TeDyBear
|
Pozdravček vsem marčevkam in marčkom 2007! Pa čestitke vsem za mini tortice, pa za kilce in centimetrčke, pa pikapoke vsem bolanim, pa.... Bom kar vse za nazaj in za naprej, saj ne zamerite Vas včasih mal berem, pa toliko pišete, da sploh ne morem sledit! Časa pa tud nimam nobenega, tako da obstaja verjetnost, da se bom nekega jutra sama sebe med vrati srečala Naš Jurij ima 7550g in 70 cm, smo pa tudi mi "na bolovanju", pridelali smo pa PLJUČNICO! Tako da, drage moje, bodite pozorne na kašelj vaših sončkov... Jurij je 3 (tri!!!) tedne kašljal ko nor, ponoči večkrat od kašljanja bruhnil (ful dobro, sredi noči sem preoblačila postelje, sebe, malega, juuupi, potem pa jovo na novo ). K zdravniku sva šla 4x v tistem času, pa ni bilo nič videt in nič slišat, vročine tudi nobene, le fuuuul je kašljal in slabo jedel - vsakič je bila diagnoza VIROZA... Ko pa je možek prišel od svojega zdravnika oz. od rtg-ja pljuč, kamor ga je poslal in povedal, da ima atipično pljučnico, mi je odneslo pokrov! Takoj sem poklicala v ZD in zahtevala, da Juriju slikajo pljučka na mojo odgovornost - in diagnoza je bila OBOJESTRANSKA PLJUČNICA z vnetnimi infiltrati in izlivom na levi strani! Atipična, itak! Tako da - še zmeraj boljše, da ga rtg slikajo in ugotovijo ter zdravijo (sedaj je mali na antibiotiku), kot da bi šla pljučnica pri 6 mesecih kar tako mimo.... Mi tudi že jemo GH, mlečne kašice mu jaz delam na adaptiranem ali riževem mleku in to tiste od Alnature, kiso brez glutena (prosena, 4-žita....), je skoraj vso zelenjavo in vse sadje razen grenivk in jagodičja, počasi pa uvajava tudi belo meso. Nobenega problema nimava, kar se tiče prehranjevanja, edino to, da zavrača flaško in večino poje po žlici. Imava pa drug problem - nočno spanje! Zaspi ob 19.30, spi ko top do 1ih zjutraj, potem pa žurka! danes sva bila pokonci ob dveh zjutraj, pa do pol petih, ob pol sedmih itak vstanem, ker gresta L. in G. v šolo .Spal je od pol petih do pol sedmih, potem pa še od enajstih do pol dvanajstih in od štirih do petih Sem kronično neprespana in se vsako jutro spotaknem ob svoje podočnjake Pravijo, da bo boljš . Drugače pa naš mulček ful plazi, po celem stanovanju ga je polno, obrača se ko vrtavka in se ob opori vzdiguje ,,jao meni Aja, pa ful žlobudra dej-dej-dej,babababababa, pogleda lučko, pokaže moj-moj ( se stisne ) in po imenih pozna več oseb, ki pridejo večkrat k nam (če vprašaš npr. kje je Špela, s pogledom išče, najde in se zasmeji. V glavnem, ful se nam dogaja, tako da res nimam časa sfolgat še vas brat, ker ste pa res ene čveke na kubik! Me skrbi, da ne bo mogoče HIPERAKTIVEN??? Aja, hvala za nasvete o copatkih in čeveljčkih iz trgovine "moj škratek" - že naročeno, pa za info o bodijih, pajackih, vrečah.... Mene pa zanima, če kdo od vaših sončkov še vedno poliva, kljub GH? Nam se to še vedno dogaja, tako da me je začelo že mal skrbeti vse skupaj....Aja, pa probala sva skutke, pa navadni jogurt, pa mi je še bolj čez metal, a je možno, da ne prenese mleka - mislim kravjega? No, saj je adaptirano tudi kravje, ampak... Ma, nisem več pametna, če kera ve, naj me prosim razsvetli Tako, zj grem pa v mižule, J. se bo itak v bližnji prihodnosti zbudil , noč pa tako hitro mine, če spimo in je tako dolga, če ne spimo Pa brez zamere k sem vam "ukradla" TOOOOOLK placa, saj na vsake dva meseca pa lahko, a ne VSEM! No, še slikce namontiram v album, če mi rata, pol pa res NOČKO!
|