mojčika
|
Joj, a vaši so tudi tako zgodnji, mi smo kar nekaj prešaltali, vedno smo spali od 20.00 do 7.30, zdaj pa je že ob 6.15 auf, kot da bi še hotela mene pospremit v službo. Še vedno je kriza, ker me malo vidi, zdaj smo pri tašči, pa kar kriči, da gremo. Saj jo ima rada, ko sta sami je vse ok, samo ko pridemo, je pa hudo, ker sluti, da bo ostala. V roku po mojem 24 ur bomo končno dobili še spodnji trojki, potem pa imamo vse zobe razen petic, upam, da bo potem malo miru, ker se mi res smili, jaz pa sem kak dan tudi že tako živčna. Trenutno v povprečju aktivno delam po 10ur na dan. Pa še kregamo se kar naprej nekaj v službi. Danes zjutraj sem nadomeščala v bazenu, a vode niso ogrevali, ker za nas šolarčke to ni potrebno, pa čeprav hotelski bazen živi od tega....., no v neoprenu sem zmrzovala, mali neplavalčki, ki so čakali name ob robu, so se tresli, bili čist modrih ust, skratka mi je poknilo in sem dobesedno popenila, pa mi to res ni v navadi, so me samo gledali. Ko pridem domov, me sicer MM čist okupira, a res se pocartava in s tem napolnim baterije Joj vaši pa res čvekajo, Ksenija kar v stavkih vaš Blaž, ja hudo no, mi smo še daleč od tega. Si pa res dobra, da si tako pridna mama in gospodinja, ko bi le imela malo tvoje volje in poguma... Flecker za sladkorno se res lahko oglasite, je malo drugače, kot je rekla krista. Treba je poznat sebe, čutit spremembe v telesu, treba se je naučit, koliko si dati insulina in koliko pojesti, da sladkor ostane med 4 in 7, pa še gibanje zraven prištej, to je res hudo in traja, pri enih več, pri drugih manj, je pa treba začeti na sebi delati zelo. Vloženo bo veliko truda, da bo živel naprej kot mi vsi ostali. Najhuje pa je, ko so bolniki otročki, ki ne znajo povedat in zanje skrbijo starši, torej so kar naprej špikani, da se preverja sladkor, koliko pa imajo to radi, si pa lahko same zamislite No toliko za danes... Ksenija čimprejšnjo razdvojitev ti želim in seveda čim manj muk
< Sporočilo je popravil mojčika -- 20.9.2007 17:39:08 >