|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
26.9.2007 12:10:49   
soncek.djukelica
Dajamaja, pa to je krasno!user posted image user posted image user posted image user posted image  Lepo jih pogrej, jaz jim pošiljam ljubčke,ti si pa naribaj kakšno jabolko in se pogovarji z njimi! Tudi jaz sem se!user posted image  Za šoping, upam,da imaš debelo denarnico, mi bo vsaka stvar prav prišla! user posted image  Previjalno imam že zrihtano, pa posteljico tudi! user posted image

Punce, a za v petek še velja?user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
26.9.2007 12:52:29   
mandarinca
dajamaja user posted image user posted image user posted image , to je res prekrasen rezultatuser posted image user posted image user posted image ,
pridno jih grej in čuvaj.
Bomo skupaj čakale na user posted image in user posted image !

Lep pozdravček!

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
26.9.2007 12:54:26   
Pija76
Dajamaja tudi od mene čestitke! user posted image

(odgovor članu mandarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
26.9.2007 13:00:27   
pikovit
Dajamaja jupi,jupi,bravo,super.Pa saj to je krasno.user posted image user posted image user posted image Kolk sem srečna ko izvem za tako dobre izide.Zdaj pa jih lepo grej in čez 14 dni user posted image user posted image .user posted image
Srečno in držim pesti!

Punce a gremo v petek a še velja nobena nič ne reče.Kaj pa katjatina,kikaa,Pija76,Črnitulipan,Cuki in ostale da vas ne naštevam.Ali se boste ve tudi pridružile našemu čveku na Zbiljah?Skratka vse vabljene.

Zbilje,v petek,ob 16h.

Zalazoya a še velja da te pridem iskat?Darmar,Fortun,Dejzica kaj pa ve?

Dejte se malo javit a ste sploh še žive?

Neposredna povezava do sporočila: 1954
26.9.2007 13:06:54   
Pija76
Pikovit jaz sem kar dobr med živimi, mal sem zaspana pa imam obročno spanje. A je možno, da je to od tablet Ubrosten al nekaj podobnega?
Ja tkole, jaz če ne grem na vikend skoraj sigurno pridem, se veselim da bi vas spoznala moje sotrpinke. Kje to je vem, dobimo se pa v baru pri jezeru a ne?

Dej mal čvekajte no....meni je mal dolgčas

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
26.9.2007 13:16:23   
pikovit
Ja men tud Pija.Od Utrogestana pa ne vem če ti je tako.Verjetno je od živčkov,pa hormonov,pa še user posted image user posted image  imaš v sebi.Mogoče pa so že posledice.Povej mi kako moraš jemati Utrogestan.Baje je neki na novo.Me smo prej jemale samo po 3 tabl. pa še to smo jih neki jedle.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
26.9.2007 13:22:40   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Skratka, od 9, je bilo 8 zrelih, 7 oplojenih, dve vstavljeni in 5 se jih gre coolirat.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Dajčimajči jaz kr user posted image user posted image user posted image od sreče. Sem sploh ena taka jokica postala user posted image
Držim pesti in mislim nate...močnoooooooooooooo močnoooooooooooo
user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
26.9.2007 13:26:48   
Pija76
Ne, ne Pikovit jaz sem imela šele punkcijo včeraj, po moje sončke tečem v nedeljo! Sem dobila te tablete Ubreston al kar kol, in sicer: danes in jutri 3x na dan po 2 tableti pojest, v petek in soboto pa 3x po 2 v nožnico. Pol v nedeljo pa nič, in namesto k maši( to se hecam) ob 7.30 na GK. Pa vsakič jih moraš po jedi vzeti. Upam, da kaj nucajo, v 1 IVF sem jih dobila po transferju, 2 x na dan za jest, zvečer v nožnico. Zdaj je pa to nova fora pravjo.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
26.9.2007 13:37:55   
pikovit
user posted image  ups Pija sem malo zbrkala.Tolk nas je da ne morem več sledit.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
26.9.2007 14:01:49   
Crnitulipan
Dajamaja user posted image user posted image user posted image čestitke!!!To je odlično, če jih imaš toliko za zamrznit - da je tako veliko blastocist, to je res super rezultat!!!

Tudi jaz se že tresem in upam, da me v petek pričaka vsaj kaka blastocista.. imam transfer na 5 dan (PO, Reš).... Punce hvala za vzpodbudne besede.. Tole je že 4 postopek - kot sem že omenila je bil pred tem en spontani..

Vsem SREČNO,
Čarna

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
26.9.2007 14:08:27   
Anonimen
Dajamaja user posted image user posted image user posted image

Vse dobro vnaprej user posted image

(odgovor članu Crnitulipan)
  Neposredna povezava do sporočila: 1961
26.9.2007 14:14:11   
dajamaja
Hvala, da delite srečo z mano! So pa čustva že bolj umirjena, sine dobil prvo 1 user posted image .

Sonček.d, moja denarnica je debela, ker vsake dva mesca šele račune ven zmečem. Bi bila lažje sponzor v naturalijah - imamo domač grozni sok (sej vino tudi, pa ti ne smeš).
Na žurko jaz ne morem, jutri sem na terenu, petek delam do 16.00, pa soboto imam tudi delovno. Tko, da zažingajte še zame.

Tosja, a bomo kakšne noveslikice deležne? Al vsaj poročila. Sonček, tako pridno javlja o svojih UZ. To nam vsem daje upanje, kr pisat nosečke naše.

Črnitulipan itak, da bodo čakale. Ker za 5 dni odloga se menda odločjo takrat, ko jih imaš dovolj, da si lahko to privoščijo. pa verjetno kako se je prej obneslo. Predvidevam, da je tako.

Mandarinca, sem opazila, da sva na kupu. Pa Kajatina, Kika tudi. Pa Pija šiba ... Tole bo spet invazija punce. Ampak najprej Pikovit pošlihtamo, ne?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
26.9.2007 14:19:23   
sayuri
user posted image AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 1.10.
MARTINŠČICA - UZ
user posted image ZAlazoya - pregled
user posted image darmar - pregled

Torek, 25.9.
pija76 - punkcija

Sreda, 26.9.
dajamaja - ET

Četrtek, 27.9.
user posted image Goya - pregled
blanč - UZ

Petek, 28.9.
GITA14 - UZ
bojana4 - UZ
Crnitulipan - ET

Sobota, 29.9.
kajatina -ET
kikaa - ET

Nedelja,30.9.
pikovit - TEST
pija76 - ET

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

pikovit greje user posted image user posted image  - TEST 30.9.
mandarinca greje user posted image user posted image - TEST 8.10.
dajamaja greje user posted image user posted image  - TEST ??

user posted image DaisyEuser posted image
user posted image upajočauser posted image

user posted image

user posted image  A V G U S T user posted image

BORKE ZA user posted image

• mandarinca ( 3.IVF;MB, dr.Gavrič) začetek špikanja 27.8, punkcija 19.9. ET 24.9. 
  • pikovit (5.IVF;PO,dr.Reš) pregled UZ 30.8 in  začetek Suprefact, injekcije Menogon, ET 16.9.
  • taša33 (3.ICSI;PO,dr.Reš) Menopur, nato GonalF
  • zvezdica26 (1.IVF) 17.8. začetek Suprefact
  • Ozone (ICSI;LJ) pogovor 17.8 + začetek Suprefact , špikanje z Menopurjem
  • Katica77 (1.ICSI;PO, dr.Reš), punkcija 1.9.
  • kajatina (3.IVF;LJ,Tomaževič) 23.8. začetek Suprefact, naprej Menopur, punkcija 24.9.  , ET 29.9.

user posted image  SEPTEMBER  user posted image

BORKE ZA user posted image
  • GITA14 (2.IVF;LJ, br.Bokal) razgovor 29.8, začetek Suprefact 14.9.
  • cati (ICSI;MB) začne papat Femoden 4.9, štart z Diherline 24.9, punkcija predvidena po 17.10
  • blanč (2 ICSI ali IVF;PO,dr.Reš), začetek špikanja 10.9.
  • Ana_P razgovor 17.8; Konec septembra femodeni, 26.10. injekcije, 25.11 predvidena punkcija
  • dajamaja (3.ICSI;PO,dr.Reš), ET 26.9.
  • cukica (1.IVF;LJ,dr.Ribič), 17.9. razgovor, 26.9. začetek špikanja z Gonalom
  • MARTINŠČICA (1.IVF;LJ), razgovor 3.9., začetek Suprefact 7.9., Gonal
  • macka27 (2.ICSI;PO,dr.Reš), začetek postopka konec septembra
  • bojana4 (1.IVF;LJ, dr. Ribič) 4.9.razgovor + začetek Suprefact, Špikanje Menopur
  • pija76 (IVF; LJ), punkcija 25.9. ET 30.9.
  • kikaa (1.IVF,LJ,dr.Tomaževič) Suprefact, Gonal , punkcija 24.9, ET 29.9.
  • citrončica (3.IVF/ICSI;LJ, dr.Drobnič), razgovor 24.9.
  • Crnitulipan (4.IVF/ICSI?;PO,dr.Reš) ET 28.9.

user posted image KANDIDATKE ZA OKTOBER / NOVEMBER / DECEMBERuser posted image

• pika74 (LJ) - zamrznjenčki
  • sayuri (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 4.10.
  • Anonimna
  • PAMELA
  • Amelia (2.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Macka27 (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 16.10.
  • Goldy (1 IVF;LJ,dr.Drobnič) 3.10. razgovor in začetek špikanja
  • šemalo (1.IVF;Lj,dr.Drobnič)
  • gold fish (LJ) zamrznjenčki
  • gloria (2.IVF;LJ, dr. Bokal)
  • mami26 (2.IVF), razgovor 4.10.
  • tassi1 (5.IVF, MB)
  • Anonimna (Praga)
  • beti upa (6.ICSI;PO, dr.Reš) 23.9. razgovor
  • barbarela77 (1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8 razgovor, začetek oktobra femodeni, špikanje 26.10.
  • Sulfinija (3.IVF;LJ, dr. Zorn), pokliče 1. dan nov. M
  • user posted image
    pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina, sayuri, tosjauser posted image ,mlinčka, perlicauser posted image , GITA14, Shuka, Bety upa, mozart, bekyca, anadejka, Amelia, pika 74, MIŠEK13, ele, Sisy, poopsie
user posted image  

user posted image NOSEČKEuser posted image

user posted image  FORTUN (PO) pregled 24.9.
user posted image GOYA (PO) pregled 27.9.
user posted image DARMAR (PO) pregled 1.10.
user posted image ZALAZOYA (PO) pregled 1.10.
user posted image SKYE (MB) pregled 8.10.

Punce dajte še napisat kateri zdravniki bo vodil postopek, kje opravljate postopek, pa terapije ne pozabit.
Ostale datume pa bom vpisovala ko jih boste sporočale.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.

Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
26.9.2007 14:24:27   
sayuri
Hvala vsem za pohvale glede seznama user posted image  Se trudim ...user posted image  user posted image

Dajamaja, ti pa res imaš prave borce.user posted image
Crnitulipan, uuuu sem vesela zate...v petek bo že ET user posted image user posted image user posted image .
Se mi zdi, da se je zdajle začelo ful dogajat tukile user posted image .
ele user posted image  držim pesti zate user posted image
Pikovit kako grejo kaj krizni dnevi? Bežijo mimo? Se mi sam zdi al jaz voham novo nosečko? user posted image  user posted image
ZAlazoya ima zgleda ful dela user posted image

Jaz sem pa čist aut. user posted image  Nekaj me napada. Danes ponoči sem začela še kašljat. Upam, da me ne bo napadla kaka viroza. Nisem zdaj pri volji za bolna bit user posted image .
Ima katera kako idejo, kaj naj človek skuha, če ničesar nima pri bajti, v trgovino se mu pa ne ljubi it user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
26.9.2007 14:31:16   
Sulfinija
Sayuri,tudi mene nekaj napada kriza no pa ne vem kaj mi je no.
Na momente mi je ful slabo,glava me boli,kaj pa čmo je že taki čas.jaz jutri ne čakam user posted image .

Punce jaz sem danes klicala svojo osebno G zaradi brisa,ki ga rabim za IVF in naj ne bi bil več star kot leto dni.In mi reče,da je moj star že 2.leti,vemdar da me pripada na zavarovanje šele leta 2008 in takole morem takoj po user posted image  priti do G in mi bo bris vzela in ga morem sama plačati?Se vam tole zdi od našega zdrav stva fer?Saj v bistvu ne zahtevam jaz temveč zahtevajo oni ki bodo opravili postopek moj pa je že star žal dve leti.Kako ste ve kaj z tem opravile?

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 1965
26.9.2007 15:13:57   
pikovit
Ja Sulfinija tako je bilo tudi pri meni.Bris sem morala plačati sama.Res ni fer.
Sayuri tud mene dons tolk glava boli da je za crknt.Drugače pa še so krizni dnevi.danes je šele 10 dan.Kje je šele 14.Je še dologa do tam.Pa še vedno nobenega nosečniškega znaka razen šraufanja in krčov.Kaj čmo.
Dajamaja hvala za tvoje šlihtanje.Upam da se bo res kaj pošlihtal

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
26.9.2007 16:01:31   
mandarinca
Oj,
meni se je full zaluštala user posted image , a se mi katera pridruži; bomo kakšno rekle, da čas prej mineuser posted image .
Nas je kar nekaj na kupu, da bomo skupaj trepetale in čakale na dan D test!
Jaz sem že tako neučakana, da bom verjetno kar prej en testek naredilauser posted image !

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
26.9.2007 16:12:27   
Amelia
Hej punce, jaz vas še vedno spremljam in navijam user posted image za vse skupaj da pridete čim prej do tako željene štručke. Jaz začnem s špikanjem konec oktobra, takrat se bom pa zihr bolj pogosto javljala, imam pa v službi tako paniko, pa milijon opravkov popoldan, da mi dnevi tako hitro bežijo, kar je pa tud fino, saj bo zdaj zdaj konec oktobra. Ko pa enkrat začneš s postopkom se pa jaz ful bolje počutim, saj se spet nekaj dogaja. Upam, da bo pri meni veljal pregovor: "V drugo gre rado" ha, ha

Sayuri seznam je pa res tako lep, super si.

(odgovor članu mandarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
26.9.2007 16:56:16   
darmar
user posted image  OJLA PUNCE FUL LEPIH NOVIČK SEM PREBRALA user posted image user posted image user posted image . Jaz pridem v Zbilje, seveda, KJE IN KAKO SE BOMO NAJDLE?? Komi čakam, da se vidmo, ker jaz ful lažje klepetam kot pa pišem. Ja rada vas pa berem.

GoYa pocajtaja se čim prej.

Tudi mene pestijo težave, imam ful belega toka, kar take kepice. In moja G ne ve ali mi bi dala kanesten za zraven ali ne, ker ne ve kako to deluje poleg prometriuma. Je rekla naj grem najprej k REŠU in njega povprašam. Samo kar vem, da ko bom omenila me bo samo debelo gledal. To se njemu čist postransek reči.
Pa ful sem na cajte neki depresivna, namesto da bi bila ful srečna, ne vem ali je luna ali hormoni.

Zalazoya kmalu se vidiva na Zbiljah in pri REŠKOTU našmu. Jupi.

Pikovit, bravo jaz mislim, da bo in test lahko narediš že 11. dan in pokaže +. Navijam zate.

Dajamaja kok gre pa tebi ODLIČNO:) user posted image  Čimprej se nam pridruži na seznamu user posted image

Crnitulipan drži se, srečno in user posted image

Sonček kolikokrat se jaz nate spomnim, kaj če se ti v ponedeljek pridružim na seznamu za user posted image user posted image . To bo veselja pri hiši.

Vsem ostalim želim uspešno pot na poti do user posted image

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
26.9.2007 18:00:03   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Punce,jaz sem čisto presrečna. Danes grem pogledat pošto in kaj zagledam jupi, hura pošto iz LJ, da so nama odobrili postopek. IN takoj pokličem sestro in pri novembrski M pokličem, povem zaporedno številko in nato začnemo akcija, super, jupi, hura kok sem srečna. Torej bom klepetala med IVF novembrke, decemberke.

No, Sulfinija, pa sva že dve v istem "zosu". user posted image Tudi mene je včeraj osrečila enaka pošta in ko sem danes klicala, sem dobila enaka navodila. Pri novemberski M pokličem in to je to. user posted image  Sem kar paf. Nisem pričakovala letos tega, majke mi, da ne. Se mi vidi, da sem se po vseh teh letih naučila imeti majhna pričakovanja ali sploh nobenih in si potem lahko samo prijetno presenečen. Julija me je dal Drobnič na konzilij, rekel, da bi nekje v pol leta morala priti na vrsto in sem se naštelala nekje za po novem letu. Ko sem vas brala, kako zbrko imajo v Leonišču, da vse stoji in da se nič ne dogaja, sem pa itak rekla, da bom lahko srečna, če bo nekje do marca. No, zdej pa to! Ja nič, sem jako radostna!
user posted image  Tko da, Sayuri, v svojem famoznem seznamu me počasi prosim zabeleži med kandidatke za november/december. Se pa nič ne mudi, itak še prebavljam to novico. Kot bi rekli športniki po zmagi:"Se sploh še ne zavedam, kaj se mi dogaja. Moram vse skupaj prespati in strniti svoje občutke." user posted image   Med navijačicami pa itak ostajam! Aja, podatki za seznam: mlinčka (1. IVF, LJ, dr. Drobnič) - pri novemberski M pokličem in potem akcija Daisyca, a si ti sploh še kaj tuki gor? Dejmo, dejmo, punce te pogrešajo. Nimajo vse take sreče, kot jaz, da bi lahko s tabo v živo vice pokale! Sam punce, res, tale naša Marjetica je dejansko eno fejst bitje. Dobrovoljček! Evo mala, sam zate  user posted image   

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
26.9.2007 18:03:12   
pikovit
Mlinčka dej prosim pol pa nagovori našo Dejzico da pride v petek.Jasno pa tudi ti.Plizzzzzzzzuser posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
26.9.2007 18:09:15   
pikovit
O Darmar si prišla nas malo pogledat.Lepo lepo.A da bi naredila test praviš.Ne raje ne.Raje še uživam v mislih da sem morda user posted image .Veš ko greš tolikokrat čez vse to sr.... si sploh ne upaš pomisliti.Sej vem da sem norauser posted image Pa še tako je nobenih znakov da bi bila lahkouser posted image Tako fa se bom raje prepustila toku.Kar bo pač bo.Noro kaj neuser posted image

Še 4 dni do et.

Matr k v vojski k so odšteval dnene kdaj bodo prišli domov.user posted image

Že komaj čakam da bo petek in da se vidimo.

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
26.9.2007 18:10:02   
pikovit
Pardon popravljam napako

še 4 dni do testa in ne et-jauser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
26.9.2007 18:10:28   
ele

IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Evo, mene nazaj z ET. Ne da mi je dar govora pobralo, sploh ne morem nehat govort tok me je iz tira spravlo. Ne bi o tem od kdaj sem že pokonc ... pa se tolažim saj bojo dve, saj bojo, saj so ja vedno ble dve .
Skratka, od 9, je bilo 8 zrelih, 7 oplojenih, dve vstavljeni in 5 se jih gre coolirat.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Ko jih tkole gledam, so se mi pa prvič v postopkih solze sreče potočle. Vem, da je dolga pot še do končne zmage, ampak lejte moje otroke a niso fjest? Moram nehat, ker me bo razgnal od radosti ...
Držte se pupe moje!

Bravo dajamaja,ti si SUUUPEEERCAAAA
Italijani bi temu rekli CULO-kar pomeni da maš tapravo rit
Čestitam in oglasi se mi kaj

ele

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
26.9.2007 18:16:51   
ele
jst nimam še pojma,če mi bo zneslo prit v zbilje,tudi zato,ker še ne smem vozit,moj pa nima preveč volje,da bi me vozu.Ko sm mu rekla,me je sam debelo pogledu in se potrku po beticiuser posted image
Že jutri,ko greva k rešu,sm kr vidla,da ma vsega poln kufruser posted image
ampak,kaj čete--MOŠKIuser posted image
Se bo že potolažuuser posted image

ele

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?