|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  440 441 [442] 443 444   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
28.9.2007 8:27:07   
tinaaja
Barci, bogica user posted image Moj tudi ze zdaj napoveduje ornk krizo,ko bo brina enkrat morala v vrtec, je ze zdaj cisti odvisnik od mene user posted image Kosilo pa bo cvetaca, koleraba, mali korencek in malo krompiraj skuhano, pol bom pa spet preprazila na cebuli in olivcu in mix in hopa v brinina usta (upam).

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 28.9.2007 8:36:39 >

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11026
28.9.2007 8:27:33   
A-N-J-A
tejcica-bravo Taji za zobarjauser posted image .

meaa-super da se Lanu stanje izboljšuje!A je mel skos 98-99 al kaj manj.Mi mamo skos tok,ampak še vedno hrope sploh če sedi.
Dobro opravite na pregledu,pa mirno kriuser posted image

draja-a si kdaj pomislila da afriške žene nimajo modrcevuser posted image ????Pa ne sekiraj se zaradi mleka,Živa bo zrastla v zdravo deklico.Naša Ela je pila podoben mlekuser posted image pa je zelo zdrav otrok,predvsem pa ŽIV(ahen)user posted image .

žabika mogoče se ti pa uresniči želja in podaljšate dopustuser posted image .Saj se hecam,vreme se bo zdaj zdej umirilo in vi boste varno prišli domov.Kje mate pa Lupusa???

tinaaja tebe moram sam mal pozdravtuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 11027
28.9.2007 8:30:34   
thaiss
erna bo treba vstat user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 11028
28.9.2007 8:32:56   
urla
Žabika - a boš kar dalmatinka postala???? Dej spokite se domov, dost uživanja.

Anja - kako je Borči?

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 11029
28.9.2007 8:37:25   
tinaaja
tinaaja tebe moram sam mal pozdravt

kako lepo od tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   brina pa bora pozdravlja user posted image

zabika, uzivej dokler traja dopust user posted image jaz sem enrkat na beograjskem letaliscu dozivela tak urnebes, da sem bila ziher, da ne bo nic z letom.. oz sem upala tko.. se je malo umirilo in smo morali it v avtion- ta avion pa je bil Dash, torej s propelerji user posted image meje je skoraj kap, sem ze skoraj poslovilno pismo zacela pisat user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 11030
28.9.2007 8:39:40   
Barči78
A že vse dodajate tudi čebulo? Jaz mu je še nisem dala, edino v juhi, kjer se zraven kuha.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11031
28.9.2007 8:40:35   
tejčica
Barči, user posted image . Vid bo danes za kosilo papcal krompirčka, špinačo in notri en Mio sirček. Je čist nor na ta miks.user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11032
28.9.2007 8:40:52   
tinaaja
Punce, ali je katera videla kaksno igraco, ki ima ful trakcov? Nasa brina pobalina je cist norana trakce - ravnokar se ze 5 min igra s trakom na moji hlacnici, mora pa obvezno pri do vsazga trakca, ki ga vidi in ga vlect, grizt, cuzat, slinit,... 

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11033
28.9.2007 8:41:54   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78

A že vse dodajate tudi čebulo? Jaz mu je še nisem dala, edino v juhi, kjer se zraven kuha.

sem vceraj prvic in je bilo bp in full je jedla. je je pa bilo res en micken

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 11034
28.9.2007 8:42:07   
draja
Jutro!

Živa je tud dobila idejo, da bi ob 5:30 vstali, ampak mami ni bila za in sva se do 7-ih trudili nazaj zaspati, pol pa zaspali za še slabo urco. Drugače je bila noč ok, samo trikrat kratko bujenje.

Blanči hvala, ja saj Živa sploh ne sme kašic, ki že vsebujejo mleko, zato jeva zaenkrat ta rižolino od Milupe, ki se dela z mojim mlekom. Tisti "gres" je pa v bistvu samo riževa in koruzina moka in ni gres v pravem pomenu in tudi ne vsebuje glutena.

Meaa dobro opravite danes. Saj bo. Si močna in boš tudi danes tole lepo prestala in stala svojemu Lanu ob strani. Drži se, mi pa bomo navijali zate.

Žabika upam, da se umiri vreme in se varno vrnete.

Barči držim pesti za vaju z Nejo, da se hitro navadita na vrtec!

Tejčica kot sme že večkrat napisala - Taja je faca!

Pa ne morem verjeti, da se enkrat jaz zbudim v kolikor toliko jasno jutro, obalke pa zaliva dež. Še je pravica na tem svetu user posted image !

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 11035
28.9.2007 8:42:42   
A-N-J-A
urla-Borči je ok,mal še hropeko sedi.Ob 11h mamo kontrolo bomo videl kaj bo.A pol praviš da je torta uspela,mmmm.Jaz tud razmišljam da bi jo naredila.

Danes oddam v vrtec Elo in me pokliče vzgojiteljica pa pravi da so rožice na polički za Elo,da jih vsak dan njen ljubimc Tim prineseuser posted image .A se je že začel,al kaj???Jaz sem pa gledala zakaj so skos ene rožce tamuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11036
   [Brisano sporočilo]
28.9.2007 8:44:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 11037
   [Brisano sporočilo]
28.9.2007 8:47:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 11038
28.9.2007 8:49:21   
draja
Tinaaja igračo s trakci boš težko našla, ker so nevarni.

Mi smo včeraj mal zapravljali za naših prihajajočih 6 mesecev, pa ji je mož izbral tistega polžka od Fisher Pricea, pa knjigico z živalmi in gumbi, kako se oglašajo, pa še tistega ta veliiiikega zajčka ninicouser posted image . Smo si šli pa tudi v Ariela, kjer imajo tudi Kiddy avtosedeže vse mal ogledat in vam povem, da bo odločitev zelooo težka. Odločit pa se moramo zelo hitro, ker bo večji del denarja prispevala moževa službauser posted image . Je pa bedno, ker tamale ne moremo niti sprobat notri, ker je še tako mičkena in niti slučajno še ne sedi.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11039
28.9.2007 8:54:13   
A-N-J-A
kako lepo od tebe brina pa bora pozdravlja

Kaj pa jaz sem pa megla al kajuser posted image .

Meaa jaz ga pa z materino dušico mažemuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11040
28.9.2007 8:54:23   
skačica
jutro!

Krasna noč, sem šla z Izo spat, nisem visela do polnoči na računalniku in danes sem bistveno bolj spočita.
Pri nas sije sonceuser posted image , sicer mislim, da ne bo dolgo, ampak zanimivo, da na Primorskem pa uliva. Tud pri nas je zjutraj še fajn lilo.

Jaz čebule Izi še ne dajem, sva šle z GH en korak nazaj, ker gospodična nekaj štrajkajo, no, včeraj je bilo malo boljše.

meaa- držim pesti, da čimlažje prestanete pregled. A je hudo? Sploh ne vem kako ta pregled zgleda.

tejčica- tale vaša Taja je pa res ena faca pa user posted image  za zobarja.

thaiss- luštkan tvoj Matia, pravi frajerček.

Grem, Iza se že razburja.

Neposredna povezava do sporočila: 11041
28.9.2007 8:58:16   
tinaaja
ma, saj ne igraco s pol metra trakci, tam ene 10 cm, s tem se ne more zadavit. itak naj noben trak ne bil daljsi od 15 cm za otrocke.
user posted image za shopping in nakup igrac. ja avtosedezi so tudi zame se en misterij. Sploh ker sem v dilemi a z isifixom ali brez, moj avto tega nima, od mojga pa ima, ampak sem okoli vozimo z mojim, tko da... naslednji moj avto pa bo ziher imel to zadevico.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11042
28.9.2007 8:59:55   
tinaaja
kako lepo od tebe brina pa bora pozdravlja

Kaj pa jaz sem pa megla al kaj .

ti si pa rozice dubla.. da ne bos lubosumna na elo..user posted image user posted image user posted image OK no, en VEEELIIIIKKKK pozdrav od nas vseh, pa se od sosedov, pa delavcev tukaj okoli, pa ... vseh skratka

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 11043
   [Brisano sporočilo]
28.9.2007 9:01:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11044
28.9.2007 9:02:26   
A-N-J-A
ti si pa rozice dubla.. da ne bos lubosumna na elo.. OK no, en VEEELIIIIKKKK pozdrav od nas vseh, pa se od sosedov, pa delavcev tukaj okoli, pa ... vseh skratka

A sem zahtevna,auser posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11045
28.9.2007 9:05:39   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

ti si pa rozice dubla.. da ne bos lubosumna na elo.. OK no, en VEEELIIIIKKKK pozdrav od nas vseh, pa se od sosedov, pa delavcev tukaj okoli, pa ... vseh skratka

A sem zahtevna,auser posted image user posted image

hmmmm mickn pa user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 11046
28.9.2007 9:07:53   
dskubin
obalke a ste se doma, a ste ze na poti
mi smo zdej vstali in smo lahko v pol urce tam, ce bo kdo

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11047
28.9.2007 9:15:39   
tejčica
Dskubin, Thaiss in Sibil ziher prideta za 9.30 v Hiperja, jaz pa še ne vem.

Imamo cel šmorn. Nam je začelo zamakat v stanovanje.user posted image user posted image user posted image  Smo v zgornjem štuku in moj je šel pogledat na podstrešje in videl da streha pušča.user posted image user posted image user posted image  Nam pa teče ven iz predelne knauf stene in sam še tega se mi je treba da bomo mogl steno vn vržt.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 11048
28.9.2007 9:21:36   
A-N-J-A
A to imaš materino dušico od Justa al kaj domačega?

Justuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11049
28.9.2007 9:25:22   
Taya85
meaa user posted image user posted image  za Lana, upam da ga ne bodo preveč matral

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 11050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  440 441 [442] 443 444   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  440 441 [442] 443 444   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

joh ansa jansa
gabb

jansa sucks - yes or no?

yes (64%)

no (36%)

Število vseh glasov: 221

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!