|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI avgust,september
25.9.2007 15:20:10   
pikovit
Pija od svojega 25 leta.Stara 31.Moj 5 ivf+2x zamrznjenčki+2x spontanec.user posted image
Kr neki smo že čez dal.Ja v principu sem dost pozitivna oseba

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
25.9.2007 15:27:09   
pikovit
Sayuri nič ne bouser posted image  z testom

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
25.9.2007 15:41:33   
Crnitulipan
Pikovit - držim pesti za tvoj test...Saj bo!
Tudi jaz sem do zdaj v postopkih vedno vztrajala do konca s testi - do user posted image user posted image user posted image user posted image   Tako sem vsaj kak dan dlje vsaj v mislih 'nosečka'.

Leli - jaz sem med starejšimi - 40 - pa mi je celo Reš rekel, da ni tako slabo, naj še poskušam (čeprav sem vlak že zdavnaj zamudila...); na zdravila zelo dobro odgovorim, tako kot ti; pa veliko celic, med njimi blastociste.. samo razvoj ne gre naprej po transferju. Ni še za obupat. Če enim uspe pri 44 ih, ni vrag, da ne bi uspelo tudi nam.  Kot sem že nekje drugje napisala podobno - 'Samo en trnk ne bo ujel ribe - tisti, ki je na suhem' Če ne poskušamo, nimamo kaj pričakovati - če smo seveda obsojene na spočetje le s pomočjo IVF..

Jaz trenutno čakam na transfer v petek - 28.09. v PO - 4 postopke - pred tem je bil en spontani neuspešen.
Punkcija je bila tokrat 'presenetljiva' - še vedno sem z bolečinami in manjšimi krvavitvami v vodoravnem položaju.

Čestitke novim nosečkam, vsem ostalim, še posbej trepatalkam pa SREČNO!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
25.9.2007 15:52:27   
cukica
Danes dobila m jutri se začnem pikat z Gonalom f.
Tko da jutri bo moja prva pikica v nogo.

Čestitke vsem nosečkam in držim pesti za vse ostale.

Lp

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
25.9.2007 16:06:36   
leli
Crnitulipan upam,da bo ta transfer uspešen.Tudi jaz ne bom vrgla puške v koruzo.Iz principa sem se odločila da zanosim in tej zdravnici dokažem da še nisem prestara.Tudi jaz sem imela vstavitev zarodka peti dan.Vsem ostalim pa želim da se vam pokaže en velik plus .

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
25.9.2007 16:37:14   
soncek.djukelica
ojla,

Shuka, tvojega javljanja sem pa prav vesela!user posted image  Upam,da se bodo tvoje težave uredile čim prej! A veš, težave se na začetku zdijo gromozanske, nekako ne vidiš izhoda iz njih, kasneje pa se izkaže, da so rešljive in tudi tvoje bodo!user posted image
Pija, čestitke na dobro prestani punkciji! Tudi jaz sem bila danes na GK,sem prav pogledovala tam proti koncu hodnika,kjer se dela punkcija in ET!

Dajamaja, zate pa posebno navijam!user posted image user posted image user posted image
Pikovit, še malo, pa bo test! Ni user posted image ,da se hudičevka ne bo prikazala!
Sulfinija, res krasno,da si dobila že pošto! Naj ti čas novembra mine brzinsko! user posted image

Jaz sem danes videla svoji pikici!Ponoven UZ je čez 4 tedne! MV se je zvišal! Se moram pohvalit,da sem bila pridna in nisem pretiravala v naporu! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu leli)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
25.9.2007 16:41:57   
soncek.djukelica
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

user posted image So se že odločile da v petek pridejouser posted image

• Darmar
  • Citrončica
  • Zalazoya
  • Sayuri
  • Pikovit
  • Soncek.djukelica 
Še se zbiramo za petkov kafe! Placa je še kar nekaj, zbirno mesto oz.  mesto,kjer se bo dež delal user posted image  je Zbiljsko jezero ob 16.00!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
25.9.2007 17:03:43   
GoYa
Pozdravljene moje drage punce.

Jaz sem fasala vnetje mehurja. Ne vem kako in kdaj. Ker naga res ne skačem naokoli, malenkost sem sicer bila prehlajena pred kakim tednom ali dva, drugo pa res user posted image . 2 dni me je res ful bolelo, danes pa je končno malo boljše. Sicer še vedno čutim in prejle sem se na sprehodu z  mišolino morala kar ustavit in usest. Ful me je zmatralo user posted image . Tako, ful imam bakterij v vodi, povišani levkociti v krvi (katera ve, kaj to pomeni user posted image ) in pijem antibiotike Hincocil. Naj bi jih nosečnice lahko pile. Joj, komaj čakam četrtek tale pregled user posted image .

Pikovit, držim pesti, da grejo 3 krizni dnevi čimprej in brez problemov mimo.

MARTINŠČICA, o pozravljena po dolgem času. user posted image  si že v postopku. Držim pesti za uspeh. Za potrdila in prevozne stroške si jaz nič ne rihtam, ker sem v istem kraju, pa še vse uredim pred službo, tako da ne zamujam. Prednost Reša pred GK.

GITA14, tudi zate pestke, da boš pridna kokoška.

Leli, tako kot si napisala, ne obupat in dokaži vsem, da si lahko noseča. Srečno.

S.D, v PO dobiš tudi 3 zarodke. Jaz sem ena tistih, ki vedno teži za 3.

Skye, user posted image  za bhcg. Al bo lušen letošnji RD. Najlepši do zdej, a ne.
Madonca imate visoke vrednosti. Jaz se pa mal po glavi tolčem, ker včeraj pri zdravnici nisem omenila, naj mi poleg ostalih analiz naredijo tudi bhcg user posted image . Tako moram zdaj čakati za več info do četrtka.

Mandarinca user posted image  za celo četico user posted image . Pridno grej tale dva, ki sta pri tebi, da bosta tam ostala. Kje pa je vščipnil? Če je na zarodku, pol mogoče je naredil LAH. Če je pa kaj na tebi vščipnil, pol pa to ni LAH. Mogoče ti je isto naredil kot koali.
Spodaj te pa verjetno malo špika in to ni čist nič narobe. Te razumem glede mirovanja. Tudi jaz imam doma 1-letno navihanko in tokrat je pač treba tudi zanjo poskrbeti in jo včasih tudi dvigniti.

Barabela77, kar pogumno v postopek. Mešani občutki so čisto normalni in trajajo cel cajt.

Sayuri, ja, dobiš potne stroške mislim da na podlagi Zakona o zdrav. varstvu in zdrav. zavarovanju. Če se motim, naj me katera popravi. Potni storški pripradajo, če greš najmanj nevemkolikokrat k dr. v enem obdobju. Ne vem pa kaj je s tem, kar je napisala koala (najbližji izvajalec).
Joj, kako lep seznamček delaš user posted image . Si zaslužiš nagrado. user posted image
Cintrončica, tudi ti boš kmalu v akciji user posted image . V tretje gre rado.

Kajatina, bravo za 8 jajčk. To je res lepa številka. Držim pesti, da se jih do sobote čimveč oplodi.

Kikaa, user posted image  tudi zate. Tudi 4 ni slabo, tako da ne smeš biti razočarana. Itak pa je pomemben samo eden, da je pravi. Držim pesti tudi zate za soboto.

Shuka, zakaj pa se umikaš? Upam, da čimprej pošlihtaš, kar koli že je. user posted image

Bety upa, tudi če bo na koncu Praga, važno da do cilja prideš.

O, Dajamaja, pa jaz sem čist čorava. Sploh nisem vedela, da si v postopku user posted image . O blesava jaz. Držim pesti za jutri.
Aha, zdej vidim, da si bila modro tiho ti, al kaj lisička user posted image .

Ele, tudi Praga je ok, če je treba. Kaj pa IVM, ki so ga delali v MB? V tem primeru nimaš terapije (če se ne motim), tvoja jajčeca pa zorijo v laboratoriju. Pozanimaj se še o tej možnosti.

Sulfinija, user posted image  tokrat se je Lj izkazala.

Pija76, user posted image  za jajčka. Pridno počivaj in se pripravljaj na sprejem pikic.

Crnitulipan, tudi tebi držim pesti za ET.

S.D., kaj pravita pikici? Sta ti lepo pomahali ali ti jezik pokazali? user posted image

No, zdej pa šibam po mojo mišolino. SEm jo dala mami v varstvo, da sem jaz lahko eno kitico odspala user posted image . Smo same dva dni, oči je na eni konferenci in pol od petka do nedelje ga spet ne bo user posted image .

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
25.9.2007 17:26:15   
Pija76
Sayuri: v nedeljo ga imam. Hvala da me daš na seznam

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
25.9.2007 17:32:48   
Pija76
Pikovit: res si dala veliko čez, dobra si! Držim pesti, da una res ne pride, in da boš še naprej srečna nosečka!

Se pišemo!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
25.9.2007 18:02:31   
citrončica
Sulfinijauser posted image ,
tole je bilo pa brzinsko,super!!
Vsem ostalim sončka,
mam gužvo,pa sam mal kukam....user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
25.9.2007 19:48:41   
kikaa
kajatina - nič več me ne boli, tudi včeraj me ni...sem pa še danes krvavela, upam da je to normalno. Kljub temu, da me ne boli pa še vedno veliko počivam in se pustim razvajat user posted image . Sem pa še zeloooo zaspana...tut ne vem zakaj? Sem skoraj ves dan prespala - na obroke...

Pija76 - no pa je za nami... v nedeljo pa imaš transfer, kajne. Veliko srače in da bo vse O.K.!

sayuri - samo en popravek na seznamu...moj dr. je prof. Tomaževič, Dr. Požlep mi je samo UZ v soboto delala. Ampak drugače pa moram reči, da je seznam zelo lepuser posted image , najbolj ql so pa navijačice... user posted image user posted image

(odgovor članu leli)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
25.9.2007 20:44:10   
soncek.djukelica
IZVIRNO SPOROČILO: GoYa

S.D., kaj pravita pikici? Sta ti lepo pomahali ali ti jezik pokazali? user posted image

Nič od tega, otroka sta bila čist mirna, kot soldata sta stala v vrsti!user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
25.9.2007 20:48:34   
kajatina
Pija super za jajčkauser posted image . Ful fajn, da je to zdaj za nami. Lepo počivaj in pusti se malo pocrkljati.
Kikaa to je čist normalno, da še malo krvaviš, jaz imam tudi še malo rjavega izcedka. Zdaj sem že kar o.k sem pa tudi jaz zeloooooooooo zaspana. Cel dan spim pol pa še celo noč neprekinjeno in zjutraj komaj vstanem.
Sayuri moram te tudi jaz pohvaliti ker se zelo trudiš za seznam in je fuuuuuuuuuuuul fajn . Hvala ti.user posted image

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
25.9.2007 21:29:57   
dajamaja
Blanch, nič nisi spregledala, nisem nič poročala. No, punkcija je bila uspešna 9 ljubčkov, vendar pot je še dolga ... to bomo pa seveda še počakali. Ma ja mal sem se potuhnila, pa bol zato, ker je že skor rutina pikanje, punkcija pač stvar, ki jo moraš dati skoz, test pa tako vsaki najteže pade.

Kdaj maš pa ti UZ? Pivo teče user posted image ?

Sulfinija, vesela sem zate, da greš tako kmalu spet v napad. Bom user posted image !

Pija76, bravouser posted image !

Ele, tudi jaz ne vem kaj je takega na Pragi, mi je pa dovolj, da si ti vesela.

Sayuri, seznam je pa že profesionalen.

Pikovit, še par dni do testa user posted image .

Leli, meni Reš prvič v tem postopku ni rekel, da sem stara, a še to samo zato, ker sem ga sama prehitela user posted image !

Črnitulipan, super novica, da si spet v boju user posted image  in srečno naj se izteče!

Sonchek.d kako pa ti uživaš na teh svojih koncertih user posted image . Kmal bo nov mesec, kaj bomo kupli?  Postlice so že doma? Previjalna mizica? Bi šla kr s tabo v šoping.

GoYa naj ti tole vnetje hitro in čim manj boleče mine. Tole pri vdihu je pa možno tudi od prehlada ... user posted image , pa čaj, med, ...

Mišek13, kako si kaj?  

Vsem nam user posted image  ! 

(odgovor članu kajatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
25.9.2007 22:14:25   
citrončica
Sayuri,user posted image user posted image user posted image
za seznam!!!

GoYa,čimveč pij,da se ti porihta vnetje,baje pomaga tekočina,da se ledvica in mehur prečistijouser posted image user posted image

Sonc.d.,
otroka te že zdaj ubogata,to bosta pridna!!user posted image čeprav jaz malo navijam,da bosta tud navihana mal!!user posted image user posted image user posted image

Crnitulipan,upam da se tokrat uspešno konča!!user posted image srečno

Leli,star si toliko,kolikor se počutiš,zato le pogumno,
ne pusti se!!user posted image

Vsem trepetalkam pestke za user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

špikaricam mirno rokouser posted image ,

nosečkamuser posted image  sončka,

navijačicam user posted image user posted image user posted image ..da ne zaspite,

...sem še koga pozabila??

in uživajte...jaz grem spat!!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
26.9.2007 9:01:14   
ele
O ele jaz pa tebi najprej .Kako si kaj.Upam da se stvari počasi umirjajo.Zdej mi pa razloži.To da bi šla v Prago je ok?Al je bed?Ne vem pa da si ne bom narobe razlagala.
Kakorkoli že držim pesti da bo vse ok.

Ja to.da me pošilja tja je ok.
Za Prago pravijo,da so zelo uspešni,sigurno bolj kot tukaj in še nekaj majo kar v Sloveniji ni tako razširjeno.
Darovane jajčne celice...To da dobim darovano jajčno celico me niti najmanj ne moti.

ele

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
26.9.2007 9:40:00   
pikovit
GO ELE,user posted image GO ELE , user posted image GO ELE.Držim pesti

(odgovor članu ele)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
26.9.2007 11:53:44   
mandarinca
Ku, ku, kje ste?
Meni je dolgčasuser posted image , bi malo klepetalauser posted image ali pa vas vsaj prebirala!
Vse ste zelo pridneuser posted image user posted image user posted image , ali doma ali v službi!

Bravo!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
26.9.2007 11:56:18   
dajamaja
Evo, mene nazaj z ET. Ne da mi je dar govora pobralo, sploh ne morem nehat govort tok me je iz tira spravlo. Ne bi o tem od kdaj sem že pokonc ... pa se tolažim saj bojo dve, saj bojo, saj so ja vedno ble dve .
Skratka, od 9, je bilo 8 zrelih, 7 oplojenih, dve vstavljeni in 5 se jih gre coolirat.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Ko jih tkole gledam, so se mi pa prvič v postopkih solze sreče potočle. Vem, da je dolga pot še do končne zmage, ampak lejte moje otroke a niso fjest? Moram nehat, ker me bo razgnal od radosti ...
Držte se pupe moje!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
26.9.2007 12:01:08   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo dajamajauser posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj pa jih pridno grej in čez nekaj dni naj bo debela user posted image user posted image

mislim nate in ti držim pestiuser posted image

Pikovit zate tudi ogromne pesti in misliuser posted image

(odgovor članu dajamaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1946
26.9.2007 12:04:08   
GoYa
Dajamaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pridno jih grej. Si na dobri poti do zmage.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
26.9.2007 12:05:32   
Anonimen
aja dajamaja, torej so moji nasveti pomagaliuser posted image , joj sem vesela, da so tako lepi zarodkiuser posted image

(odgovor članu GoYa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1948
26.9.2007 12:08:18   
Sulfinija
Dajamaja,bravo punca.user posted image user posted image user posted image user posted image

LP user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
26.9.2007 12:10:16   
dajamaja
Mišek, na ZS sem ti napisala zahvalo. Dieta, sokovi, rekreacija in seveda uradna medicina skupaj so naredili res ogromno razliko v vmesnih rezultatih proti prejšnjim poskusom. In ko misliš, da ti EMŠO pač ne dopušča več, je tole enkratno presenečenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?