|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  441 442 [443] 444 445   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
28.9.2007 9:49:36   
draja
Tinaaja mi je jasno, kaj si imela ti v mislih, samo takih igrač skoraj ni. Mi imamo tega kužka in se zelooooo veliko igra z repkom in nogicami (repka je že čist scuzala, da ni več podoben repkuuser posted image ):

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169332

Tejčica a to vam zamaku tukaj v bloku ali v hiši?

Midve z Živo pa se spet greva velike punce in se učiva zaspati sami v postelji. Ah ja. Na rokah bi že zdavnaj zaspala, samo moramo vztrajati, sploh ker ne joka ampak občasno samo malo positnari in "pokliče na pomoč" user posted image .

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 11051
28.9.2007 10:14:10   
slumpo
mi trije sa še čajčke pijemo in ninčkamo...vsem teče iz nosu in tak pritisk v glavi čutim...moža grlo boli pa cel je hin...mali pa tudi bogica...

ali je običajno da naš mali spi trikrat po 2 uri na dan in nato še celo noč...samo enkrat se je zbudil vmes in se nahranil in spet spat do 7 ure...

pa še neki me zanima...

danes je bila kaka našega malega temno zelena...kaj naj bi to pomenilo....včiraj sem ga samo dojila le za malico je pojel banano in jabučk (kašico) doma narejeno...
od česa je lahko temno zelena kaka pri že tako starem????

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11052
28.9.2007 10:14:30   
*sonchek*
Mi pa samo še okrog zdravnikov letamo user posted image Včeraj smo imeli kontrolo na Pediatrični kliniki (gastroenterološki oddelek), pa mulo kot zanalašč cel dan ni kakal, tako da nismo mogli oddati blata za preiskavo. dr. Sedmakova katastrofa na celi črti - res, da cenim in spoštujem njeno delo, ampak ženska žal nima niti najmanjšega čuta za ljudi. Aneju ni namenila niti pogleda, pregled je bil tako rutinski, da je z njim delala kot z lutko, ne pusti niti toliko, da končaš stavek, da o tem, da niti odzdraviti ne zna, sploh ne bi! user posted image Vglavnem kakico je ravno zdaj oči nesel nazaj na Pediatrično, midva pa sva nazaj od pediatrinje. Anej kaščlja, iz nosa mu teče v potokih, učke ima tako vnete, da jih zjutraj komaj odlepimo, nima apetita (smo celo malo shujšali user posted image ) in je nasploh en velik revček, čeprav vse skupaj junaško prenaša - skoraj ne joka, veliko spi in crkljal bi se non stop user posted image Sum na bronhiolitis zavržen (smo opravili meritve), kri in voda pa kažeta na virozo. Dobila sva kapljice za učke, piti mora ogromno čaja (tu je že problem, ker komaj kaj spravimo po grlu user posted image ), kontrola naslednji teden.

No, zdaj grem pa brat vse za nazaj - Anej panča, pa imam čas...

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11053
28.9.2007 10:15:36   
slumpo
kar pa se igrač tiče tudi naš lovi samo trakce in jih stavi v usta in žveči...mi imamo tudi tega psa ki ga je pokazala draja in je zelo aktualen...

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 11054
28.9.2007 10:17:51   
slumpo
bošči ti naši Anejčiji ane sonchek...

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 11055
28.9.2007 10:19:26   
slumpo
pa pike poke za vse boščije bončkane...mi je tako hudo gledat ko je bolan...in bi se sam pri meni crklal...tako da se več ali manj ukvarjam z njim in sem na računalniku skoraj nič...

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 11056
28.9.2007 10:21:13   
tinaaja
Slumpo, saj ti ce si bolna, bi tudi vec spala a ne...

Brina spi drugo rundo user posted image Se pozna, da zunaj dezuje. Sem imela namen pol do CP it, ker moram it nekaj zamenjat pa kupit jakno, zdaj pa se tle od sonchka prebreme, pa sploh ne vem,ce bi sla,glede na to, da so ta sredisca leglo bacilov. Verejtno bom,ker bi se rada tega resila pred vikendom, da imamo pol mir, pa se manj guzve je zdaj. Mislim, da pa z B ne bom hodila vec v kakrsnekoli shopping centre zdaj cez zimo zaradi njenega IS. Saj je se ene redkih, ki ni zbolela (moram potrkat). v nedeljo imamo se eno poroko pa 150ljudi, pa me je kar groza, ko pomislim na vse bacile.. pa to jaz, k nikoli nisem komplicirala- kok te skrb za ozroka spremeni.

aja, na aerobiko bom zacela hodit. na body pump za zacetek, da se malo ojacam user posted image upam, da mi znese ene 2-3x na teden.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 11057
28.9.2007 10:21:48   
Barči78
A pa jim npr. krompir+špinačo, ali krompir+bučke kar skupaj zmiksate, pa dodate sol, kislo smetano, čebulo,...

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 11058
28.9.2007 10:28:59   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: slumpo

bošči ti naši Anejčiji ane sonchek...

Res sta boščka... user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančkane

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 11059
28.9.2007 10:31:59   
*sonchek*
tinaaja - raje ne hodit, ker je povsod leglo bacilov. Razsajajo neke viroze user posted image Midva se lepo doma drživa, da ne okuživa še koga. No, pa tudi na srečanje naju žal ne bo - bomo naslednji teden še v karanteni...

Neposredna povezava do sporočila: 11060
28.9.2007 11:01:24   
Anonimen
Mi smo tud bolančkani!user posted image Se je celo noč premetaval. Imel je skor 39 vročine, ko sem mu dala za zbijanje vročine je zaspal in sem ga pokrila s čist tanko dekico. Čez čas sem ga hotela potipat, če je še vroč, je bil pa čist mokr. Vse laske je imel mokre kot da bi se kopal.user posted image Sedaj ima 37,5 - pa bomo videli kako bo čez dan...

Neposredna povezava do sporočila: 11061
28.9.2007 11:01:47   
Pikca
ojla,
Jernejček je zaspal, nekaj ga matra revčka, ima malo zamašen nosek in že 2. dan noče jest GH - čisto nič, kar jokat začneuser posted image

Z Živo pa gledava Smrkce, vmes se pa malo izmuznem na RRuser posted image

Ko smo pri smrkcih, lahko napišem eno anekdotico;
Ker Živa ni hotla pospravljat igrač, sem ji že pred par meseci povedala, da ponoči hodi okrog Palček Igralček in če igrače niso pospravljene, kakšno skrije ali celo odnese (to je zelo resno vzela).
No in zadnjič sem ji rekla, da ji bom pokazala eno fajn risanko- Smrkce - to so taki palčki... in me vpraša, če so ti palčki prijazniuser posted image , rečem, da seveda so, pa reče "a pol nič ne kradejo?"user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11062
28.9.2007 11:09:36   
Taya85
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca
Ko smo pri smrkcih, lahko napišem eno anekdotico;
Ker Živa ni hotla pospravljat igrač, sem ji že pred par meseci povedala, da ponoči hodi okrog Palček Igralček in če igrače niso pospravljene, kakšno skrije ali celo odnese (to je zelo resno vzela).
No in zadnjič sem ji rekla, da ji bom pokazala eno fajn risanko- Smrkce - to so taki palčki... in me vpraša, če so ti palčki prijazniuser posted image , rečem, da seveda so, pa reče "a pol nič ne kradejo?"user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 11063
28.9.2007 11:11:01   
Taya85
mi se tudi odfočkamo od srečanja-nam teče iz noska user posted image user posted image

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 11064
28.9.2007 11:22:18   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78

A pa jim npr. krompir+špinačo, ali krompir+bučke kar skupaj zmiksate, pa dodate sol, kislo smetano, čebulo,...

jaz solim malo vodo, v katerikuham. na olju sem preprazila cebulo, dala gor kuhane kose, malo prazila in pol zmiksala.

aja, jogurt je bljack pri nas user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 11065
28.9.2007 11:32:35   
Pikca
Lukas, Maks, Klemen, vse naj naj za 7 mesecev!

Jure, oba Anej-a, Žiga, Lan, Bor, Lina... skratka vsi bolančkani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se čimprej pozdravite!

Tejčica, faca Tajauser posted image , pa bravo za zobarja

Barči, super, da se tvoja Neja tako lepo razvija, pa Žan seveda tudi. Sej se bo sčasoma tudi na vrtec navadila... je pa hudo, ko zjutraj joka, vemuser posted image

avtosedeži - razmišljam, da bi kupila Concord Trimaxa, ker se mi zdi malo večji - pa bi vanj dala Živo (ker še ni za 15-36, pa tudi ti sedeži, ko je otrok pripet samo z avtomobilskim pasom, se mi zdijo veliko manj varni), Jerneja pa v njenega maxi-cosi-ja. Sicer pa nameravam nekje do 9. mes. imeti tamalega še v lupinici.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 11066
28.9.2007 11:33:51   
draja
Pikca user posted image user posted image user posted image

Bolančkani en veeeeelik koš user posted image !

Erna a sta šla do P? Daj javi kako je z našim Žigcem!

Pa čestitke današnjim trem korenjakom!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11067
28.9.2007 12:09:31   
amy26
čestitke malim slavljenčkom Lukas, Maks, Klemen za 7.mesecevuser posted image user posted image user posted image

pa za vse bolančkeuser posted image user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pocajtajo

naša sploh noče GH, danes je dobila par žličk korenčka, kar kupljeno kašico, pa mi sploh ni hotela odpirati ustk, pa zadnjič ko sem ji dala mlečno kašico ista pesem. Točno ve da se to je in mi zapre ustka da ni šans da pride kaj notriuser posted image
upam da ji bo kaka juhica všeč ali pa sadje, no nisva pa še tamuser posted image

Draja, ti kar vztrajaj da sama zaspi, naša cel teden tudi ni hotela zaspati čez dan ne da bi jo uspavala, danes je pa že dvakrat sama zaspala in upam da bo tudi naprej

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11068
28.9.2007 12:10:14   
skačica
pikca, sem se nasmejala tvoji Živiuser posted image user posted image user posted image .

Midve sva bile eno uro na sončku, no ko sva prišle not se je pa ornk ulilo. Zdaj se spet jasni. Kako blesavo vreme. Iza je pojedla sadno malicouser posted image , zdaj spančka, se je pa že enkrat zbudila in sem jo mogla it nazaj uspavat, seveda z zizo.

Je pa res veliko marčevskih otrok bolanih. Naj se čimprej pozdravijo.user posted image  Jaz upam, da bo moja iZa še nekaj časa tako zdrava kot je bila do sedaj. Praktično še ni bila bolna, le ko je bila stara kake 3 tedne, je imela nosek zamašen, smo ga sčistili s fiziološko in je bilo dobro. Joj, najbolj se bojim bolezniuser posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11069
28.9.2007 12:12:28   
skačica
uh, zdejle sem se pa spomnila na to, da malecka mateja misli gradit hiško. Mateja, kako gre urejanje papirjev? Imata že načrt hiške? Me vse to zanima, ker se bomo morda tud mi spravili ta projekt speljat- enkratuser posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 11070
28.9.2007 12:18:18   
erna14
ojla

sva nazaJ od p nima na sreco bronhitisa je rekla da so pljuca cista tisto neki k na prstku mer na s....za pljuca ima 98 tko da super user posted image user posted image user posted image sam nos ma zabasan aja zrastu 0.5 cm v 10 dnehuser posted image  kolk naj bi rastl na teden a kdo ve user posted image
tinaaja-jaz ti povem ne hod okrog nas je bil ze dobr pa sva sla v sredo v btc po darilo in poglej kaj imamo spet,tkoj je fasal nazajuser posted image user posted image user posted image
draja-hvala k te skrbi za zigijauser posted image user posted image user posted image
thaiss-tuki sm user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 11071
28.9.2007 12:21:13   
*sonchek*
erna - nam je isto danes namerila - je dala na kazalčka "ščipalko", pa smo imeli tudi 98! user posted image
Je pa naš mulo danes ugriznil pediatrinjo user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 11072
28.9.2007 12:24:27   
erna14
thaiss-imas zs

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11073
28.9.2007 12:25:20   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: *sonchek*

erna - nam je isto danes namerila - je dala na kazalčka "ščipalko", pa smo imeli tudi 98! user posted image
Je pa naš mulo danes ugriznil pediatrinjo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nas jo je pa v roko uscipnu k mu je nos pucala

Neposredna povezava do sporočila: 11074
28.9.2007 12:25:47   
blanči
Čebula v GH: Jaz ji skuham zelenjavno juhico tako, da na malo olja prepražim malo drobno sesekljane čebule dodam zelenjavo(krompir, brokoli, cvetačo, kolerabco...), malo dušim, solim in zalijem z vodo ter skuham do konca. Nato pa na krožniku z vilčko pretlačim. P aji je zelo všeč.

Danes sva že bile zunaj kakšno urco, a naju je dež dobil in sva morali prišibat domov, zdaj pa spančka jaz pa kuham kosilo - puranje zrezke v smetanovi omaki z gobicami.

Čestitke vsem slavljenčkom.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image pa za vse bolančke in hitro se pozdravite.

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

Neposredna povezava do sporočila: 11075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  441 442 [443] 444 445   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  441 442 [443] 444 445   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

ime za punčko
encavesna

Katero ime vam je bolj všeč?

Maša (29%)

Lara (49%)

Kaja (23%)

Število vseh glasov: 270

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!