Dajadada
|
Meaa, sporoči kako je šlo. Lan je tak pogumen fant, da bo sigurno brez večjega joka prestal vse skupaj. Taya, a vi tudi smrkate ? Nejc ima sporočilo za Lino: "Baba aba ba eee" . *Sonchek*, joj, vi tudi. Pa kar ta hudo varianto. Boščk anej . Mi smo imeli srečo, ker je bil bolj blag prehladek. Zgleda, da bodo kar vsi naši sončki prvič posmrkal. Po moje jih lahko še tok pazimo, pa jim vseeno ne uide kakšen prehlad, virozica. Skoz doma bit pa tudi ni zdravo. Srečanje, glede na vse te bolezni naših otročkov prav veliko udeleženih ne bo. Se jih več odjavi kot prijavi. Mi smo bili pa včer na obisku pri eni varuški (v Lj v hiši), ki so nam jo priporočili. Sej gospa je o.k., samo čistoča pri njej doma je pa . Ko smo prišli notr, nam je rekla naj gremo kar v čevljih, da oni tud hodijo. In sredi kuhinje se na tleh na eni dekci igra ena tamala, ki jo glih uvaja (ena je pa spala v sosednji sobi) in seveda takoj odpuza za nami do mize, pod mizo... Še dobr, da ni še deževal odzuni. So pa otroci večino dneva v kuhni na tleh, pa za kakšno urco do dve grejo ven. Vmes ko smo bili tam jo je previjala, pa vrže plenico kakšne 3 metre po kuhni proti omarici, kjer je imela koš. Rok si ni umila niti prej niti pol. Mah, saj ne vem, a se vam zdi to kompliciranje? Ima skoz po 3 otroke v varstvu in drugih očitno to ne moti. Pol vzame nejca k seb in je čez par minut začel jokat, ona pa takoj vpraša: "a dude pa nima. Veste je velik lažje za otroke, če jo majo, se bolj varne počutijo." A naj mu jo silim, če je ne mara? Ko smo odhajal, mi je šlo kar na jok. Čez 5 mesecev bom morala pustiti nejca pri nekomu, pa naj bo to kjerkoli bo težko. Po moje še bolj zame kot za njega. Sploh nočem mislit na to . Bo treba še kar iskat, vidm, da ne bo lahko
|