|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  428 429 [430] 431 432   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
25.9.2007 22:11:30   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

ker greva mi2 z anjo v akcijo (distance shopping) hehehe

Jst sem pa že v akciji!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10726
25.9.2007 22:15:59   
A-N-J-A
naomi kaj se pa hvalš da greš u L.Daj povej kako pa naj drgač do MC pridem.Vesela bot da ti nisem tole naročilauser posted image
user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 10727
25.9.2007 22:17:59   
Naomi
ma za kazn, vam bom vse pofotkala kar sem kupla...pol se pa pejte user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 10728
25.9.2007 22:20:19   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

naomi kaj se pa hvalš da greš u L.Daj povej kako pa naj drgač do MC pridem.Vesela bot da ti nisem tole naročilauser posted image
user posted image

kukr vem so jih mel u Rutarju...vidla na lastne oci vozicek in lastnico poznam...pa je bil men tut usec...pa mi je rekla da ga je u rutarju kupla...je blo pa poleti na morju...tko, da kaj majo zdej tm ne vem...prsezem user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 10729
25.9.2007 22:23:04   
A-N-J-A
kukr vem so jih mel u Rutarju...vidla na lastne oci vozicek in lastnico poznam...pa je bil men tut usec...pa mi je rekla da ga je u rutarju kupla...je blo pa poleti na morju...tko, da kaj majo zdej tm ne vem...prsezem

Pa to ni isto če rečem da sem ga v Rutarju kupila,a ni bolš če rečem-ta je pa z Londonauser posted image .
Drgač ga majo pa tud v Premamman-u.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 10730
25.9.2007 22:23:05   
Žabika
Anja: V Londonu so tile zdej "in":

http://www.babyage.com/products/70060_micralite_micralite_fastfold_fts_stroller.htm?cp=goog36900&utm_source=goog&utm_medium=Comparison&utm_campaign=36900

Ta bo potem za drugega bejbija, ker lahko kupiš cel sistem!

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 10731
25.9.2007 22:25:01   
Naomi

kukr vem so jih mel u Rutarju...vidla na lastne oci vozicek in lastnico poznam...pa je bil men tut usec...pa mi je rekla da ga je u rutarju kupla...je blo pa poleti na morju...tko, da kaj majo zdej tm ne vem...prsezem

Pa to ni isto če rečem da sem ga v Rutarju kupila,a ni bolš če rečem-ta je pa z Londonauser posted image .
Drgač ga majo pa tud v Premamman-u.

ma za ene je tut Rutar London...tko da...:PP

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 10732
25.9.2007 22:25:11   
tinaaja

user posted image

tega mas v lj, premanan

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 10733
25.9.2007 22:28:44   
tinaaja
si me prehitela anja... user posted image

jaz sem naceloma z eno dogovorjena, da me obvesti,ko bodo narocali iz MC, da si delimo postnino... ce do tega res pride, ti lahko javim.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10734
25.9.2007 22:29:57   
A-N-J-A
user posted image

What the f**k is thisuser posted image ????

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10735
25.9.2007 22:30:55   
A-N-J-A
jaz sem naceloma z eno dogovorjena, da me obvesti,ko bodo narocali iz MC, da si delimo postnino... ce do tega res pride, ti lahko javim.

ja daj prosimuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10736
25.9.2007 22:34:27   
A-N-J-A
tinaaja a si predstavljaš da pol tole naročimuser posted image
user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 10737
25.9.2007 22:35:50   
Naomi
...mislm...nepobolsljive smo...k da tle nimamo dost ( loh govorim ane..k bom hmal tm) user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 10738
25.9.2007 22:38:43   
tinaaja

user posted image

a naomi? user posted image user posted image user posted image drugace pa lahko narocis, ce bodo une narocale.. kao je postnina enaka ne glede na kolicino user posted image bom morala malo povprasat, ce res nameravajo narocat user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 10739
25.9.2007 22:39:50   
A-N-J-A
Grem spat,ker se bo moj drevešček kmal zbudu.Komi čakam da ga polupčkamuser posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 10740
25.9.2007 22:41:51   
A-N-J-A
Ne naomi unim,naomi se norca dela z nasuser posted image .Men se zdi da je po teži,vsaj včasih je blo tko.
Zdaj pa res nooooočka.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 10741
25.9.2007 22:42:22   
Žabika

What the f**k is thisuser posted image ????

Anja, ti pa res ne zgledaš, da bi lahko tako grdo mislila, oz govorila! A ni lep?

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 10742
25.9.2007 22:48:31   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

user posted image

a naomi? user posted image user posted image user posted image drugace pa lahko narocis, ce bodo une narocale.. kao je postnina enaka ne glede na kolicino user posted image bom morala malo povprasat, ce res nameravajo narocat user posted image

men pa slikce ne odpre...ferbc seeeeeeeem user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10743
25.9.2007 23:11:54   
skačica
čer!

Poročilo: torta je v nulo uspela, izgleda da sem skrit talent za peko peciv in tortuser posted image , pojedli smo vseuser posted image , mislim, da imam kako kilo več kot včerajuser posted image .
Iza je bila cel dan tak sonček, samo smejčkala se je in vriskala. Od atija je dobila za darilo dve knjigici in sicer eno o živalih z gumbki, ki jih pritisneš in se oglašajo živali in eno knjigico za v vodo. Super darilo, oči že zdaj skrbi za razgledanost naše princeske.

tinaaja- je pa res super torta, če dodaš v kremo višnje in napojiš biskvit s kompotom.

pikca-user posted image user posted image user posted image  za pridno odpiranje ust vašega fantička.

Sproti pozabljam kaj imam še za pokomentirat, zato bom raje kar nehala. Prilepim vam še dve slikici moje Ize potem pa grem spat. Jutri imava FT.user posted image
user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 10744
25.9.2007 23:13:59   
thaiss
skačica torta tudi zgleda mmmnnnjjjjjaaaammmmm!!!
Slavljenka Izauser posted image  pa je cela lepotička

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 10745
25.9.2007 23:18:43   
skačica
no, še slika cele torte pa ne se zgražat nad videzom, ker je važen samo okususer posted image , a prav? Nisem ravno umetniška dušauser posted image , sem pa prav ponosna nase, da mi je ravno za Izin mini RD uspela tako dobro pa še prvič sem pekla torto. Pa še ena slikica Ize od danes
user posted image

[img]http://shrani.si/f/2A/3D/4yQOmLrD/iza4143.jpg[/img

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 10746
25.9.2007 23:19:51   
skačica
user posted image Bo zdaj šlo?

thaiss- hvala za pohvale, vidno rastem v višino.user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 10747
25.9.2007 23:21:17   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: skačica

no, še slika cele torte pa ne se zgražat nad videzom, ker je važen samo okususer posted image , a prav? Nisem ravno umetniška dušauser posted image , sem pa prav ponosna nase, da mi je ravno za Izin mini RD uspela tako dobro pa še prvič sem pekla torto. Pa še ena slikica Ize od danes
user posted image

user posted image

Sem popravila Skačica! Super torta, luštna Iza!

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 10748
25.9.2007 23:39:37   
TeDyBear
Pozdravček   vsem marčevkam in marčkom 2007! Pa čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem za mini tortice, pa za kilce in centimetrčke, pa pikapoke vsem bolanim, pa.... Bom kar vse za nazaj in za naprej, saj ne zamerite user posted image

Vas včasih mal berem, pa toliko pišete, da sploh ne morem sledit! Časa pa tud nimam nobenega, tako da obstaja verjetnost, da se bom nekega jutra sama sebe med vrati srečala user posted image user posted image
Naš Jurij ima 7550g in 70 cm, smo pa tudi mi "na bolovanju", pridelali smo pa PLJUČNICO! Tako da, drage moje, bodite pozorne na kašelj vaših sončkov... Jurij je 3 (tri!!!) tedne kašljal ko nor, ponoči večkrat od kašljanja bruhnil (ful dobro, sredi noči sem preoblačila postelje, sebe, malega, juuupi, potem pa jovo na novo ). K zdravniku sva šla 4x v tistem času, pa ni bilo nič videt in nič slišat, vročine tudi nobene, le fuuuul je kašljal in slabo jedel - vsakič je bila diagnoza VIROZA... Ko pa je možek prišel od svojega zdravnika oz. od rtg-ja pljuč, kamor ga je poslal in povedal, da ima atipično pljučnico, mi je odneslo pokrov! Takoj sem poklicala v ZD in zahtevala, da Juriju slikajo pljučka na mojo odgovornost - in diagnoza je bila OBOJESTRANSKA PLJUČNICA  z vnetnimi infiltrati in izlivom na levi strani! Atipična, itak!  Tako da - še zmeraj boljše, da ga rtg slikajo in ugotovijo ter zdravijo (sedaj je mali na antibiotiku), kot da bi šla pljučnica pri 6 mesecih kar tako mimo....
Mi tudi že jemo GH, mlečne kašice mu jaz delam na adaptiranem ali riževem mleku in to tiste od Alnature, kiso brez glutena (prosena, 4-žita....), je skoraj vso zelenjavo in vse sadje razen grenivk in jagodičja, počasi pa uvajava tudi belo meso. Nobenega problema nimava, kar se tiče prehranjevanja, edino to, da zavrača flaško in večino poje po žlici.
Imava pa drug problem - nočno spanje!user posted image user posted image user posted image Zaspi ob 19.30, spi ko top do 1ih zjutraj, potem pa žurka! danes sva bila pokonci ob dveh zjutraj, pa do pol petih, ob pol sedmih itak vstanem, ker gresta L. in G. v šolo user posted image .Spal je od pol petih do pol sedmih, potem pa še od enajstih do pol dvanajstih in od štirih do petihuser posted image user posted image user posted image
Sem kronično neprespana in se vsako jutro spotaknem ob svoje podočnjake user posted image
Pravijo, da bo boljš user posted image user posted image user posted image .
Drugače pa naš mulček ful plazi, po celem stanovanju ga je polno, obrača se ko vrtavka in se ob opori vzdiguje ,,jao meni user posted image Aja, pa ful žlobudra dej-dej-dej,babababababa, pogleda lučko, pokaže moj-moj ( se stisneuser posted image ) in po imenih pozna več oseb, ki pridejo večkrat k nam (če vprašaš npr. kje je Špela, s pogledom išče, najde in se zasmeji. V glavnem, ful se nam dogaja, tako da res nimam časa sfolgat še vas brat, ker ste pa res ene čveke na kubik!user posted image user posted image user posted image
Me skrbi, da ne bo mogoče  HIPERAKTIVEN???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, hvala za nasvete o copatkih in čeveljčkih iz trgovine "moj škratek" - že naročeno, pa za info o bodijih, pajackih, vrečah....

Mene pa zanima, če kdo od vaših sončkov še vedno poliva, kljub GH? Nam se to še vedno dogaja, tako da me je začelo že mal skrbeti vse skupaj....Aja, pa probala sva skutke, pa navadni jogurt, pa mi je še bolj čez metal, a je možno, da ne prenese mleka - mislim kravjega? No, saj je adaptirano tudi kravje, ampak... Ma, nisem več pametna, če kera ve, naj me prosim razsvetli user posted image user posted image user posted image

Tako, zj grem pa v mižule, J. se bo itak v bližnji prihodnosti zbudiluser posted image , noč pa tako hitro mine, če spimo in je takouser posted image dolga, če ne spimouser posted image

Pa brez zamere k sem vam "ukradla" TOOOOOLK placa, saj na vsake dva meseca pa lahko, a neuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image VSEM!
No, še slikce namontiram v album, če mi rata, pol pa res NOČKO!

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 10749
26.9.2007 7:04:31   
Taya85
Jeee jz sem pa prva danes.........grem nazaj spat. Najprej pa sračo odstrant.......Nočko

(odgovor članu TeDyBear)
Neposredna povezava do sporočila: 10750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  428 429 [430] 431 432   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  428 429 [430] 431 432   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?