|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
27.9.2007 10:00:57   
bamby
Tu imate že debato iz prve roke o nocojšnjem potresu

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1897227

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
27.9.2007 10:08:02   
pina-1
bamby a potres je bil pa resuser posted image user posted image user posted image user posted image

ampak se mi zdi da se dolenjki kolca danes ko je tolko opravljamouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Moj buši je bil že včeraj boljši. danes je tudi ok...

a ma dolenjka danes r.dan? dolenjka vse najboljše za okrogli r.danuser posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
27.9.2007 10:09:42   
Janey
o groza ta potres...sej ni res kaj vse se dogaja pri nas...upam da katera ni bila deležna teh grozot.če pa...pa sočustvujem z vami...

dolenka hepi hepi brzdej

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
27.9.2007 10:10:30   
polonca78
uf, mene je že sedaj strah morfologije. sem čisto nesposobna za delo. še 4h in 8 minut + zamuda. to je še cela večnost.

čist sem smotana! vse najboljše dolenjka!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
27.9.2007 10:52:07   
pina-1
polonca ne sekiraj se...vse bo v redu.... pa hitro nam javi kako in kaj. Veš da smo babe firbčne

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
27.9.2007 10:54:58   
Janey
Polonca je že dobre pol ure manj...jaz imam ob 17.45 pregled...pa sem tudi tak nervozna...v trbuhu mam take metule, kot da grem na prvi dejt...kak bomo zalublene v svoje knedle.user posted image user posted image

A gre katera na 3D? Jaz sem razmišlala, samo sva malo brez dinarčkovuser posted image user posted image .

Kak me žgečka mali knedl user posted image user posted image  če je tak nežn, pol je ziheruser posted image user posted image hehe

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
27.9.2007 11:03:28   
nizy
uuhhh... punce jaz imam pregled že ob 14.00.Mislim ,da bo morfologija,ker je že čas .Mam pa tudi odvzem krvi za sladkor ,moram biti uroinpol po jedi ,da bodo testiral.Me je kar malo strah .Komaj čakam ,da vidim našga user posted image .Upam ,da se bo dalo videti kaj pričakujemo .Ful sem že nestrpna .
user posted image  srečno pri današnjem pregledu .

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
27.9.2007 11:08:32   
dolenjka
sdfv oihjvnflk wen user posted image  ćf fjwefj fj efkjpfjij  ofjojfdfd  fdjdfcdn f c fofj fjeojfdćpfj  jpfjedj p ejqćp fj  oef ć user posted image   qow ć wojd jwoiqj o  woqf r user posted image  wqorjqop w qefj   user posted image oqjfq jqweć j jfwq ćf  iifj feć joj fqpJR  FĆ JĆićq ioejr fej f ćqć EHIUFRW9 R SF W3E9F user posted image  WQJ  QIUE9Q  FNFC O 3R93U VDKDNV  user posted image  LSF  VMČLčmfdčslfvs  dlkfjsgnj d lčmlč

user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
27.9.2007 11:12:33   
Janey
dolenka vidim da uživašuser posted image  nebomo nobenemu povedale kaj si nam zaupalauser posted image user posted image

naj se dalje treeeseeee

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
27.9.2007 11:22:15   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

sdfv oihjvnflk wen user posted image  ćf fjwefj fj efkjpfjij  ofjojfdfd  fdjdfcdn f c fofj fjeojfdćpfj  jpfjedj p ejqćp fj  oef ć user posted image   qow ć wojd jwoiqj o  woqf r user posted image  wqorjqop w qefj   user posted image oqjfq jqweć j jfwq ćf  iifj feć joj fqpJR  FĆ JĆićq ioejr fej f ćqć EHIUFRW9 R SF W3E9F user posted image  WQJ  QIUE9Q  FNFC O 3R93U VDKDNV  user posted image  LSF  VMČLčmfdčslfvs  dlkfjsgnj d lčmlč

user posted image

treseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
27.9.2007 11:23:36   
pina-1
janey jaz grem na 3D v Postojno. Sem že naročena konec novembra. Baje pa stane cca 50€. Grem pa bolj zaradi tamale, da bo lepo vidla dojenčka.....

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
27.9.2007 11:56:55   
polonca78
vidim, da nisem edina, ki je danes živčna! držim pesti za vse! sej bo vse v redu!

sdfv oihjvnflk wen  ćf fjwefj fj efkjpfjij  ofjojfdfd  fdjdfcdn f c fofj fjeojfdćpfj  jpfjedj p ejqćp fj  oef ć   qow ć wojd jwoiqj o  woqf r  wqorjqop w qefj   oqjfq jqweć j jfwq ćf  iifj feć joj fqpJR  FĆ JĆićq ioejr fej f ćqć EHIUFRW9 R SF W3E9F  WQJ  QIUE9Q  FNFC O 3R93U VDKDNV   LSF  VMČLčmfdčslfvs  dlkfjsgnj d lčmlč

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uživaj še naprej!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
27.9.2007 11:58:00   
lillchy123
Evo mene!

Najprej naj vam povem, da so me že parkrat v pisarni vse čudn pogledale, ko sem se začela tolk smejat. Verjetn si mislijo: bogica, se ji že kisa, ko je noseča.user posted image  Kva šele bo? user posted image
no, da povem, da se še nisem odselila. Sva se zmenila, da se bom, ko začnemo delat, čeprav se zdaj moj na se pretege trudi, da bi mi to zbil iz glave. Sej se prou super fant, da malo takih, in me crkla spredi zadi, pa mojga psa tud. Sam pol pa ... Mah, drugič. Skratka, bomo še vidli kako bo.  Se pa zdaj res premikajo stvari okrog hiše, tko da.. Bo že.
Drugače sem čist pehlajena in če jutr ne bo boljš, bom ostala doma. Vročine sicer nimam, mam pa čisto zabit nos, boli grlo, glava, trebuh... Pa še naš mali razgrajač skoz ropota. Jst res ne vem, če je normalno, da me tolk brca? In to nič kej preveč nežno.... Že razmišljava z dragim, kje bova fuzbal igrišče postavla...
Mam še ful dela, se še beremo. Do takrat pa uživajte in hvala za spodbudo in lepe besede. user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
27.9.2007 12:40:34   
anandrej
Moja draga tudi pravi kako se je tamali razživel, izgleda, da zdaj boks trenira. Prej jo je po enkrat brcnil/boksnil, sedaj pa kar po trikrat zaporedoma. Danes se je nekaj igrala z melodijami na telefonu in je imela telefon blizu trebuha, je rekla, da je čist ponorel. Izgleda, da je plesal, al kaj user posted image

Polonca, ti pa nič živčna bit, sej bo vse v redu.

Dolenjka, upam da danes ne voziš user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
27.9.2007 13:23:22   
polonca78
evo, sem že doma, praktično pripravljena da grem in seveda zelo prezgodna! user posted image zdej pa sedim in vsake 3 sekunde kliknem RR, da se refresha. ne morem se spravit kaj resnega počet, ampak neumnosti mi je pa že zmanjkalo!

potem me pa dragi, ki gre prej iz službe, da bo zraven na pregledu, pelje ven na kosilo in v shoping, kjer bova kupila kak roza/moder/nevtralen-če se ne misli pokazat kompletek. komaj čakaaaaaaam. seveda detece ne bo oblečeno samo v roza oz. modro, ampak danes pa mislim kupiti tipično punčkasto oz. fantovsko zadevico. jst samo upam, da ne bova nabavila roza garderobe in bo fantek! user posted image user posted image user posted image

še 1h + zamuda!

pa hvala vsem, ko me takole mirite! tako kot janey se počutim kot da grem na prvi zmenek. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
27.9.2007 13:27:59   
pina-1
polonca, sej te vse razumemo... držim pesti, da danes vidite kaj mate med nogamiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3116
27.9.2007 13:33:29   
Janey
Polonca zdaj pa res še malo...kaj si pa želiš? Al ti je vseeno?

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
27.9.2007 13:40:33   
polonca78
sedaj pa res odhajam (ja, prezgodna bom!). za spol mi je pa čisto vseeno, samo me pa močno firbec matra kaj je. da bo zdrav, pa je! čau bau

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
27.9.2007 14:05:16   
Janey
Še malo pa grem iz službe...kak je danes tečno..cel dan že bulim v računalnik. Malo v dokumente, malo v RR(to so bolši trenutkiuser posted image )
Evo polonca je dočakala....še malo pa bo vidla svojga knedla...upam da je vse ok...jaz bom pa še malo čakala...še 4 ure..uf..

Neposredna povezava do sporočila: 3119
27.9.2007 14:24:23   
bamby

user posted image

Prosim za prevod!! Te hieroglife pa res prav nič ne razumem user posted image , ali pa so se dolenjki od sinoči skisali možgani, pa slovensko ne zna več user posted image user posted image .

Sem pa že iz Cerknega nazaj. Sem prav malo ogledovala, koliko je kaj posledic od zadnje ujme. Se lepo vidi, do kje je segala voda, pa nekje (nasproti zdr. doma) sem videla kupe stvari, ki je ljudem voda uničila. Podobnikova bajta je bila prav sigurno 1.5-2m pod vodo, ker jo imajo tik ob Cerknici user posted image . Bolnica Franja je pa še nekaj km iz Cerknega naprej proti smučišču.

Polonca, zate držim pesti, pa ugoden nakup. Če ne boš vedela, kakšnega spola je  user posted image , pa kupi kaj v rumeni ali zeleni pastelni barvi. Meni sta ti dve ljubši od roza in modre user posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
27.9.2007 14:25:49   
torcica
user posted image user posted image user posted image Dolenjka VSE NAJBOLJŠE!!!

Polonca in ostale, dobro opravite na pregledu!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
27.9.2007 15:07:37   
neja.mat
ojla user posted image
kak ste pridne na tem forumu user posted image , lepo!!!
moji podatki 23 let, 1. nosečnost, A+, pregled: 19.10
supr, da nisem edina študenta user posted image ... 4.letnik geografija na obali (komaj čakam da grem dol na obalo malo okolje zamnjat user posted image )
drugače sm pa čist slabe volje user posted image imam močno vneto uho, sem na hiconcilih (baje ne škodujejo lubiki, sam vseeno... ne vrjamem čist), poleg tega vzamem še kak lekadol, umiram od bolečin! danes sm bla v bolnici... 2 noči smprejokala... user posted image

nič, upam da bo kmalu bojše, me "možk" pedena user posted image
še nekaj me zanima. user posted image ste se vpisale v šolo za starše? se nameravate? priporočate? ker grem nazaj študirat 200 km od doma, ne vem ali naj se vpiševa al ne, saj mam ful vaj in tega, tako da bi mogla bit doma... in hodit v šolo za starše. že tako bom pa potem manjkala ceu poletni semester... cela panika!saj se naš program ne bo več izvajal drugo leto! joj.....user posted image sama pa lih ne bi hodila v kopru.
mogoče katera ve, če je kje v kopru kakšna vodena telovadba za user posted image ??? hodi katera?

grem nazaj počivat, probat malo zadremat...

bodite fajn, pazte na zdravje!!! user posted image

user posted image vse najboljše dolenjka!!!

Ajda je naš prvi sonček (7.2.2008)
drugega čakamo 11.2.2010 :)

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
27.9.2007 15:18:37   
pina-1
neja, v korpu je šola za starše dvakrat na teden. mislim, da začne okoli 8 ure in traja urco pa pol . Enkrat na teden je tam tudi telovadba. drugače je pa telovadba tudi na ogrlici pri Maji. Ta je pa bolj v popoldnaskem času. Točno ti pa ne znam povedat. Poglej pod temo Obala 2008 na čvekanje v pričakovanju.

Jaz sem tudi hodila sama v materinsko šolo. Mislim, da smo takrat ( 4,5 let nazaj) bile vse brez partnerjev.... Meni je blo kar zanimivo...

(odgovor članu neja.mat)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
27.9.2007 15:21:09   
bamby
Jaz že v 1. nosečnosti nisem hodila v materinsko šolo, pa sem vseeno rodila user posted image  in zdaj v drugo tudi nimam namena, ker verjamem, da bom tudi tokrat rodila, na bilo kateri način user posted image . Otroka sem pa tudi gor spravila do 4. leta, pa še naprej ga bom.

(odgovor članu neja.mat)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
27.9.2007 15:23:13   
Suzi*
Čau, čveke, čvekaste! user posted image

Kolk ve klamfate, ni čudno, da je bil spet dež. user posted image  

Dolenjka, vidim da uživaš, le nadoknadi za nazaj in za naprej, pa vse najboljše za okroglo letnico!!! user posted image

Pina, hja kaj čmo, če je pa dober tale jogurt. trenutno sem tudi jaz čist odvisna od njega. Naše dete je malo boljše, ne hrope več, zdaj se mu je začelo kašljat oz. izkašljevat. Včeraj je imel drisko, tudi jedel ni skor nič, bolj pil. Jutri bova še lepo doma, v ponedeljek pa spet v službo. je kar zoprno bit takole skoz doma in noter. Ampak ni druge. Jutri si bom pa privoščila frizerja. user posted image  Sem ful vesela, da bo spet moja rdeča barva našla mesto na moji "sprani" buči. user posted image   
Aja, Pina, v mesečniku iz najboljšega soseda je tokrat objavljen recept za tvoje bobiče. user posted image  Bom sigurno sprobala. user posted image

Sem vas vse prebrala za nazaj, zdaj pa več ne vem kaj moram odgovarjat user posted image , ste ble res pridne s čvekanjem. Pazte se me v ponedeljek, ko se vrnem nazaj v službo! user posted image user posted image  

danes na jedilniku: kruh s salamco, pomaranča, štrudelj, palačinka s kislo smetano, zdaj pa za kosilo kuham pire krompir in špinačo in hrenovke.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu neja.mat)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?