|
RE: IVF-ICSI avgust,september 26.9.2007 20:54:34
|
|
|
|
zalazoya
|
čer punce jaz sploh ne sledim več, kolk se dogaja. Ja čist nič ni časa, v službi me gonjo k pr norcih, vse so na bolniški-porodniški, tole prašičje leto je očitno res plodno. Od 6 nas je 5 nosečih, ena je pa totaln pras. k nas vse j. tud nosečke. Nisem še nič povedala, čakam UZ, da bom ziher. Čeprav mi je že slabo in to čez cel dan, bruham ne, neki dam v usta pa je malo bolje, sem čist zanič, pa zaspana skoz, ko se pa vležem pa ne morem spat... No ampak sej to sem hotla, tko da sem presrečna. Bety upam, da ti bo tale mesec ratalo spontano in da se obdrži. Zdej je pa že čas. Mišek dobrodošla nazaj, tole pa je sreča v nesreči, čestitke za tvoj optimizem in pogum. Fortun kje si, daj malo se javi saj veš kako smo firbčne, pa še pogrešamo te. Pikovit draga ti si pa že čez kritične dneve, a jaz voham novo srečko . Za petek, ti jutri javim, baje bom čist sama od petka pa cel teden, pa še nove bom uvajala, tko da upam da bom uspela, ne vem, se bom potrudla, jutri javim, ker vas res vse želim spoznati, k ste take face. martinščica me veseli, da si se spet javila, ja tale forum te čist not potegne, ampak tud nuca, jaz sem bla prej čist osamljena v tem, tukaj pa najdem toliko dobrih dušic, ki so me spdbujale in me še vedno. Držim pesti zate. sayurči kako si pa ti, tebi pa sploh čestitke za tole ažurnost. Ne vem kako ti rate, dobro da te imamo. Mandarinca čestitke na sončkih, naj ti hitro mine. kajtina, kikaa in Pija 76 čestitke na punkciji in pridelku. Zdaj se pikice že razvijajo in vas čakajo. Shuka mi smo tu ko boš pripravljena, pošiljam ti naj te čuva. Blanč a ti pa pridno špikaš, bogica, ja ta zdravila so lahko prav zoprna, upam, da ti bo kmalu bolje in da bo tvoje trpljenje poplačano. Ele me vesei, da se ti hitro odvija, ampak dej malo ispreži in se pocajtaj, da boš močna za svoje sončke. Upam, da bo Praga uspešna. Punce, kaj je s to Prago, res nič ne vem za kaj se ke hodi Sulfinija + Mlinčka čestitke na pošti, novembra pa akcija. Leli Crnitulipan - hello, tokrat pa mora biti nekaj, pa nehajte s to starostjo, če ne bi bilo možnosti starejšim ne bi delali postopkov, zdaj pa pozitivno naprej. Moja mama jih je imela 40, ko je zanosila z mano in evo mene pa še par jih poznam med drugim tudi take čez 40. Soncek.d a tvoji sončki pa čist pridni, mirni, ja super, kolk je pa luštn filing ko jih gledaš. GoYči jutri pa dan D, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, si pa boščica s tem mehurjem, ti pridno počivaj in pij veliko tekočine in grej sončke. Dajamaja kdaj se je pa to zgodilo, čestitke na pridelku, super rezultat. Jaz mislim, da je to to. Darmar pa kje si, a si šla jadrat, jaz mam tud težave, ne vem a so gljivice al kaj se dogaja, uglavnem srbi. Baje so zelo značilne v nosečnosti če si nagnjen k temu. Zelo pomaga jogurt, še posebaj ego. Še malo do UZ, komaj čakam, ti pa tudi a ne. Abra dobrodošla med nami, upam da ti rata z eskimčki. Punce upam, da sem vse zajela, veliko mislim na vas, sam trenutno je malo manj časa in res upam, da mi v petek rata. Pikovit kdaj bi mogle štartat, da vem okvirno se v službi zmeniti.
|
|
|