|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
26.9.2007 14:36:09   
itata
anandrej: jaz imam še enkrat morfologijo 2.10. da še srček in trebušno prepono pogledamo, ker moj user posted image  je bil pa tolk podivjan, da ni mogla vsega preverit. ni mi to najbolj všeč, amapk tko pač je. bi blo super, če bi že zdej vedela, da je vse bp.
so me čist povozil danes v službi. grem kar ob 15h že domov. se mi ne da več. sej je rekla G, da ne smem pretiravat z delom.
polonca: ful je odvisno tudi kakšne obleke imaš - z nizkim al visokim pasom, čist ozke, mal raztegljive... jaz nosim moje kikle kar gor čez popek potegnjene al pa čist pod trebuhom. bom priložila sliko, sam da jo snamem iz fotoaparata. sicer jih sam še ene par tko lahk namontiram gor, ampak še kar gre zaenkratuser posted image  se mi zdo škoda denarja tko ful oblek kupit sam za par mesecev...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
26.9.2007 14:37:27   
itata
A lahko verjamete, da je meni leva joška spustila?
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

dolenjka ja komot ti verjamem sam si tko smešn napisala, da sem pa jaz skor kej druzga spustilauser posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
26.9.2007 14:46:44   
bamby
Sicer malo pozno, se pa vseeno javljam "na dolžnosti", da malo počvekam zvami. Ste se kar  razpisale.
dolenjka, zate sem mislila, da dobiš dragija šele v petek user posted image , pa vidim, da prihaja že danes user posted image . Nocoj pa res ne bi bilo dobro biti vajin sosed, ker bo pokalo in škripalo, medtem ko se bosta vidva "razgibavala" user posted image user posted image user posted image . Lahko bo še hujše-potres (še ena naravna katastrofa user posted image )

Upam, da jo po Sloveniji ne bo več, čeprav smo vsi na trnjih, kaj bo prinesel jutrišnji dan.
Jaz moram jutri iti v Cerkno. Upam, da me kaj ne doleti. Ravno tam mimo je tudi narasel en večji potok in odnašal avtomobile, tako da me resnično skrbi user posted image .

Jaz sem pa danes mogla že kosilo peljati k naši hiši, ker mož in njegov oče delata. Sem komaj nesla gajbo s hrano in priborom iz 5. nadstropja v avto user posted image . Ne vem, kako dolgo bom jaz še zmogla takšna bremena nosit. No, saj jutri bosta spet kar s sabo peljala, ker moram bit ob 12h v Cerknem.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
26.9.2007 14:49:48   
dolenjka
Se opravičujem:

opazila sem, da mi je iz leve prsi, dojke al kakorkoli že pač hočete, nekaj priteklo in zdaj imam moker nederček in puli.

OK? Sem mislila da lahko bolj po domače napišem, k smo si mi tut že tko domače ratale?? user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
26.9.2007 14:51:19   
anandrej
IZVIRNO SPOROČILO: itata

anandrej: jaz imam še enkrat morfologijo 2.10. da še srček in trebušno prepono pogledamo, ker moj user posted image  je bil pa tolk podivjan, da ni mogla vsega preverit.

Ups, ja se mi je zdelo čudno, da od tebe nimam podatka o novem pregledu - saj zdaj se spomnim, da si o tem govorila, ampak očitno takrat nisem dobro registriral. Se vidi, da ratujem površen in bo morala polonca spet prevzet user posted image (vsak izgovor je dober)

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
26.9.2007 14:54:22   
dolenjka
Se vidi, da ratujem površen in bo morala polonca spet prevzet

Pa nas ja ne boš zdaj razočaral, ko smo te tako hvalile?user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
26.9.2007 15:02:11   
pina-1

Se opravičujem:

opazila sem, da mi je iz leve prsi, dojke al kakorkoli že pač hočete, nekaj priteklo in zdaj imam moker nederček in puli.

OK? Sem mislila da lahko bolj po domače napišem, k smo si mi tut že tko domače ratale?? user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz sem se že v domači verziji do dolz nasmejala...

sam nobena ti ni odgovorila: draga moja dolenjka to bo trajalo še nadaljnih par mesecev z občasno prekinitvijo... od februarja meseca naprej bo pa kar nekaj časa stalnicauser posted image . na eni strani bo dete pilo na drugi bo potok tekeluser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
26.9.2007 15:04:30   
dolenjka
Ok Pina, hvala! Ampak jaz v petek začnem 20. teden in zdaj naj bi to trajal do konca? user posted image  user posted image  user posted image  Tolk kot danes, manj? Vsak dan, vsak 3 dan? Tole me je pa res presenetlo! In jaz naj vsa "mokra" po svetu hodim? user posted image  Torej pot pod noge dragi user posted image  in greva kupit blazinice namesto šotorskega krila user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
26.9.2007 15:07:42   
pina-1
dolenjka, resnot ine vem povedat. V prvi nosečnosti sem prvo kapljico mljeka dobila šele 3 dan po porodu. PRed tem nisem imela nič od nič. Sem pa brala na forumu, da se puncam to kar pogosto dogaja. Najbolje da kupiš en paketek tanki blazinic za vsak slučaj.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
26.9.2007 15:09:15   
itata
dolenjka težko ti odgovorim, ker mi ZAENKRAT še nič ne spušča nobena dojka. pa itak, da podomače napišešuser posted image  je še bolj zabavno. meni se pa zdi, da se mi je pa leva precej bolj povečal akot desna (je bla že prej razlika, sam vseen...). tko da z joškami cel kup težav tko al tkouser posted image  zdej pa še pol pa skoz po mojem

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
26.9.2007 15:11:47   
bamby
To ni nič takega. Meni se zdi, da še tu na RR, kjer lahko spremljaš potek nosečnosti, piše za 20 tednov, da ti lahko začne kaj iz prsi tečt.
Je bila pa pri meni prvič ravno tako kot pri Pini. Šele 3. dan sem dobila nekaj mleka, tako da tudi dojila nisem, ker se je mali prehitro na flašo navadil.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
26.9.2007 15:20:51   
pina-1
jaz sem sicer pol mela mleka za 5 otrok in sem si stiskala pred in po vsakem podoju, pa še oprepoved mleka sem mela. Je pa v bolnici Mia dobivala glukozo na brizgalko za jest, ker je tulila kot zverina od lakote...

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
26.9.2007 15:25:22   
katka37
Da se še jaz malo oglasim. malo prej prišla iz službe, se napapcala, popoldan pa me spet čaka še sestanek in konferenca, pa še naploh je danes nekam utrujajoč dan tudi za mene. Meti, ogromno nas je, ki nam danes ni najbolj.

Dolenjka, maksimalno uživajta z dragim.

Anandrej, očitno imaš vse simptome nosečnosti, kot tvoja draga, eden izmed njih je tudi pozabljivost. Jo imaš pa res rad. Spregledal si-moj naslednji pregled je 22.10. Ampak, da veš - zlat si. čestitke za user posted image .

Moje pipe zaenkrat na srečo še ne puščajouser posted image .

Naš škrat pa postaja vedno bolj živahen, očitno bo športnik kot so vsi trije preostali moški v naši družini.

Punce, misli o kilah na stran, ogrejte se s toplim čajčkom v tem hladnem dnevu in se cartajte.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
26.9.2007 15:37:02   
dolenjka
Enkrat premajhne, pol kr vzhajajo čez noč, pol začnejo še spuščat... ajme ajme kaj še bo??

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
26.9.2007 15:58:16   
pina-1

Enkrat premajhne, pol kr vzhajajo čez noč, pol začnejo še spuščat... ajme ajme kaj še bo??

enkrat trde in boleč drugič ohlapne in nebolečeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
26.9.2007 16:02:31   
mary_lou
hehe dolenjka sva ze dve, ki jima ventili spuscajo! upam da je to vsaj dobr znak da bova lahko dojile da ne bova vsega mleka ze do poroda zgubile  user posted image user posted image user posted image .  jest sm si kupla blazinice od aventa in so super nic ne prepuscajo. tko da dolenjka v soping po blazinice in sotorsko krilo ampak ce pride tvoj lubi itak nc od tega ne bos rabla hehe itak dones ze vsi pricakujemo potresno katastrofo v bruslju tko da bomo po moje tud v sloveniji cutil kaksen popotresni sunek  user posted image user posted image user posted image  

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
26.9.2007 16:13:04   
mary_lou
user posted image
[/quote]  evo za vse februarcice k ste res kul punce

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
26.9.2007 16:14:44   
mary_lou
mal se igram k se mi ne da ucit itak je ze prepozno k mam jutr izpit, pa se potres bo ponoci hehe

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
26.9.2007 16:23:39   
pina-1
user posted image user posted image user posted image  mary lou....

bomo vidle kdaj se bo doljenjka jutri javla in ali bojo vse črke pomešane ali ne....user posted image user posted image

tu pri nas je tako turobno vreme.... pa ta ura gre tako počasi...Kdaj bo 17 da grem končno domov.... pa na kavč in noge v luft

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
26.9.2007 16:29:55   
MetiLu
Dones sem pa že zjutraj vedla, da bo slab dan. Popldan me je en od šefov tok razuser posted image , da sploh delat nisem mogla, zdele sem pa že čist sesuta. Grem domov, moram se še na občini ustavit, da poberem popisne liste, ker k nam popisovalci sploh še niso prišli... no comment! V glavnem težek dan,pa še vreme se je zamenjal user posted image

No, potem me je še dragi razveselil z računom za popravilo mojega avta... 260€, me je skor kap zadela... no, mi je pa plačal eno jopico, ki je ravno danes prišla po pošti iz La Redouta user posted image user posted image user posted image

Sem se vam pa spet nasmejala zdele, februarke ste prov simpatična klapa user posted image  user posted image Kadar mi tlele vse teži v službi, se kar malo na forum priklopim, pa malo pozabim na norišnico v pisarni user posted image  Se slišmo jutri

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
26.9.2007 16:32:03   
larisa
pozdravljene pupe,

mene od 100-te strani ni bilo tule gor, pa ne bom niti za nazaj brala ker nimam te možnosti....moram vam povedati, da sem na zadnjem pregledu izvedela da imam skrajšan maternični vrat in moram bit sedaj strogo doma, počivat. Torej ne morem v službo, kar pomeni da nimam neta, ker sem v čisto novem stanovanju in nas še vedno ne morejo priklopit user posted image user posted image user posted image ....
Zelo me je strah da se nebi začela odpirat zato pridno počivam, zdajle pa sem malo pri starših na obisku in sem šla pokukat kaj dogaja pri vas!!!

ZELO VAS POGREŠAM, POGREŠAM ČVEK IN UPAM DA ME NE POZABITE!
Držite pesti za naju z user posted image ..

Pa pa

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
26.9.2007 16:42:21   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

bomo vidle kdaj se bo doljenjka jutri javla in ali bojo vse črke pomešane ali ne....user posted image user posted image

Po moje se dolenjka naslednjih nekaj dni, ko bo imela dragija pri sebi, ne RR niti oglašala ne bo. Le zakaj neki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
26.9.2007 16:42:29   
pina-1
larisa user posted image  samo zate... veš da te ne bomo pozable in bomo močno stiskale pesti, da bosta vidva z user posted image  v redu.... ko maš pa le možnost nam pridi povedat kako napredujeta in kako se imata.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
26.9.2007 16:43:04   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Po moje se dolenjka naslednjih nekaj dni, ko bo imela dragija pri sebi, ne RR niti oglašala ne bo. Le zakaj neki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
26.9.2007 16:46:42   
bamby
larisa, zate in za tvojega user posted image  že držimo pesti, da se bo vse dobro izteklo. Pa čimprej net zrihtaj, da se nam kaj oglasiš user posted image .

Jaz sem že skuhala čajček. En kozarec sem ga že spila, drugi se mi hladi. Prejle sem si za 3/4 ure električno peč vžgala, da se ja zrak malo spremenil.
Me je pa nekaj v spodnjem delu trebuha začelo bolet. Bolečina je pa kot ob menstruaciji. Upam, da se mi ne bo kaj iz tega izcimilo user posted image .

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?