ElaM
|
Punce, živjo. Javljam se iz bolniške, ja spet sem doma in tokrat do konca, ker imam zapovedano počivanje. Včerej me je tako zvilo, da sem bila že na robu joka, da grem rodit, nisem mogla ne stat, ne hodit, ne sedet, samo ležala sem. Že iz službe sem komaj pripeljala, potem me je pa moj peljal do G, Mv je sicer še dovolj dolg se je pa v 14 dneh skrajšal 0,5 cm in zopet imam bakterije v urinu, tako, da sem dobila antibiotike, ker je rekla G, da je možno, da tale izcedek, ki me spremlja že od vsega začetka, povzroča nevšečnosti. Glede na to, da je od prve nosečnosti komaj 15 mesecev imam hudo zrahljane maternične vezi in to zna hudo bolet do konca. Včerej mi je tudi noro otrdeval trebuh, danes res počivam in je mnogo bolje. Sem se pa res hudo prestrašila, ker v 28t rodit, bi pa res bilo prekmalu. No, napisala mi je tudi napotnico za v porodnišnico, če se bo ponovilo, da naj grem po injekcije za razvoj pljučk. Upam, da se ne bo. Sem jamrala, kako je bilo prvič hudo, ko sem bila toliko čez rok, ampak zdaj pa takoj podpišem, da bi dočakala PDP. Dovolj jamranja. danvari, živjo, se že dolgo nisi oglasila. Čestitke Kodrani za novi črtici. Punce lepo bodite, grem nazaj počivat.