micla
|
Dobro jutro vsem, kako kaj? Že kakšna za Rim leti? Pri meni zgleda, da se odpravljam peš, ker bo še dolgo trajalo (vsaj tko so rekli včeraj). Sicer pri nas vse po starem. Hemoroidi bolijo ko sto , noge in roke so otečene že zjutraj ko vstanem, nočni obiski wc-ja na vsako uro.... Se mi pa zdi, da je naša velikanka malo manj aktivna že od včeraj. Predalnik je postavljen. Danes ga ščistim in lepo zložim cunjice noter. Ne vem, če se vam povedala, mi je še ena gospa iz Udin (italija) prinesla eno veliko vrečko oblekic (sama firmata roba...beneton, iana, prenatal...) in vse skoraj novo. Tako, da sedaj imam pa res preveč vsega. Mislim, da ne bom vsega oblekla, ker časovno ne bo zneslo, razen, če jo bom 3x na dan preoblekla v drugo. Imena....ne vem več katera je pisala, da sta jo z očijem celo nosečnost klicala "jedrtka" in zdaj se ji zdi čudno, ko ji bosta pač dala drugačno ime. No pri naju je problem podoben. Ves čas, odkar veva, da je pupica ji praviva Lana. To ime je tudi eno izmed 4 ki so v ožjem krogu, ampak, nisva pa ziher, da ji bova dala to ime. In sedaj bolj ko se bliža, bolj se mi zdi, kot da jo bova zgubila to najino Lanči, če ji dava drugo ime. Sicer pa sva zmenjena, da ji dava ime, ko jo zagledava, ker takrat bova najbolj videla kaj ji paše. So pa v finalu še Laura, Nina in Elena. Res čudna ta igrica z imeni, ki te do konca nosečnosti prav prevzame. Ne vem, mogoče bo pa kar Lana naprej. Midva drugim sploh ne govoriva o imenih, ker mi gre najbolj na živce tisto njihovo pametovanje...."da njim pa to ni všeč, da jih je že dosti...." Mene to ful živcira, zato vsem rečem, da nisva še izbrala (kar je dejansko tudi res) in da bo že ob pravem času tudi ime padlo. Čene bo pa nekaj časa deklica. Mislim, pa da je EDINO pomembno, da je všeč tebi (mami in očiju), ki ime dasta, pa če se drugi na glavo postavijo. Zato, Mišk, če je tebi všeč Aron ga kar daj, drugi bojo itak nekaj brundali, pol pa kmalu sprejeli, ker je itak vedno tako. Sej bojo brundali, tudi če daš kaj drugega (recimo Maj - btw, ki je meni zelo všeč), kao da je že vsak drugi in da jih je ful. Mene sploh ne briga, če jih je milijon istih imen v Sloveniji. Moj otrok je zame edinstven. Grem malo pospravit - čeprav bi morala počivat, ma kaj čem. Vse na novo-dobrodošle. Bolje pozno kot nikoli. Pište kaj, da nadoknadite. Se beremo,