Tejcha
|
Da še sama pristavim piskrček: moje pa niiii!!!! A ste mi kej fovš? Drgač pa, da mi ne boste preveč zavidale, sem jo dobila takoj, ko se je končala čišča - že mesec dni po porodu. Ostalo je enako kot prej, prve dve dni boleče za po**zdit, pa en teden prej sem bila sitna kot . Tudi mene se nekaj loteva, vendar si prehlada nimam namena privoščit in se že filam z limonami, pa medom... Sej res, a tamalim ste že dale med za poskusit? Včeraj sem na Piki kupila medenjake in se ga je Tilen ves navdušen lotil, potem mi je pa vklopilo, da meda še menda naj ne bi. Pustila sem mu, da ga je pojedel do konca, pa ni bilo zaenkrat nič narobe. Drgač pa: ugotovila sem, da Žiga s priimkom, ki ga bo nosila najina biba že obstaja. Prav tako Nejc in Matic. To so bila top 3 imena, s katerimi sva se oba takoj strinjala. In zdej sm žaaaalostna. Moj pravi, da nej se ne sekiram, da je tokrat zihr naredil punčko, če pa slučajno ni, in se do aprila ne dogovoriva za novo ime, bo pa pač Zoja z lulčkom. Zaenkrat oba kimava pri Tomažu. Meni je všeč še ogromno imen, pa zaradi pogostosti v naši okolici, žlahte, prijateljev, otrok od prijateljev, sosedov... enostavno ne pridejo v poštev. In ti trije fantje niso, kolikor sem gledala po netu, niti 20 km zračne linije stran. Pa priimek ni med najbolj pogostimi. Sem že na "imenih" odprla temo sedaj čakam, da mi bo ena rekla, da se bojo ti trije v naslednjem letu zagotovo preselili na severni tečaj in da se mi zaradi tega ni treba sekirat, . Poleg Tomaža sta moja favorita še Matevž in Klemen. Obema je tudi Tristan zelo všeč, vendar bi v našem okolišu zagotovo izpadel "stanč"... Da o tem, da če bi imela samo js možnost izbire, bi imela zagotovo poleg Tilna še Rožleta, pa je rekel moj, da samo preko njega, raje ne bi... Tako, pa delam izbor med vašimi imeni... Kaj predlagate? A preveč kompliciram? Je vseeno, če fant s takim imeno že obstaja? Sej vem, da je Marij Novak tud malo morj, pa se noben ne sekira, sam moj bo edinstveni in nočem, da če bo kdaj zmagal na kakšnih OI al pa svetovna glasbena zvezda, da kdo dvomi o tem, iz katere vasi je že ta Žiga ... Aja... s takimi načrti bi pa bilo dobro izbrat kakšno mednarodno ime, a? Zdej mi pa že mal špila. Grem pospravit po stanovanju, naredit plan za kosilo in utrudit žverco, da se bom lahko potem spravila k seminarski. Pište kej! Papa