ponoči pa jo je še Ana dobila - okrog 39 user posted image  Se je pa tudi našemo zadnej dni mal GH ustavila, še doji se bolj tko tko, raze, če ne zaspi zraven, potem vleče in ponoči user posted image

avtosedeži - jaz pa za Ano razmišljam, da bomo kupili že naslednjega (15-36 kg), saj ima že sedaj dobrih 16 kg in velika je tudi že kar 97 cm user posted image  Tako, da mi je brez veze še enega istega kupovat. Bom jo pa prej sprobala v njem, da vidim, če se slučajno ne motim user posted image

dajadada - jaz ga tud ne bi tam pustila. Osnovna higiena pa mora bit user posted image

meaa - user posted image  Lan in za dobre izvide.

amy - ja, se mi je zdelo, da imaš to kremo, zato sem te tud vprašala. Samo pazi, ta krema tanjša kožo. Sem jo imela pri Ani, ko se ji je vnela koža pod brado in ji ni nič pomagal. Mi je pa takrat rekla, da naj ji čist na tanko namažem, pa zraven mal Bepanthena zmešam. Je pa drugače res učinkovita krema.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11092
28.9.2007 16:29:54   
Pikca
še doji se bolj tko tko, raze, če ne zaspi zraven, potem vleče in ponoči
naš isto, samo da nima vročine. pozdravte seuser posted image

dajadada, tud meni se zdi mal tu mač tale tvoja kandidatka za varuško, pa drugač nisem komplikator glede higiene.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 11093
28.9.2007 16:36:39   
erna14
bemu sm jezna mi mamo 20 stopinj v stanvanju mater je mraz k frrrrrrrrr me zebe sm upravnico prej srecala sm jo vprasala kdaj misljo zacetr z kurjavo da kaj jim je da jaz tamalga sploh ne upam slect v stanvanjuuser posted image  pa je rekla ja prej kot 5 sigurno ne,user posted image user posted image user posted image krava

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11094
28.9.2007 17:36:01   
*sonchek*
sezam - tudi za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravite! Zgleda, da je res cel kup virusov v zraku, saj je ogromno otročkov bolnih user posted image Mi tudi še nimamo pravega apetita - še sreča, da je ziza še vedno zakon! 

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11095
   [Brisano sporočilo]
28.9.2007 17:36:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 11096
28.9.2007 18:03:29   
amy26
amy, a nima elocom kortikosteroidov not? je pa zelo mocna krema ja, je treba bit previden.

tinaaja, vem da tanjša kožo,
dva dni nazaj ko sem jo previjala zjutraj sem se zraven zjokala ko sem videla njene nogice in rokice spraskane do krviuser posted image pa še stegovala rokice da se naprej praska, takrat sem pa rekla stop, ker tega pa imam dosti, pet mesecev dieta, dieta, dieta... a njej nič boljše v bistvu vsak dan slabše. Spanje nikakvo, sploh zadnji teden, skos zbujanje pa ni lačna ker ko jo pristavim noče jesti.
Tako da sem res vesela eni RR-jevki da mi je povedala svojo izkušnjo in katere kreme je njej priporočil znani dermatolog, zato sem pa naslednji dan takoj šla do P, ker je bila druga P si je čas vzela in rekla da moramo stvari priti do dna, ker se že predolgo vleče. Tako da zdej moramo kožo pozdraviti torej z močno kremo mazat cca 3 dni samo 1x na dan na tanko, vmes pa negovalne kreme jaz si pa tudi zapisujem kaj čez dan jem da vidimo kaj ji škodi.

Pa danes da jo pohvalim je prvič spala v kosu dobrih sedem ur user posted image  in potem še 2x po 1,5 ure, nevem ali je krema in kapljice pripomogle k boljšemu spanju ali ne, pomembno je da se je končno vsaj enkrat naspala jaz pa tudiuser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11097
28.9.2007 18:05:38   
amy26
sezam,user posted image user posted image user posted image user posted image   še za tvoja dva otročka da se čimprej pozdravite

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 11098
28.9.2007 18:17:54   
tinaaja
Bozcka je Ela, in res je fantasticno, da ji krema pomaga. Je pa tko, da jo dermatologi tudi kar tko predpisujejo, vsaj meni jo je. Se sla tja zaradi belih lis, pa mi je kar to pa garamicin predpisal - tej kombinaciji se je cudila gospa, ki mi dela nego obraza. Pac z necim naj bi pomagal odpravit lise- ali steroidi ali antibiotikom user posted image

Tejcica, kako ste kaj z zamakanjem in kok popusta ste zadeli?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 11099
28.9.2007 18:45:40   
sezam
amy- se pa strinjam s tabo, da je se stvar res dolgo vleče in je pametno 1x uporabiti to kremo in upam, da se potem stanje ne ponovi user posted image user posted image

Kr-enamami - a po netu si tud že kaj iskala, je kar nekaj ponudikov za iskanje zaposlitve

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  442 443 [444] 445 446   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  442 443 [444] 445 446   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Očka, aktiviraj se!
Admin

Kakšno je vaše mnenje o medijski kampaniji "Očka, aktiviraj se".

Prvič slišim zanjo. (82%)

Ne bo bistveno pripomogla k spremembam v družini. (2%)

Pozdravljam njeno namero. (8%)

Zdi se mi fantastična (4%)

Ne bi se smela končati. (4%)

Število vseh glasov: 131

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!