|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
26.9.2007 18:18:50   
pikovit
Ele se bomo slikale in ti poslale kakšno slikico.Če ne gre pač ne gre.Žal pa morda kdaj drugič.Valda se ne bomo samo enkrat dobile.

(odgovor članu ele)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
26.9.2007 18:42:00   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Punce,jaz sem čisto presrečna. Danes grem pogledat pošto in kaj zagledam jupi, hura pošto iz LJ, da so nama odobrili postopek. IN takoj pokličem sestro in pri novembrski M pokličem, povem zaporedno številko in nato začnemo akcija, super, jupi, hura kok sem srečna. Torej bom klepetala med IVF novembrke, decemberke.

No, Sulfinija, pa sva že dve v istem "zosu". user posted image Tudi mene je včeraj osrečila enaka pošta in ko sem danes klicala, sem dobila enaka navodila. Pri novemberski M pokličem in to je ne. 

Joj,mlinčka kok sem vesela,upam da se boma tudi v živo spoznali,ko boma skupaj trepetali.
Mlinčka tudi jaz tega letos sploh čakala,kajti junija sem bila prvič na tej kliniki sedaj me pa kar pošta že preseneti,a ni tole super?

LPuser posted image  

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
26.9.2007 19:29:29   
citrončica
Dajamaja user posted image user posted image ,res lep rezultat,zdaj pa šeuser posted image !!

Na Zbilje pridem,kako se bomo pa spoznale...ne vem, smo že tolk čveke,da bomo vprašale kajne??

Mišek,tvoji nasveti in dieta res delujeta,boš mogla kar novo temo odpret in nas futrat!!

Ja,res je jutri že četrtek,pojutrišnjem se vidimo-upam, da ne bo deževalo skoz...

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
26.9.2007 20:05:05   
soncek.djukelica
čer,

darmar, komot se mi lahko pridružiš pri user posted image user posted image !user posted image user posted image user posted image  Glede hormonov, čist normalno je si morda otožna ali jokaš user posted image , saj ti user posted image  hormoni ne dajo miru!
mlinčka, resnično lepa novica!Drobnič je zakon! Še en dober mesec in boš že fiksarka!user posted image
Pikovit, vsak dan brez M je uspeh!user posted image Močno držim pesti,da ugledaš user posted image !user posted image
Sulfinija, država je mačeha! Sedaj je tok malo stvari zastonj! V user posted image  priporočajo,da vsaka user posted image  opravi nuhalno svetino, vendar le tiste nad 35 let jo imajo na napotnico! Ampak, priporočajo pa jo!

Vse petkove kofetarice, za prepoznavni znak naj ima vsaka točno določen artikel! Pa Daisica, tudi ti lahko prideš, pliiiiiiz!

Mišek,kako si? A si kaj boljše? Vse dobro!user posted image  

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
26.9.2007 20:16:04   
Abra
Pozdravljene!
Jaz sem tudi avgustovka, žal pa tudi septemberka in se mi zdi, da čisto pašem sem. Moj prvi IVF je bil neuspešen, zdaj pa čakam na zamrznjenčka, ki sta mi ostala. Dolgo sem zbirala pogum, da se vam pridružim, zdej se mi pa zdi, da je že skrajni čas. Že neki časa vas berem, veliko odgovorov sem že tuki našla, zdej bi pa rada z vami tudi malo čvekala, ker ste tko super punce.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
26.9.2007 20:17:18   
kikaa
dajamaja - superuser posted image , zdaj pa pridno pazi nanju, držim pesti, da bo vse O.K.user posted image

pikovit - mene žal ne bo v Zbilje, ker sem od daleč, v soboto pa itak zopet šibam v LJ, ket imam ET. Tako da kljub vsemu hvala za povabilo...vseeno se imejte krasno... v mislih bom z vami! V nedeljo pa držim pestke zate!!!

Pija76 - meni je tudi nekam čudno že vse od puncije in sem tudi pomislila, da so krive Utrogestan tablete - saj 6 tbl. na dan tudi ni tako malo... zelo sem zaspana, kar vrtet se mi začne ene parkrat na dan, hodim po stanovanju "kot zombi"... res, nekam čudno in drugače se počutim...

kajatina - kako se pa ti kaj počutiš?

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
26.9.2007 20:32:01   
kikaa
Abra - dobrodošla!!! user posted image

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
26.9.2007 20:43:51   
kajatina
Kikaa in Pija tudi meni se vsake toliko začne malo vrteti. Spim pa še zmeraj kar precej, ker mi takooooooooo paše. Krvavim pa nič več in tudi jajčniki me že dosti manj bolijo.
Abra dobrodošla med nami in sigurno se boš ful fajn počutila med nami, saj se vsak dan zgodi kaj novega in ti tako dan hitreje mine.user posted image

Tudi mene v petek žal ne bo na Zbilje, če boste pa kdaj ponovile srečanje, v kar ne dvomim, se ga pa sigurno udeležim.  Lepo se imejte in želim vam čim več sončka, da boste lahko čim dlje klepetale.user posted image user posted image

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
26.9.2007 20:54:34   
zalazoya
čer

punce jaz sploh ne sledim več, kolk se dogaja. Ja čist nič ni časa, v službi me gonjo k pr norcih, vse so na bolniški-porodniški, tole prašičje leto je očitno res plodno. Od 6 nas je 5 nosečih, ena je pa totaln pras. k nas vse j.  user posted image  tud nosečke. Nisem še nič povedala, čakam UZ, da bom ziher. Čeprav mi je že slabo in to čez cel dan, bruham ne, neki dam v usta pa je malo bolje, sem čist zanič, pa zaspana skoz, ko se pa vležem pa ne morem spat... No ampak sej to sem hotla, tko da sem presrečna.user posted image

Bety upam, da ti bo tale mesec ratalo spontano in da se obdrži. Zdej je pa že čas.
Mišek dobrodošla nazaj, tole pa je sreča v nesreči, čestitke za tvoj optimizem in pogum.
Fortun kje si, daj malo se javi saj veš kako smo firbčne, pa še pogrešamo te.
Pikovit draga ti si pa že čez kritične dneve, a jaz voham novo srečko user posted image . Za petek, ti jutri javim, baje bom čist sama od petka pa cel teden, pa še nove bom uvajala, tko da upam da bom uspela, ne vem, se bom potrudla, jutri javim, ker vas res vse želim spoznati, k ste take face.
martinščica me veseli, da si se spet javila, ja tale forum te čist not potegne, ampak tud nuca, jaz sem bla prej čist osamljena v tem, tukaj pa najdem toliko dobrih dušic, ki so me spdbujale in me še vedno. Držim pesti zate.
sayurči kako si pa ti, tebi pa sploh čestitke za tole ažurnost. Ne vem kako ti rate, dobro da te imamo.
Mandarinca čestitke na sončkih, naj ti hitro  mine.
kajtina, kikaa in Pija 76 čestitke na punkciji in pridelku. Zdaj se pikice že razvijajo in vas čakajo.
Shuka user posted image user posted image user posted image  mi smo tu ko boš pripravljena, pošiljam ti user posted image  naj te čuva.
Blanč a ti pa pridno špikaš, bogica, ja ta zdravila so lahko prav zoprna, upam, da ti bo kmalu bolje in da bo tvoje trpljenje poplačano.
Ele me vesei, da se ti hitro odvija, ampak dej malo ispreži in se pocajtaj, da boš močna za svoje sončke. Upam, da bo Praga uspešna.

Punce, kaj je s to Prago, res nič ne vem za kaj se ke hodi user posted image

Sulfinija + Mlinčka čestitke na pošti, novembra pa akcija.
Leli user posted image user posted image user posted image
Crnitulipan - hello, tokrat pa mora biti nekaj, pa nehajte s to starostjo, če ne bi bilo možnosti starejšim ne bi delali postopkov, zdaj pa pozitivno naprej. Moja mama jih je imela 40, ko je zanosila z mano in evo mene pa še par jih poznam med drugim tudi take čez 40.
Soncek.d a tvoji sončki pa čist pridni, mirni, ja super, kolk je pa luštn filing ko jih gledaš.
GoYči jutri pa dan D, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, si pa boščica s tem mehurjem, ti pridno počivaj in pij veliko tekočine in grej sončke.
Dajamaja kdaj se je pa to zgodilo, čestitke na pridelku, super rezultat. Jaz mislim, da je to to.
Darmar pa kje si, a si šla jadrat, jaz mam tud težave, ne vem a so gljivice al kaj se dogaja, uglavnem srbi.  Baje so zelo značilne v nosečnosti če si nagnjen k temu. Zelo pomaga jogurt, še posebaj ego. Še malo do UZ, komaj čakam, ti pa tudi a ne.
Abra dobrodošla med nami, upam da ti rata z eskimčki.

Punce upam, da sem vse zajela, veliko mislim na vas, sam trenutno je malo manj časa in res upam, da mi v petek rata. Pikovit kdaj bi mogle štartat, da vem okvirno se v službi zmeniti.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1984
26.9.2007 21:03:50   
MARTINŠČICA
IZVIRNO SPOROČILO: zalazoya
Punce, kaj je s to Prago, res nič ne vem za kaj se ke hodi user posted image

To tudi mene zanima, kaj je na Pragi tako dobrega, da vse drvi tja.

LP Martinščica

200% MAMI

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
26.9.2007 21:15:43   
MARTINŠČICA
Vse petkove kofetarice, za prepoznavni znak naj ima vsaka točno določen artikel! 

Jaz v petek delam do 16.30-17.00, potem pa, mogoče, če ne bom čist out, pridem še na Zbilje čvekat. Kakšni so potem vaši razpoznavni znaki?

LP Martinščica

200% MAMI

Neposredna povezava do sporočila: 1986
26.9.2007 21:17:17   
pika74
Ponavadi so bili razpoznavni znaki na RR srečanjih obvezno MM štumfi (mikimiška štumfi)... zdaj pa ne vem, kaj je v navadi. To smo počele včasih fosilke.

Pa lepo čvekajte na srečanju user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
26.9.2007 21:52:14   
MARTINŠČICA
To mi ni čist jasno. A ste otroške štumfke v rokah prinesle? A ste jih imele same obute in ste pol hlače gor vlekle, da so se štumfi videli, al kaj?

200% MAMI

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
26.9.2007 22:31:15   
pikovit
Jst pa nimam nič kaj dobrega za povedat.Prej sem bila na wc in ko sm se obrsala je bilo nekaj svetlo rjavega.Tako da če se do jutri ne ulije bom šla jutri po test.Imam pa slab občutek.Ja bo že,kaj čmo.

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
26.9.2007 22:53:10   
reni70
Zdravo punce.Evo mene po dolgem času se vam zopet oglašam.
Smo že proti koncu meseca,vsem vam,ki je uspelouser posted image iskrene čestitke,lepo in zdravo nosečnost vam želim.
Vsem ostalim pa želim uspešno drogiranje,kvaliteta jajčk in na koncuuser posted image user posted image .
Za mano sta dva neuspešna ivf pri dr Rešu.No pa je vsem prišlo mal krize z denarjem in sva z mojim razmišljala kako bomo skup spravl 1.200€.
Ah sem si mislila,nč bom naju kr naročila na gin kliniko pa bo.No in res je tako tudi blo.Datume sva kr hitro dobila,in vidim,da gre tudi na Lj kliniki vse bolj hitro.Pol se pa spomnim včeraj,da bi lahko poklicala dr Reša oz sestro in se naročila še tam,za vsak slučaj,če bi slučajno kaj denarja padl od kje...hehhe
no res sem mu bila dolžna še eno škatlico Promertiuma,da mu bi pač vrnila.Niti sanjalo se mi ni,da bo rekla sestra da lahko kar pridem in vse uredim,ker majo ful gužvo in do konec oktobra sploh ne naročajo.
Šprint v avto in gremo.Vsi so bili zelo prijazni,dr Reš pa zelo dobre volje.
Mal sem mu pojamrala zarad denarja,on pa men noo pa vas bom dal kar na zavarovlnico.Tolk sem bla vesela,da bi ga najraj kr ukušnla.
Dal mi je prvo špiko že včaraj,torej moja terapija je Diphereline in nato Menopur.Punce tko se je dobr začel,upam na najboljši konec.
Prav vesela sem,da smo spet skupaj.
POZDRAVČEK

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
27.9.2007 6:40:37   
Anonimen
Dobro jutro čvekiceuser posted image

najprej pikovit en velik user posted image , ki te bo malo umiril in potolažil, pa veliko user posted image , ki ti bona testeku pokazala user posted image . Tile izcedki,še nič ne pomenijo, jih je kar nekaj z izcedki zanosilo, če se ne motim je bila poopsie med njimi, pa niovi tudi, tako da kar pogumno,jaz ti močnomočno stiskam pesti sreče user posted image user posted image user posted image user posted image .

Reni70 to je enkratna novicauser posted image user posted image , naj se te ta sreča drži še naprej. Reš je tudi tokrat pokazal, da mu ni vedno samo za denaruser posted image in da zna tudi kdaj pa kdaj ogret naša srcauser posted image

Abra, dobrodošlauser posted image . S svojim nikom si me spomnila, na naše tradicionalne ladjice, ki vozijo po zalivu našega mesta. Se enako imenujejouser posted image . vso srečo tudi tebi in upam, da se boš med čvekicami počutila odlično

Kar se tiče Prage, praga ni nič boljša kot slovenski centri, če gledamo, da je slovenija med najbolj uspešnimi centri v evropi, mislim, da celo na 2 mestu. Praga je boljša samo za darovane celice, ker prideš prej na vrsto kot v sloveniji in ker lahko tam zaprosi za darovano celico tudi ženska,ki ima svoje celice, vendar so  le-te vedno zanič. V sloveniji ta varianta ni mogoča,saj so upravičeni do spolnih celic samo tisti, ki nimajo čist nobene svoje celice. Drugače pa so tudi v pragi strokovnjaki na mestu in odlični. Zakaj pa ravno praga, v velikih primerih sem prebrala, da zaradi lažjega razumevanja z jezikom,ker tam govorijo hrvaško, in zaradi še nekaterih drugih ugodnosti, zdaj pa je to že ratala praksauser posted image

Zlazoya a tebe paže slabosti dajejo? Upam, ad se ti ne razvije naprej v bruhanje in da bodo te slabosti vzdržne.  tolk da spoznaš nekaj nosečniških tegob,potem šic vstran in samo še brezskrbno uživanje v user posted image . tudi ostalim nosečkam brezskrbno user posted image

Blanč kako napreduješ? Javi se kaj in poročaj

Marjetica
naša prekljuba, PRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII nas pokukat mal, plloooooossiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmuser posted image

Goyauser posted image user posted image   poročaj kako bo danes na pregledu,upam,da se ne boštolk stopilauser posted image ,da nam ne boš mogla sporočit user posted image

Za zbilje, mene ne bo, ker me ni nobena povabilauser posted image user posted image . Dajte pa na mesto mene kako kavico ruknit in če katera nima problemov s težo ali s slabo vestjo, naj kako tortico popapcauser posted image . Pikovit vam pa lahko pove, kolk zafurstrirana in tečna kura sem user posted image user posted image . Aprila se nas je 5 punc zbralo v Zvezdi v LJ in lahko samo povem, da smo se brez problema našle, če glih se nismo nikoli videleuser posted image . Luštno je bilo, naj bo še vam tako luštnouser posted image , kar pa ne dvomim ob tako fajn puncah ko ste veuser posted image

Sayuri in sulfinija,upam, da sta danes že bolje, hitro se pocajtajtauser posted image user posted image user posted image

Jaz večinoma ležim, nekaj malegatudi postorim, saj se moram gibat, da rana prej zaceli, vendar sem s kondicijo na minimumu, naj povem, da me včasih samo krožnik juhe zmatra bolj kot maraton, štenge pa so itak mont everest bile, zdaj so že samo še triglav. Počasi,počasiuser posted image
Naš user posted image mi pravkar spi v naročju in razmišljam kako bi fajn bilo, ko bi kaka štruca tako spala v mojem naročju user posted image . Sem se avgusta kar topila,ko se uspavala 3 tedne staro nečakinjouser posted image .  Z našimi sončki bo pa potrebno počakat, sja se mi je vnetje črevesja vrnilo, oz niti ga nismo zdravili zaradi operacije, tako, da zdaj delamo na temu. Trajalo bo dober mesec, če bo vse po srečiuser posted image .

sončni pozdravčekuser posted image

(odgovor članu reni70)
  Neposredna povezava do sporočila: 1991
27.9.2007 8:01:43   
darmar
ojla, a se dobimo ob 16 na parkirišču? Moja tel. je 041 877-163, če se slučajno ne najdemo. Jest sem človk, ki hoče met vedno vse načrtovano, ja sej vem, da si samo kompliciram življenje.

(odgovor članu ele)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
27.9.2007 9:04:30   
blanč
Pozdravljene,
na brzino iz službe.
Pikovit, reci, da to niuser posted image  in, da te samo izcedki matrajo.
Jaz sem danes bila na UZ in seveda zopet nisem dobro odreagirala. Reš je bil razočaran, jaz tudi, moj pa ostal optimist. Eh nč zato...
Vsega skupaj je reku, da imam tri jajčka in da imam ponovni UZ v nedeljo. Endometrij je 6mm, le kaj to pomeni???
Punce bom popoldne kaj več napisala še za ostale.
Lep dan

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
27.9.2007 9:10:02   
Pikica26
Pozdravček vsem tudi iz moje strani!

Ker sem tukaj nova, naj se vam na kratko malo predstavim. Tudi midva z možekom delava na user posted image  (že) 26 mesecev, a ni drugega izkupička kot vsake 30 dni presneta user posted image . No, vsaj ta je točna. Imam policistične jajčnike in endometriozo, ki so mi jo marca letos odstranili, a se je packa spet pojavila. Operacijo in preiskave sem opravila na GK, kjer smo se menili tudi za IVF, na vrsto bi prišla šele v drugi polovici naslednjega leta. Pa sva šla septembra mal k Rešu pogledat. Reš je taka faca, trikrat sva bla pri njemu in vsakič naju je razvedril, tako preprosto deluje, da mu je za čestitat! user posted image  ...pri njem gre vse tako hitro, da mi je predvčerajšnjim dal že prvo špiko Diphereline in drugi dan menstruacije grem še po Menopur.
Reni70, sva pa istočano pričeli, se bova lahko skupaj vzpodbujali in pričakali user posted image .

Punce, lep dan vam želim, jutri pa prijetno druženje (jaz se vam pridružim ob naslednjem srečanju).

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
27.9.2007 9:15:30   
Pija76
Abra in Reni 70: dobrodošle med nami! In Reni super, da si tako hitr prišla na vrsto.

Kikaa in Kajatina: znaki kot so zaspanost in mala vrtoglavost so stranski učinki tablet, sem jaz to včeri v navodilih naštudirala. Tko da ni panike. Jaz se počutim že veliko boljše, pri jajčnikih me boli manj, samo če imam pa poln mehur pa kr boli. Sploh pa nisem imela takšnih bolečin kot prvič. Danes moram biti itak pa full dobr grem na Severino zvečer. Komaj čakam!!!!

Pikovit: še vedno stiskam pestke da ne bo nič

Vsem ostalim lep pozdravček.

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
27.9.2007 9:20:10   
Pija76
Blanč: endometrij je sluznica ki se pripravlja za ovulacijo, takrat ko naj bi bila puncija naj bi bila okrog 7-11. To je moja laična razlaga, ko dobiš stopko se pa že poveča.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
27.9.2007 9:32:20   
ele

IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

Dobro jutro čvekiceuser posted image

Kar se tiče Prage, praga ni nič boljša kot slovenski centri, če gledamo, da je slovenija med najbolj uspešnimi centri v evropi, mislim, da celo na 2 mestu. Praga je boljša samo za darovane celice, ker prideš prej na vrsto kot v sloveniji in ker lahko tam zaprosi za darovano celico tudi ženska,ki ima svoje celice, vendar so  le-te vedno zanič. V sloveniji ta varianta ni mogoča,saj so upravičeni do spolnih celic samo tisti, ki nimajo čist nobene svoje celice. Drugače pa so tudi v pragi strokovnjaki na mestu in odlični. Zakaj pa ravno praga, v velikih primerih sem prebrala, da zaradi lažjega razumevanja z jezikom,ker tam govorijo hrvaško, in zaradi še nekaterih drugih ugodnosti, zdaj pa je to že ratala praksauser posted image

sončni pozdravčekuser posted image

Jutro!
Ja mišek,sej si prov napisala za Prago. bistvu je v tm problem,da nimam več jajčnih celic in sploh ne reagiram na hormonsko terapijo,ne na tako in ne drugačno.Tudi aglurab in stroga dieta je dala 2 folikla in oba prazna,zraven pa še krvavitev v trebušno votlino in 6 dni bolnice.Ok.Bo šlo mimo.
Meni je Reš svetoval Prago zaradi darovanih jajčnih celic.Mene to niti najmanj ne moti i.Na češkem je pa to tako,da mlade študentke darujejo jajčne celice zakaj?
Prvič,je Čehov veliko več kot nas,Slovencev,drugič za darovane jajčne celice dobijo denar,kakor sm slišala,je to približno 1000 eurov za vsako dar.celico ib s tem denarjem si lahko plačajo celoletni študij plus stroške bivanja.Halo?
Kaj ti pa pri nas dajo?Nič.In zato bodo še dolge čakalne vrste,ker vseeno mora ženska,ki se za tak postopek odloči,na punkcijo.Punkcija oz,pick up,kot temu pravijo v tujini,pa je boleča in riskantna.In če že ne morem meti "svojih otrok" ne vidim v darovanem jajčecu nobenega problema,nasprotno,pred posvojitvijo,gremo probat še to varianto.
lep dan vsem

ele

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
27.9.2007 9:44:17   
kikaa
Pija76 - se mi je zdelo, da mora biti to od tablet. Sem malo po internetu brskala in mal naštudirala, navodila v škatlici pa mi niso nič pomagala, ker ne znam nemško. So pa tudi povečali dozo..včasih so dajali po 3 tbl. na dan, sedaj pa 6. In to je doza, ko se ti mora nekje nakaj poznat...

Drugače pa me jajčniki in spodnji del trebuha boli vedno bolj, še posebno ko grem na WC... upam, da je tako prav...
Uh, pojutrišnjem za že ET...kar ne morem verjet...

pikovit - srečno!!! držim pesti!!!

(odgovor članu ele)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
27.9.2007 9:48:18   
Anonimen
ja ele, vem da je tako, samo nisem na široko pisala in je prav žalostno, da pri nas ni boljše luči v darovanju spolnih celic. prava katastrofa je pri nas, kar se tega tiče.

Tudi meni je Reš po 3 postopku reku, zaradi slabe kakovosti celice naj grem kar v prago po darovano celico in to imava še vedno v opciji, če letos ne bo šlo, se bova tudi drugo leto najbrž odpravila tja. Tudi naju ne moti in sva prav vesela, če nama bo to pomagalo do user posted image . Je pa res, da sem zdaj končno pršla do lepih celic, vendar kot vidiš me zdravje tako daje, da ne vem kolikokrat bi si še upala it skozi hormonsko terapijouser posted image , tako, da imava tudi midva to možnost odprto.

Saj bo eleuser posted image , za vse nas bo posijal sončekuser posted image , na tak ali drugačen način, glavno da se ne damo.

Tudi naši anonimni, ki bo šla kmalu po svojo pikico želim uspehuser posted image .anonimna komaj čakam lepe novičke user posted image

(odgovor članu ele)
  Neposredna povezava do sporočila: 1999
27.9.2007 9:52:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Blanč: endometrij je sluznica ki se pripravlja za ovulacijo, takrat ko naj bi bila puncija naj bi bila okrog 7-11. To je moja laična razlaga, ko dobiš stopko se pa že poveča.

ja blanč, si kar na dobri potiuser posted image . kar se pa tiče foliklov, pa saj več, kak bo še zrasu, kak pa se lahk samo skriva za drugimi. Enkrat se je ena tožila, d aso smao trije folikli, ap je pršla domov z lepimi 6 celicami. Pa četudi so samo 3, saj veš,kvaliteta je pomembnauser posted image . držimo pesti za kvalitetouser posted image

(odgovor članu Pija76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?