|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  439 440 [441] 442 443   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
27.9.2007 22:03:12   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: draja

A je kateri jasno zakaj je tale mlečna kašica (ki je mi zaradi mleka ne smemo) že od 4. meseca:

http://www.drogakolinska.si/sl/blagovne_znamke/otroska_prehrana/milupa/mlecne_zitne_kasice/mlecna_zitna_kasica_riz_koruza/

medtem ko je ta, ki ne vsebuje mleka, vse ostale sestavine pa so enake, šele od 6. meseca

http://www.drogakolinska.si/sl/blagovne_znamke/otroska_prehrana/milupa/bio_zitne_kasice/zdrobova_zitna_kasica/

Tisto ta prvo smo po nasvetu P že trikrat jedli, dokler ni dobila izpuščajev, in jo je imela mala fuuuuul rada, zdaj pa moramo čakati, preden ji lahko damo to Bio z mojim mlekom, saj naj bi bila šele po 6. mesecuuser posted image .

pojma nimam, ampak mislim, da teh par dni ne igra bistvenega pomena... mene tudi zmeraj kar neki skrbi, pol pa vse skupaj nic ni in je vse OK. Drugo bi bilo, ce bi imela sele 4 mesece..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11001
27.9.2007 22:05:07   
skačica
uuuuuuh, jaz sem po negi obraza in masaži vrata in dekolteja in bom kar dol padla. Kok pa to paše!

Izo zabava mož, ker mala še ne kaže nobenih znakov utrujenosti.

urla- joj, res pašejo višnje not, jaz sem tudi tinaajo, upoštevala. Zdele bi jo pa tko en kosuser posted image
thaiss- škoda za torekuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 11002
27.9.2007 22:06:17   
draja
Tinaaja No, sej tko si tudi jaz mislim, samo pol ko pridem pa dejansko do tega, da bi ji dala ta gres, se pa ustavimuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11003
27.9.2007 22:07:01   
tinaaja
imas rizevo kasico po 4 m...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 11004
27.9.2007 22:07:41   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Tinaaja No, sej tko si tudi jaz mislim, samo pol ko pridem pa dejansko do tega, da bi ji dala ta gres, se pa ustavimuser posted image .

tko kot imam jaz jogurt pa skuto v hladilniku za brino user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11005
27.9.2007 22:11:09   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

imas rizevo kasico po 4 m...

ja, hvala, saj zdaj to jemo. Bi ji pa rada kdaj ponudila tudi še kakšno drugo, pa so vse že z mlekom ali pa imajo gluten, samo še tale gres nam ostane. No, še malo počakamo, da se dobro navadi na ta rižolino, pol pa damo še to s koruzo in rižem.

Smo pa danes par žličk kuhanega jabolka (včeraj le vodico v kateri se je kuhalo jabolko) in ni bial preveč navdušenauser posted image . Je sicer pojedla tistih par žličk, ampak ji je kar oči skupaj vleklo, pa želodčka ji je dvakrat obrnilo (pa je bilo max 5 žličk)user posted image . Ampak se pa ni skregala, tko da jutri nadaljujemo. Ampak res zelooooooo počasi.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11006
27.9.2007 22:24:01   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Draja, vedet moras, da mleko bo. 1. zenske v afriki imajo nikakvo prehrano, pa dojijo. 2. pri dojenju je pomembna zadeva: ponudba- povprasevanje in ne bo ti kar tko zmanjkalo mleka. Zaupaj vase!

Sem se ti pozabila prej zahvalit za tole tolažbo.
Je pa tko s to tolažbo s primerjanjem z afriškimi ženami - me zmeri mal pri srcu stisne, ko se spomnim, kakšne zize imajo po dojenjuuser posted image . Mal dvorezen meč to primerjanjeuser posted image . Me lahko še mine, da bi še kdaj dojilauser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11007
27.9.2007 22:45:09   
zima07
ja, hvala, saj zdaj to jemo. Bi ji pa rada kdaj ponudila tudi še kakšno drugo, pa so vse že z mlekom ali pa imajo gluten, samo še tale gres nam ostane.

Takoj ko boste uvedli jabolko in hrusko, ji lahko ponudis tudi rizevo kasico jabolko-hruska od Alnature (imajo jo v DM-ju)-nasi Brini je zelo vsec (najbrz zato, ker ze dva meseca zvecer je samo Milupin rizolino z vodo-no, sedaj dobi se par kapljic rizevega mleka notuser posted image ) ...

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11008
27.9.2007 22:55:12   
draja
zima07 najlepša hvala za koristno informacijouser posted image user posted image  Takoj ko bo sonček greva na sprehod do DM.

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 11009
27.9.2007 22:55:26   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

še  fotka mojega slavljenčka

bom probala še enkrat ker neki me zajuser posted image user posted image  

ma, ne vem zakaj me zeza
http://www4.slikomat.com/07/0927/190921ez69.

zdej pa zares user posted image  user posted image  
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Tinaaja lep avataruser posted image  user posted image  

draja moj gleda fuzbal, RealMadrid proti nevemkomu

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 11010
27.9.2007 23:01:29   
Anonimen
vesoljski ampak mi je zelo vsec user posted image http://www.bloombaby.com/collection/feat.php?sID=19

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 11011
27.9.2007 23:41:36   
tejčica
Sem prejle pozabla Tajo pohvalit. Danes smo spet imeli zobozdravnika, jaz pa sem brez glavobola!user posted image  Na začetku smo sicer samo da so se odpral vrata ordinacije točili krokodilje solze, ampak s pregovarjanjem in potrpljenjem, nam je uspelo, da je Taja prvič sodelovala. Ma vam povem da sem dobila solzne oči. Tolko kot se ukvarjamo z njo da se znebi tega strahu in končno, po dveh letih, je rezultat. Sicer nismo nič vrtali, ji je samo zaščitila eno šestico, ampak filing je dober. Upam da ne bo naslednjič spet kričanje, ki se bo slišalo od Lucije pa do Kopra.

Mi je pa mala zjutraj eno kar fino ušpičila. Sem imela sama oba maledva zjutraj za odpravit od doma in sem imela res ludnico. Končno smo bili nekako pripravljeni za odhod, pa jaz začnem iskati ključe. Sem se jezila sama nad sabo kje sem spet pustila ključe in po kakih desetih minutah iskanja in preklinjana me Taja vpraša kaj delam. Povem ji da iščem ključe, frajla mala pa mi reče nazaj prav zadovoljno, da mi jih je ona skrila!!!???!!!user posted image user posted image user posted image  Pol sva se pa nekaj časa pregovarjale in končno pove kje so. Pod posteljnino jih je dala smrklja mala. Vse, sam da ne bi šli k zobozdravnici.user posted image

Zdej grem pa počasi v mižule. Nočko!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11012
28.9.2007 6:54:22   
tinaaja
Jutro... brini se je zazdelo, da bi ob 6 vstala in kaj smo naredili ... vstali user posted image Mal me je razvadila user posted image In pol ni bilo mleka za kavo in sem jaz odvisnik od jutranje kave odprla en ze narejen adaptiran mlek user posted image ker treba je dan z ornk kavo zacet. Pa se niti ne pozna, da je adaptiran not..

KG - vceraj je sel moj po sladoled zase in mi rece, ce kaj prinese meni. Pa sem reklamd a ce kaj dobrega vidi, da naj.. In valda sva imela celo pozrtijo user posted image pa ne vem, zakaj me tok veceri nesejo.. user posted image

vis tejcica, otrocki so user posted image in user posted image v enem user posted image user posted image user posted image user posted image

matia je pa car a ne user posted image

malena me klice..

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11013
28.9.2007 7:36:16   
tejčica
Klemen (Tekica), Lukas (Sibil) in Maks (Kr_enamami), user posted image  za 7 mesecev.

Tinaaja, ej men je tudi nekaj najhujšega če ostanem brez jutranje kave oz. brez mleka za jutranjo kavo. Tud ob šestih zjutraj sem že šla v klet po mleko. Mi štirje štuki niso bili ovira.user posted image  Ampak adaptiranega pa zih ne bi noter dala. Mi imajo ta mleka ful bljak okus. Očitno si večja kofi odvisnica kot jaz.user posted image

Danes imajo v Merkurju ene popuste. Ko zaključiš nakup na blagajni dobiš  listek, ga podrgneš in gor ti piše kolk popusta dobiš  - od 5-99%. Ok, ziher je teh listkov 99,9% tistih za 5 procentni popust, ampak pri večjem nakupu se tudi to nekaj pozna. Midva greva danes po pomivalca, pipe, kopalniški radiator, štekarje... v glavnem po vse kar hodiva že cel teden pa nama časovno ni zneslo. 

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11014
28.9.2007 7:36:34   
blanči
Dobro jutro!

Pri nas se že kaže sonček in upam, da tako ostane.

Draja: Če dojiš, pravijo, da ni priporočljivo dajato otroku mlečne kašice, ki že vsebujejo mleko, ampak take brez mleka, da jih potem zmešaš s svojim mlekom. Jaz, ki ne dojim in sva že od rojstva na Aptamilu ji dajem obe vrsti in ni problemov. Sem se pa pogovarjala z Majciko, ki doji pa ji je patronažna odsvetovala kašiče, ki že vsebujejo mleko.
Glede zdrobove kašice pa mislim, da je tako, da gris tako vsebuje gluten, čeprav gor piše, da je brez glutena. ne vem to je moje mnenje.
Jaz sem ji dajala:
http://www.drogakolinska.si/sl/blagovne_znamke/otroska_prehrana/milupa/bio_zitne_kasice/rizeva_zitna_kasica/
http://www.drogakolinska.si/sl/blagovne_znamke/otroska_prehrana/milupa/mlecne_zitne_kasice/mlecna_zitna_kasica_riz/
in od Hippa Jabolko z vanilijo.
Vse je dobro prenašala.

No včeraj smo probali skuto in zraven sem ji vmešala jabolko in maline. Mala je kar godla zraven tako ji je bilo všeč.

Zaenkrat LP.

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11015
28.9.2007 7:51:27   
thaiss

Dobro jutro,

Matii se je tudi mudilo vstat, jaz pa bi še pančkalauser posted image  Zdej že veselo čeblja, pa kaka zraven!
Tejčica tvoja Taja je taka faca user posted image  Bravo Taja za uspešno prestanega zobarjauser posted image !!!

Tukaj pa je vse črno, grmi in ščije ko norouser posted image  A se dobimo v Mercatorju obalke!!

Klemen, Lukas in Maks vse naj naj
user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11016
28.9.2007 8:00:24   
tejčica
Thaiss, ja, jaz sem tudi za Mercator, ker v Kapitanijo v tem vremenu ziher ne bom lezla. Bom pa najbrž prišla malo kasneje, ker samo da se zlije ta nevihta šibam najprej v Merkur. A mi prosim javiš na GSM če bo kakšna sprememba.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 11017
28.9.2007 8:05:09   
Žabika
tejčica: bravo za Tajo, no za zobarja, ne za skrivanje ključev.

Pri nas je pa trenutno tak urnebes, da ne vem, če bomo sploh vzleteli. No v temle vremenu sigurno ne grejo avioni, ampak upam, da se bo do popoldneva stanje kaj umirilo.

Tako da jaz dežuram, če bo morje pripljuskala do četrtega štuka, Hana pa se še ne zaveda resnosti situacije in mirno spančka.user posted image .

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11018
28.9.2007 8:08:13   
Žabika
Sem preverila: avioni ne pristajajo in ne vzletajo. Avion iz Zagreba, ki bi moral priti v Dubrovniku je pristal kar v Splitu. Uf, me kar malo skrbi kaj se bo izcimilo.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 11019
   [Brisano sporočilo]
28.9.2007 8:08:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 11020
28.9.2007 8:13:35   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

Thaiss, ja, jaz sem tudi za Mercator, ker v Kapitanijo v tem vremenu ziher ne bom lezla. Bom pa najbrž prišla malo kasneje, ker samo da se zlije ta nevihta šibam najprej v Merkur. A mi prosim javiš na GSM če bo kakšna sprememba.

oki, kdaj misliš da ti bo zneslo, da ne lazim tako zgodaj dol???

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 11021
28.9.2007 8:17:16   
thaiss
Žabika želim vam čimmirnejšo pot domov. Upam, da ne bo zaradi vremena let iz Splita, kar pomeni transfer iz Dubrovnika do Splita v busu... user posted image

Meaa user posted image user posted image  da bo čimprej mimo pregled!!

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 11022
28.9.2007 8:19:01   
tejčica
Žabika, nič luštno ne more biti tole čakanje. Želim vam miren let, ko ga dočakate.

Meaa, super da se zdravje Lanu popravlja. Pa držim pesti za pregled, da bodo dobri izvidi in da malega miška ne bodo preveč matrali.user posted image  Pa aše en user posted image  za mamico.

Thaiss, glede na nevihto ki je trenutno, vprašanje če bom sploh kam šla. Se čist preveč zliva da bi do avta lazla, ker ga imam čisto spodaj in bova z malim oba premočena preden sploh do dol prideva.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11023
28.9.2007 8:22:43   
Barči78
Nejo sem oddala  v vrtec, pa pomojem mi sploh ni treba omenit kolk smo se danes jokali. Mene bo pobral

Zato pa vas prosim, da napišete, kaj bodo danes vaši malčki jedli za kosilo, ker niti slučajno nimam volje razmišljati. Dejte kakšno idejo, sem čist prazna znotraj sebe.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 11024
28.9.2007 8:24:25   
tinaaja
Meaa- drzi se.. Mene bi tudi treslo pred takimi pregledi.
mi2 sva zaspali se za 1 uro user posted image aleluja, se vsaj priblizno naspano pocutim user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  439 440 [441] 442 443   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  439 440 [441] 442 443   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......