adrijana.sara
|
Pozdravček! Naj se spet malo izpovem… naš dopust ni potekal ravno po pričakovanjih. Bilo smo še z enim parom, ki ima 16 mesecev starega fantka. Očitno je staknil v vrtcu nek virus, imel je drisko in enkrat nam je bruhal. Kljub vsemu je bil kar priden, razen občasne sitnosti. Naslednji dan obleži za polovico dneva njegova mamica, v soboto pa za cel dan ati. V noči na nedeljo je pa verjetno kaj takega doletelo Saro in je kričala na ves glas. Sploh je nisem mogla umirit, zato smo šli iskati dežurnega, neuspešni v iskanju ZD na Ptuju, ob 1 ponoči, nas usmerijo na pediatrijo. In na koncu sva noč preživeli v bolnišnici. Vzeli so ji vodo, blato in kri, vseh izvidov še nimamo, ima pa povečano sedimentacijo in danes so bili izvidi, da ni bil rotovirus ali rotavirus – ne vem kako se napiše. Sem se pa morala gor postaviti, da so naju sploh odpustili. Bi še lahko lepo služili na ta račun, čeprav ni bilo razloga, da bi ostali not. Sara je boljše, je sitna, utrujena, ima čudno blato, pa še prehlajena je postala. Nima pa več napadov kričanja. V vsakem primeru, bi pa po potrebi šli v Celje. Tako, da danes naj bi šli k osebni zdravnici, ki je pa cel teden ne bo. Glede na to, da se je stanje zelo umirilo, je nisem peljala drugam. Muči jo še samo prehlad in občasno ima vetrove. Naj pa še povem nekaj – jaz sem bila samoplačnik in me je ena noč prišla 36€. Dvomim, da so vsepovsod tako visoke cene. Pa ne znam si predstavljati, kaj bi če bilo, če bi morala ostati tam dlje časa. Pa človek lahko samo bankrotira, same pa tudi ne bi morala pustiti tam. Upam, da vas nisem preveč zamorila. Saj drugače smo se pa imeli fajn, se veliko sprehajali, kofetkali, igrali, sami sva si privoščili tudi vožnjo s kolesom, ko so drugi počivali, dva dni smo se tudi kopali (zato ni izključena možnost, da je še bazen kaj pripomogel k temu stanju). O čem ste čebljale še nisem uspela prebrati, zato se vam kasneje pridružim pri vaših debatah. Verjetno zvečer, če ne bo spet neta ven vrglo.
|